Eşim ve çocuk

Ben anne olmadan once, genellikle cocuklarla cok fazla iletisimi olan bir insan degildim ve baskalarinin cocuklarini da cok fazla sevimli falan bulmazdim. Bu tarz videolarda bana ne bileyim tatli gelmezdi. Esim de benim aksime cocuk seven bir insan ve cok iyi anlasir cocuklarla. Baya uzun sure beni ikna icin ugrasti hatta. Cok buyuk bir sorumluluk ve alabilecegimi dusunemezdim acikcasi.
Cocuklar olduktan sonra bu tarz videolara bakis acim degismedi. Hala cekici gelmiyor. Kendi cocuklarimi cok seviyorum, kimseye de vermem ve emanet etmem asla. Kimsenin benden beklemedigi davranislar sergiledigimi dusunuyorlar insanlar hatta. Hala baskalarinin cocuklarini cok fazla tatli bulmuyorum. anne/baba olmak oyle kolay bir is degil. En basta soyle yaparim boyle yaparim diye planlar kurulur sonra o planlar bir tarafiniza teker teker patlar. 2.5 senenin sonunda sadece akista kalmanin en mantikli yol oldugunu ogrendim ben. Soyle soyliyeyim zorla ogretildi
Konu sahibi yasayamadigi cocuklugunu, kendi cocugu oldugunda onun uzerinden tatmin etme pesinde. Esini de kafasinda ideal baba rolune sokmus ama esi istemedigi cevaplar verdiginde kafasindaki o ideal baba hayaline zarar verdigi icin sacma sapan hareket ediyor.
Hic saglikli degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…