Eşim ve çocuk

Erkekler çocuklarını kucaklarina almadan bizim gibi duygusal dusunemiyor. Siz kendi kafanızdaki düşünceyi ve tepkiyi karşı taraftan göremediğimiz için uzuluyorsunuz ama bence çok yersiz. Adam belki çok mükemmel bir baba olacak.

Bir kadın olarak eşim bana böyle bir anne ol diye mesajla çok da duygusal bulmadığım hatta gayet sıradan olan bir video gönderse tepki vermem.
Bu video sıradan bir video kadın gereksiz çoşmuş diye adam neden çoşmak zorunda olsun ki?
Bu insanı darlamaktır kusura bakmayın.
Ben bir anne olarak etkilenmedim henüz baba olmayan bir adam neden etkilensin?
Bana konu sahibi fazla duygusal geldi açıkçası. Yorar böyle aşırı duygusal insanlar

Baba olduktan sonra o his onu degistirir ortada cocuk yok adam neye duygusallassin

Erkekler bebek dogunca hisseder kadinlar hazirlik asamasinda bile o moda girer

Cok duygusal birisiniz yorarsiniz insani

Doğrudur zaten bence eşiyle frekansları tutmuyor sorunlar oradan baş gösteriyor.

Video bahanesi olmuş.

Ay evet ya Arkadasim dogum yapti esi aglama krizi gecirdi onu da sosyal medyada paylasmis esimle gülme krizine girdik izleyince ben kizimda aglamistim ama instada paylasmak nedir Abi herkes instada gördügü sasali hayati gercek zannediyor

Zira esim cocuklara sesini yükseltir ama el kaldirmak bir defa sahit olmadim ama o hünkür hünkür aglayan arkadasimin esi cocugunu tokatliyor yani birakin bu sacma sosyal medyayi gercek hayat bu degil

Yahu adam cocuk istemiyor
Burdakiler hala videonun duygusal olmadigini tartisiyor
Adama herkesin aglayacagi bir video da atilsa adam istemiyor iste nesini anlamiyorsunuz

Adamın çocuk istemediğini net bi şekilde söylediği nerede yazıyor? Ben görmedim de
eşimle kavga ettik ve sanırım çocuk için hazır değiliz diye. Eşim küfür ederek yerdeki terlikleri tekmelemişti.
Şu kısım yeterli
Adamin cocuk icin hazir olmadigi ve istemedigini anlamamak icin kıt olmak gerekiyor
Videoya duygulanmamasi bir kıstas degil, herkesin duygu yogunlugu ve yasayisi farklidir
Ama adam sirf kadinla mesele buyumesin diye gecistiriyor bunu akli olan anlar zaten

Yok yeterli değil. Sadece buradaki cümleye bakarak adam net bir şekilde çocuk istemiyor demek için kıt olmak gerekiyor.
Kavga etmenin üzerine adam terliğe tekme atıyor.
Kavganın içeriğini bilmiyoruz.
Ben de şu anda çocuk düşünmüyorum ve eşim benimle bu konuda kavga etse beni darlasa bende sert tepki gösteririrm ki ben asla çocuk istemiyorum demiyorum. Ama bu konuda baskı yapılırsa çirkinleşirim.
Konunun içeriği zaten videoya verdiği tepki. Biz de onu yorumluyoruz. Tanımadığımız adam hakkında yanındaymışcasına kesin ve net şekilde fikirler belirtmiyoruz.

Bence siz çocuk için hazır değilsiniz cocuk sahibi olsanız sürekli kendi çocukluğunuzla kıyaslama yapacaksınız ve bu süreç hem sizin için hem de çocuk için yıpratıcı olacak.

Bırakın da eşiniz karar versin nasıl bir baba olacagina. Ona ne yapacağını soyleyemezsiniz. Ayrıca böyle özenti duygular da yetti .

Bircok bilgi yazilmis ve bende istedigime cevap veririm haliyle.
Tanimadigim adami da savunmam bos bos
Siz cocuk istemediginiz icin adamin tepkisine hak veriyor olabilirsiniz ama bana gore de cocuk istemeyen bir adam ve sirf karisi kavga edecek diye onu gecistiren bir adam
Videoya goruldu atip sonra yogunluktan gormedim diye gecistirmesi gibi
Bende konu sahibine neden israrla bu adamdan cocuk yapmaya calistigi ile ilgili yorum yaptim
Herkes kendi fikrini yaziyor bu da benim fikrim benim gibi dusunmeyenlerin tek yapabilecegi sey de dislike atmak. Onemsiz yani

Konu sahibinin o konusunu hatırlıyorum kavgaları cocuk için değildi konu sahibi basit bir tartışmayı uzattığını yazmıştı sonrada birbirlerine karşılıklı olarak seslerin yükseldiğini yazmıştı.

Burada eşimle kavga ettik sanırım çocuk için hazır değiliz diye yazınca adamın cocuk için kavga ettiği anlaşılmış gibi duruyor.

yanlış anlamışım.

Videoyu izlediğimde, tokayı bir an önce bulup kızın saçlarını toplamak istedim sadece

Yaşınızdan dolayı panik olmayın, kontrollerinizi yaptırın her şey yolundaysa eşinizi bir süre daha gözlemleyin, siz de geçmiş travmalarınız için yardım alın bence.

Ben net bi şekilde çocuk istemiyorum demiyorum ama. Çok yeni evliyim şu anlık düşünmüyorum. Ama kazara hamile falan kalırsam da doğururum.. Konu sahibinin kocası da benim gibi düşünüyorsa eğer eninde sonunda isteyecektir zaten. O zamana kadar yapılan her konuşma, ima, şaka vs baskı gibi gelecek ve konudan iyice uzaklaşacak.
Ben de konu sahibinin ısrarcılığını anlamadım biraz akışa bıraksa keşke.
Herkes fikrini yazıyor ama fikrini yazarken başkalarının yorumuna da laf etmiyor.
Dislike bu kadar önemsizse neden hemen karşılığını verdin diye sormak isterim ama sormuyorum say

Buraya video atilmis onun uzerine yorum yapilmis bende ortaya yazdim kimsenin mesajini alintilamadim sizin gibi skfjsjd neyse

Söylediniz videoyu bilmiyorum izledim. Yalnız eşinizi babanız ile kıyaslamayın. Ben babam tarafından aşırı derecede sevilerek büyütüldüm hala dizlerine yatarım saçlarımı okşar. Eşimin kızımızı durmadan yapamaz mesela çocuğumda çocuğum kafasında olan bir adam ancak 2 saat çocuk baksın ben 2 saattir çocuk bakıyorum diye laf eder. Çok ilgilidir ancak benim önemsediğim sorunları o önemsemez. Yani diyeceğim herkesin babalığı kendisine özeldir. Eşiniz şu an böyle olamam der ama bir bakarsınız çocuk babacı olmuştur sırtından indirmez. Ya da sen doğur ben böyle olurum der çocuk anneci olur babasının yanına gitmek istemez. Benim kızım bana aşırı düşkündür babasında sıkılır mesala. Ben üzmeyin kendinizi. Çocuk konusunda Acale edilmez kararınızı gerçekten evet çocuk istiyoruz diyince yapın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…