- Konu Sahibi whitesneaker
-
Selamlar herkese,
Öncelikle herkese iyi bir gün dilerim.
Arkadaşlar ben 32 yaşında 3 senedir evli bir kadınım. İşim gücüm yerinde. Eşimi de çok seviyorum. Çok uzun yıllardır birlikteyiz. Az biraz borcumuz var sonra rahatlıyoruz.
Buraya konu açmıştım eşimle kavga ettik ve sanırım çocuk için hazır değiliz diye. Eşim küfür ederek yerdeki terlikleri tekmelemişti. Bu benim aile evinde çok sık yaşadığım bir şeydi ve çocuk meselesi rafa kalkmıştı benim için. Çünkü ikimizin de karşılıklı olarak hazır olmadığımızı hissetmiştim.
Eşim bu olay sonrası özür diledi ve bir daha böyle tepki vermemek için çaba göstereceğini söyledi. Karşılıklı olarak dikkat ediyoruz.
Gelelim çocuk meselesine. Benden 3 yaş kadar küçük bir arkadaşım 9 aydır çocuk denediklerini ve olmadığını bu nedenle 2 aydır doktora gittiklerini paylaştı. Ve hiç bir problem olmadığını değerlerin düzgün olduğunu söyledi. Açıkçası bu durum beni biraz endişelendirdi. Doktor randevusu alıp en azından bir muayene olmayı düşünüyorum. Ki bir sorun var ise şimdiden önlem alalım.
Gelelim sorun olan kısıma. Eşime dün bir video paylaştım. Siz de görmüşsünüzdür 2006 yılından bir video. Küçük bir kız ilkokula gidiyor babası okula hazırlık videosu çekiyor. O an aşırı duygulandım. Babamla böyle bir anımız olmamasına, babamla herhangi bir güzel anımız olmamasına.. Yani hem o kızın yerinde olmayı çok istedim hem de evimde o çocuk neşesi olsun istedim. Videoyu eşime attım görüldü attı. “ inşallah sen de böyle bir baba olursun “ yazmıştım. Neyse akşam eve geldi ve sana video attım cevap vermedin bile dedim. Ya izleyemedim dedi yanımda izledi. Ya ben çocuğumla böyle olamam galiba dedi. Çok severim ama o baba gibi jestler mimikler yapamam galiba dedi. Ve benim bütün modum düştü.
Ben de tamam dedim aldım telefonumu elime. Moralim bozuldu üzüldüm. Ben çocuk fikrine sıcak bakmaya başlamışken bu tavrı beni itti. Telefonla ilgilenmekten yüzüme bakmıyorsun dedi ve ikimiz de konuşmayı kestik. Dünden beri konuşmuyoruz.
Ben duygusal açıdan çok aç büyüdüm. Ve şimdi bile bu videolar beni ağlatıyor. Eşim de bunu biliyor. Çocuğum benim gibi büyümesin sevgi ile büyüsün yeşersin istiyorum. Eşimle aynı duyguyu paylaşamamış olmak 3 senedir çocuğu konuşamamak o kadar üzdü ki beni.
Sadece dertleşmek istedim
Ne kadar sacma bir seye kurulmussunuz. Instagramda gordugunuz videodaki seyi yapmak zorunda mi adam? Sevginin tek ifadesi bu mu? Ben de yapamam boyle seyler. Ogluma olurum ama yakinda okula baslayacak, oturup da boyle seyler yapamam. Videoyu da izlemedim bu arada, ama tahmin edebiliyorum ,Selamlar herkese,
Öncelikle herkese iyi bir gün dilerim.
Arkadaşlar ben 32 yaşında 3 senedir evli bir kadınım. İşim gücüm yerinde. Eşimi de çok seviyorum. Çok uzun yıllardır birlikteyiz. Az biraz borcumuz var sonra rahatlıyoruz.
Buraya konu açmıştım eşimle kavga ettik ve sanırım çocuk için hazır değiliz diye. Eşim küfür ederek yerdeki terlikleri tekmelemişti. Bu benim aile evinde çok sık yaşadığım bir şeydi ve çocuk meselesi rafa kalkmıştı benim için. Çünkü ikimizin de karşılıklı olarak hazır olmadığımızı hissetmiştim.
Eşim bu olay sonrası özür diledi ve bir daha böyle tepki vermemek için çaba göstereceğini söyledi. Karşılıklı olarak dikkat ediyoruz.
Gelelim çocuk meselesine. Benden 3 yaş kadar küçük bir arkadaşım 9 aydır çocuk denediklerini ve olmadığını bu nedenle 2 aydır doktora gittiklerini paylaştı. Ve hiç bir problem olmadığını değerlerin düzgün olduğunu söyledi. Açıkçası bu durum beni biraz endişelendirdi. Doktor randevusu alıp en azından bir muayene olmayı düşünüyorum. Ki bir sorun var ise şimdiden önlem alalım.
Gelelim sorun olan kısıma. Eşime dün bir video paylaştım. Siz de görmüşsünüzdür 2006 yılından bir video. Küçük bir kız ilkokula gidiyor babası okula hazırlık videosu çekiyor. O an aşırı duygulandım. Babamla böyle bir anımız olmamasına, babamla herhangi bir güzel anımız olmamasına.. Yani hem o kızın yerinde olmayı çok istedim hem de evimde o çocuk neşesi olsun istedim. Videoyu eşime attım görüldü attı. “ inşallah sen de böyle bir baba olursun “ yazmıştım. Neyse akşam eve geldi ve sana video attım cevap vermedin bile dedim. Ya izleyemedim dedi yanımda izledi. Ya ben çocuğumla böyle olamam galiba dedi. Çok severim ama o baba gibi jestler mimikler yapamam galiba dedi. Ve benim bütün modum düştü.
Ben de tamam dedim aldım telefonumu elime. Moralim bozuldu üzüldüm. Ben çocuk fikrine sıcak bakmaya başlamışken bu tavrı beni itti. Telefonla ilgilenmekten yüzüme bakmıyorsun dedi ve ikimiz de konuşmayı kestik. Dünden beri konuşmuyoruz.
Ben duygusal açıdan çok aç büyüdüm. Ve şimdi bile bu videolar beni ağlatıyor. Eşim de bunu biliyor. Çocuğum benim gibi büyümesin sevgi ile büyüsün yeşersin istiyorum. Eşimle aynı duyguyu paylaşamamış olmak 3 senedir çocuğu konuşamamak o kadar üzdü ki beni.
Sadece dertleşmek istedim
Amcerika’da influencer ruby frenke mükemmel anne olarak paylaşımlar yapıyormuş. Sonra çocuklarından biri komşudan yardım isteyince senelerce aslında çocuklarına şiddet uyguladığı, kapalı tuttuğu ortaya çıkmıştı.Ebeveynleri onları sosyal medyada paylaştığı için dava açan çocukları araştırmanızı öneririm. Belki gördüğünüz videonun nasıl bir kurgu olduğunu anlarsınız.
Eşinize gelince, ne eşiniz ne de doğacak çocuğunuz sizin çocukluk travmalarınızı anlayamaz, iyileştiremez. Böyle bir görevleri olmaması bir yana, isteseler bile yapamazlar. Herkes kendi travmalarını kendi düzeltecek.
İyi, kimse baba olmasın madem. Herkes yaratıcı drama sergileyecek diye bir şey yok. Yok eşim terlikleri tekmeledi çocuktan vazgeçtim, yok eşim videodaki gibi olamazmış o yüzden çocuk yapmaktan caydım… acilen uzmana görünmenizde fayda var.Çok severim ama o baba gibi jestler mimikler yapamam galiba dedi.
Böyle biri Türkiye’de de vardı. Kamera kayıttan çıktı sanıp çocuğunu itip kakmıştı, halbuki önceki videoları bambaşkaymış.Amcerika’da influencer ruby frenke mükemmel anne olarak paylaşımlar yapıyormuş. Sonra çocuklarından biri komşudan yardım isteyince senelerce aslında çocuklarına şiddet uyguladığı, kapalı tuttuğu ortaya çıkmıştı.
Bizde de sırf daha çok beğeni için biri büyüyünce hemen çocuk yapan influencer dolu ortalık. Baksan hiç biri kendi ilgilenmiyor bin tane bakıcı yardımcı var ama paylaşımlar mükemmel anne baba.
Sen diyince merak ettim buldum izledim ben de. Öyle duygusala bağlayacak ağlayacak bir videoda değilmiş. Amaaan adam da haklı bence. Bu videodan etkilenip ağlasa eşim ben de ne diyeceğimi bilememBahsedilen video öyle sahte influencer tarzi degil ya baya 2000lerin başında kameraya alınmış bir şeydi.
Ben duygusal biri olmadığım icin videoyu gördüm sonra izlemeden kaydirmaya devam ettim. Bunun çocuk sevgisiyle ilgisi benim açımdan yok. Ama ben böyle çocukla ilgili bir video beğenip eşime atsam ben de daha coşkulu bir sey beklerim. Çocuk planımız varsa tabii. Erkeğin kadından daha fazla çocuk istemesi daha güven veriyor banao seviyede değilseniz ya konusun ya da biraz daha bekleyin derim.
Ay bulduysan bana da atsana baya aradım bulamadimSen diyince merak ettim buldum izledim ben de. Öyle duygusala bağlayacak ağlayacak bir videoda değilmiş. Amaaan adam da haklı bence. Bu videodan etkilenip ağlasa eşim ben de ne diyeceğimi bilemem
Ay bulduysan bana da atsana baya aradım bulamadimdün önüme düştü ama ben bu konularda tam buzdolabı olduğum için direkt kaydırıp geçtim bulanık bi yatak odası uzun siyah saçlı bir kız vardı Gözyaşımız Pıt: Bir Genç, 2006 Yılında Babasının Çektiği "Okulun İlk Günü" Videosunu Paylaştı
Yani aslinda adam da öyle mimikler falan yapmamış yahuGözyaşımız Pıt: Bir Genç, 2006 Yılında Babasının Çektiği "Okulun İlk Günü" Videosunu Paylaştı
Okula gittiğiniz ilk günü hatırlıyor musunuz? Bir baba, 2006 yılında okula ilk kez giden kızının videosunu çekmiş! O anlar kısa sürede viral oldu.amp.onedio.com
Yoo doğru anladık.Yorum yapanlar bence olayı yanlış anlamış
Adam buzdolabı gibi
Videoya çok tatlıymış bize de nasip olur inşallah diyip geçse konu sahibi bu kadar üzülmezdi.
Saçma sapan bi tepkş vermiş.
Bir de bu adamı savunmuşsunuz.
Video duygusal bir video değil ağlayacak hele hiç değil. Ondan böyle duygusala bağlamasına şaşırmış bence. Bunun neyine duygulandın diyememiş de böyle demiş adam gibi geldi banaYani aslinda adam da öyle mimikler falan yapmamış yahukızi sen de öpücük at demis o da öpücük atmış. Kim olsa atardı diye düşünüyorum?
Bence gerçekten adam henüz baba olmak istemiyor. Bu durumu da ben çok iyi anlıyorum gerçekten çocuksuz olunca büyük bir konfor oluyor ve bırakmak cok zor. Yine de çocuğa karsi olmayan çoğu cift öyle ya da böyle zaman içinde hazir oluyor. Yanlış zamanda beklentiye girip alınmaya gerek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?