- 3 Aralık 2015
- 2.626
- 3.304
- 63
- Konu Sahibi zeynepzumra
-
Doğrusun hatta yine doğursun beni ilgilendirmez ama kardeşini abisine zimmetlemiş gibi.. Bu düşünceyi ben anlamıyorum.Dünyada ne berbat insanlar var ya, hamile olan eşe denilmeyecek her haltı demiş. Hamile kadına boşanalım denir mi?
Ayrıca bu kızlar onun spermlerinin eseri yani, o belirledi cinsiyetini, haberi yok zaar.
Bir de ohaa yani, koskoca oğlu varken yine mi doğurdu kaynanan? Ne zoru varmış ki?
Ben de üzüldüm kendime inanamadım bu duruma ama umudum bebekler doğunca eşimin değişmesi.iğrenç ya. böyle bi düşüncen var bari hamile karının yüzüne söyleme. içinde tut. çok üzüldüm size.
Doğrusun hatta yine doğursun beni ilgilendirmez ama kardeşini abisine zimmetlemiş gibi.. Bu düşünceyi ben anlamıyorum.
Ben de üzüldüm kendime inanamadım bu duruma ama umudum bebekler doğunca eşimin değişmesi.
Memur.. cahil adam böyle konuşmaz dimi..eşinizin mesleği nedir merak ettm?
inşallah benim eşimde bu ayrımı yapabilir.. ama şuan umutsuzumAyyniii benim kocam ...
yasadigimiz her olayi abartarak annesine anlatir ... en berbat durumlardan biri bu hemde abartarak kotuleyerek ... onlarin bana cephe almasini sagliycak bicimde ...
afedersiniz bi tabir vardir ya os..rsan s.cti diye anlatanlar heh iste tamda onlardan ...
bende topyekun gorusmeyi kestim beni dinleme zahmeti duymayip ogullarinin lafiyla hareket eden insanlarla !!
Esimde ayni tabiri yegeni icin kullanmisti ilk yegeniydi ... ozaman hamileydim acaba kizimi yegenim kadar severmiyim diye ...
o lafi edince bön bön bakmistim suratina ne diyo bu adam ya diye !
Nitekim kizim dogdu ve suan evlat sevgisini bilmeden atip tutmusum diyor ... 2. Sirada bile diyemem yegenim icin 20 kere kizim sonra yegenim diyor .
Ben memnunum canım iki kız da sağlıklı olsunlar inş. Sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza alalım. Eşim cinsiyeti de geçtim kardeş ve evlat ayrımını henüz yapamıyor bence..Cnm 13. Haftada cinsiyet tam belli olmaz hem benziyor demis dr benimde kiza benziyor demisti 13.haftada,17.haftada oglum olacak dendi belli olmaz daha hem ikiside kizda olsada alisir sever elbet evlat yani
Sen oluruna birak takma kafana Allah vergisi sonucda
Memur.. cahil adam böyle konuşmaz dimi..
inşallah benim eşimde bu ayrımı yapabilir.. ama şuan umutsuzum
Eğitimle hiç alakası yok ve genelde benim işimin çok kolay olduğunu söyler.sizin profilde öğretmen yazıyor ya umarım eşiniz de öyle değildir diye sordum. bu zihniyetle eğitim verilmez çünkü. gerçi dışarıya öyle demiyo demişsiniz ama kafa yapısı belli sonuçta.
Eğitimle hiç alakası yok ve genelde benim işimin çok kolay olduğunu söyler.
Sözde takılıyor bana.. takılmak ile dalga geçmeyi ayırt edemiyor. Bu hale nasıl geldi eşim hiç bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?