Konu tamam da, o başlık ne alaka?
eşimle geçen yıl 3 aralkta evlendk ve bnm muhtemel d.tarihim 8 aralık.
yani nerdeyse senemizi hemen doldurup öyle alıcaz kucağımıza fındığımızı
fakat bi sorun var,ya da şimdilik bir sorun.
eminim o dünyaya gelnce eşim de alışacak.
evlenirken 1 hafta öncesinden işimi bıraktm ve evlenir evlenmez bebiş istemeye başladım
hem vajinismusumdan dolayı hem de eşim istemiyor diye 4.ayımıza dek olmadı.derken mart da gebe kaldım.
hamileliğimin ilk 3 ayı felaketti.bulantılar..halsizlik falan işte.
ben her mızmızlandıkça eşim; ''aldıralım!'' diyordu.
tabi o zaman eşimn bu laflarına pek takılmamıştım
dün annemle konuştum ve böyle böyleydi dedim.
eşimn bana düşkünlüğünü biliyor ve direk tepkisi;'' ayyyyy kızım kıskanıyoor,hele doğsun daha da kıskanıcak'' dedi
bi an kendimi eşimin yerine koydum.
acaba ona haksızlık mı yaptım.
bu bebeği tek isteyen bendim.
hem maddi olarak da durumumuz vahim.
hem daha birbirimize doyamamışken hamilelik girdi araya.
baba olmaya hazır değil,bu ortada.
hevesli değil,kendi de söylüyor bunu.
ben demeden bebeğin hareketlerini bile gözlemlemez,elini karnıma koymaz falan.
gerçi hayırlısı böyleymiş,ha sahip çkmıycak değil elbet.
hatta erkek bebek olsa bi nebze daha hevesli olurdu onu biliyorum
he bi de bana ne dese beğenirsiniz,bebek doğsun ondan bişi beklemiycekmişim.
yeni doğanlara herhangi bir sevgi gösterisinde bulunamıyormuş
ama bnde az değilim.hep korkuttum onu,kzım olunca şöyle yapıcam böyle yapıcam.
bnmle ilgilenmediği zamanlarda mesela hep,o bi doğsun senin suratına bakmycam gibi tepkiler verdim.
şimdi ben en iyisi biraz eşime ilgi göstermeye hız vereyim,bebekten pek bahsetmiyeyim değil mi?:44:
ama bu sefer doğunca nolcak üüfff
ortada çok çok büyük bir sorun olmadığı için biraz esprili bir başlk yazdım,sadece bu
ahahah nihayet başlığımı beğenen biri çktıben başlığı beğendim görür görmezle bebekle ilgili olduğunu anladım çünkü benim kızlarım bu sesi biraz yüksek sesle çıkarınca çok gülerlerdi bebekken
Forum Kuralları Gereğince, Konu Başlığı, Türkçe Yazıma Uygun, Konu İçeriğini Özetler Şekilde Olmalıdır..
Bebekten, evinize eşya almak gibi bahsetmişsiniz, sanki eşinizin beğenmediği bir dolap almışsınız da nasıl şirinlik yapayım alışsın der gibisiniz.
Allah'tan diliyorum ki; bebeğiniz doğunca size annelik, eşinize de babalık nasip etsin
öyle saçma şey mi olurne diyosunuz siz?
herkesin eşi bir olucak değil,bnm eşim çok hassas biri.o yüzden onu düşündüğüm için bu başlığı açtm.
başlığım da gayet güzel neyini beğenmedin
ortada çok çok büyük bir sorun olmadığı için biraz esprili bir başlk yazdım,sadece bu
ahahah nihayet başlığımı beğenen biri çktı
beni anlamış olduğuna sevndm.zira diğerleri pek aşırı bi tepki verdi
bu arada avatarına da bayıldım bugün pek bir pozitifim nedense herşeyi beğeniyorum olumlu yorumlar yapıyorum kendimi de beğendim bugün
eşiniz de çocuk istediğinde düşünmeliydiniz çocuğu.çocuk kesinlikle ortak alınması gereken bir karardır.çünkü doğduğunda gerçekten hayat çok değişiyor ve bakımı da baya zorlu.istemeyen taraf için çok zor olabilir.
çocuk doğduğunda çocuğunu görünce değişir falan diye düşünmeyin kesinlikle.elbette çocuğunu sevecek ama hazır olmadığından dolayı bakımında yardımcı olamayacak.uykusuzluğa tahammül edemeyecek.bunlar hep sana kalacak.isteye isteye bebek yapanlarda bile bu sorunlar yaşanabiliyor ki bir de senin eşin kendi ağzıyla söylemiş.
çocuk doğduğunda bir de eşler eskisi gibi olamıyor.elbette bebeğin ilgi istiyor ve birbirine vakit ayıramıyorsun.vajinismustan bahsetmişsin,o sorunun da tam olarak çözüldü mü bilmiyorum ama çözüldüyse bile sorunu aşmışken bir süre cinsel hayatınızı düzene soksanız iyi olurdu.çocuk sonrası cinsel hayatta biraz sekteye uğruyor tabi,bu da eşini memnun etmeyebilir.
eşinin kıskandığını düşünüyorsun ama bu kıskançlıktan çok çocuk sahibi olmaya hazır olmama durumu.bu durumda yapacağın evet çok da çocuktan bahsedip bunaltma eşini,dediğin gibi ilgi göster ama çocuk olduktan sonra işin zor olacak çünkü büyük ihtimal baya bir işin olacak gibi görünüyor.ama çocuğuna allah sağlık versin ve sağlıkla kucağına al en önemlisi de bu tabi.
cnm cinsel hayatımı çok açıklayıcı yazmadım.
gerçi bebiş süprizini de tam olarak açıklamadm.
vajinismusu atlattm hamileliğimn yarısında.
bebeği ise ilk 3 ay istedim,ne ilişkimiz oldu ne bebek.
doğru,eşim istemezken istedim.
derken 3.cü de de olmayınca 4 ay tam ben vazgeçmiş,aman ne cahillk etmişim diyip koşa koşa iş araaken karşılaştm bu süprizle.
eşim geri çekilmeyi sevmediği için vajinamn girişine boşalıyordu.
kusura bakmasn kmse açk açık yazıyorum,anlaşılabilir olmam için bu gerekli.
yani tam ilişkimz olmasa da mesela ben bacaklarımı kapatıyordum eşim vajinama sürtünüyordu böyle saçmalıyorduk işte
keşke böyle anlatsaydm.ama biliyorum o zaman neden korunmadınız diye tepki alırdım
İçerik tamam da konu başlığı ne alaka ?
a-ooww ne bu yahu ?
Ömer çelakıl'ı çağıralım da konu başlığındaki şifreyi çözsün bir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?