Eşim ve bitmek bilmeyen tartışmalar

Ama haklı değil mi? Onlar baba oğul çizgi film izlerken haftada birgun uyum sağlamak adına, bir mısır patlatıp, çocuğun heyecanını paylaşıp birlikte izleseniz ne olur ki? Arada bir bağ oluşur, çocuk size ısınır. Güzel sıcak bir aile ortamı oluşur. Yarın birgün sizin bebeğiniz istediğinde oturup onunla çizgi film izlemeyecek misiniz? Siz gidip mutfakta oturarak siz bir taraf, ben bir taraf ortamı yaratıyorsunuz.

Sizden annesi gibi davranmasını beklemesi yanlış tabi. O zaman eşiniz, 'oğlunla ilgilenmeni anlıyorum ama benden aynı şeyi bekleme sonuçta ben onun annesi değilim annesi de bunu istemez diyin.
İlk günleri ilgileniyordum nişanlıyken felan sonra ben hamile kaldım çocuğuma oda hayalleri kuruyordum her anne gibi. Eşim demez mi kocaman çocuk dururken küçücük bebeğe mi oda yapacaz diye başımdan kaynar sular döküldü soğumaya başladım. Oğluna aşırı derece takıntılı bi insan .. ilk eşiyle evliyken karısnı aldatmış metresi akıl vermiş bosan diye zaten geçinemiyorlarmıs o kozında aklıyla boşanmış. Boşandım çocuğum mağdur oldu deyip duruyor ve acısını benden çıkarıyor o zaman boşanmasaydı eşinin kahrını çekseydi benim hiçbi suçum yok

Boşanmış, 'özellikle' çocuklu olan adamla evlenilmez.

Bu kamu spotu olsun .

Türkiyede hemen hemen hiçbir kadın iyi bir adamı boşamaz. Hele çocuğu varsa tüm yolları dener, olmayanı oldurmaya çalışır.

Gerizekalı adam hem kadına vuruyor evden zorla çıkarıyor bir de polisi arıyor. O değil siz şikayetçi olacaktınız, hala da olabilirsiniz.

Bunların dışında bir gece kalan çocuk bence babasıyla uyuyabilir bunu sorun etmeyin. Çok da küçükmüş zaten yaşı.

Sizden annesi gibi davranmasını beklemesi yanlış tabi. O zaman eşiniz, 'oğlunla ilgilenmeni anlıyorum ama benden aynı şeyi bekleme sonuçta ben onun annesi değilim annesi de bunu istemez diyin.
İlk günleri ilgileniyordum nişanlıyken felan sonra ben hamile kaldım çocuğuma oda hayalleri kuruyordum her anne gibi. Eşim demez mi kocaman çocuk dururken küçücük bebeğe mi oda yapacaz diye başımdan kaynar sular döküldü soğumaya başladım. Oğluna aşırı derece takıntılı bi insan .. ilk eşiyle evliyken karısnı aldatmış metresi akıl vermiş bosan diye zaten geçinemiyorlarmıs o kozında aklıyla boşanmış. Boşandım çocuğum mağdur oldu deyip duruyor ve acısını benden çıkarıyor o zaman boşanmasaydı eşinin kahrını çekseydi benim hiçbi suçum yok
Ben kızımla da izlemiyorum peki sevmiyorum çizgi film yani oğlana özel bi tavır değil bu günümün çoğu mutfakta geçiyor zaten

Adamın metresi mi varmış diğer kadınlar evliyken?

Eklentiler

• image.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 88
Şimdi boşanma var boşanma var. Adamın metresi varmış, metresin aklıyla karısını boşamış. Saklasa bir derece diyeceğim ama saklamamış siz biliyorsunuz, bunu bile bile nasıl evlendiniz?

Peki siz demiyor musunuz şuan biz de boşansak kızımız mağdur olacak diye?

Neden her yerde bir mağdur bırakarak yaşam sürmeye çalışıyor?

Çok genç yaşta çocuklu hemde eşini aldatan biri ile evlenmemeliydiniz. Hiç mi kimse uyarmadı?

Ya bu problemli herifi çok aradınız mı bir de evlenip hemen çocuk yapmışsınız

Şimdi boşanma var boşanma var. Adamın metresi varmış, metresin aklıyla karısını boşamış. Saklasa bir derece diyeceğim ama saklamamış siz biliyorsunuz, bunu bile bile nasıl evlendiniz?
Evlendikten sonra öğrendim. İlk tanıştığımız sıralar eşinin aşırı geçimsiz bi insan olduğunu işe bile bedduayla gönderdiğini çok lanet birisi olduğunu söyler dururdu daha neler neler .. ben görümceme küs gittim kavgadan dolayı eşim de geldi bu sefer o kadın çok iyi birisiymiş gibi onu savunmaya başladı (kızımızın ismi masal) masalı alıp oraya gitsem çok iyi davranırdı eski eşim vs vs şok oldum halbuki hep kötülerdi eşimin annesini bile almazmış eve kavga çıkarırmış hep

Yahu zaten hangi erkek karım çok iyiydi der, evliyken bile demiyorlar boşanınca hiç demezler. Evleneceğin insanı araştırmak diye bir şey vardır, sorar soruşturursun hiç yoktan.
Boşan kurtul

O kadar iyiymiş ki, tutmuş üstüne metres getirmiş. Şaka gibi konu yemin ederim

Karakolda hiç bir şey anlatmadınız mı polislere?
Olayı anlatsanız aslında size sorarlardı şikayetçi olup olmadığınızı.
Sizi baya baya sindirmiş bu adam.
Anlattım hatta bayağı bir dövdü kafamı duvarlara vuraraktan morluklar sonradan oluştu yoksa rapor alırdım . Ama şikayetçi olmadım iş uzamasın diye çünkü ailem arkamda durmuyo eşimi destekliyorlar olay günü annem arayıp bağırdı neye güvenip ayrılıcam kızımda küçük çalışamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…