Eşim ve Eltim

Anlık olabilir....üzerinde durmazsın kıskanmazsın normali budur.......eltinin illede o bardaktan içmek isterem tavrını ne yapacağız çok mu önemli ay biz kardeş gibiyiz deyip bastıra bastıra seni dışlamaya çalışması.......ne yapak bu eltiyı.......ister mahremiyet olarak olsun ister kardeşim muhabbeti olsun........iyi niyet yok

İlk başlarda fark etmiyorsun belkide ama içine girdikçe insanları tanıyorsun gerçekten. Nişanlıyken ne kadar iyi bir elti diye düşünürdüm ama öyle olmuyor.
Öyle zaman oluyor ki karşımdaki salak kadın bana kocamı anlatıyor şunu sever bunu sever. Bir dakika ya sen kimsin diye bağırmak istesende birşey yapamıyorsun. Beni dışlamaya çalıştığı çok doğrudur kıskandıgı da dogrudur ama anlayacak er geç o adam bekarlıgındaki gibi olamaz. Bunu kabul edemiyorlar bizim evlendigimize hala inanamıyorlar galiba. .

Sen ikaz edince ne hakla surat asıp tepki gösteriyor ? Sanki sen de kimsin der gibi...
Aslında eşinin senin arkanda durması gerekirdi,olayı tamamen sana bırakması yanlış olmuş.
Bundan rahatsızlık duyuyorsan ve belli ediyorsan saygı göstermesi gerekir.
Ben de olsam rahatsız olurdum ve senden daha fazla tepki gösterirdim.

Evet söylediğim halde hala surat yapıp tepki gösterebiliyor sen kim oluyorsun biz önceden böyleydik olayı oldu o anda.
Eşimden o anda nefret ettim benim sözlerimi desteklemediği için. Sonrasında neden sesini cıkartıp sana sen ne düsünüyosun bu konuda sessiz kaldın dediğimde abimden cekindim birsey diyemedim aklıma diyecek birsey gelmedi diye kendini savundu bana.
Valla tepkimi gösterdigim halde canım kimseden saygı falan görmedim eşimin haricinde. Bazı insanlar mesafenin ne demek oldugunu bilmiyor ben esinin sigarasından icsem ne tepki verirdi merak ediyorum. ama bana göre tavır değil kesinlikle yapmam öyle bişeyi..yorumun için teşekkür ederim.

Anlatmadan geçemicem benim arkadaş ortamımda yaşadım ben benzer bir şeyi. Lise arkadaşlarımla hala kardeş gibi görüşürüz çok samimiyiz. Bir tane erkek arkadaşımız nişanlandı evlendi falan filan ama kız bize mesafeli durdu biraz samimiyetimizden hoşlanmadı. Ben hak verdim. Çok üstünde durmadım. Bilmiyorum uyuz olduğu hareketleri sıralasa kız bildiğin uzuuun bir liste çıkar. Kaldıramamıştır o samimiyeti. Hoşlanmadığını farkedince ben zaten kendimi geri çektim. ama bizim diğer kızlar üstüne üstüne gitmeye başladı bu hatunun. Dağdan gelmiş bağdakini kovuyor şuna bak ya moduna girdi benim görümce kılıklı lise arkadaşlarım.

Neyse biz bir gün dışarda bir şeyler içmeye gittik toplaşıp. Bu çift de geldi. Benim kız arkadaşlardan biri oğlanın içki bardağını alıp ay tadına bakayım diye ağzına götürmesiyle o içkiyi kafasında bulması bir oldu. Sen benim kocamın içkisini nasıl içersin diye yıktı kız ortalığı.

Demem o ki senin de sert bir tepki vermenin vakti gelmiş. Biz sen yokken de çok samimiydik havalarına bir dur de istersen yoksa böyle devam eder.

Anlatmadan geçemicem benim arkadaş ortamımda yaşadım ben benzer bir şeyi. Lise arkadaşlarımla hala kardeş gibi görüşürüz çok samimiyiz. Bir tane erkek arkadaşımız nişanlandı evlendi falan filan ama kız bize mesafeli durdu biraz samimiyetimizden hoşlanmadı. Ben hak verdim. Çok üstünde durmadım. Bilmiyorum uyuz olduğu hareketleri sıralasa kız bildiğin uzuuun bir liste çıkar. Kaldıramamıştır o samimiyeti. Hoşlanmadığını farkedince ben zaten kendimi geri çektim. ama bizim diğer kızlar üstüne üstüne gitmeye başladı bu hatunun. Dağdan gelmiş bağdakini kovuyor şuna bak ya moduna girdi benim görümce kılıklı lise arkadaşlarım.

Neyse biz bir gün dışarda bir şeyler içmeye gittik toplaşıp. Bu çift de geldi. Benim kız arkadaşlardan biri oğlanın içki bardağını alıp ay tadına bakayım diye ağzına götürmesiyle o içkiyi kafasında bulması bir oldu. Sen benim kocamın içkisini nasıl içersin diye yıktı kız ortalığı.

Demem o ki senin de sert bir tepki vermenin vakti gelmiş. Biz sen yokken de çok samimiydik havalarına bir dur de istersen yoksa böyle devam eder.

kim ne derse desin tepkisini yeter la!! deyip belli eden hatunları ayakta alkışlıyorum bana dert olacağına ona olsun mantığı. iyi yapmış kafasında bardağı parçalamış:)

bsy sormak ıstıyorum yanı gercekten basıma gelmedı bende normal erkek arkadaşlarımla yakınımdır veya erkek arkadaşımında unıversıteden kalma cok arkadaşı var ve sıgarayıda paylaşır,içtiği şarabı aynı sısedende ıcer.. bunda nasıl bır bıt yenıgı olabılırkı? belkı safca soruyorum ama gercekten ben buna hıc kötü bır sekılde bakamadım.

Bende sınırlenıdrdım terbıyesız sevıyesız sey. Sıgarayı al ıç. Ama kendını karartma neblym karatkterı oyledır cok dusme ustune daha cok dıkkat ceker karısık durumlar... Eşiinin tepkisi ne oldu

Merhaba tekrar arkadaşlar. Günlerdir kafamı kurcalayan bir durum hakkında sizinde değerli fikirlerinizi almaya ihtiyacım var...

Yakın zamanda eşimin ailesi bize misafirliğe geldiler. O sırada eltim, kaynım ve eşim mutfakta idiler. Benimde mutfakta işim çıktı mutfağa girdim biraz sohbet ederken eşimin yarım sigarasını elinden alarak eltimin içtiğini gördüm ve aşırı derecede sinirlendim. Fakat gayet normalmişçesine tavır sergiledim. Onlar gittikten sonrada eşime rahatsız olduğumu söyledim.

Benzeri bir olay daha yaşamıştım önceden. Eltime gitmiştik. İki içecek şişesi vardı eşim kimin olduğunu bilmiyordu ikiside yarımdı. Birisi eltimin yarımı diğeri kaynımın yarımıydı kocam bilmeden eltimin yarım içeceğini içecekti. Onu değil bunu al diyerek kaynımın içeceğini uzattım. Aradan biraz zaman geçtikten sonra eltimin suratı asılmıştı. Bende hiç aldırış etmedim kocamda öyle. Sonrasında eltim dediki daha önceden yani işte 5 yıldır ben x'den (eşim) hiç böyle birşey görmedim artığımı içer ben onunkini içerim o böyle şeylere takılmaz gibi laflar etti bana eşimde vardı orada. Bende alttan aldım ve eşimde hiç sesini çıkartmadı fakat o gün ağlamaktan içim dışıma çıktı. En çokta eşimin sesini çıkartmaması beni gerdi ve ondan uzaklaştırdı.:50:

Şimdi fikrinizi almak için soruyorum size.Sizce ben mi abartıyorum bu olayları yoksa bu tür şeyler normal mi?

Birinin ağzından sigara icmek inanılmaz iğrenc birşey, isterse kardeşim olsun yine de icmem o sigarayı.

Siz de tepkinizi zamanında ve yerinde koyun sonradan verilen tepkiler mızmızlanmaktan öteye gitmez.

Merhaba tekrar arkadaşlar. Günlerdir kafamı kurcalayan bir durum hakkında sizinde değerli fikirlerinizi almaya ihtiyacım var...

Yakın zamanda eşimin ailesi bize misafirliğe geldiler. O sırada eltim, kaynım ve eşim mutfakta idiler. Benimde mutfakta işim çıktı mutfağa girdim biraz sohbet ederken eşimin yarım sigarasını elinden alarak eltimin içtiğini gördüm ve aşırı derecede sinirlendim. Fakat gayet normalmişçesine tavır sergiledim. Onlar gittikten sonrada eşime rahatsız olduğumu söyledim.

Benzeri bir olay daha yaşamıştım önceden. Eltime gitmiştik. İki içecek şişesi vardı eşim kimin olduğunu bilmiyordu ikiside yarımdı. Birisi eltimin yarımı diğeri kaynımın yarımıydı kocam bilmeden eltimin yarım içeceğini içecekti. Onu değil bunu al diyerek kaynımın içeceğini uzattım. Aradan biraz zaman geçtikten sonra eltimin suratı asılmıştı. Bende hiç aldırış etmedim kocamda öyle. Sonrasında eltim dediki daha önceden yani işte 5 yıldır ben x'den (eşim) hiç böyle birşey görmedim artığımı içer ben onunkini içerim o böyle şeylere takılmaz gibi laflar etti bana eşimde vardı orada. Bende alttan aldım ve eşimde hiç sesini çıkartmadı fakat o gün ağlamaktan içim dışıma çıktı. En çokta eşimin sesini çıkartmaması beni gerdi ve ondan uzaklaştırdı.:50:

Şimdi fikrinizi almak için soruyorum size.Sizce ben mi abartıyorum bu olayları yoksa bu tür şeyler normal mi?

İçi ve dışı farklı olan bir eltin var, ne yapacağı belli olmaz bir tip.
Eşinin relaxlığı da ayrı bi konu zaten, erkek değil mi çoğu böbürlenir böle şeylerden.
İki kadın onun için savaş veriyo hissine kapılması çok kolay.
Sende onun gibi rahat davranacak bişeler bulup onu rahatsız etsen sanırım ne kdr üzüldüğünü daha iyi anlar...:47:
Bazen iyi bi oyuncu olmak lazım.

Son düzenleme:

:60: çok güldüm yaa:9: arkadaşın dersini almıştır umarım:9:

Hiç de abartmıyorsun canım...eltin biraz hafif kaynın da kılıbık anlaşılan karısına ses çıkaramıyo...bu nası bi ahlak yaa...terbiyesizz...hiç gocunma canım bu düpedüz saygısızlık...üzülmekte haklısın yalnız ağlamak yerine eşinin empati kurmasını sağlasan daha iyi olur..de yani eşine ' canım ben şunun (örneğin kaynının) sigarasını içsem yarımını yesem rahatsız olmazmısın ?2 vs vs..... anlamazsa artık Allaha havale...

Eltiniz artık eşinizin hayatında sizin olmanıza katlanamıyor yani pabucu dama atılmış olduğunu düşünüyor sanırım bu yüzden saf dışı bırakmaya çalışıyor. Alttan almayın üste çıkın o yok artık siz varsınız ama bir tek onla bitmiyor iş eşinizi tatlı dille uyarmışsınız olmamış artık tepkinizi sert bir şekilde ortaya koyun. Böyle hayat geçmez. Eltiniz biraz edebini üsturubunu takınsın.

İlk başlarda fark etmiyorsun belkide ama içine girdikçe insanları tanıyorsun gerçekten. Nişanlıyken ne kadar iyi bir elti diye düşünürdüm ama öyle olmuyor.
Öyle zaman oluyor ki karşımdaki salak kadın bana kocamı anlatıyor şunu sever bunu sever. Bir dakika ya sen kimsin diye bağırmak istesende birşey yapamıyorsun. Beni dışlamaya çalıştığı çok doğrudur kıskandıgı da dogrudur ama anlayacak er geç o adam bekarlıgındaki gibi olamaz. Bunu kabul edemiyorlar bizim evlendigimize hala inanamıyorlar galiba. .

Aklima esimin cok samimi arkadasinin esi geldi. Cok iyi bir insandir, cok severim, ama genede esim hakkinda benim bilmedigim bir seyi soyleyince uyuz olurdum icten ice :). Esi herseyi karisina soyluyormus meyer. Hatta esimin agzi sIkidir, herseyi anlatmaz, ve sonra ben eyer bunlari o arkadasimdan duyarsam sinir olurum. Artik ne zamandir duymuyorum, esim akillandi bana da soyluyor ki, esimin hakkindaki bilgileri baskasinin karsindan ogrenmiyim diye.

Eltiniz kendini bilmezin tekiymis. Altta kalma, pisma.

Senin elti tam dövmelik, benim eşim muhatap olmuyo allahtan abisinin karısıyla.

Bazen düşünüyorum bu eltiler acaba yanlış kardeşle evlendim diye pişman mı oluyolar, benimki de eşimin ve diğer abisinin ismini koycakmış çocuğuna da aramıyo diye gönül koymuş başka isim vermiş. 17 yaşında evlenmiş aklı çocuk kalmış, eşim onu hiç aramıyo beni diye triplere giriyo daha beni tanımadan ortalığı karıştırmaya çalışıyo gizli gizli bizi takip ediyo sosyal ortamlardan filan da filan yani. Te allahım :))))

Bence sonuna kadar haklısın ben de olsam tepki verirdim bu duruma. Tepkini belli et bence

ne kadar luzumsuzlar ya
ben hayatımda böyle bir saçmalıgı ne gördüm nede duydum
fazlasıyla sabırlı davranmışsınız

bu kadarda kiskanilmaz o senin eltin kayni sonucta.yengesi esinin boyle dusunmen bana abarti geldi.icsin zehir yokya icinde.ama rahatsiz oluyorsan esini uyar ne bu aglama krizi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X