Esim ve ben

Bence siz de olmamışsınız, sizi aldırıp yeniden yapsınlar.

Allah iyiligini vermesin, is yerindeyim haykirarak güldüm millet kafayi yedi bu kadin diye bakiyo, müsteriler dahil

O degilde, anne olmak isteyen hamile kalmak icin ne göz yasi döken kadinlar var, sen daha iyisini yapariz! diyerek cocuk mu aldirdin!

Lutfen son yazdigimi okuyun kim evladinin canina kiymak ister 4 aylik evlilikte 2 aylik hamileyken ilk kurtaji .... sizce ben iisi ols
Peki sen ne yapmayı planlıyorsun? Cidden daha iyisi olsun diye veya sana güvenmediği için çocuğunu aldırtan bir adamla ne yapacaksın?

aldıralım daha iyisini yaparız
eşim yakın zamanda buna benzer bir cümle kurdu
ikinci el bir araba aldık paramız olsun daha iyisini alırız dedi
aklıma bu ve benzeri cümleler geldi ve eşiniz bunu sizin can parçanız için kullanmış ve siz de kabul etmişsiniz pesss doğrusu

Ahahahahaha Ben de gülün diye yaptım konu sahibinin takacağını sanmıyorum vicdanı aldırmış bence

Arkadaslar olaylari sanirim yanlis aksettim evliligimizin basindan beri bebek istegimiz vardi ama esimin kiskanclik problemleri de coktu ben nisan gecesi bir ekege bakmisim die tartisma ciktiktan sonra onda suphe olmasin die her yaptigimi her cevremi ona anlattim arkadaslarimi bilsin die tanistirdim ama o herkese bir kulp bulup beni surekli sucladi biz bunlari yasarken hamile oldugumu ogrendim surekli kavga icinde oldugumuz icin ben bebegimi tek basina babasiz eksik buyutmek istemedim bu yuzden ailelerimizin onunde ona soru sordum bebek istiyorduk oldu ben varim sen var misin die o yokum dedi tek istedigim varim demesiydi onun dedigini yapip aldirdim sanirim onunla bunlari hep yasayacagimi basindan beri biliordum inanmak istemiordum ama onun bunu durumdan sonra benim uzulmelerimden sonra bana uzulme cok daha guzel gunlerde daha iyi olur dedi psikolojik manyak degilim bebek hasretiyle yasayan bir suru kadin varken ben bu mucizeye esime guvenemedigim icin ewet deyip aldirdim simdi suclanan benim biraz daha anlasilir olmustur sanirim

Allahım ne olur konu gerçek olmasın.
Daha iyisini yaparız diye bebek mi aldırılır. Ne bu Allah aşkına..
Gerçekse Allah akıl fikir versin. Ve bu kadar çocuk hasretinde çiftler varken bir daha nasip olur mu, olmasın mı bilemedim.

Keyfi bebek aldirmadim elimi tutmayan kocam oldugundan aldirdim bir bebegin siparisle olmayacagini biliorum onu dinlemeyip dogursaydim ayrilsaydim bebegim sadece baba sevgisi yerine dede sevgisi gorecekti ben bunu istemedim ama suan ki durum bambaska.....

Reactions: Yeu

Hic sorma, o kadar kadin agliyor evlat sahibi olim diye bu kadin daha iyisini yapmak icin aldiyor

Yine de hak vermek mumkun degil.
Korunsaydiniz. Sizinki tek tarafli istek.
Gerci tek tarafli istek de diyemiyorum cunku gercekten isteseydiniz esinizin bir lafiyla aldirmazdiniz.

En basindan beri böyleydide ne diye önlemini almadin!"!!

Siz bir bireysiniz,aldığınız kararın da sorumlusu,Şu an düşünceniz nedir? sizce nasıl düzelir?

Eeee şu anki durumun nesi başka? Gücünüze mi gitmesi?

Üstelik hala 'koca'!

Hiç bir açıklama bebeği aldırmanız durumunu açıklığa kavuşturmayacak bence. "Daha iyisini yaparız, aldır." Diyen insanla devam ettiğiniz için, devamında yaşadığınız sorunları okumaya bile tenezzül etmedim. Zira şöyle sitede infertilite topiklerinde ya da kadın doğum katında gezinirseniz, ya da hastanelerde lösemili çocuklar katında... O zaman çaresiz insanların sizin keyfe keder kıydığınız cana sahip olmak ya da onu kaybetmemek uğruna verdiği savaşları görürseniz bir umut bir şeyleri farkına varırsınız. Mutsuzsunuz, 2017 yılındayız, isteseniz pek tabii önlem alabilirsiniz. 4,5 ayda bu ne atraksiyon, özgüven ve cesaret ya. Sanki 45 yıllık evlilik.

Bebeğin oluşmaması için zibilyon tane seçenekten haberim yok demeyin bana? Üstünüze gülerim.

Yuh yuh yuh insanlığınıza. Oyuncak gibi yap beğenme yenisini yap. İkiniz sakın birbirinizden ayrılmayın. Başkalarına bulaşmayın.

Allah size akıl ve vicdan versin. Eşiniz de zaten yok. İlk bebeğin kürtaj la alınmasına karşıyım (Hoş her şekilde karşıyım )
Millet bu kadar çocuk diye ağlaşırken bu bebecik sizin gibi insanlara lüksmüş zaten. İyiki aldırmıssınız ve iyiki o doğmadan katledilen sübyan sizin gibi bir annesi babası olacağına doğmamış. Ayrıca insanlar çocuğunun engelli olacağını bile bile doğmasını istersen. Siz hangi kafayla daha iyisini yaparız mantığını güttünüz. Ne kullanıyorsunuz merak içindeyim. Hadi eşin istemedi sen nasıl kıydın o cana. İnşallah bu konu gerçek değildir. Sadece bir kadın ve anne olarak yazıklar olsun ve vicdanızla kalın diyeceğim size. Ayrıca yarın bir gün belki eşiniz sizden daha iyisini alır ne dersiniz buna. Adalet sistemiyse al sana adalet.

Bazı insanlar cocugum olsun diye çabalar. Bazıları ise kocasının bir lafına aldırır.
Minicik yavruyu.
Dünyanın çivisi coktan çıkmış meğer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…