- 29 Eylül 2020
- 215
- 53
- 48
- Konu Sahibi papatyaskk
-
Kızlar merhaba iyi geceler ;
Daha önceki konumu bilenler bilir eşimle kaynanam yüzünden aramız açık ve hala aynıyız 2 aydır
Eşim kardeşimin nişanına dahi gelmedi sırf bende onun ailesiyle görüşmüyorum diye
Aynı evde iki yabancıydık yine eve döndüğümde öyle olmasını istemediğim için gitmek istemiyorum farklı şehirdeyim ailemden. Arayıp duruyor bazen gelmiyorsun bari adı belli olsun da bende çocuğumu göreceğim zamanları bileyim ben seni istemiyorum çocuğu ailenle büyüttün daha neler neler eşimin lafları iyice tahrik ediyor beni bu kez kararlıyım ama nolcak bilmiyorum annesi yüzünden ayrılmak da istemiyorum napcam bilmiyorum
Ailesine bu benim karım iyi kötü yorum yapmayın dese sorun kalmayacaktı baştan beri ..
çocuğumuz var 2 yaşında ben aileme alıp gelmişim biraz burda biraz onda kalacakmış kendince neler neler dedi yA çocuğumu kafasına göre benden alabilir mi boşanma olsa farklı şehirlerde süreç nasıl ilerler çocuğum babasında ne kadar kalır yaşayan var mı böyle bişey ?
Adam seni istemiyorum diyo halaaa ayrılmak istemiyorum yazabiliyosunuz bravo.
Eskidenmis o buyuklerin yaninda cocugunu sevememe sacmaligiAdam kadının inadını kırmak için yapıyor Merve. Önceki konularına hakimim. Kadın işe başladı bebeğe Kv baktı. Neymiş annesi yanında sevmiş bu Kv yapılan terbiyesizlikmiş diye küsüp çocuğa bakmadı. Kadın işten izin almak zorunda kaldı. Kocası da git annemden özür dile çocuğu ona bırak işe git dedi. Kadın da tam tersi işten çıktı kv ile de konuşmadı.
Eskidenmis o buyuklerin yaninda cocugunu sevememe sacmaligi
Noluyormus annesi cocugu sevince pes
Bu zihniyetteki biri bakmasin zaten cocuga
Kendi yetistirdigi de ayni kafada olmus haliyle
Konu sahibi pis cahiller diyip dehleyecegine hala ayrilmak istemiyorum diyor hayret birsey
şunu demesi bile yeterli boşanmanız için.ben seni istemiyorum çocuğu ailenle büyüttün
Ailemin yanındayım zaten şuan mişan için geldim daha dönmedim aynı olacaksa dönmem dedim gitmedimSiz işe girip annesinden özür dileyene kadar bu adam sizinle konuşmayacak. 2 aydır böyle olan adamın yanında hala durmanız bana göre gurursuzduk. Sizi değil annesini seçmiş bir adamla aynı çatı altında durma motivasyonunuz nedir merak ediyorum
Ailemin yanındayım zaten şuan mişan için geldim daha dönmedim aynı olacaksa dönmem dedim gitmedim
Zaten 2 aydır ayriymissiniz adamdan olumlu bir adim,bir toparlama çabası olmadığı gibi seni istemiyorum diyor. Açın davayı o yaşta çocuğun velayeti sizde kalır çok ekstra bir durum olmadığı sürece...babanın ne zaman gorecegine de mahkeme karar verir.nafakanizi da alın ayrıca. Sırf kaynanayi sevindirmemek için kendinizi mutsuzluğa mahkum etmeniz çok saçma olur.hakkinizda hayırlısı olsun.Kızlar merhaba iyi geceler ;
Daha önceki konumu bilenler bilir eşimle kaynanam yüzünden aramız açık ve hala aynıyız 2 aydır
Eşim kardeşimin nişanına dahi gelmedi sırf bende onun ailesiyle görüşmüyorum diye
Aynı evde iki yabancıydık yine eve döndüğümde öyle olmasını istemediğim için gitmek istemiyorum farklı şehirdeyim ailemden. Arayıp duruyor bazen gelmiyorsun bari adı belli olsun da bende çocuğumu göreceğim zamanları bileyim ben seni istemiyorum çocuğu ailenle büyüttün daha neler neler eşimin lafları iyice tahrik ediyor beni bu kez kararlıyım ama nolcak bilmiyorum annesi yüzünden ayrılmak da istemiyorum napcam bilmiyorum
Ailesine bu benim karım iyi kötü yorum yapmayın dese sorun kalmayacaktı baştan beri ..
çocuğumuz var 2 yaşında ben aileme alıp gelmişim biraz burda biraz onda kalacakmış kendince neler neler dedi yA çocuğumu kafasına göre benden alabilir mi boşanma olsa farklı şehirlerde süreç nasıl ilerler çocuğum babasında ne kadar kalır yaşayan var mı böyle bişey ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?