- 28 Eylül 2024
- 1.783
- 5.162
- 73
- 31
- Konu Sahibi whitesneaker
-
Erkekler çocuklarını kucaklarina almadan bizim gibi duygusal dusunemiyor. Siz kendi kafanızdaki düşünceyi ve tepkiyi karşı taraftan göremediğimiz için uzuluyorsunuz ama bence çok yersiz. Adam belki çok mükemmel bir baba olacak.Selamlar herkese,
Öncelikle herkese iyi bir gün dilerim.
Arkadaşlar ben 32 yaşında 3 senedir evli bir kadınım. İşim gücüm yerinde. Eşimi de çok seviyorum. Çok uzun yıllardır birlikteyiz. Az biraz borcumuz var sonra rahatlıyoruz.
Buraya konu açmıştım eşimle kavga ettik ve sanırım çocuk için hazır değiliz diye. Eşim küfür ederek yerdeki terlikleri tekmelemişti. Bu benim aile evinde çok sık yaşadığım bir şeydi ve çocuk meselesi rafa kalkmıştı benim için. Çünkü ikimizin de karşılıklı olarak hazır olmadığımızı hissetmiştim.
Eşim bu olay sonrası özür diledi ve bir daha böyle tepki vermemek için çaba göstereceğini söyledi. Karşılıklı olarak dikkat ediyoruz.
Gelelim çocuk meselesine. Benden 3 yaş kadar küçük bir arkadaşım 9 aydır çocuk denediklerini ve olmadığını bu nedenle 2 aydır doktora gittiklerini paylaştı. Ve hiç bir problem olmadığını değerlerin düzgün olduğunu söyledi. Açıkçası bu durum beni biraz endişelendirdi. Doktor randevusu alıp en azından bir muayene olmayı düşünüyorum. Ki bir sorun var ise şimdiden önlem alalım.
Gelelim sorun olan kısıma. Eşime dün bir video paylaştım. Siz de görmüşsünüzdür 2006 yılından bir video. Küçük bir kız ilkokula gidiyor babası okula hazırlık videosu çekiyor. O an aşırı duygulandım. Babamla böyle bir anımız olmamasına, babamla herhangi bir güzel anımız olmamasına.. Yani hem o kızın yerinde olmayı çok istedim hem de evimde o çocuk neşesi olsun istedim. Videoyu eşime attım görüldü attı. “ inşallah sen de böyle bir baba olursun “ yazmıştım. Neyse akşam eve geldi ve sana video attım cevap vermedin bile dedim. Ya izleyemedim dedi yanımda izledi. Ya ben çocuğumla böyle olamam galiba dedi. Çok severim ama o baba gibi jestler mimikler yapamam galiba dedi. Ve benim bütün modum düştü.
Ben de tamam dedim aldım telefonumu elime. Moralim bozuldu üzüldüm. Ben çocuk fikrine sıcak bakmaya başlamışken bu tavrı beni itti. Telefonla ilgilenmekten yüzüme bakmıyorsun dedi ve ikimiz de konuşmayı kestik. Dünden beri konuşmuyoruz.
Ben duygusal açıdan çok aç büyüdüm. Ve şimdi bile bu videolar beni ağlatıyor. Eşim de bunu biliyor. Çocuğum benim gibi büyümesin sevgi ile büyüsün yeşersin istiyorum. Eşimle aynı duyguyu paylaşamamış olmak 3 senedir çocuğu konuşamamak o kadar üzdü ki beni.
Sadece dertleşmek istedim
Bir kadın olarak eşim bana böyle bir anne ol diye mesajla çok da duygusal bulmadığım hatta gayet sıradan olan bir video gönderse tepki vermem.Yorum yapanlar bence olayı yanlış anlamış
Adam buzdolabı gibi
Videoya çok tatlıymış bize de nasip olur inşallah diyip geçse konu sahibi bu kadar üzülmezdi.
Saçma sapan bi tepkş vermiş.
Bir de bu adamı savunmuşsunuz.
Baba olduktan sonra o his onu degistirir ortada cocuk yok adam neye duygusallassinSelamlar herkese,
Arkadaşlar ben 32 yaşında 3 senedir evli bir kadınım. İşim gücüm yerinde. Eşimi de çok seviyorum. Çok uzun yıllardır birlikteyiz. Az biraz borcumuz var sonra rahatlıyoruz.
Buraya konu açmıştım eşimle kavga ettik ve sanırım çocuk için hazır değiliz diye. Eşim küfür ederek yerdeki terlikleri tekmelemişti. Bu benim aile evinde çok sık yaşadığım bir şeydi ve çocuk meselesi rafa kalkmıştı benim için. Çünkü ikimizin de karşılıklı olarak hazır olmadığımızı hissetmiştim.
Eşim bu olay sonrası özür diledi ve bir daha böyle tepki vermemek için çaba göstereceğini söyledi. Karşılıklı olarak dikkat ediyoruz.
Gelelim çocuk meselesine. Benden 3 yaş kadar küçük bir arkadaşım 9 aydır çocuk denediklerini ve olmadığını bu nedenle 2 aydır doktora gittiklerini paylaştı. Ve hiç bir problem olmadığını değerlerin düzgün olduğunu söyledi. Açıkçası bu durum beni biraz endişelendirdi. Doktor randevusu alıp en azından bir muayene olmayı düşünüyorum. Ki bir sorun var ise şimdiden önlem alalım.
Gelelim sorun olan kısıma. Eşime dün bir video paylaştım. Siz de görmüşsünüzdür 2006 yılından bir video. Küçük bir kız ilkokula gidiyor babası okula hazırlık videosu çekiyor. O an aşırı duygulandım. Babamla böyle bir anımız olmamasına, babamla herhangi bir güzel anımız olmamasına.. Yani hem o kızın yerinde olmayı çok istedim hem de evimde o çocuk neşesi olsun istedim. Videoyu eşime attım görüldü attı. “ inşallah sen de böyle bir baba olursun “ yazmıştım. Neyse akşam eve geldi ve sana video attım cevap vermedin bile dedim. Ya izleyemedim dedi yanımda izledi. Ya ben çocuğumla böyle olamam galiba dedi. Çok severim ama o baba gibi jestler mimikler yapamam galiba dedi. Ve benim bütün modum düştü.
Ben de tamam dedim aldım telefonumu elime. Moralim bozuldu üzüldüm. Ben çocuk fikrine sıcak bakmaya başlamışken bu tavrı beni itti. Telefonla ilgilenmekten yüzüme bakmıyorsun dedi ve ikimiz de konuşmayı kestik. Dünden beri konuşmuyoruz.
Ben duygusal açıdan çok aç büyüdüm. Ve şimdi bile bu videolar beni ağlatıyor. Eşim de bunu biliyor. Çocuğum benim gibi büyümesin sevgi ile büyüsün yeşersin istiyorum. Eşimle aynı duyguyu paylaşamamış olmak 3 senedir çocuğu konuşamamak o kadar üzdü ki beni.
Doğrudur zaten bence eşiyle frekansları tutmuyor sorunlar oradan baş gösteriyor.Bir kadın olarak eşim bana böyle bir anne ol diye mesajla çok da duygusal bulmadığım hatta gayet sıradan olan bir video gönderse tepki vermem.
Bu video sıradan bir video kadın gereksiz çoşmuş diye adam neden çoşmak zorunda olsun ki?
Bu insanı darlamaktır kusura bakmayın.
Ben bir anne olarak etkilenmedim henüz baba olmayan bir adam neden etkilensin?
Bana konu sahibi fazla duygusal geldi açıkçası. Yorar böyle aşırı duygusal insanlar
Ay evet ya Arkadasim dogum yapti esi aglama krizi gecirdi onu da sosyal medyada paylasmis esimle gülme krizine girdik izleyince ben kizimda aglamistim ama instada paylasmak nedir Abi herkes instada gördügü sasali hayati gercek zannediyorNe kadar sacma bir seye kurulmussunuz. Instagramda gordugunuz videodaki seyi yapmak zorunda mi adam? Sevginin tek ifadesi bu mu? Ben de yapamam boyle seyler. Ogluma olurum ama yakinda okula baslayacak, oturup da boyle seyler yapamam. Videoyu da izlemedim bu arada, ama tahmin edebiliyorum ,asiri abartmissiniz. Cocuga hazir degilsiniz bence.
Adamın çocuk istemediğini net bi şekilde söylediği nerede yazıyor? Ben görmedim deYahu adam cocuk istemiyor
Burdakiler hala videonun duygusal olmadigini tartisiyor
Adama herkesin aglayacagi bir video da atilsa adam istemiyor iste nesini anlamiyorsunuz
Adamın çocuk istemediğini net bi şekilde söylediği nerede yazıyor? Ben görmedim de
Şu kısım yeterlieşimle kavga ettik ve sanırım çocuk için hazır değiliz diye. Eşim küfür ederek yerdeki terlikleri tekmelemişti.
Yok yeterli değil. Sadece buradaki cümleye bakarak adam net bir şekilde çocuk istemiyor demek için kıt olmak gerekiyor.Şu kısım yeterli
Adamin cocuk icin hazir olmadigi ve istemedigini anlamamak icin kıt olmak gerekiyor
Videoya duygulanmamasi bir kıstas degil, herkesin duygu yogunlugu ve yasayisi farklidir
Ama adam sirf kadinla mesele buyumesin diye gecistiriyor bunu akli olan anlar zaten
Bircok bilgi yazilmis ve bende istedigime cevap veririm haliyle.Yok yeterli değil. Sadece buradaki cümleye bakarak adam net bir şekilde çocuk istemiyor demek için kıt olmak gerekiyor.
Kavga etmenin üzerine adam terliğe tekme atıyor.
Kavganın içeriğini bilmiyoruz.
Ben de şu anda çocuk düşünmüyorum ve eşim benimle bu konuda kavga etse beni darlasa bende sert tepki gösteririrm ki ben asla çocuk istemiyorum demiyorum. Ama bu konuda baskı yapılırsa çirkinleşirim.
Konunun içeriği zaten videoya verdiği tepki. Biz de onu yorumluyoruz. Tanımadığımız adam hakkında yanındaymışcasına kesin ve net şekilde fikirler belirtmiyoruz.
Konu sahibinin o konusunu hatırlıyorum kavgaları cocuk için değildi konu sahibi basit bir tartışmayı uzattığını yazmıştı sonrada birbirlerine karşılıklı olarak seslerin yükseldiğini yazmıştı.Şu kısım yeterli
Adamin cocuk icin hazir olmadigi ve istemedigini anlamamak icin kıt olmak gerekiyor
Videoya duygulanmamasi bir kıstas degil, herkesin duygu yogunlugu ve yasayisi farklidir
Ama adam sirf kadinla mesele buyumesin diye gecistiriyor bunu akli olan anlar zaten
Bir kadın olarak eşim bana böyle bir anne ol diye mesajla çok da duygusal bulmadığım hatta gayet sıradan olan bir video gönderse tepki vermem.
Bu video sıradan bir video kadın gereksiz çoşmuş diye adam neden çoşmak zorunda olsun ki?
Bu insanı darlamaktır kusura bakmayın.
Ben bir anne olarak etkilenmedim henüz baba olmayan bir adam neden etkilensin?
Bana konu sahibi fazla duygusal geldi açıkçası. Yorar böyle aşırı duygusal insanlar
Ben net bi şekilde çocuk istemiyorum demiyorum ama. Çok yeni evliyim şu anlık düşünmüyorum. Ama kazara hamile falan kalırsam da doğururum.. Konu sahibinin kocası da benim gibi düşünüyorsa eğer eninde sonunda isteyecektir zaten. O zamana kadar yapılan her konuşma, ima, şaka vs baskı gibi gelecek ve konudan iyice uzaklaşacak.Bircok bilgi yazilmis ve bende istedigime cevap veririm haliyle.
Tanimadigim adami da savunmam bos bos
Siz cocuk istemediginiz icin adamin tepkisine hak veriyor olabilirsiniz ama bana gore de cocuk istemeyen bir adam ve sirf karisi kavga edecek diye onu gecistiren bir adam
Videoya goruldu atip sonra yogunluktan gormedim diye gecistirmesi gibi
Bende konu sahibine neden israrla bu adamdan cocuk yapmaya calistigi ile ilgili yorum yaptim
Herkes kendi fikrini yaziyor bu da benim fikrim benim gibi dusunmeyenlerin tek yapabilecegi sey de dislike atmak. Onemsiz yani
Buraya video atilmis onun uzerine yorum yapilmis bende ortaya yazdim kimsenin mesajini alintilamadim sizin gibi skfjsjd neyseBen net bi şekilde çocuk istemiyorum demiyorum ama. Çok yeni evliyim şu anlık düşünmüyorum. Ama kazara hamile falan kalırsam da doğururum.. Konu sahibinin kocası da benim gibi düşünüyorsa eğer eninde sonunda isteyecektir zaten. O zamana kadar yapılan her konuşma, ima, şaka vs baskı gibi gelecek ve konudan iyice uzaklaşacak.
Ben de konu sahibinin ısrarcılığını anlamadım biraz akışa bıraksa keşke.
Herkes fikrini yazıyor ama fikrini yazarken başkalarının yorumuna da laf etmiyor.
Dislike bu kadar önemsizse neden hemen karşılığını verdin diye sormak isterim ama sormuyorum say
Söylediniz videoyu bilmiyorum izledim. Yalnız eşinizi babanız ile kıyaslamayın. Ben babam tarafından aşırı derecede sevilerek büyütüldüm hala dizlerine yatarım saçlarımı okşar. Eşimin kızımızı durmadan yapamaz mesela çocuğumda çocuğum kafasında olan bir adam ancak 2 saat çocuk baksın ben 2 saattir çocuk bakıyorum diye laf eder. Çok ilgilidir ancak benim önemsediğim sorunları o önemsemez. Yani diyeceğim herkesin babalığı kendisine özeldir. Eşiniz şu an böyle olamam der ama bir bakarsınız çocuk babacı olmuştur sırtından indirmez. Ya da sen doğur ben böyle olurum der çocuk anneci olur babasının yanına gitmek istemez. Benim kızım bana aşırı düşkündür babasında sıkılır mesala. Ben üzmeyin kendinizi. Çocuk konusunda Acale edilmez kararınızı gerçekten evet çocuk istiyoruz diyince yapın.Selamlar herkese,
Kaçak oynamayı sevmem. Her neyse konu uzar gider boşverelimBuraya video atilmis onun uzerine yorum yapilmis bende ortaya yazdim kimsenin mesajini alintilamadim sizin gibi skfjsjd neyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?