• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esim ve bosanma aile sorunu

Çok seref..iz bunlar... 6 aylık bebeği olan kadına tırt bir sebeple boşanma konusunu acabiliyorlar. Kocan için zaten neler neler derim ama banlanmak istemiyorum. Evladına acimayan insandan herşey beklenir...o seni boşayana kadar sen onu boşa.
bide beni heryerden engellemis :))) slk

Erkekler evlenince yeni sürüm güncellemesi geliyor aynı evdeyken anasının suratına bakmaz ayrı eve geçince anam da anam
Ne demek ailen gelmeyecek? Napmış ki aileni istemiyor? Kalacak da yemek de yiyecek çayını da içecek
Ailen gelmesin diyen kvye ailem gelmiyorsa sen bu sokaktan bile geçemezsin diyemedin mi?
oho cok sey dedim zaten sonra engelledi

Ailenizle eşiniz arasında bir tartışma kırgınlık mı oldu da gelmesin istiyor? Gerekçe ne yani? Ne yani evlendik diye doğuran anayı silecek miyiz?

Ne demek ya bisey olunca onun ailesi gelecekmis?? Kaynana kim oluyor , benim neyim oluyor, hangi sifatla o yakinligi sanimiyeti buluyor ki venim ihtiyacima o gelebilsin??? Hadi ordan. Koşa koşa boşan

Çok seref..iz bunlar... 6 aylık bebeği olan kadına tırt bir sebeple boşanma konusunu acabiliyorlar. Kocan için zaten neler neler derim ama banlanmak istemiyorum. Evladına acimayan insandan herşey beklenir...o seni boşayana kadar sen onu boşa.
oyle olcak zaten cnm

Böyle her sorunda boşanırım diyen adamı boşarım net. Gitsin anasının dizinin dibinde otursun.

annem ben bebege bakarim onlari dert etme sen eger seviyorum diyosan bisey diyemem kendi kararin dedi
Tamam o zaman anneni bebeğin banyosu ve işin için eve kadar yorma. Bir süre kaynanani çağır.Bebegun banyosu mu yaptirilacak hemen kv ara. Bebek huysuz işin mi kaldı? Hemen kv ara gelsin. Belki sürekli çağırmandan sıkılır da eşin inadindan vazgeçer. Ayrıca anlamadığım bir şey var, bebeğin banyosunu sen neden yaptiramiykrsun?

Bundan sonrası iyi olur sizin için umarım hayırlısı…

Bende bosandim yakın zamanda 2 yıldır babaevindeyim zaten.Benim başımda da görümce belası vardı aynı binada 2 taneydi. Ablalarinj yiyip bitiren adam evlendikten sonra ablacı çıktı. Neym8s ablasına hesap vermek zorundaymış bilmem ne. Birgun telefonunda mesaj yakaladım ablasinin attığı, ben erkeğim diceksin o calismayacak, annesi gelmeyecek, ailesiyle gorusmeyecek gibi..Böyle k.pekleri sahiplerine bırakıp gideceksin .He bilmiyorm pes etmeyip onların karşısında durup kocayı ele alıp devam etseydim nolurdu ama tek bildiğim şu ki,insanin esi yanında olmadığında insan ezik hissediyor ki zaten herkeste ezme hakkı buluyor kendinde. İnan senden kıymetlisi yok bende burda doğum yaptım öleceğim saniyodum evet çok zor oldu ama çok şükür şimdi iyi ki kurtuldum diyorum. Hakkında hayırlısı olsun

Back
X