Eşim ve cam silme polemiğimiz

15 gunde bir bilemedin 1 ay bekler cam. Senede iki defa silenler bi buğunun ardindan bakiyor olmali dunyaya.

Evet, buğulu bakıyoruz. Dünyanın güzelliklerinden mahrum kalıyoruz

Trafik lambalarının kırmızı bordo, yeşili hakî görünüyor camların kirinden. Sarısını hiç söylemeyeyim

Her gün mü

Kadın herhalde cillit bang reklamındaki gibi, aynen şöyle Otomatiğe bağlanmıştır

Bende ayda bir defa evin tum camlarini silerim.. Cadde uzerinde oturuyoruz.. Oyle 3 ayda bi senede bi silmeye kalksam camin kirinden disari gozukmez :) cok tozlaniyo benim camlar..

Biz de cadde üzerindeyiz, hatta istanbulun işlek caddelerinden bîri. Ama öyle olunca nasılsa iki gün sonra yine çamur gibi olacak camlar deyip silmek istemîyorum ben

Ben şaşırdım biraz. Senede 1-2 olursa o camlar nasıl olur ki? Haftada 1 camların çerçevelerini, önünü alırım. 2 haftada 1 camları silerim. Onda bile batmış oluyor tozdan.

Mutfak camını dün silemedim, isterseniz buyrun bu hafta bi bakın nasıl oluyor. Gerçekten çamur yağmış gibi duruyor. Ama çocukla da mümkün olmuyor işte. 2 dk gözümü ayırsam ya koltuktan atlıyor ya mama sandalyesinden

Eşinin sorun haline getirdiği, yani çaktırmadan eleştridiği ev işlerine onu da ortak et. Bak o zaman birdaha yorum yapıyormu
Uzaktan davulun sesi hoş gelir çünkü..

Yapayım diyor zaten, ama beceremez biliyorum. Makarna yapmayı bile beceremez, elli kere sorar ama sonunda yine yanlış yapar. Cam silmeyi de yalapşalap yapacak biliyorum.

2 ay da bir veya 3 ay da bir silerim. Hatta tüm evi yarım saatte bitiririm. Cam suyuyla ve çekçekle çok kolay valla. temizlikte defalarca silmenin anlamı yok...zaman, emek, beden gücünüze yazık. Hızlı hızlı silin geçin. Bir camı niye defalarca siliyor sunuz? yazık bedeninize. cocuklarınıza ayırırsınız bu vakti.

Ben anladım ki eşiniz dışarı baktıgında temiz cam görmek istiyor. Bunu kolay pratik yöntemlerle halledebilirsiniz.

Benim annemde böyleydi. Hergün cammı silinir yahu. Bu takıntı hastalıgı. zaten annemde temizlik konusunda çok takıntılıdır. Bu normal degil. Kayınvalideniz de normal degil.

2-3 ayda camsil ve çekçekle silinecek hali çoktaaaan geçiyor. Haftada 1 bile silsem, yeterli olmaz. Cadde üzerinde oturuyorum ve toz yağıyor resmen

Batman'da dışarda görünecek birsey yok rahatım o yüzden cam silmek kadın işi değil zaten 8.kat 17.kat falan yürek mi yediniz yahu şirketten adam çağırmak en güzeli Allah kısmet ederse ankaraya dönünce öyle yapıcam temizlik deli işi her gün yapsan yapılır

Bana para verseler 17.katın camınısilemem

Camların ne kadar sürede bir silineceği değil mesele.

Nedense ev işlerine karışan erkekleri okuyunca saçlarım böyle dik dik oluyor, bütün elektrik o saçlarda toplanıyor.

Evin tek hakimi vardır, o da evin hanımıdır. İster her hafta yapar, ister 6 ayda bir yapar, kimsenin karışmaya hakkı yoktur. Evin erkeği beğenmiyorsa ya kendisi yapar, ya yardımcı tutmayı teklif eder. Evin misafiri (kayınvalide, anne, görümce, elti vs) beğenmiyorsa bir daha gelmez olur biter. Eline bez alıp temizlik yapmaya hakkı yoktur.

Eş olmak, karı olmak ya da koca olmak sorumlulukları beraberinde getirir. Bunların başlıcaları sevmek, saygı göstermek, özveride bulunmak, merhamet etmek, onore etmek, hayat arkadaşlığı yapmaktır. Evin tamiratı, evin temizliği primer sorumluluk olamaz. Bunlar için de insan hayat arkadaşının kalbini kırmamalıdır.

Canım yardım etmek isteyen eşi buşmuşsun, yapamaz edemez nidalarıyla engelleme bari. Bırak eksik yapsın, tatsız olsun, yarım silsin ama yapsın. Gidersin yanına kocacım güzel olmuş ama şurada kalmış sanki dersin. şunu da eklesen daha iyi olur dersin.
Bence bir kadın bütün ev işlerini kocasına öğretmeli. Hele ki yapmak da istiyorsa asla şevkini kırmamalı.
Umarım çocuğun için de aynı şeyi yapmazsın. Tanıdığımın iki buçuk yaşlarında oğlu var, dün akşam koltuğa kırıntı döküldü diye topladı sildi. Oyun oynayıp dağıtıyorsa, annesi ile beraber geri topluyor maşallah.
Çorabını çıkarmaya bile üşenen kocalar var o yüzden çok köreltme adamı derim

Ben 1,5 ay önce evlendim ve acaba silsemmi camları diye düşünürken sizlerin yorumları okuyup vazgeçtim(işime de geldi yani:) ayrıca haftaya yağmur varmış burada yani hiç yormayayım kendimi

Pasakli degilsin normal bence ben villa sitesinde oturuyorum evler 3 katli karsi evimdeki kadin haftada 1 cam siliyor butun evin gordukce sok geciriyorum acikcasi kisiden kisiye degisen bir durum :) biz cozumu eve 3 4 ayda bir sirketten camci almakta bulduk 90 liraya geliyor 2 3 saatte camlari siliyor gundelikcilerin sildiginden daha temiz ayna gibi oluyor cerceveleri siliyor memnunum

Cam silmek de ne ki
oyle bir temizleme yontemi mi var
senede 1 esim siler o kadar...hic ugrasamam
sakarim ben duserim

Esasen ben başlığı yanlış atmışım. Polemik boyutuna gelmedi bizim konu. Ben sildikten sonra eşim, 2 ayda bir silsek iyi olur dedi. Silmeden önce ben sileyim de demişti. Sonrasında da ben 2 ayda bir gerçekten silinmeli mi acaba falan dedim. Tartışmadık. Normalde ev darmadağınık da olsa sesini çıkarmaz. Kendi toplamaya çalışır ya da şunu yapalım mı falan der

Iyi de ben eşime hiçbir iş yaptırmam demedim ki. Evi beraber toplarız, çamaşır asar, katlar. Istersem evi süpürür, siler. Sofraya yardım eder... Bazı işleri de yapayım der ama ben yaptırmak istemem, cam silme de bunlardan biri.
Ben 1,5 ay önce evlendim ve acaba silsemmi camları diye düşünürken sizlerin yorumları okuyup vazgeçtim(işime de geldi yani:) ayrıca haftaya yağmur varmış burada yani hiç yormayayım kendimi

Eee ben boşuna mı sildim şimdi

Cam silmek de ne ki
oyle bir temizleme yontemi mi var
senede 1 esim siler o kadar...hic ugrasamam
sakarim ben duserim

Pasaklılar kulübü mü oluştursak biz de

Kadın villada oturuyor, camını kendi mi siliyor. Ben villada oturanları elini sıcak sudan soğuk suya sokmazlar sanıyordum yaa

Şaka bi yana fiyat çok uygunmuş, hangi şirket bu ve hangi şehirdesiniz?

Biz 2 ayda bir evi talan eder cam kıyı köşe ne var ne yok sileriz

Kadın villada oturuyor, camını kendi mi siliyor. Ben villada oturanları elini sıcak sudan soğuk suya sokmazlar sanıyordum yaa

Şaka bi yana fiyat çok uygunmuş, hangi şirket bu ve hangi şehirdesiniz?
Hahahahha evet fiyat uygun gercekten ben istanbuldayim anadolu yakasinda istanbuldaysaniz eger telefon numaralarini verebilirim annemden alip 1 2 saat icinde bu islerle daha cok o ilgileniyor cok sukur evlenene kadar rahatim

Benim annemde böyleydi. Hergün cammı silinir yahu. Bu takıntı hastalıgı. zaten annemde temizlik konusunda çok takıntılıdır. Bu normal degil. Kayınvalideniz de normal degil.
Aman onun neresi takıntısızkii yoldan iki kere birisi geçse ona bile takar cam silme en masumu bari yorulsunda kimseye sataşmaz

Şu araba camlarını sildikleri bi tarafı sünger diğer tarafı sıyırmaya plastiği olan şeyler en temizi bence cam silmede. Pratik. : D

Biz 2 ayda bir evi talan eder cam kıyı köşe ne var ne yok sileriz

Bizde çocuk olduğundan, ev her gün talan zaten

Hahahahha evet fiyat uygun gercekten ben istanbuldayim anadolu yakasinda istanbuldaysaniz eger telefon numaralarini verebilirim annemden alip 1 2 saat icinde bu islerle daha cok o ilgileniyor cok sukur evlenene kadar rahatim

Evet istanbuldayım, telefon numarasını alırsam çok iyi olur. Temizliğe gelen kadınların yaptığı işi pek beğenmiyorum ben, ya da bana denk gelmedi iyisi.

Tavsiye ile tanıdığım halde memnun kalmadım. En son gelen kadın, salonun parkelerine kovayla su döküp yıkıyormuş. Eşîm de görünce, ne yapıyorsunuz, parke şişer demiş. Kadının cevabı suya dayanıklı parke bunlar

Nereden anladıysa 2 dk.da Camları da bulaşık teliyle tellemiş yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…