Esim ve ben

Bakin esimin yaptigi hic bir seyi tasvip etmiorm benim sucum olmadan cok seyle yargilanior olmam ileride bebegim olsaydida sen istedin dogurduna gidebilirdi bu yuzden tek basima sorumluluk almak istemedim ailelerin karsisinda tek ben suclanabilirdim herkes esim bile bebek isterken yine vazgecen onun olmasi bilinsin istedim ben bebek durumunu basite almadim almam da benim canim yandi ben yapayalniz ondan destek bile almadan gecirdim 2 gunumu kolay mi saniyorsunuz..... bu olayu hazmedemeden bu olayin bize ders olmasi gerekir die dusunmesini bizi inatla hirsla bir daha bitirmesin can yakmasin die ama hala dewm etmesi laflari suan evde iki kus iki yabaciyiz herseye eyvallah dedigim halde hep sucluyum sevgimden sabrediorm duzelsin istiyorum ama hep kavga gel bi sakince konusalim bi aile kocuna gidelim konusalim diorm yok gel soyle biir samimi aile ile problemlerimizi konusalim empati kuralim yok

Reactions: Yeu
Şaka gibi keyfi bebek aldırmamak nasıl oluyor acaba? Eşiniz daha iyisini yaparız diyor siz bebeği aldırıyorsunuz. Tamam eşinize güvenemediğiniz için aldırmış olduğunuzu düşünelim hadi peki o zaman neden hamile kaldınız? İnsan güvenemediği evliliğini sürdürüp sürdüremeyeceğini tam olarak kafasında oturtamadığı bir adamdan 2 ayda neden hamile kalır?

Böyleleri de anne oluyor, evlat yetiştiriyor ya topluma. Yanarım yanarım, tamda buna yanarım...
Dimi. Çocuğun daha iyisini yapıcaklarmış. Artık o nasıl bir yapma biçimi olucaksa.
Sinirden pceye kafa atmak istiyorum ama karşıya gitmicek biliyorum.

Sizler o vicdani bana sorun benim yasadigim bebegim konusunda asla onu affetmemem bayan olarak anne olmayi cok isterken onun aldiralim demesi beni zaten yikti yapmayin lutfen

Daha guzelini yapariz mi ? İcindekinin nasil olduğunu nerden biliyordu ki . Ne diycegimi bilemedim Allah huzur versin ne diyim

Ne empatisi ya? Korunmaktan haberiniz mi yok hanımefendi? Market kasalarından tutun, eczane raflarına kadar her yerde. Reklamlarda bile var. Kurban olayım ya. Empatisi falan yok, siz resmen kuzu kesilmişsiniz, sorumsuzca hamile kalıp, sonra da bebeği aldırmışsınız. Bu ilaç ya da korunmaya rağmen bir bebek de değil. Yaptığınızda alenen cinayettir benim şahsımda kusura bakmayın.

Kendinizi kısırlaştırın bol bol sevişin dövüşün evden fazla çıkmayın topluma karışmayın. Biz bize yeteriz deyip mis gibi oh yaşayın.

Daha iyisini yaparız.? ??????? Zaten onun elinde ya cocugun nasil olacağı. Sağlıklı mi guzel mi akilli mı.

Rica ediorum yazdiklarimi bir bayan olarak dikkatlice okuyun bebegim alindiktan sonra guya onun beni telkin etme cabasiyla soylenen cumledir o kizdiginiz durum

Psikolojik manyak degilim demissin o nasil bir sey bilmiyorum ama bence tam bir ruh hastasisin. Sen de o kocan olacak herif de. Koca derdinden durup dururken gunahsiz bebeginize kiyiyorsun. Canin o zaman hic acimiyor ama kocanin sana "bebegi sana guvenemedigim icin istemedim" demesine yikiliyorsun.
Evli degilim bebegim de yok anne olanlar eminim daha cok anlar bu durumu. Cidden diyecek soz bulamiyorum. Senin gibiler de bebek dogurunca 'anne'oluyor ya cok yazik.

Sizler o vicdani bana sorun benim yasadigim bebegim konusunda asla onu affetmemem bayan olarak anne olmayi cok isterken onun aldiralim demesi beni zaten yikti yapmayin lutfen

Keşke olmasaydı ama olan olmuş artık.
Peki sen bundan sonrası için ne yapmak istiyorsun?
Adam belli ki manyak, sıkıntıları var..
En azından buradan öyle görünüyor
Seninde psikolojini bozmuş gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…