- 16 Mart 2025
- 676
- 1.359
- 28
- 38
Ama haklı değil mi? Onlar baba oğul çizgi film izlerken haftada birgun uyum sağlamak adına, bir mısır patlatıp, çocuğun heyecanını paylaşıp birlikte izleseniz ne olur ki? Arada bir bağ oluşur, çocuk size ısınır. Güzel sıcak bir aile ortamı oluşur. Yarın birgün sizin bebeğiniz istediğinde oturup onunla çizgi film izlemeyecek misiniz? Siz gidip mutfakta oturarak siz bir taraf, ben bir taraf ortamı yaratıyorsunuz.Onunla uyuması sorun değil zaten 2 gün bizde ya hani. Ben üvey anne konumundayım ne desem ne yapsam eşim yanlış anlıyor. Mesela en basit örnek, çocuk içerde tv izliyordu cumartesi günü aksam. Bende çay demleyip mutfakta oturdum ve telefondan dizi açıp izledim. Eşimde oğlunun yanındaydı. Sonra mutfağa geldi laf sokup durdu sen bizimle aile olamıyorsun vs vs. Halbuki tv kanalını değiştirsem bu sefer yanlış anlardı çocuğu rahat ettirmiyor diye
İlk günleri ilgileniyordum nişanlıyken felan sonra ben hamile kaldım çocuğuma oda hayalleri kuruyordum her anne gibi. Eşim demez mi kocaman çocuk dururken küçücük bebeğe mi oda yapacaz diye başımdan kaynar sular döküldü soğumaya başladım. Oğluna aşırı derece takıntılı bi insan .. ilk eşiyle evliyken karısnı aldatmış metresi akıl vermiş bosan diye zaten geçinemiyorlarmıs o kozında aklıyla boşanmış. Boşandım çocuğum mağdur oldu deyip duruyor ve acısını benden çıkarıyor o zaman boşanmasaydı eşinin kahrını çekseydi benim hiçbi suçum yokSizden annesi gibi davranmasını beklemesi yanlış tabi. O zaman eşiniz, 'oğlunla ilgilenmeni anlıyorum ama benden aynı şeyi bekleme sonuçta ben onun annesi değilim annesi de bunu istemez diyin.
İlk günleri ilgileniyordum nişanlıyken felan sonra ben hamile kaldım çocuğuma oda hayalleri kuruyordum her anne gibi. Eşim demez mi kocaman çocuk dururken küçücük bebeğe mi oda yapacaz diye başımdan kaynar sular döküldü soğumaya başladım. Oğluna aşırı derece takıntılı bi insan .. ilk eşiyle evliyken karısnı aldatmış metresi akıl vermiş bosan diye zaten geçinemiyorlarmıs o kozında aklıyla boşanmış. Boşandım çocuğum mağdur oldu deyip duruyor ve acısını benden çıkarıyor o zaman boşanmasaydı eşinin kahrını çekseydi benim hiçbi suçum yokSizden annesi gibi davranmasını beklemesi yanlış tabi. O zaman eşiniz, 'oğlunla ilgilenmeni anlıyorum ama benden aynı şeyi bekleme sonuçta ben onun annesi değilim annesi de bunu istemez diyin.
Ben kızımla da izlemiyorum peki sevmiyorum çizgi film yani oğlana özel bi tavır değil bu günümün çoğu mutfakta geçiyor zatenAma haklı değil mi? Onlar baba oğul çizgi film izlerken haftada birgun uyum sağlamak adına, bir mısır patlatıp, çocuğun heyecanını paylaşıp birlikte izleseniz ne olur ki? Arada bir bağ oluşur, çocuk size ısınır. Güzel sıcak bir aile ortamı oluşur. Yarın birgün sizin bebeğiniz istediğinde oturup onunla çizgi film izlemeyecek misiniz? Siz gidip mutfakta oturarak siz bir taraf, ben bir taraf ortamı yaratıyorsunuz.
Adamın metresi mi varmış diğer kadınlar evliyken?İlk günleri ilgileniyordum nişanlıyken felan sonra ben hamile kaldım çocuğuma oda hayalleri kuruyordum her anne gibi. Eşim demez mi kocaman çocuk dururken küçücük bebeğe mi oda yapacaz diye başımdan kaynar sular döküldü soğumaya başladım. Oğluna aşırı derece takıntılı bi insan .. ilk eşiyle evliyken karısnı aldatmış metresi akıl vermiş bosan diye zaten geçinemiyorlarmıs o kozında aklıyla boşanmış. Boşandım çocuğum mağdur oldu deyip duruyor ve acısını benden çıkarıyor o zaman boşanmasaydı eşinin kahrını çekseydi benim hiçbi suçum yok
Boşanmış, 'özellikle' çocuklu olan adamla evlenilmez.
Bu kamu spotu olsun .
Türkiyede hemen hemen hiçbir kadın iyi bir adamı boşamaz. Hele çocuğu varsa tüm yolları dener, olmayanı oldurmaya çalışır.
Gerizekalı adam hem kadına vuruyor evden zorla çıkarıyor bir de polisi arıyor. O değil siz şikayetçi olacaktınız, hala da olabilirsiniz.
Bunların dışında bir gece kalan çocuk bence babasıyla uyuyabilir bunu sorun etmeyin. Çok da küçükmüş zaten yaşı.
Evet öyleymısAdamın metresi mi varmış diğer kadınlar evliyken?
Peki siz demiyor musunuz şuan biz de boşansak kızımız mağdur olacak diye?İlk günleri ilgileniyordum nişanlıyken felan sonra ben hamile kaldım çocuğuma oda hayalleri kuruyordum her anne gibi. Eşim demez mi kocaman çocuk dururken küçücük bebeğe mi oda yapacaz diye başımdan kaynar sular döküldü soğumaya başladım. Oğluna aşırı derece takıntılı bi insan .. ilk eşiyle evliyken karısnı aldatmış metresi akıl vermiş bosan diye zaten geçinemiyorlarmıs o kozında aklıyla boşanmış. Boşandım çocuğum mağdur oldu deyip duruyor ve acısını benden çıkarıyor o zaman boşanmasaydı eşinin kahrını çekseydi benim hiçbi suçum yok
EvetBunu eşiniz mi yaptı?
Ya kusura bakmayın da bu cehalet çok fazla, hala diyorsunuz ki eşim şikayetçi olmadı yuh. Sizin şikayetçi olmanız lazım, sizi durduran şey nedir?
Ve siz bu adamla bile bile evlendiniz, onu aldatan size neler neler yapmazdı ki şu halinize bakın! Daha bu evliliği sürdürmek gibi bir niyetiniz varsa, size daha da verilecek akıl falan yok.Evet öyleymıs
Çok genç yaşta çocuklu hemde eşini aldatan biri ile evlenmemeliydiniz. Hiç mi kimse uyarmadı?İlk günleri ilgileniyordum nişanlıyken felan sonra ben hamile kaldım çocuğuma oda hayalleri kuruyordum her anne gibi. Eşim demez mi kocaman çocuk dururken küçücük bebeğe mi oda yapacaz diye başımdan kaynar sular döküldü soğumaya başladım. Oğluna aşırı derece takıntılı bi insan .. ilk eşiyle evliyken karısnı aldatmış metresi akıl vermiş bosan diye zaten geçinemiyorlarmıs o kozında aklıyla boşanmış. Boşandım çocuğum mağdur oldu deyip duruyor ve acısını benden çıkarıyor o zaman boşanmasaydı eşinin kahrını çekseydi benim hiçbi suçum yok
Karakolda hiç bir şey anlatmadınız mı polislere?
Ya bu problemli herifi çok aradınız mı bir de evlenip hemen çocuk yapmışsınızİlk günleri ilgileniyordum nişanlıyken felan sonra ben hamile kaldım çocuğuma oda hayalleri kuruyordum her anne gibi. Eşim demez mi kocaman çocuk dururken küçücük bebeğe mi oda yapacaz diye başımdan kaynar sular döküldü soğumaya başladım. Oğluna aşırı derece takıntılı bi insan .. ilk eşiyle evliyken karısnı aldatmış metresi akıl vermiş bosan diye zaten geçinemiyorlarmıs o kozında aklıyla boşanmış. Boşandım çocuğum mağdur oldu deyip duruyor ve acısını benden çıkarıyor o zaman boşanmasaydı eşinin kahrını çekseydi benim hiçbi suçum yok
Evlendikten sonra öğrendim. İlk tanıştığımız sıralar eşinin aşırı geçimsiz bi insan olduğunu işe bile bedduayla gönderdiğini çok lanet birisi olduğunu söyler dururdu daha neler neler .. ben görümceme küs gittim kavgadan dolayı eşim de geldi bu sefer o kadın çok iyi birisiymiş gibi onu savunmaya başladı (kızımızın ismi masal) masalı alıp oraya gitsem çok iyi davranırdı eski eşim vs vs şok oldum halbuki hep kötülerdi eşimin annesini bile almazmış eve kavga çıkarırmış hepŞimdi boşanma var boşanma var. Adamın metresi varmış, metresin aklıyla karısını boşamış. Saklasa bir derece diyeceğim ama saklamamış siz biliyorsunuz, bunu bile bile nasıl evlendiniz?
Yahu zaten hangi erkek karım çok iyiydi der, evliyken bile demiyorlar boşanınca hiç demezler. Evleneceğin insanı araştırmak diye bir şey vardır, sorar soruşturursun hiç yoktan.Evlendikten sonra öğrendim. İlk tanıştığımız sıralar eşinin aşırı geçimsiz bi insan olduğunu işe bile bedduayla gönderdiğini çok lanet birisi olduğunu söyler dururdu daha neler neler .. ben görümceme küs gittim kavgadan dolayı eşim de geldi bu sefer o kadın çok iyi birisiymiş gibi onu savunmaya başladı (kızımızın ismi masal) masalı alıp oraya gitsem çok iyi davranırdı eski eşim vs vs şok oldum halbuki hep kötülerdi eşimin annesini bile almazmış eve kavga çıkarırmış hep
O kadar iyiymiş ki, tutmuş üstüne metres getirmiş. Şaka gibi konu yemin ederimEvlendikten sonra öğrendim. İlk tanıştığımız sıralar eşinin aşırı geçimsiz bi insan olduğunu işe bile bedduayla gönderdiğini çok lanet birisi olduğunu söyler dururdu daha neler neler .. ben görümceme küs gittim kavgadan dolayı eşim de geldi bu sefer o kadın çok iyi birisiymiş gibi onu savunmaya başladı (kızımızın ismi masal) masalı alıp oraya gitsem çok iyi davranırdı eski eşim vs vs şok oldum halbuki hep kötülerdi eşimin annesini bile almazmış eve kavga çıkarırmış hep
Anlattım hatta bayağı bir dövdü kafamı duvarlara vuraraktan morluklar sonradan oluştu yoksa rapor alırdım . Ama şikayetçi olmadım iş uzamasın diye çünkü ailem arkamda durmuyo eşimi destekliyorlar olay günü annem arayıp bağırdı neye güvenip ayrılıcam kızımda küçük çalışamamKarakolda hiç bir şey anlatmadınız mı polislere?
Olayı anlatsanız aslında size sorarlardı şikayetçi olup olmadığınızı.
Sizi baya baya sindirmiş bu adam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?