Eşim ve Bitmeyen Sorunlar...

ohooo bu adamın hayatının merkezi olmuş bu kardeş ama bakış açısı değişir gibime geliyo bebişler doğunca
aynen öyle sabah kalkar dilinde o yatarken o bebek kıyafeti görür o.. inş değişir.
laf yetiştirme konusunda kaç kez konuştum tamam diyor sonra yine benden gizli anlatıyor ama kv nin konuşmalarından anlıyorum bazen benim yanımda arayıp beni şikayet ediyor. kolay şeyler değil bunlar. aramız iyice açıldı kv ile zaten.

valla al karşına ciddi bir konuşma yap..
bak senin yüzünden annenle aramız açıldı sen dengeyi koruyamadığın için de.. şimdi çocuklarda olucak böyle yapmaya devam edersen evliliğimiz çıkmaza girer vs de..
ben annenin çocuğu değilim beni çok şikayet etmek istiyorsan bir erkek olarak kendinede yedirebiliyorsan benim annemi arayıp şikayet et de.. ancak bil ki şikayet etmek kendi sorunlarını çözemeyen çocukların yapacağı iştir bunuda bil de..

emin ol dedim bunları ama en ufak tartışmada ki ben hamileyken bile boşancam diyen annesini arayıp boşanıyorum diyen bir adam söz konusu... sanırım değişmeyecek.

emin ol dedim bunları ama en ufak tartışmada ki ben hamileyken bile boşancam diyen annesini arayıp boşanıyorum diyen bir adam söz konusu... sanırım değişmeyecek.

bu şekildeyse cidden çok yorucu bir adam.. birlikte evlilik terapistine gitmeyi teklif et.. gerçi kabul edermi bilmiyorum ama tehdit et ..

bu şekildeyse cidden çok yorucu bir adam.. birlikte evlilik terapistine gitmeyi teklif et.. gerçi kabul edermi bilmiyorum ama tehdit et ..
bunu da dedim benim herhangi bir sorunum yok diyor :) annesi demiş sen ruh hastası mısın ki seni o duruma düşürmek istiyor galiba...
kanser olurum ben bu gidişle.. çok feci sorunlu bir evlilik ve gittikçe kötüleşiyor . gerçi 3-4 gündür az muhatap oluyorum tartışmada çıkmıyor ama bu evlilik evlilik mi ki...

Benimde eşimin engelli bir ablası var.. Çok severdi onu sarilmalar sap sup opmeler ben hamileyken normal zamanda bana bu kadar sarilip etmez yani..hatta aglamistim sinirimden..neyse kızı olunca bambaşka oldu adam kırkı yılın başı bir öpücük konduruyor yanağına kardeşinin o kadar..evlat herşeyden başkadır..esin baba olunca ogrenecek

Kendimden 19 yaş küçük bir kardeşim var. Çocuğum gibi severim. Zaten o yaş farkıyla artık kardeşlik gibi olmuyor.
Kendi çocuğum olduğunda da herkes soruyordu bana, nasıl farklı mı diye. Tabiki farklı. İkisinin de yeri ayrı. Ama bu demek degilki kardeşime olan sevgim ilgim değişti. Oğluma da hayatımda, kalbimde yer açıldı, onun yeri bambaşka oldu.
Endişe etmeyin. Böyle kiyaslarla kendinizi yipratmayin.
Eşiniz henüz neler olup bittiğini çok bilmez, daha çocukla bağı yok. Bebek doğduğunda başka olur.
Ama sizde kardeşine gösterdiği ilgiyi esirgemeyin. O da kardes. O da can.

kesinlikle kardeşine maddi manevi yaptıklarını bir kez olsun dile getirmedim ama hamileyim artık bebekleri de görüyor yani ultrasonda da olsa ve dedikleri önemsenmeyecek şeyler değil.
bebek magzasının önünden geçiyoruz hala kardeşşime şunu bunu alcam diyor demiyor ki bebeklere de alırız kardeşim gibi..

Ya ben seni biraz anlıyorum galiba. Kardeşim kardeşim diye yana yakıla dolaşmasına gıcık oluyorsun, haklısın. Senin hissettiğin gibi "çocuklarım bir yana, dünya bir yana" demesini bekliyorsun. Bebekler doğunca, kucağına alınca, hele ki babalarına tepki vermeye başladıklarında duyguları değişir diye düşünüyorum.
Benim (eski) eşim de "Allah korusun kardeşime birşey olursa ölürse ben de yaşayamam intihar ederim" demişti bir keresinde. "çocuğun olsa bile mi" diye sormuştum, cevap vermemişti.
Fakat kızım olduktan sonra, artık öyle düşündüğünü sanmıyorum.

İstediğim ayrım yapabilsin ben kardeşini atsın sevmesin demiyorum ama böylede demesin. denilcek laflar değil çünkü dedikleri..

Daha 13 haftalik hamilesiniz. Herkes aynı değil. Belki bir cogu beni kınayacak ama benim için ultrason görüntüsü hiç bir şey ifade etmemişti.
Ne zaman bebeği hissetmeye başladım, o zaman daha baskın oldu oldu duygusallik. Başka şeyler de yapıyor mu eşiniz bilmiyorum. Sizi ve bebeklerini mağdur edeceğini mi düşünüyorsunuz?

Bana göre tek sorun erkek bebek sevdası. Onu da bir daha dile getirirse, madem çok biliyorsun erkek yapsaydın çocukları dersin. O da ona yeter zaten :)

Bir de dile getirmemis olmanız düşündüklerinizi değiştirmez. Bu kadar kafaya taktığınız ve kıyaslar yaptiginiza göre düşünüyorsunuz.
Ki bu da bence size zarar. Bu düşünceleri içinde tutsan seni bitirir,.dışa vursan evliliğini zedeler.
Bence biraz kendi hayatına yoğunlaş, sosyal hayatına bir şeyler katmaya bak.

Çocuk sevgisini daha tatmadığı için öyle söylemiştir. Kızmayın zamana bırakın doğunca görür. Benim ablamda hamileyken ben bişey hissetmedim. Herkes bebek geliyor diye çok seviniyodu. Taki bebeğimiz doğana kadar şimdi o benimde kızım, canım...

inşallah doğumdan sonra değişir eşiniz
yazma sebebim cinsiyet tahmini için biraz erken olmuş sanki doktorların yanılma payı çok oluyor bana bi doktor kız diğer doktor erkek dedi mesela ama inşallah pazartesi netleşicek 16.haftamın içinde olucam belki oğlunuzda olabilir yani :):) sonra şaşırmayın Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Başka şeylerde var konu çok uzun. Kafaya takıyorum çünkü çok sık dile geliyor annesi neredeyse her gün arayıp unutma kardeşini o seni çok seviyor o ilk göz ağrın diyor. Böyle bir zihniyeti ilk kez görüyorum o yüzden şaşkınım. Çalışıyorum yeterince yoruluyorum üstüne psikolojik olarak bunlar oluyor. Hamilelik döneminde belki hormonlardan daha hassasım. Ben babam tarafından 2. Plana atılmak istemezdim. Çocuklarım da öyle olsun istemem.

Amin cümlemize ins. Ben önce saglik diyorum sonra tabi merak ediyorum cinsiyetleri ama iki kız ya da bir kız bir erkek onlar benim her şeyim olacak.

Ya anlamiyorumki bu neyin kafasi, dogacak bebegiyle canindan bir parcayla kiz kardes nasil kiyaslanir, sen bana kalirsa bu laflari hic duyma, cunku çocuğunuz olduktan sonra o dedigi sozleri nasil zevkle hatirlatacaksin ona gor bak☺ boyle seyleri dert etme zamana birakmak en guzeli

İnş cnm ins düzelir diye dua ediyorum ama kafası değişmeli eşimin ve artık bizim bir aile olduğumuzun farkına varmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…