Eşim ve doğacak bebeğimiz

• Konu Sahibi Konu Sahibi meoww
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
eşiniz çok garip !
başta hem bebek istememiş hemde bırak korunmayı geri bile çekivermemiş ..
ne olmasını bekliyordu acaba ?:26:
sizde bebeğe alıştırma yerine ''bebek doğunca senin yüzüne bile bakmayacağım'' demişsiniz..

biz 6 yıllık evliyiz ve istediğimiz halde olmuyor bebeğimiz 5 kere tüp bebek denedik ama olmadı
ben her denemede eşimi motive ettim bebeğimiz olursa göğsünde yatırırsın, beşik bile almayalım bunca seneden sonra koynumuzda uyuturuz
sonra büyüyünce senin işten gelmeni sabırsızlıkla beraber bekleyeceğiz camdan dışarı bakıcaz , kapıyı çaldığında ben açıcam diye atılacak ,
sadece dizine kadar gelen boyuyla babaaaaaaaaaa diye bacağına sarılacak kucağına atlıyacak diye tatlı hayallere dalıyoruz......ama gelmiyor

siz eşinizi kıskandırmak yerine ne kadar şanslı olduğunu anlatın bence
bebek sahibi olmak isteyipte olamayanların hem maddi hem manevi çabalarını anlatın
bizim bir tedavimiz 5000 - 6000 tl.. ki biz beş sefer denedik giden parayı hesap edin
hadi para biryerden bulunur borç harç ama ya hayallerimiz ? ya umutlarımız ??????

Olan olmuş..

Bu saatten sonra ' evet herşey gibi bebek sahibi olmaya da ikiniz karar vermelisiniz ' desek ne değişecek ?

Bir de zaten bunun bir det olmadığının siz de farkında olduğunuzdan gelip burada ballandıra ballandıra anlatmanızı garipsedim.. Nice tedaviler denemelerine rağmen çocuk sahibi olamayan kadınlar var burada..

Biraz duyarlı olalım..

Yol gösterecek bi durum olsa amenna ama olmuş bitmiş birşey, sağ salim kucağınıza almanızı dilerim bebeğinizi.. Erkek olsa daha hevesli olurdu ne demek ya ? Sağlıklı olsun, öpüp başınıza koyun..

Son düzenleme:
eşinize az biraz gaz verseniz camiye bırakıp kaçalım diyeyapacak galiba

Yapmayin hanimlar yaaa cocugu yaptiktan sonra bu mudur derdiniz. allah baska dert vermesin. ailenize sikinti vermesin. Bebek sahibi olmadan once konussaydiniz ya da sorun yapsaydiniz evet tartisilir konular ama su durumda bunlari dusunup de bebeginize niye boyle negatif olumsuz duygular hissettiriyorsunuz.ALlah saglikla kucaginiza almayi nasib etsin. anlamiyorum yaa 3 gundur cok ciddi basagrilari cekiyorum bu sene de anne olmwyi ertelemek zorunda kaldigim icin
E

eşiniz baba olmaya hazır değil belli.

ama sizde hazır değilsiniz gibi geldi bana.

sanki oyuncakcıdan oyuncak bebek gelcek bir müddet durcak gitcek gibi.

--

eşinizi çocuktan sizin kullandıgınız kelimeler de soğutmus olma ihtimali yüksek.

bunları sorgulamak için biraz geç aslında. yani eşinin seni bebekten kıskanacak kadar sevmesi tuhaf geldi bana. sonuçta farklı sevgiler kıyaslanıyor. doğunca daha da kıskanacak kısmına katılmıyorum ben. biz kadınlar içimizde olduğundan hissediyoruz ama erkekler kucaklarına alana kadar hissetmiyor. bir çok erkek babalık heyecanı yaşar eşiyle birlikte. hatta bir kısmı kendini bu konuda daha dominant gördüğünden aşırı sahiplenir. seninki çocuk istemediğinden kaynaklanıyor sanırım. umarım doğduktan sonra düzelir. kucağına alınca o meleği keşke daha önce doğsaymış der.bunlara çok takılma artık...her anın tadını çıkar. doğunca karnında boşluk hissedeceksin

herkes cok sacma yorumlar yapmıs esininde konuyu acan bayanında hıssettikleri normal olabilecek seyler ama bebek dogunca ikiside bebekleri icin canlarını vereceklerdir. herkes aynı olmayabilir.

herkes cok sacma yorumlar yapmıs esininde konuyu acan bayanında hıssettikleri normal olabilecek seyler ama bebek dogunca ikiside bebekleri icin canlarını vereceklerdir. herkes aynı olmayabilir.

Sizin gibi düşünmeyenlerin yorumunu "saçma" olarak nitelemek doğru değil bana sorarsanız..
Umarım bebeğin doğumundan sonra sizin dediğiniz gibi olur..
Bunu kim istemez ki

Sizin gibi düşünmeyenlerin yorumunu "saçma" olarak nitelemek doğru değil bana sorarsanız..
Umarım bebeğin doğumundan sonra sizin dediğiniz gibi olur..
Bunu kim istemez ki

konuyu acan da sizin gibi düsünmüyor diye bu yorumlar yapılmamısmı. bebege hazır olunmaz hicbirzaman siz hazır olsanız maddi imkanlar hazır olmaz illaki bocalamalar korkular olur her insan tasıyamaz kaldıramaz ama o cocuk dogacaksa dogar allah veriyor canını bizede sevgisini. konuyu acanda eşide canavar olmadıgına göre minicik bebegi sevip bakacaklardır baska biseyi düsünemiyorum

çok yanlış, vajinismus dolayısıyla zaten adam beklemiş 4 ay, sonrada hamilelik, damdan düşmüş resmen inşallah çocuğu benimser, çünkü babalık öğrenilen bişey adamda hiçmi heves olmaz

Burda insanlarin yaptigi yorumlarda denilen sey bebek istemek tek tarafli degil, konu sahibi kocasinin mizmizlanmasi yuzunden bebegi aldirmayi bile dusunmus,
siz sanirim yazilanlari okumamissiniz..
Bebege tabiki hic bir zaman hazir olunmaz ama daha bilincli bir sekilde anne ve baba adaylari konusup karar verebilirler, sonucunda manavdan domates almiyorlar bu dunyaya bir can getiriyorsun, hic bir cocuk anne veya babasinin sevgisinden ilgisinden mahrum buyumek istemez.
Eminim cocuk dogunca eside sevecektir evladi sonucunda.. Eger bir kisi burda konu aciyorsa bal gibide elestirilere acik olmak zorunda. olumlu veya olumsuz yorum her zaman olacaktir!!!

bebeğe nasıl hazır olunmaz yahu, aksine tamamen hazır olmaya dayalı bişeydir bu özellikle kadın için, bedenen, ruhen, madden hazır olmak...düşe kalka büyür diye çocuk yapanlar için durum değişir tabi

kesinlikle oyle sana katiliyorum yine her zaman hayirlisi ama evlilikte iki tarafinda hazir olmasi cok onemli..

Canım, konuyu açan bize fikrimizi sormak adına bu konuyu açmış öyle değil mi?
Kendi düşüncesine ters gelen yorumlara hazır olmalı..
Üstelik "sizin gibi düşünmüyorum" demek başka birşey, "saçmalamışsınız" demek başka birşey..
Her sizin gibi düşünmeyen saçmalamış mı oluyor?

Bebeğe hazır olunmaz ama hazırlanılır..
Maddi ne kadar imkanınız varsa yaparsınız elinizden geleni..

Heyecan duyarsınız..
Her karnınıza dokunduğunuzda, her kıpırtıyı hissettiğinizde içiniz tarifsiz sevinçle dolar..

"ama bu sefer doğunca nolcak üüff" demezsiziniz kısacası..

Şu var ki bebekleri doğduğu vakit tabiki sevecek ve bakacaklardır..Buna bende eminim..
Ama keşke biraz daha bekleselerdi, eşi de isteseydi bebeği..
Bebeğin doğumuna bu kadar az bir zaman kala bunları dert etmeseydi konu sahibesi..
Bilmem anlatabildim mi?

sacmalayanlar var kimi demis bazı ınsanlar cocuk sahıbı olmamalı kimi demis camiye bırakacaksın bunlar bana göre sacmalık benim yorumumda baskalarına sacma gelebilir dogal yani. bu kadar abartmaya gerek yok bende fikrimi belirttim.

kaç yaşındasınız bilmiyorum ama ben bebeğe üzüldüm eminim çok iyi bir anne olursun tatlım ama çocuk doğacak nerdeyse sen neden böyle olsamıydı olmasamıydı diyorsun ayrıca eşin de bir hamileye söylenmeyecek şeyler söylemiş sinir etti beni, bir kadın bebeyi karnında hissedince anne olurmuş bir erkek kucağına alınca doğunca elbette sever ama bu denli korkması birde sen hamileyken aldır felan demesi sinir bozucu ama artık git gel yaşamam bir bebeğiniz oluyor kendinize gelin.

esin hazır olacak sen hazır olacaksın maddi acıda hazır olacaksın (tabi bu maddiyat ne kadar hazır olunduguna göre degisir kimi ev alalım öyle der kimi baska ise gecince vs) yaslarınız hazır olacak ne bileyim baska seyler hazır olacak ama bunların hepsi aynı anda hazır olacak zor ihtimal bazıları gerceklesmedı aynı anda diye cocuk sahibi olmayalımmı. cok hazırız hadi yapalım deseniz bile hamilelik hormonları tavan yapıp herseye aglayınca siz baska biri olunca hazırlık diye biseyde kalmıyor.

ne anlamalıyım bu yazdığından, ya nasip diyip işemi koyulsun herkes, eşim ve ben 2 sene çocuk düşünmeyelim demiştik, ama ben eşimle konuştum ve 2 senenin uzun olduğunu söyledim, zaten şu an ailelerimizden arkadaşlarımızdan ortamımızdan uzaktayız tamamen birbirimize kanalize olmuş durumdayız gecemiz gündüzümüz birlikte 1 sene yeterli dedim beni anlayışla karşıladı ve bu konuda manevi olarak birbirimizi hazırlamaya başladık, maddi açıdanda birikim yapıyoruz, adet görmeye başladığımdan beride herhangi bi jinekolojik problemim olmadı hap kullanmıyorum eşim korunuyo, bundan sonrası kısmet

ben sımdı anlamadım adamı kandırdınızmı gebe kalmak ıcın ?
ve bıseyler sormak ıcın artık gec degılmı 31.haftadasınız
hayır,tam okumamışsın.
eşim bu şekilde gebe mi kalınırmış deyip ısrrala üzerime boşalıyordu ve bu mucize oldu

hayır hayır ben asla aldırmayı düşünmedim
hatta kafam karışmasın diye gebeyken hiçbir zeka testi falan da yaptırmadm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…