Eşim ve doğacak bebeğimiz

• Konu Sahibi Konu Sahibi meoww
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebekten, evinize eşya almak gibi bahsetmişsiniz, sanki eşinizin beğenmediği bir dolap almışsınız da nasıl şirinlik yapayım alışsın der gibisiniz.

Allah'tan diliyorum ki; bebeğiniz doğunca size annelik, eşinize de babalık nasip etsin

sen kocanı gönder kk ya görsün burda bebek yapmak için gerek kadınlar gerek erkeklerin kırk takla attıgını
valla ne biliyim böyle şeyler görünce deli oluyorum
Ama onlarada kızamam
Allah Aratmasın Lafının ne oldugunu bilmiyor eşin
Allah size cok kıymetli bişey vermiş ama eşin farkında değil yazık...
Sen biraz bizdan bahset.. yaşadıklarımızdan
duydugumuz laflardan
yaptıgımız sacma sapan kürler ilaclar doktorlar....

kıymetinizi bilsin... sonucta evleniyorsak cogalmak içinde evleniyoruz...

ben başlığı beğendim görür görmezle bebekle ilgili olduğunu anladım çünkü benim kızlarım bu sesi biraz yüksek sesle çıkarınca çok gülerlerdi bebekken
ahahah nihayet başlığımı beğenen biri çktı
beni anlamış olduğuna sevndm.zira diğerleri pek aşırı bi tepki verdi

yok artk! şaşıyorum vallaha

bir derdim var değil,bir havam var hemen atıp gidicem deseydiniz keşke...
kojam bana çok düşkün bebeyimizden bile kıskanıyo beni

Allah bağışlasın kocanızı çocuğunuzu,sağlıklı bir doğum sağlıklı bebek de;

o başlık hiç olmamış yaaaaa

ahahah nihayet başlığımı beğenen biri çktı
beni anlamış olduğuna sevndm.zira diğerleri pek aşırı bi tepki verdi

bu arada avatarına da bayıldım bugün pek bir pozitifim nedense herşeyi beğeniyorum olumlu yorumlar yapıyorum kendimi de beğendim bugün

bu arada avatarına da bayıldım bugün pek bir pozitifim nedense herşeyi beğeniyorum olumlu yorumlar yapıyorum kendimi de beğendim bugün

hehe ne mutlu Allah herkese pozitif enerjiler nasip eylesn

Son düzenleme:
aslnda bu konu hem ciddi hem de çok fazla dert edilmiyecek bir konu.
fakat ben burda bir çok tepki alacağımı bildiğim için biraz rahat yaklaşmak istedim.

zira yok bu yaşta niye çocuk yaptın,yok işini niye bıraktın gibi yorumlar çok fazla olucaktı.
malesef ben buraya 1 konu daha açmştm hatta tartışma çkmıştı,ceza almıştım.
bu sefer derdime çare için geldim.
ama yine aynı manzara.
bi daha açmycam burya konu falan demiştim ama insan yalnz olunca melesef böyle şeyleri içini kemirip duruyor.
oraya buraya girip yazıyoruz,çare arıyoruz.

eşiniz de çocuk istediğinde düşünmeliydiniz çocuğu.çocuk kesinlikle ortak alınması gereken bir karardır.çünkü doğduğunda gerçekten hayat çok değişiyor ve bakımı da baya zorlu.istemeyen taraf için çok zor olabilir.
çocuk doğduğunda çocuğunu görünce değişir falan diye düşünmeyin kesinlikle.elbette çocuğunu sevecek ama hazır olmadığından dolayı bakımında yardımcı olamayacak.uykusuzluğa tahammül edemeyecek.bunlar hep sana kalacak.isteye isteye bebek yapanlarda bile bu sorunlar yaşanabiliyor ki bir de senin eşin kendi ağzıyla söylemiş.
çocuk doğduğunda bir de eşler eskisi gibi olamıyor.elbette bebeğin ilgi istiyor ve birbirine vakit ayıramıyorsun.vajinismustan bahsetmişsin,o sorunun da tam olarak çözüldü mü bilmiyorum ama çözüldüyse bile sorunu aşmışken bir süre cinsel hayatınızı düzene soksanız iyi olurdu.çocuk sonrası cinsel hayatta biraz sekteye uğruyor tabi,bu da eşini memnun etmeyebilir.
eşinin kıskandığını düşünüyorsun ama bu kıskançlıktan çok çocuk sahibi olmaya hazır olmama durumu.bu durumda yapacağın evet çok da çocuktan bahsedip bunaltma eşini,dediğin gibi ilgi göster ama çocuk olduktan sonra işin zor olacak çünkü büyük ihtimal baya bir işin olacak gibi görünüyor.ama çocuğuna allah sağlık versin ve sağlıkla kucağına al en önemlisi de bu tabi.

Çok tatlısınız. Kafanız karışmış ve ne yazacağınızı bile bilmeden kendinizi rahatlatmaya çalışmışsınız.
Tek taraflı bebek isteği olunca bu yaşanılanlar çok normal.
Elbetteki eşinize ilginizi azaltmayın. Bebek sevgisi çok başka, hayat arkadaşı çok başka.
''Bebek doğsun yüzüne bakmayacağım'' sözü yerine beraber bebeğinizle yapacaklarınız hakkında hayaller kurun eşinizle.

Evet birçok erkek yeni doğan bebeklerle iletişim kuramazlar, zamanla alışacaktır elbette.
Zamana bırakın, göreceksiniz ki sizden daha çok ilgilenecek onunla.
Siz eşinizi ihmal etmeyin, bu ikinizede iyi gelecektir.

cnm cinsel hayatımı çok açıklayıcı yazmadım.
gerçi bebiş süprizini de tam olarak açıklamadm.
vajinismusu atlattm hamileliğimn yarısında.
bebeği ise ilk 3 ay istedim,ne ilişkimiz oldu ne bebek.
doğru,eşim istemezken istedim.
derken 3.cü de de olmayınca 4 ay tam ben vazgeçmiş,aman ne cahillk etmişim diyip koşa koşa iş araaken karşılaştm bu süprizle.
eşim geri çekilmeyi sevmediği için vajinamn girişine boşalıyordu.
kusura bakmasn kmse açk açık yazıyorum,anlaşılabilir olmam için bu gerekli.
yani tam ilişkimz olmasa da mesela ben bacaklarımı kapatıyordum eşim vajinama sürtünüyordu böyle saçmalıyorduk işte

keşke böyle anlatsaydm.ama biliyorum o zaman neden korunmadınız diye tepki alırdım

Arkadaşlar neden korunmadın yazmışlar ya bu yazdığınız sorunun cevabı değil. Zira geri çekilmek (ki onu bile yapamamışsınız) bir korunma yöntemi değildir. Elinin altında internet olan birinin de bilmemesi imkansız. Allah bebeğinize sabır versin.

Umarım bu bahsettiğiniz hiç birşeyi yaşamazsınız.
Evet babalar yeni hayatlarına zor adapte olabiliyorlar ama bu
bahsettikleriniz ayrı sıkıntılar ve hiç hoş değil.
Ya eşiniz gerçekten bebek doğunca da böyle davranırsa.
Erkeklerde bebeklerinin olacağı heyecanı yaşarlar sonuçta,
ama siz bu heyecanı tek başınıza hissediyorsunuz, kötü değil mi?
Hem hamilelik, hem bebek doğduğunda hem güzel heyecanlar,
hem de zor zamanlar oluyor ve bu zamanları eşiyle paylaşmak çok özel bir kadın için.
Bunları yaşamadığınız için üzülmüyor musunuz, belki de yaşayamayacağınız için,
en azından şuan bahsedilen bu yönde, korkmuyor musunuz?
Ve malesef keşke tek başınıza kendi isteğiniz doğrultusunda bir çocuk yapmasaydınız.
Keşke her ikinizde önce evliliğinizin tadını çıkarsaydınız (ki bu da kişisel tercihtir tabi, ama hazır olmak önemlidir),
eşinizde heyecanla, sevgiyle bekleseydi bebeğinizi.
Şu saatten sonra eşinize bak bebek olunca seni görmeyeceğim demek yerine,
bebeğinizle geçireceğiniz güzel günlere dair, duygularınızı eşinizle paylaşın.
Sağlıkla ve kolaylıkla alın kucağınıza inş.

Konu başlığı çok alakasız rus mus birimi gelip kon açtı hayırdr oldum.
Ama nickine uydrmuşsun sanırım.
Bebek fikri ortak karar olmalıydı.
Eşin sen demeden karnına dokunup dinlemiyomuş bile.
Ayol beimki yastık olarak kullanıyodu desem yeridir.
İşten gelirdi aman oğlum naslmış bugün tekme atıyomu bak bana hareket ediyo diye deli olurdu.
Emrivaki gibi olmasından hazetmemiş görülen oki...
Kıskançlık değil korku eşindeki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…