- 18 Temmuz 2016
- 4.754
- 13.224
- 208
Bence siz de olmamışsınız, sizi aldırıp yeniden yapsınlar.
Peki sen ne yapmayı planlıyorsun? Cidden daha iyisi olsun diye veya sana güvenmediği için çocuğunu aldırtan bir adamla ne yapacaksın?Lutfen son yazdigimi okuyun kim evladinin canina kiymak ister 4 aylik evlilikte 2 aylik hamileyken ilk kurtaji .... sizce ben iisi ols
AhahahahahaAllah iyiligini vermesin, is yerindeyim haykirarak güldüm millet kafayi yedi bu kadin diye bakiyo, müsteriler dahil
O degilde, anne olmak isteyen hamile kalmak icin ne göz yasi döken kadinlar var, sen daha iyisini yapariz! diyerek cocuk mu aldirdin!
tabi canım olmuşken en iyisi olsun yoksa ne gerek varbiz mesela en iyisini yapmak için uğraşıyoruz 4 senediraslında şimdiye kadar yapardık da , daha iyisi en iyisi olsun, çok süper bişey yapalım dedik. ince detaylı çalışıyoruz
Keyfi bebek aldirmadim elimi tutmayan kocam oldugundan aldirdim bir bebegin siparisle olmayacagini biliorum onu dinlemeyip dogursaydim ayrilsaydim bebegim sadece baba sevgisi yerine dede sevgisi gorecekti ben bunu istemedim ama suan ki durum bambaska.....Arkadaslar olaylari sanirim yanlis aksettim evliligimizin basindan beri bebek istegimiz vardi ama esimin kiskanclik problemleri de coktu ben nisan gecesi bir ekege bakmisim die tartisma ciktiktan sonra onda suphe olmasin die her yaptigimi her cevremi ona anlattim arkadaslarimi bilsin die tanistirdim ama o herkese bir kulp bulup beni surekli sucladi biz bunlari yasarken hamile oldugumu ogrendim surekli kavga icinde oldugumuz icin ben bebegimi tek basina babasiz eksik buyutmek istemedim bu yuzden ailelerimizin onunde ona soru sordum bebek istiyorduk oldu ben varim sen var misin die o yokum dedi tek istedigim varim demesiydi onun dedigini yapip aldirdim sanirim onunla bunlari hep yasayacagimi basindan beri biliordum inanmak istemiordum ama onun bunu durumdan sonra benim uzulmelerimden sonra bana uzulme cok daha guzel gunlerde daha iyi olur dedi psikolojik manyak degilim bebek hasretiyle yasayan bir suru kadin varken ben bu mucizeye esime guvenemedigim icin ewet deyip aldirdim simdi suclanan benim biraz daha anlasilir olmustur sanirim
Allahım ne olur konu gerçek olmasın.
Daha iyisini yaparız diye bebek mi aldırılır. Ne bu Allah aşkına..
Gerçekse Allah akıl fikir versin. Ve bu kadar çocuk hasretinde çiftler varken bir daha nasip olur mu, olmasın mı bilemedim.
Arkadaslar olaylari sanirim yanlis aksettim evliligimizin basindan beri bebek istegimiz vardi ama esimin kiskanclik problemleri de coktu ben nisan gecesi bir ekege bakmisim die tartisma ciktiktan sonra onda suphe olmasin die her yaptigimi her cevremi ona anlattim arkadaslarimi bilsin die tanistirdim ama o herkese bir kulp bulup beni surekli sucladi biz bunlari yasarken hamile oldugumu ogrendim surekli kavga icinde oldugumuz icin ben bebegimi tek basina babasiz eksik buyutmek istemedim bu yuzden ailelerimizin onunde ona soru sordum bebek istiyorduk oldu ben varim sen var misin die o yokum dedi tek istedigim varim demesiydi onun dedigini yapip aldirdim sanirim onunla bunlari hep yasayacagimi basindan beri biliordum inanmak istemiordum ama onun bunu durumdan sonra benim uzulmelerimden sonra bana uzulme cok daha guzel gunlerde daha iyi olur dedi psikolojik manyak degilim bebek hasretiyle yasayan bir suru kadin varken ben bu mucizeye esime guvenemedigim icin ewet deyip aldirdim simdi suclanan benim biraz daha anlasilir olmustur sanirim
En basindan beri böyleydide ne diye önlemini almadin!"!!Keyfi bebek aldirmadim elimi tutmayan kocam oldugundan aldirdim bir bebegin siparisle olmayacagini biliorum onu dinlemeyip dogursaydim ayrilsaydim bebegim sadece baba sevgisi yerine dede sevgisi gorecekti ben bunu istemedim ama suan ki durum bambaska.....
Siz bir bireysiniz,aldığınız kararın da sorumlusu,Şu an düşünceniz nedir? sizce nasıl düzelir?Arkadaslar olaylari sanirim yanlis aksettim evliligimizin basindan beri bebek istegimiz vardi ama esimin kiskanclik problemleri de coktu ben nisan gecesi bir ekege bakmisim die tartisma ciktiktan sonra onda suphe olmasin die her yaptigimi her cevremi ona anlattim arkadaslarimi bilsin die tanistirdim ama o herkese bir kulp bulup beni surekli sucladi biz bunlari yasarken hamile oldugumu ogrendim surekli kavga icinde oldugumuz icin ben bebegimi tek basina babasiz eksik buyutmek istemedim bu yuzden ailelerimizin onunde ona soru sordum bebek istiyorduk oldu ben varim sen var misin die o yokum dedi tek istedigim varim demesiydi onun dedigini yapip aldirdim sanirim onunla bunlari hep yasayacagimi basindan beri biliordum inanmak istemiordum ama onun bunu durumdan sonra benim uzulmelerimden sonra bana uzulme cok daha guzel gunlerde daha iyi olur dedi psikolojik manyak degilim bebek hasretiyle yasayan bir suru kadin varken ben bu mucizeye esime guvenemedigim icin ewet deyip aldirdim simdi suclanan benim biraz daha anlasilir olmustur sanirim
Keyfi bebek aldirmadim elimi tutmayan kocam oldugundan aldirdim bir bebegin siparisle olmayacagini biliorum onu dinlemeyip dogursaydim ayrilsaydim bebegim sadece baba sevgisi yerine dede sevgisi gorecekti ben bunu istemedim ama suan ki durum bambaska.....
Bebeğin oluşmaması için zibilyon tane seçenekten haberim yok demeyin bana? Üstünüze gülerim.Keyfi bebek aldirmadim elimi tutmayan kocam oldugundan aldirdim bir bebegin siparisle olmayacagini biliorum onu dinlemeyip dogursaydim ayrilsaydim bebegim sadece baba sevgisi yerine dede sevgisi gorecekti ben bunu istemedim ama suan ki durum bambaska.....
Yuh yuh yuh insanlığınıza. Oyuncak gibi yap beğenme yenisini yap. İkiniz sakın birbirinizden ayrılmayın. Başkalarına bulaşmayın.Herkese Merhaba
31 yasindayim bu yasina kadar ailem tarafindan erkek gibi yetistirildim ve 4.5 ay once evlendim esimle en buyuk problemimiz nisan gecesi basladi nisandan sonra gittigimiz 1 saatlik eglence mekaninda bana adam kestin dedi sok oldum bagirdim ne demek istiyrsun die ama sonra sustum ailemize anlattim babam karsisina alip oglu gibi konustu tabiti caizse akil verdi ama suan hersey problem bebek icin 1yil bekleyelim dedim yok mok dedi 2 aylik hamile kaldim aldirmak istedi once saglikli olmaz sigara iciorsn kavga ediorz dendi peki dedim aldirdm sonra daha iyisini yapariz dedi simdide tutmus sana guvenemememden aldirdim cocugumu dedi .... biri selam verse suc biri magazama merhaba ya gelse yuz verdin geldi sen soylesin sen boylesin surekli hakaretler hep ayrilalimlar cok yiprandim ne yapmam gerektigini bilmiorm desem yeridir daha detaya girecegim de ne diyecegim ki gucume gidio onun dediklerini buraya yazmak bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?