Eşim ve Bitmeyen Sorunlar...

zeynepzumra

La tahzen innAllahe meana..! Z&Z
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2015
2.626
3.304
63
Çok uzun yazmıştım bir önceki mesajı farklı dertler bir araya gelmiş.
Size sormak istediğim şu..
Eşim doğacak çocukları ve kardeşi ile sevgi kıyaslaması yapıyor . Kendi çocuğumu kardeşim kadar sever miyim vs. Doktor kız dedi bebeklere ve eşimin tepkisi neyse ki kardeşim var oldu. Kardeşi erkek.
Kardeş ve evlat sevgisi aynı olmaz dediğimde beni kardeşini kıskanmakla suçluyor beyefendi.
Her tartışmamızı anlattığı gibi bunu da annesine söylemiş ve annesinin tepkisi. O abisinin ilk göz ağrısı yeri tabi ki de ayrı olacak her zaman.
Kızdığımda da takıldım ben sana deyip geçiştiriyor.

Başına böyle bir şey gelen var mı? Yani eşim bebekler doğduğunda kardeşi ile onları ayırt edebilecek mi yoksa ikinci planda mı kalacak çocukları?
Bu konu hamilelikten midir nedir bilmiyorum çok takılıyor kafama..

Son düzenleme:
Dünyada ne berbat insanlar var ya, hamile olan eşe denilmeyecek her haltı demiş. Hamile kadına boşanalım denir mi?

Ayrıca bu kızlar onun spermlerinin eseri yani, o belirledi cinsiyetini, haberi yok zaar.

Bir de ohaa yani, koskoca oğlu varken yine mi doğurdu kaynanan? Ne zoru varmış ki?

Tartıştığımızda demiştim Allah sana kız verir böyle dersen diye. Şimdi iki kız dedi dr. Allah ın taktiri...
Ben takılıyorum sana diyor sonra.. takılabilecek bir konu mu ki bu?

Başkasının yanında kız erkek farketmez sağlıklı olsun diyor bana gelince böyle dedi. Ben kızdığımda kardeşimi kıskanıyorsun bile demişliği var :) İlk göz ağrısı kardeşi onun tabi yeri ayrı olacak diyor anneside..
Benim bildiğim ilk göz ağrısı ilk çocuk olur.

Benim kocam bile fark etmez sağlıklı olsun da diyor ama kesin içten içe erkek çocuğu olsun istiyordur. Hepsi değil ama erkeklerin çoğu böyle sanrım.

Doğrusun hatta yine doğursun beni ilgilendirmez ama kardeşini abisine zimmetlemiş gibi.. Bu düşünceyi ben anlamıyorum.

iğrenç ya. böyle bi düşüncen var bari hamile karının yüzüne söyleme. içinde tut. çok üzüldüm size.
Ben de üzüldüm kendime inanamadım bu duruma ama umudum bebekler doğunca eşimin değişmesi.

eşinizin mesleği nedir merak ettm?

Ayyniii benim kocam ...
yasadigimiz her olayi abartarak annesine anlatir ... en berbat durumlardan biri bu hemde abartarak kotuleyerek ... onlarin bana cephe almasini sagliycak bicimde ...
afedersiniz bi tabir vardir ya os..rsan s.cti diye anlatanlar heh iste tamda onlardan ...
bende topyekun gorusmeyi kestim beni dinleme zahmeti duymayip ogullarinin lafiyla hareket eden insanlarla !!
Esimde ayni tabiri yegeni icin kullanmisti ilk yegeniydi ... ozaman hamileydim acaba kizimi yegenim kadar severmiyim diye ...
o lafi edince bön bön bakmistim suratina ne diyo bu adam ya diye !
Nitekim kizim dogdu ve suan evlat sevgisini bilmeden atip tutmusum diyor ... 2. Sirada bile diyemem yegenim icin 20 kere kizim sonra yegenim diyor .

eşinizin mesleği nedir merak ettm?
Memur.. cahil adam böyle konuşmaz dimi..

inşallah benim eşimde bu ayrımı yapabilir.. ama şuan umutsuzum

Cnm 13. Haftada cinsiyet tam belli olmaz hem benziyor demis dr benimde kiza benziyor demisti 13.haftada,17.haftada oglum olacak dendi belli olmaz daha hem ikiside kizda olsada alisir sever elbet evlat yani
Sen oluruna birak takma kafana Allah vergisi sonucda

Ben memnunum canım iki kız da sağlıklı olsunlar inş. Sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza alalım. Eşim cinsiyeti de geçtim kardeş ve evlat ayrımını henüz yapamıyor bence..
Oğluşunu da rabbim size bağışlasın inş.

Memur.. cahil adam böyle konuşmaz dimi..

inşallah benim eşimde bu ayrımı yapabilir.. ama şuan umutsuzum

sizin profilde öğretmen yazıyor ya umarım eşiniz de öyle değildir diye sordum. bu zihniyetle eğitim verilmez çünkü. gerçi dışarıya öyle demiyo demişsiniz ama kafa yapısı belli sonuçta.

sizin profilde öğretmen yazıyor ya umarım eşiniz de öyle değildir diye sordum. bu zihniyetle eğitim verilmez çünkü. gerçi dışarıya öyle demiyo demişsiniz ama kafa yapısı belli sonuçta.
Eğitimle hiç alakası yok ve genelde benim işimin çok kolay olduğunu söyler.
Sözde takılıyor bana.. takılmak ile dalga geçmeyi ayırt edemiyor. Bu hale nasıl geldi eşim hiç bilmiyorum.

Eğitimle hiç alakası yok ve genelde benim işimin çok kolay olduğunu söyler.
Sözde takılıyor bana.. takılmak ile dalga geçmeyi ayırt edemiyor. Bu hale nasıl geldi eşim hiç bilmiyorum.

bu takılmak dalga geçmek değil odunluk bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…