• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esim ve bosanma aile sorunu

Tugra111

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2021
23
4
1
26
esimle bu ailemin eve gelmesi konusunda 2 aydjr kavga ediyoduk zaten taki dune kadar dun bosanma karari verdik bugun annem esimin annesini aradi yok neymis annem babam bana gelmicekmis bisey lazim oldumu kayinvalidemler gelcekmis esim olcak adam istemiyomus bugun dusuncekmisim hayir diyosam bosanma davasini accakmislar ya bn hayatimda boyle geri kafali bi aile gormedim

esimle bu ailemin eve gelmesi konusunda 2 aydjr kavga ediyoduk zaten taki dune kadar dun bosanma karari verdik bugun annem esimin annesini aradi yok neymis annem babam bana gelmicekmis bisey lazim oldumu kayinvalidemler gelcekmis esim olcak adam istemiyomus bugun dusuncekmisim hayir diyosam bosanma davasini accakmislar ya bn hayatimda boyle geri kafali bi aile gormedim
Her gün ayri bir boşanma bahanesi görüyorum. Erkekler boşanmak istiyorum diyemiyor iyice saçmalıyor mu nedir? İnşallah çocuk yoktur da sonsuza kadar kurtulursunuz bu tiplerden...

Aileniz cok sık mı geliyor? Sizde mi kaliyor da istemiyor yoksa hic mi gelmesinler diyor?

Boşan da kurtul durduğun kabahat

yok canim bizde kalmiyo bebegim kucuk yikayamiyorum annem isden cikinca yarim saat geliyo yikiyo gidiyo oturup kahve bile icmiyo esim gormuyo bile zaten
Niye istemiyor ki? Siz jaya kovugundan cikmadiniz ki. Acaba anbenizin sizi doldurdugunu falan mi dusunuyor? Madem istemiyor bebegin yikanmasi da dahil herseye esiniz yardim etsin ama ailenizin hic gelmemesi diye birsey olmaz ki.

Ya böyle adamları çok mu arıyorsunuz merak ediyorum. Hiç mi evlenmeden önce vakit geçirmediniz hiç mi tanımadınız?

malesef 6 aylik bebegim var
Çok seref..iz bunlar... 6 aylık bebeği olan kadına tırt bir sebeple boşanma konusunu acabiliyorlar. Kocan için zaten neler neler derim ama banlanmak istemiyorum. Evladına acimayan insandan herşey beklenir...o seni boşayana kadar sen onu boşa.

canim evlenmeden once ailesinin evine gitmezdi hep kotulerdi evlendik herseyi degisti aileci oldu vs
Erkekler evlenince yeni sürüm güncellemesi geliyor aynı evdeyken anasının suratına bakmaz ayrı eve geçince anam da anam
Ne demek ailen gelmeyecek? Napmış ki aileni istemiyor? Kalacak da yemek de yiyecek çayını da içecek
Ailen gelmesin diyen kvye ailem gelmiyorsa sen bu sokaktan bile geçemezsin diyemedin mi?

Back
X