- 3 Şubat 2018
- 26.039
- 112.047
- 598
- Konu Sahibi Girl from Nowhere
Evet sizi kastettim ve kadınlar olarak biraz hayal gücümüz geniş :) Bu bahsettikleriniz insanların memleketinden bağımsız tamamen karakter meselesi şeyler. Ağzım açık kalmaz, gördüm geçirdim. Dışarıdan bakan biri değilim yani. Söylediğiniz şeyi tamamen Almanların rahatlığından dolayıymış gibi yazmıştınız ben de o yüzden yazdım. Adamlar rahat ama bir de şu açıdan bakın, en azından Türkler gibi saman altından yürütme ihtiyaçları yok. İki yüzlülük daha az. Adamın gerçek karakterini, alemciliğini vb. görür sosyal ortamda o insanla birlikte olmazsınız. O yüzden konu sahibine Almanların ahlak anlayışını değil, kendi eşinizinkini değerlendirin dedim. Konunun insanların memleketiyle hiç bir alakası yok. Tek alaka alkolün daha ulaşılabilir ve ucuz olması o kadar. Ağzıyla içenin de içmeyenin de kendi karakteri bunlar.
Siz benim dediğimi galiba yalnis anladınız veya ben anlatamadim. Ben Almanlar tüh pis kaka demedim zaten. Ama almanlarda böyle birşey var: Böyle partilerde sarhoş olmak normal. Konu sahibin anlattıkları durumlar az görünen birşey degil. Bir kac örnek verirdim ama şimdi fazla uzar.. Ahlaksızlık her yerde ahlaksızlık ama alkol alıp sarhoş olup "hatalar" yapmak bizde öyle kolay kolay kabul edinler ve göz önünde yapilan durumlar degil.
Ama aldatan erkege cok rastlamadim hatta hic duymadim genelde asiri sadiklar.