Allah esinizin islerini kisa zamanda yoluna sokarda size paranizi misliyle verir insallah :)) cok sevindim dusunceleriniz degismesinekk sayesinde biraz kendime geldim. inşallah yarından itibaren uygulayacağım bakalım.
Benim üstüme yapar eminim :)Evet aynı düşünürdüm ve eminim ki bir çok evliliğin ne olduğunu bilen bayan böyle düşünür.ileride durumu olunca inşallah bir ev alır.o zaman eşiniz bu evi ben aldım.sen git sokakta yat mı diyecek.
Ben kesinlikle o parayı eşimden geri almazdım. 1-2 yıllık evli değilsiniz ki siz 15 yıl olmuş. Hayatın zorluklarını beraber göğüslemek gerek. Evlilikte senin benim olmamalı .o evlilik gerçekten düzgün bir evlilikse
Ben eşler arasındaki bu senin benim davasını anlamadan ölücem heralde.ya evlenince senin benim mi olur ya.adam onca zaman çalışmış sana hissettirmemiş sende sıkışık zamanında yardım etmişsin niye şimdi adamı sık boğaz ederek bunaltıyorsun.sanki kaçacak ya ancı sanki.eşin ya çocuklarının babası.adam verecem demiş.tutki veremedi boşanacakmısın.borç verdim demek bile saçma bence.
@rzgreeAllah esinizin islerini kisa zamanda yoluna sokarda size paranizi misliyle verir insallah :)) cok sevindim dusunceleriniz degismesine
Allah esinizin islerini kisa zamanda yoluna sokarda size paranizi misliyle verir insallah :)) cok sevindim dusunceleriniz degismesine
Kk bunun icin var :)@rzgree
Kanguru_ sizlere şu anki huzurumu borçluyum kızlar. bukadar kadın aynı fikirde ise bende bir acayiplik var. işin matematiği ortada. ne iyi ettim size danışmakla
iyiki varKk bunun icin var :)
Ben de verdim. Ama Bence verilmemesi daha iyi.Vermeyecektin sanma sana o para geri döner ve sana minnet duyar. Hatta arkasini topladigim icin senin yanında ezik oldugunu düşünür.Son olarak da dunyanin binbir turlu hali var o senin mirasindi. Allah korusun boşanma vs olsa nasil ispatlarsin bir de. Olmayan seyler degil.Arkadaşlar merhaba
Esimle 15 yıldır evliyiz. Çok seviyorum çok düzgün bir karakter. Gel gelelim yıllardır borçtan kurtulamadı. Ticaret hayatı onu yordu bitirdi. Bize yansıtmıyor şükür. Ben de çok dert etmedim o sebeple bunca zaman. Ta ki geçen aya kadar. Babamın evini sattık 3 kardeş bölüştük. Abilerim de borçlarını ödedi böylece. Ben de şehir dışında 1+1 ev alırım dedim. sadece ona yetiyordu param. Ama eşim yine kötü durumdaydı. Kendisi isteyemiyordu fakat ben anladım durumunu. Dayanamadım verdim parayı. Geri almak şartı ile. Çok rahatladi. Bana bu hafta icin bir kısmını gelecek aylarda diğer kısımlarını vermek üzere bir çizelge yaptı. Bu hafta vereceğini vermedi bende kızdım aradım. Müşterisi ertelemiş verecekmiş. Ama pişman olmakla olmamak arasindayim şimdi . Hata mı yaptım acaba kızlar. Siz olsanız verirmiydiniz kocaniza. Ben mi çok iyiyim yoksa olması gereken mi bu.
Biliyorum verecem dediyse verir de zamanla beklerken sinir harbi yaşayacağım sanki. puff
Dertleşmek istedim sizle.
niyetim o zaten. ama para gitti hissi geldi biran kafama taktım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?