Böyleleri de anne oluyor, evlat yetiştiriyor ya topluma. Yanarım yanarım, tamda buna yanarım...Bazı insanlar cocugum olsun diye çabalar. Bazıları ise kocasının bir lafına aldırır.
Minicik yavruyu.
Dünyanın çivisi coktan çıkmış meğer.
anne karnında mı belli oluyormuş daha iyisipeki dedim aldirdm sonra daha iyisini yapariz dedi
Dimi. Çocuğun daha iyisini yapıcaklarmış. Artık o nasıl bir yapma biçimi olucaksa.Böyleleri de anne oluyor, evlat yetiştiriyor ya topluma. Yanarım yanarım, tamda buna yanarım...
Daha guzelini yapariz mi ? İcindekinin nasil olduğunu nerden biliyordu ki . Ne diycegimi bilemedim Allah huzur versin ne diyimHerkese Merhaba
31 yasindayim bu yasina kadar ailem tarafindan erkek gibi yetistirildim ve 4.5 ay once evlendim esimle en buyuk problemimiz nisan gecesi basladi nisandan sonra gittigimiz 1 saatlik eglence mekaninda bana adam kestin dedi sok oldum bagirdim ne demek istiyrsun die ama sonra sustum ailemize anlattim babam karsisina alip oglu gibi konustu tabiti caizse akil verdi ama suan hersey problem bebek icin 1yil bekleyelim dedim yok mok dedi 2 aylik hamile kaldim aldirmak istedi once saglikli olmaz sigara iciorsn kavga ediorz dendi peki dedim aldirdm sonra daha iyisini yapariz dedi simdide tutmus sana guvenemememden aldirdim cocugumu dedi .... biri selam verse suc biri magazama merhaba ya gelse yuz verdin geldi sen soylesin sen boylesin surekli hakaretler hep ayrilalimlar cok yiprandim ne yapmam gerektigini bilmiorm desem yeridir daha detaya girecegim de ne diyecegim ki gucume gidio onun dediklerini buraya yazmak bile
Ne empatisi ya? Korunmaktan haberiniz mi yok hanımefendi? Market kasalarından tutun, eczane raflarına kadar her yerde. Reklamlarda bile var. Kurban olayım ya. Empatisi falan yok, siz resmen kuzu kesilmişsiniz, sorumsuzca hamile kalıp, sonra da bebeği aldırmışsınız. Bu ilaç ya da korunmaya rağmen bir bebek de değil. Yaptığınızda alenen cinayettir benim şahsımda kusura bakmayın.Bakin esimin yaptigi hic bir seyi tasvip etmiorm benim sucum olmadan cok seyle yargilanior olmam ileride bebegim olsaydida sen istedin dogurduna gidebilirdi bu yuzden tek basima sorumluluk almak istemedim ailelerin karsisinda tek ben suclanabilirdim herkes esim bile bebek isterken yine vazgecen onun olmasi bilinsin istedim ben bebek durumunu basite almadim almam da benim canim yandi ben yapayalniz ondan destek bile almadan gecirdim 2 gunumu kolay mi saniyorsunuz..... bu olayu hazmedemeden bu olayin bize ders olmasi gerekir die dusunmesini bizi inatla hirsla bir daha bitirmesin can yakmasin die ama hala dewm etmesi laflari suan evde iki kus iki yabaciyiz herseye eyvallah dedigim halde hep sucluyum sevgimden sabrediorm duzelsin istiyorum ama hep kavga gel bi sakince konusalim bi aile kocuna gidelim konusalim diorm yok gel soyle biir samimi aile ile problemlerimizi konusalim empati kuralim yok
anne karnında mı belli oluyormuş daha iyisipeki dedim aldirdm sonra daha iyisini yapariz dedi
Hayır birde çocuğun daha iyisi nasıl oluyo onu anlamadım :)çocuğu aldırıp daha iyisini yaparız diyen bir zihniyet, bunu kabul eden bir kadınAllah hepinize akıl fikir versin....
Kendinizi kısırlaştırın bol bol sevişin dövüşün evden fazla çıkmayın topluma karışmayın. Biz bize yeteriz deyip mis gibi oh yaşayın.Bakin esimin yaptigi hic bir seyi tasvip etmiorm benim sucum olmadan cok seyle yargilanior olmam ileride bebegim olsaydida sen istedin dogurduna gidebilirdi bu yuzden tek basima sorumluluk almak istemedim ailelerin karsisinda tek ben suclanabilirdim herkes esim bile bebek isterken yine vazgecen onun olmasi bilinsin istedim ben bebek durumunu basite almadim almam da benim canim yandi ben yapayalniz ondan destek bile almadan gecirdim 2 gunumu kolay mi saniyorsunuz..... bu olayu hazmedemeden bu olayin bize ders olmasi gerekir die dusunmesini bizi inatla hirsla bir daha bitirmesin can yakmasin die ama hala dewm etmesi laflari suan evde iki kus iki yabaciyiz herseye eyvallah dedigim halde hep sucluyum sevgimden sabrediorm duzelsin istiyorum ama hep kavga gel bi sakince konusalim bi aile kocuna gidelim konusalim diorm yok gel soyle biir samimi aile ile problemlerimizi konusalim empati kuralim yok
Psikolojik manyak degilim demissin o nasil bir sey bilmiyorum ama bence tam bir ruh hastasisin. Sen de o kocan olacak herif de. Koca derdinden durup dururken gunahsiz bebeginize kiyiyorsun. Canin o zaman hic acimiyor ama kocanin sana "bebegi sana guvenemedigim icin istemedim" demesine yikiliyorsun.Arkadaslar olaylari sanirim yanlis aksettim evliligimizin basindan beri bebek istegimiz vardi ama esimin kiskanclik problemleri de coktu ben nisan gecesi bir ekege bakmisim die tartisma ciktiktan sonra onda suphe olmasin die her yaptigimi her cevremi ona anlattim arkadaslarimi bilsin die tanistirdim ama o herkese bir kulp bulup beni surekli sucladi biz bunlari yasarken hamile oldugumu ogrendim surekli kavga icinde oldugumuz icin ben bebegimi tek basina babasiz eksik buyutmek istemedim bu yuzden ailelerimizin onunde ona soru sordum bebek istiyorduk oldu ben varim sen var misin die o yokum dedi tek istedigim varim demesiydi onun dedigini yapip aldirdim sanirim onunla bunlari hep yasayacagimi basindan beri biliordum inanmak istemiordum ama onun bunu durumdan sonra benim uzulmelerimden sonra bana uzulme cok daha guzel gunlerde daha iyi olur dedi psikolojik manyak degilim bebek hasretiyle yasayan bir suru kadin varken ben bu mucizeye esime guvenemedigim icin ewet deyip aldirdim simdi suclanan benim biraz daha anlasilir olmustur sanirim
daha iyisini yapariz kismi bos gecilmemeli bence... o ne yaaa???Neye yorum yapacağımı şaşırdım.
Sizler o vicdani bana sorun benim yasadigim bebegim konusunda asla onu affetmemem bayan olarak anne olmayi cok isterken onun aldiralim demesi beni zaten yikti yapmayin lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?