Eşim ve Bitmeyen Sorunlar...

Git bi daha da dönme derdim ben olsam! Ki demişliğim var kendi eşime.
Siz ciddiye aldıkça abartıyor işte... Bir kere ciddi şekilde konuşun sonra kesinlikle ciddiye almayın.
Kaç kez konuştum. Git ama dönme dedim döndüğünde bizi bulamazsın dedim. Pişkin pişkin hayırlısı olsun dedi .

Kaç kez konuştum. Git ama dönme dedim döndüğünde bizi bulamazsın dedim. Pişkin pişkin hayırlısı olsun dedi .
Lakayt herif!
Bir daha hiçbirşey söyleme şikayet de etme, araya mesafe koy.
Blöf yaptığını düşündüğü için ve asla gidemeyeceğine o kadar emin ki böyle lakayt davranmaya cesaret ediyor!
Bir müddet kendi yılışıklığıyla başbaşa kalsın.
Kaybetme korkusu yok bu adamın, kaybetme korkusunu yaşamalı bir an önce

bence kız çocuğu sahibi olmak bir insanın ömür boyu en büyük şansı. bunu bilir bunu söylerim
kız veya erkek deil hayırlı bi evlet anne babaya sahip çıkıcak ahlaklı bir evlat şanstır. hayırsız olduktan sonra kız yada erkek hiç önemi yok cnm ömür boy şans kız çocugunun olmasıyla olmuyo malesef

Lakayt herif!
Bir daha hiçbirşey söyleme şikayet de etme, araya mesafe koy.
Blöf yaptığını düşündüğü için ve asla gidemeyeceğine o kadar emin ki böyle lakayt davranmaya cesaret ediyor!
Bir müddet kendi yılışıklığıyla başbaşa kalsın.
Kaybetme korkusu yok bu adamın, kaybetme korkusunu yaşamalı bir an önce
Sorun bu belkide kaybetme korkusu yok bu saatten sonra da korkmaz gibime geliyor
.

Önceki konuları bilmiyorum ama sevsin kardeşini ne olacakki. Tabiki bebegini de sevecektir. Bence asıl kıyas yapmaya çalışan sen gibisin. Doğmamis bile daha bebecik . Boşver duyma geç. Bebegi tabiki çok sevecek kardeşini de cok sevecek normal olarak.

Önceki konuları bilmiyorum ama sevsin kardeşini ne olacakki. Tabiki bebegini de sevecektir. Bence asıl kıyas yapmaya çalışan sen gibisin. Doğmamis bile daha bebecik . Boşver duyma geç. Bebegi tabiki çok sevecek kardeşini de cok sevecek normal olarak.
Sevsin tabi ki ben de seviyorum ama kardeşim kadar sever miyim onun yeri ayrı olcak hep o da bizimle yaşasa keşke iyi ki kardeşim var o erkek vs bunlar canımı sıkıyor. Daha çok laf var hepsi aklıma gelmiyor şuan. Erken bebek alışverişi için ben de bir şey almıyorum ama lafını bile etmiyor dr kontrolüne geliyor sonra kardeşim şöyleydi o erkekti tabi o daha büyüktü vs. Sürekli kıyas hoş mu bu sizce?
Kardeşim bana benziyor ama çocuğum Benzemez neyse sağlık olsun bi tane var en azından bana benzeyen.
Boşanma konusu açıldığında al çocuklarını büyüt kardeşim yeter bana vs.
Bunları düşününce evliliği yürütmek çok mantıksız belkide.
Beni sinir etmek için yapıyor diyelim benle zoru ne ki?

Çok uzun yazmıştım bir önceki mesajı farklı dertler bir araya gelmiş.
Size sormak istediğim şu..
Eşim doğacak çocukları ve kardeşi ile sevgi kıyaslaması yapıyor . Kendi çocuğumu kardeşim kadar sever miyim vs. Doktor kız dedi bebeklere ve eşimin tepkisi neyse ki kardeşim var oldu. Kardeşi erkek.
Kardeş ve evlat sevgisi aynı olmaz dediğimde beni kardeşini kıskanmakla suçluyor beyefendi.
Her tartışmamızı anlattığı gibi bunu da annesine söylemiş ve annesinin tepkisi. O abisinin ilk göz ağrısı yeri tabi ki de ayrı olacak her zaman.
Kızdığımda da takıldım ben sana deyip geçiştiriyor.

Başına böyle bir şey gelen var mı? Yani eşim bebekler doğduğunda kardeşi ile onları ayırt edebilecek mi yoksa ikinci planda mı kalacak çocukları?
Bu konu hamilelikten midir nedir bilmiyorum çok takılıyor kafama..

merhaba canım, hıccc kafana takma benım kucuk bır kardesım var aramızda 16 yas var ve benım kendı oz kızım gıbı oldu herzaman. bırde oyle ıyı oyle tatlı sıcak kanlı bır kız kı kımselere degısmem onu sevgısını annemler tatıle gıderdı ben telefonda ecenın sesını duyunca aglardım ıkı gun gormemek ıskence olurdu okdr cokkk sevıyorum ve sevgım de hıc bır degısıklık olamaz... veee su an hamıleyım. henuz gormedıgım ama annelıgı sımdıden cok sevdım gormedıgım bebegıme asıgım gorursem neler olur bılmıyorum. kardesımın yerı baska kızımınkı bambaska. kardesım ben evlenırken sakın cocuk dogurma derdı cocuklukla smdı 12 yasında tam bır anne yarısı tum harclıgını yıgenıne harcıyor. ben ona hem annelık hem ablalık yaptım oda benım kızıma sımdıden hem teyzelık hem annelık yapıyor... ben calısırken de buyuk oranda annemle bırlıkte o bakıcak. annem kdr guvenıyorum bu kucuk teyzeye ;) yanı esın de senın ıcınde buyuyenı evladını ancak dogdugunda evladı olarak hıssedıcek bız anneler daha erken hıssedıyoruz. esın ıcın cocukları en kıymetısı oluverıcek hele de kız cocuklarına bayılıyorlar! bekle ve gör bence... kardesını sevmesıne de sakın kızma o cocuklarının baba yarısı olucak unutma ;)

Sevsin tabi ki ben de seviyorum ama kardeşim kadar sever miyim onun yeri ayrı olcak hep o da bizimle yaşasa keşke iyi ki kardeşim var o erkek vs bunlar canımı sıkıyor. Daha çok laf var hepsi aklıma gelmiyor şuan. Erken bebek alışverişi için ben de bir şey almıyorum ama lafını bile etmiyor dr kontrolüne geliyor sonra kardeşim şöyleydi o erkekti tabi o daha büyüktü vs. Sürekli kıyas hoş mu bu sizce?
Kardeşim bana benziyor ama çocuğum Benzemez neyse sağlık olsun bi tane var en azından bana benzeyen.
Boşanma konusu açıldığında al çocuklarını büyüt kardeşim yeter bana vs.
Bunları düşününce evliliği yürütmek çok mantıksız belkide.
Beni sinir etmek için yapıyor diyelim benle zoru ne ki?
Canim ilk cocugunuzsa eger su an evlat sevgisi nasıl bir sey bilmiyorsunuz. Kardes anne baba ne ki onun sevgisi yaninda tarif dahi edilemez. Diger sorunlarinizi bilmiyorum ama bunu kafana takma bile. Kiz erkek diye düşünmeyecektir kucagina alınca. Bir de gebelik takviminde yazan gebelik haftasi dogruysa nasil bu kadar eminsiniz daha cok erken degil mi cinsiyet icin

Erkek çocuğu olana madalya takmıyorlar.

Zamanında diri diri toprağa gömülürken kız çocukları, Peygamber Efendimiz Medine sokaklarında kızını omzunda taşımış. Bir nedeni olmalı değil mi?

Yarın öbür gün yaşlılığı var hastalığı var. O begenmediği kızları gün gelip bakacaklar babalarına belki de.....

İki oğlum var. Ne olmuş. Ha kız ha erkek. Sağlık mühim olan. Bende keşke bi kızım olsaydı da saçlarını örsem tokalar taksam derdim. Kısmet. Allah olmayanlara versin. Şükür.....

Erkek çocuğu olana madalya takmıyorlar.

Zamanında diri diri toprağa gömülürken kız çocukları, Peygamber Efendimiz Medine sokaklarında kızını omzunda taşımış. Bir nedeni olmalı değil mi?

Yarın öbür gün yaşlılığı var hastalığı var. O begenmediği kızları gün gelip bakacaklar babalarına belki de.....

İki oğlum var. Ne olmuş. Ha kız ha erkek. Sağlık mühim olan. Bende keşke bi kızım olsaydı da saçlarını örsem tokalar taksam derdim. Kısmet. Allah olmayanlara versin. Şükür.....
Sözde çok dini konulara dikkat eder eşim ve cinsiyeti babanın belirlediğini tıbben bunu da biliyor ama doldurulmaktan kendinde değil.

Ve şunu söylemek istiyorum eşim ailesine maddi manevi sürekli yardım eder annesi arar para ister gönderir vs. Bir kez bile bir şey demişliğim yoktur. Ama çocuklarını düşünmüyor hala kardeşime her ay şu kadar para vercem ilerde kullanır vs diyor. Bende bizimkilere de yapalım dedim. Gerek yok dedi. Bu ayrımcılık değil mi?
Babası çalışıyor ailede herkes sigara içiyor.

Kocan koca adam kardeş sevgisiyle evlad sevgisini ayırt edemiyosa soylencek birsey yok.dogunca kızınız büyüdükçe gülücükler attıkça bak nasıl sevecek kızını.benim esim işten geliyo 8 buçuk aylık kiz bebegim benden once kapi sesini duyuyor kapiya yoneliyor emekleyerek..babasida kizim yavrum diye kucagina aliyor cok ozledim ben seni kizim diye bi sarılıyorlar..ben bi bes dakka sonra akillarina geliyom artik..bazı şeyler yaşanmadan bilinmez..bunu simdiden dusunme..

Kocan koca adam kardeş sevgisiyle evlad sevgisini ayırt edemiyosa soylencek birsey yok.dogunca kızınız büyüdükçe gülücükler attıkça bak nasıl sevecek kızını.benim esim işten geliyo 8 buçuk aylık kiz bebegim benden once kapi sesini duyuyor kapiya yoneliyor emekleyerek..babasida kizim yavrum diye kucagina aliyor cok ozledim ben seni kizim diye bi sarılıyorlar..ben bi bes dakka sonra akillarina geliyom artik..bazı şeyler yaşanmadan bilinmez..bunu simdiden dusunme..
Denilen laflar çok moral bozucu hamelilte bunları duymak daha fazla sinir ediyor insanı

Bencede farklı Anne baba kardeş eş hepsinin sevgisi farklı bence ama bunu ayırt edemeyen biriyle evliyim.

Daha 13 haftalik hamilesin bunlarla kafanı mesgul etme
Eşın onları kucağına aldığında kimseyi gözü görmeyecek onlar büyüdükçe eşinin sevgisi de büyüyecek
Eşiniz baba olmanın heyecanı şaşkınlığı ile söylemiştir takılma
Evlat sevgisi hiç bir sevgiyle kıyaslanamaz eşinde bunu yaşayarak öğrenecek

KIZ COCUGU SADECE EVLAT DEGILDIR! KIZ COCUGU CENNET ANAHTARIDIR!
ISLAMDAN ÖNCE KIZ COCUKLARINI DIRI DIRI TOPRAGA GÖMERKEN; PEYGAMBER EFENDIMIZ (S.A.V.) KIZLARINI SIRTINDA TASIYORDU!
PEGAMBER EFENDIMIZ BILE KIZ COCUKLARINA DEGER GÖSTERIRKEN, ONLARI YÜCELTIRKEN SENIN KOCANI ANLAMIS DEGILIM!
SENDE KIZ COCUGUYDUN ONUN ANNESIDE BIR KIZ COCUGUYDU BUNUDA UNUTMASIN:KK12:

Back
X