Eşim ve borçları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ayrı değiliz allah korusun :) teşekkür ederim yorum için. Bu dedikleriniz beni kendime getirdi yemin ederim. tesekkürler KK

bende biraz cimriyim ama az. ondan heralde böyle düşüncelerim.

kendisi tam tersi asla bana yok para demez. elinde varsa verir. ben ondan borç almam ama o verir zaten. ben meblağ büyük olunca tereddüt ettim işte.

etkilendim yazindan canım. düzeltme için saol vallahi hasta olsam o seferber eder ortalığı

Bende verdim herseyi bizimde bitmek bilmeyen borclarimiz var ama geri gelmiyor sanki verilenler

Hayatım bu üç beş değil 150 bin lira. birdaha böyle param olmaz diye panikliyorum. size yazmam iyi oldu biraz kendime geleyim :)

Az para değil ama eşiniz de sizi yarı yolda bırakacak bir adam değil sanırım, öyle yazmışsınız. :) Kaçacak hali yok zaten mecbur verecek.

Ben ödeme alacağı zamanlari sordum oda bana çizelge yaptı işte bende bekler oldum sık sık bakıyorum çizelgeye gün sayıyorum
İyi de ,sen adamın esnek arkadaşı Ahmet misin ,yoksa karısı flower girl mi? Çizelge tutmak ,gün saymak da nedir ? Evlilik birliğini sarsacak bir güvensizliğe sahipsin ....

Eşim ve borçlari ne demek?

Eşinse borçlar ikinizin
Borç sadece onunsa eşin değil.
İlginç geldi bana
Hayat ortaktir cunku,esinin ihtiyaci varsa verirsin.Arayip sıkıştırma bence ticaret zordur,diger alacaklilardan bi farkin olsun.ödeyecegim diyorsa öder-ki bu bile ilginç.

Mutfak masraflarini kirayi da bolusun ev arkadasi olun olsun bitsin.

Az para değil ama eşiniz de sizi yarı yolda bırakacak bir adam değil sanırım, öyle yazmışsınız. :) Kaçacak hali yok zaten mecbur verecek.
Off verse de o da kurtulsa bende içimdeki bu seytandan
geçen gece 4 de aklıma geldi kalktım yaa (( acayiplik bende sanki

Bunu farkedebilmene sevindim . O senin esin ve verdiğin miktar da küçük değil .o sebeple er yada geç geri ödeyecektir ..bunu düşünmekten vazgeç ..arada hatırlat ama başına kakma. .
canım gerçekten çok iyi geldi bu yorumlar. bari sacmaladığımı anladım. eşim adına teşekkür ediyorum

15 yıl diyorsun adam düzgün diyorsun e yani vermişsin parayı yaptın bişey şimdi bekle biraz da sıkıştırıp surat edip yaptığın iyiliği kötülüğe çevirme karı koca arasında para ayrımı olmaz bence

Olmasi gereken bu. Siz bi ailesiniz ve zor zamanlarinda birbirinize destek olmak zorundasiniz.

Ne diyo nikah memuru iyi gunde kotu gunde..

Ben istemezdim parayi geri zaten durumu duzelince geri verir diye dusunur bide ben sikbogaz etmezdim

canım gerçekten çok iyi geldi bu yorumlar. bari sacmaladığımı anladım. eşim adına teşekkür ediyorum
Ben senin adına sevinirim .çünkü 15 yıllık esinin gözünde yanlış bir imaj çizmene sebep olacak bu tavrın ..paragöz bir kadın profili oluşturuyorsun şuan ki söylemlerinle ..az sakin ol ..boşanma gibi bir düşüncen yoksa paran güvende merak etme ..

Olmasi gereken bu. Siz bi ailesiniz ve zor zamanlarinda birbirinize destek olmak zorundasiniz.

Ne diyo nikah memuru iyi gunde kotu gunde..

Ben istemezdim parayi geri zaten durumu duzelince geri verir diye dusunur bide ben sikbogaz etmezdim
kk sayesinde biraz kendime geldim. inşallah yarından itibaren uygulayacağım bakalım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…