ayrı değiliz allah korusun :) teşekkür ederim yorum için. Bu dedikleriniz beni kendime getirdi yemin ederim. tesekkürler KKEşinle birlikte misin ayrı mısın onu anlamadım. Yani benim 200 binim 1 trilyonum olsa gözüm kapalı onu eşime veririm ki senin benim yoktur bizim icin. Benim neyse eşimindir. Eşimin neyse benimdir. Lafı dahi olmaz, geri ödeme felan , arkadaştan borç almıyor ki, hayat arkadaşı yardım ediyor. Sen vermekle doğrusunu yapmışsın. Ama ödeme kısmına ben karışmam tabi. Geri alırsın alamazsın o sizin bileceğiniz iş. Bizde durum da böyle. Bende paylaşmak istedim.
bende biraz cimriyim ama az. ondan heralde böyle düşüncelerim.eger geri verecegini biliyorsan (öyle yada böyle ) para vermen iyi olmuş olabilir.
para cok değişkendir ya.. duruma göre verilir duruma göre verilmez. her bunyede de farklı etkileri var. ben vermezdim mesela. cunku para takıntım var. kimseye vermem..istememde...az cimriyim
kendisi tam tersi asla bana yok para demez. elinde varsa verir. ben ondan borç almam ama o verir zaten. ben meblağ büyük olunca tereddüt ettim işte.15 senedir ilk defa para konusu oluyor demişsiniz. sizin açınızdan ilk defa diye düşündüm.
Peki eşinizin para konusunda tutumu nasıl?
yani o da size borç verip geri istiyor mu?
para ile ilgili sizi üzüyor mu?
o hiç böyle davranmadıysa sizin elinize geçen ilk toplu parada eşinizi borca bağlamanızı doğru buluyor musunuz?
para çar çur olur diye mi endişeleniyorsunuz, doğru yere kullanmaz diye mi korkuyorsunuz, benim param bende dursun mu diyorsunuz?
bunlara göre de tutum değişebilir.
etkilendim yazindan canım. düzeltme için saol vallahiİnanın çok garipsedim bu durumu eşimin borcu benim borcumdur benim mirastan aldığım pay ikimizindir daha o istemeden gider borçlarıni ben kapatırım ne demek geri verme çizelgesi hazırlamak.
E siz hasta olsanız iki üç yıl evde yatsanız adamın size harcadığı parayı çalışınca geri mi veriyorsunuz?
Bir hata yapmış borçlanmış bu zamanda kimin borcu yok ki ya ha eşiniz sürekli borç takan kumarbaz içkici adam olur arsız olur vermemekte haklısınız ama bu sizin eşiniz aynı yatağı paylaştığınız adam ya komşu oğlu değil bana çok garip geldi kusura bakmayın
Bende verdim herseyi bizimde bitmek bilmeyen borclarimiz var ama geri gelmiyor sanki verilenlerArkadaşlar merhaba
Esimle 15 yıldır evliyiz. Çok seviyorum çok düzgün bir karakter. Gel gelelim yıllardır borçtan kurtulamadı. Ticaret hayatı onu yordu bitirdi. Bize yansıtmıyor şükür. Ben de çok dert etmedim o sebeple bunca zaman. Ta ki geçen aya kadar. Babamın evini sattık 3 kardeş bölüştük. Abilerim de borçlarını ödedi böylece. Ben de şehir dışında 1+1 ev alırım dedim. sadece ona yetiyordu param. Ama eşim yine kötü durumdaydı. Kendisi isteyemiyordu fakat ben anladım durumunu. Dayanamadım verdim parayı. Geri almak şartı ile. Çok rahatladi. Bana bu hafta icin bir kısmını gelecek aylarda diğer kısımlarını vermek üzere bir çizelge yaptı. Bu hafta vereceğini vermedi bende kızdım aradım. Müşterisi ertelemiş verecekmiş. Ama pişman olmakla olmamak arasindayim şimdi . Hata mı yaptım acaba kızlar. Siz olsanız verirmiydiniz kocaniza. Ben mi çok iyiyim yoksa olması gereken mi bu.
Biliyorum verecem dediyse verir de zamanla beklerken sinir harbi yaşayacağım sanki. puff
Dertleşmek istedim sizle.
Hayatım bu üç beş değil 150 bin lira. birdaha böyle param olmaz diye panikliyorum. size yazmam iyi oldu biraz kendime geleyim :)
İyi de ,sen adamın esnek arkadaşı Ahmet misin ,yoksa karısı flower girl mi? Çizelge tutmak ,gün saymak da nedir ? Evlilik birliğini sarsacak bir güvensizliğe sahipsin ....Ben ödeme alacağı zamanlari sordum oda bana çizelge yaptı işte bende bekler oldum sık sık bakıyorum çizelgeye gün sayıyorum
o zaman kendinizi onun yerine koyun.
Bu durumda haksızlık ediyorsunuz.
İster 150bin olsun ister 500bin isterse 5 lira, o da benim param demeye başlarsa ne yapacaksınız?
İyi de ,sen adamın esnek arkadaşı Ahmet misin ,yoksa karısı flower girl mi? Çizelge tutmak ,gün saymak da nedir ? Evlilik birliğini sarsacak bir güvensizliğe sahipsin ....
Off verse de o da kurtulsa bende içimdeki bu seytandanAz para değil ama eşiniz de sizi yarı yolda bırakacak bir adam değil sanırım, öyle yazmışsınız. :) Kaçacak hali yok zaten mecbur verecek.
Bunu farkedebilmene sevindim . O senin esin ve verdiğin miktar da küçük değil .o sebeple er yada geç geri ödeyecektir ..bunu düşünmekten vazgeç ..arada hatırlat ama başına kakma. .vallahi tuhaf göründüm kendime bile
canım gerçekten çok iyi geldi bu yorumlar. bari sacmaladığımı anladım. eşim adına teşekkür ediyorumBunu farkedebilmene sevindim . O senin esin ve verdiğin miktar da küçük değil .o sebeple er yada geç geri ödeyecektir ..bunu düşünmekten vazgeç ..arada hatırlat ama başına kakma. .
Olmasi gereken bu. Siz bi ailesiniz ve zor zamanlarinda birbirinize destek olmak zorundasiniz.Arkadaşlar merhaba
Esimle 15 yıldır evliyiz. Çok seviyorum çok düzgün bir karakter. Gel gelelim yıllardır borçtan kurtulamadı. Ticaret hayatı onu yordu bitirdi. Bize yansıtmıyor şükür. Ben de çok dert etmedim o sebeple bunca zaman. Ta ki geçen aya kadar. Babamın evini sattık 3 kardeş bölüştük. Abilerim de borçlarını ödedi böylece. Ben de şehir dışında 1+1 ev alırım dedim. sadece ona yetiyordu param. Ama eşim yine kötü durumdaydı. Kendisi isteyemiyordu fakat ben anladım durumunu. Dayanamadım verdim parayı. Geri almak şartı ile. Çok rahatladi. Bana bu hafta icin bir kısmını gelecek aylarda diğer kısımlarını vermek üzere bir çizelge yaptı. Bu hafta vereceğini vermedi bende kızdım aradım. Müşterisi ertelemiş verecekmiş. Ama pişman olmakla olmamak arasindayim şimdi . Hata mı yaptım acaba kızlar. Siz olsanız verirmiydiniz kocaniza. Ben mi çok iyiyim yoksa olması gereken mi bu.
Biliyorum verecem dediyse verir de zamanla beklerken sinir harbi yaşayacağım sanki. puff
Dertleşmek istedim sizle.
Ben senin adına sevinirim .çünkü 15 yıllık esinin gözünde yanlış bir imaj çizmene sebep olacak bu tavrın ..paragöz bir kadın profili oluşturuyorsun şuan ki söylemlerinle ..az sakin ol ..boşanma gibi bir düşüncen yoksa paran güvende merak etme ..canım gerçekten çok iyi geldi bu yorumlar. bari sacmaladığımı anladım. eşim adına teşekkür ediyorum
kk sayesinde biraz kendime geldim. inşallah yarından itibaren uygulayacağım bakalım.Olmasi gereken bu. Siz bi ailesiniz ve zor zamanlarinda birbirinize destek olmak zorundasiniz.
Ne diyo nikah memuru iyi gunde kotu gunde..
Ben istemezdim parayi geri zaten durumu duzelince geri verir diye dusunur bide ben sikbogaz etmezdim
Evet aynı düşünürdüm ve eminim ki bir çok evliliğin ne olduğunu bilen bayan böyle düşünür.ileride durumu olunca inşallah bir ev alır.o zaman eşiniz bu evi ben aldım.sen git sokakta yat mı diyecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?