Eşim ve Eltim

O halde bana benim yatmadigimi nerden biliyosun deme sende ! Benim aoyledigim yatmak degil insanlar evliyken daha fl sey paylasirlar diyorum bu kdr cahilsin kim bilir kac yasindasin benim yasim oyle buyuk felan dhil ama senin gb birinin yaninda evet dogru soyluyorsun yasim buyuk kaldi bak kendi agzinla soyluyosun insan bu kar komik bu kaar cahil bu kadr gercekleri gormez olur senin gbleri kazimali bu dunyadan yyoksa aci sona dogru ilerlememiz kacinilmazz !!!! Malesef senin zihniyetindeki insanlar yuzunden ve senin de tabi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sen once onsan olmayi bir bireg olmayi basar sonra bu internet sitelerinde insanlaa akil ver burada senin aklina ihhtiyaci yok kimsenin sen ne bileceksin ne anlayacaksin iki gun onla binla gezmekle yorummu yapilir buraya

Sen bu isin icine cocugumu karistiracak kdr sereflisin iste senin gbler yuzunden bu dunya byle pis pislik dolu icinde benim kinadigim bisiy yok ben belimde kirmizi kusagimla cikdim babamin evinden iki cocuhum var senin gb on yargili dgilim anlasilan amacim bska senin heryerde senin densiz ahlaksizlar cikiyor beni kucucuk cocugumla sinamaya kalkma sen ne bir es nede bir annesin anlayamassin insanlari sen insanliktan bile nasibini almamis bir mahluk olarak yasamaya devam et yat sevis herseyi yap benim kinsyi kinadigim yok lakin sana konusmalarim neden bu kadar batttttiginida gorebiliryorum normal evlenemeyip evde kalirsam bu hslde kalirsam korkusuyla mutlu insanlara saldiriyorsunuzbzz boyle devam et toplumda siati olmayan ahlak yoksunu mahluk :)))))))

Okuyorum canım benim okuyorum yoksa evde kaldığımdan değil yaşımda gencecik senin gibi erkenden kocam mahkumu olmadım sensin ahlaksız sensin mahluk aman kocanı moru benden yoksa gelip yerim belki seviyesiz saygısız terbiyesiz.

Okuyorum canım benim okuyorum yoksa evde kaldığımdan değil yaşımda gencecik senin gibi erkenden kocam mahkumu olmadım sensin ahlaksız sensin mahluk aman kocanı moru benden yoksa gelip yerim belki seviyesiz saygısız terbiyesiz.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile madem evlilik mahkum olmak ne diye sevgili yapiyosun kendine verecekbyer mivariyosun hangi yolun yolcususuun derim sana :))))

Ayrica kocam gel vereuim desende senin yuzune bile bakmaz bide kiyas yapiyosun yazik o sevgiline tanisam uyarida bulunurdum :)

Birdahada cocugumun adini bile alma agzina tertemiz yavrularimi kirletme agzinla ... Nasil bir insansin sen hakettik tum laflari cocuklarimin da basona gelirmis ben sana diyormuyumbboyle olacak cocuklarina soyle olur belki benim konusmalarim guzel verecek cvp olmasigi ocin bu defa beni sinirlendirmeye calisiyorsun ama yanlis yoldasin seninde cocugun olacak agzini topla bnce yoksa bn m de agzim var :))))

Anliyorumm sizi ama esinin yan bakip bakmadigini nerden anlayacagiz sozce yan baksada bunu belli edermi erkekler yoksa icten oce bisiyler mi gelisir anlik bile olsa ne olursa olsun iyi bir insanla beraber olmak demek degilki boype bir durumda elti masum veya esiniz yanlis gozle bakmadi ve aslinda baska batdak mi yok insan niye yaparki boype birbseyi bide bununsorun kendinize ltfen ! Hem evlilik farkli bir durum icine girdiginiz zaman sizde anlayacaksiniz .

Anlık olabilir....üzerinde durmazsın kıskanmazsın normali budur.......eltinin illede o bardaktan içmek isterem tavrını ne yapacağız çok mu önemli ay biz kardeş gibiyiz deyip bastıra bastıra seni dışlamaya çalışması.......ne yapak bu eltiyı.......ister mahremiyet olarak olsun ister kardeşim muhabbeti olsun........iyi niyet yok

Anlık olabilir....üzerinde durmazsın kıskanmazsın normali budur.......eltinin illede o bardaktan içmek isterem tavrını ne yapacağız çok mu önemli ay biz kardeş gibiyiz deyip bastıra bastıra seni dışlamaya çalışması.......ne yapak bu eltiyı.......ister mahremiyet olarak olsun ister kardeşim muhabbeti olsun........iyi niyet yok

Eltidwn bahsediuosaniz bende zaten ayni seyleri yzdm ama anlamadinizbgaliba

Ben olsam benimde hoşuma gitmezdim şahsen
Mümkün olduğunca eltimle görüşmez
Yeri geldiğince de rahatsızlığımı da dile getiririm :47:

Arkadaşlar,
Lütfen şu bölümde açılan konuları kişisel kavgalarımıza dönüştürmeyelim.
Birisi bir konu açıyor, sonra o ona laf atıyor, öteki ona laf atıyor ve en sonunda işe eşler de dahil oluyor.
Birbirimize derdimizi anlatıyoruz, fikir alışverişinde bulunuyoruz ama bir iki gündür okuduğum şeyler gerçekten çok çirkin.
Konuyu sadece okuyanlar var, yorum yapmadan sadece okuyan insanlar var.
Siz tartıştıkça, konunun ne olduğu arada kaynayıp gidiyor.
Dün bu konuyu okudum, şimdi girip baktığımdaysa son sayfalarda tartışmadan başka bir şey göremedim.
Birbirimizi kırıp, gücendirmeden sakin sakin konuşsak daha iyi değil mi arkadaşlarım?

Bir sigara tiryakisi olarak sigaramı hayat arkadaşımdan başkası ile paylaşmam, kardeşim bile istese veririm ama tekrar o sigaradan içmem. Aynı sigarayı paylaşmak bir tür romantizm benim gibi bir tiryaki için, o yüzden çok kızarım

Tiryakilik bir yana eltinin mesafesini bilmesi gerekir mesele birbirinin eşyalarını kullanmak değil sadece. Her ne kadar bazıları beğenmese de, dejenere olduğumuzu düşünse de Türk ananelerinde mesafe her zaman vardır ve bence korunmalıdır da. İçin çıkacak kadar ağlayacak bir mevzu değil ama bir daha görürsen tavrını herkesin içinde belirt. Kardeş kardeştir, kardeşin eşi de her zaman eldir, kimse beni inandıramaz eniştemin kardeşim sayılabileceğine =)) sen de inanma, kendini de üzme daha fazla. İçinde tuttuğun için bu kadar üzdü seni sanırım.

Küçük bir dipnot eklemeden geçemeyeceğim, yazım konusunda tartışmalar olmuş, turk ya da türk yazılmaz, Türk yazılır, özel bir isimdir hem de çok özel, ilgililere duyurulur...

Kafandaki yanlış ve hoş olmayan fikirleri bir kenara at bence.Kimsenin hiç yere günahını alma.Aşırı samimi olmaları onların aralarında birşey olduğunu ifade etmez.Birinin bir diğerinin sigarasından veya bardağından içmesi,onların aralarında birşey olduğunu ifade etmez yine.Sadece bazı insanlar samimiyet konusunda ölçüsüzdür.Bazı insanlarda birinin ağzından birşey içmeyi yadırgamaz.Bak sen de pek yadırgamıyorsun ki,kardeşinin şişesinden içmesini istiyorsun.Kimse kimsenin birşeyinden yiyip içmemeli.Böyle yanlış düşüneceğine,eşini sakince,ithamda bulunmadan uyarabilirsin.Kimsenin bardağından içme,sigaranı verme,mikrop/hastalık v.s gibi.samimiyetlerini de dışadan hoş karşılanmayacağını ve pek hazetmediğini söylersin.Senden önce de onlar vardı.Ve bir ailesiniz.Yarın utanacağın şeyler yapma söyleme.Eltinle yüzyüze bakıyorsun.

Sanırım bu konuda sinirlenmekte haklı olmanıza ne yapmaniz gerektigini en iyi siz belirlersiniz. Örneğin biz çok muhafazakar bir aile olduğumuz için ben eşimi dini yönden uyarırdim. Ayrıca elimde eşimin bir araya gelmesini önleyecek şekilde planlar yapar ancak bunu belli etmemeye calisirdim. Çünkü sinirlendiginizi gösterisini bu tür davranışları daha çok yapacaklardır. Yinede sonuç alamazsınız kayinvalidenizle konuşmaktan bir yol olabilir. Kolay gelsin.

Turkiyede orf adet mi kaldi? hiiic sanmiyorum,buradan daha beter bir halde.. yabancilardan cok cok daha edep bakimindan dusuk bir hale geldi ne yazik ki canim turkiyem;)

Kişi kendinden bilir işi :31:...

Bulunduğunuz ortamdan daha beter bir haldeyiz öyle mi :27:?

Öyle olsaydı şayet size katılan kişi sayısı bu kadar az olmazdı.

Sizin gibi olmadığımızı kanıtladığımızı düşünüyorum.

Son cümlenizi hiç beğenmedim. Ama siz yabancı bir ülkede yaşıyorsunuz ya kendinizi ifade etmede sorun yaşıyorsunuz değil mi :90:...

Son düzenleme:
Merhaba tekrar arkadaşlar. Günlerdir kafamı kurcalayan bir durum hakkında sizinde değerli fikirlerinizi almaya ihtiyacım var...

Yakın zamanda eşimin ailesi bize misafirliğe geldiler. O sırada eltim, kaynım ve eşim mutfakta idiler. Benimde mutfakta işim çıktı mutfağa girdim biraz sohbet ederken eşimin yarım sigarasını elinden alarak eltimin içtiğini gördüm ve aşırı derecede sinirlendim. Fakat gayet normalmişçesine tavır sergiledim. Onlar gittikten sonrada eşime rahatsız olduğumu söyledim.

Benzeri bir olay daha yaşamıştım önceden. Eltime gitmiştik. İki içecek şişesi vardı eşim kimin olduğunu bilmiyordu ikiside yarımdı. Birisi eltimin yarımı diğeri kaynımın yarımıydı kocam bilmeden eltimin yarım içeceğini içecekti. Onu değil bunu al diyerek kaynımın içeceğini uzattım. Aradan biraz zaman geçtikten sonra eltimin suratı asılmıştı. Bende hiç aldırış etmedim kocamda öyle. Sonrasında eltim dediki daha önceden yani işte 5 yıldır ben x'den (eşim) hiç böyle birşey görmedim artığımı içer ben onunkini içerim o böyle şeylere takılmaz gibi laflar etti bana eşimde vardı orada. Bende alttan aldım ve eşimde hiç sesini çıkartmadı fakat o gün ağlamaktan içim dışıma çıktı. En çokta eşimin sesini çıkartmaması beni gerdi ve ondan uzaklaştırdı.:50:

Şimdi fikrinizi almak için soruyorum size.Sizce ben mi abartıyorum bu olayları yoksa bu tür şeyler normal mi?

Sen ikaz edince ne hakla surat asıp tepki gösteriyor ? Sanki sen de kimsin der gibi...
Aslında eşinin senin arkanda durması gerekirdi,olayı tamamen sana bırakması yanlış olmuş.
Bundan rahatsızlık duyuyorsan ve belli ediyorsan saygı göstermesi gerekir.
Ben de olsam rahatsız olurdum ve senden daha fazla tepki gösterirdim.

tükürükten öpüşmüş gibi oluyor,nikah düşer falan diye düşünmüyorum,ne yani adam kadının dudağına değmiş diye sigarayı şehvetle mi içiyor yani,öyleyse sapık olur zaten..burda öyle bir durum yok....
bence sadece rahatsız edici yanı,sen yokken biz böyleydik,sen geldin neden değişsin mantığıdır...tabii ki değişecek düzen kardeşim,evlendi aile kurdu,düzenin aynı olması mümkün değil..eşi olarak rahatsız olduysanız,bunu eltinizle değil eşinizle görüşmelisiniz bana göre..bazı haraektlerine dikkat etmesini rica edin..

bu arada almanyadaki arkadaş,Türk kadınlarını sapık olarak algılıyorsun ya,o zaman neden türk sitesindesin acaba,deridini anlatıyosun,geyik yapıyosun vss...burdaki kadınalr sana yardımcı olamaz kii.Alman forumlarına takılın bence..

Yorumun için teşekkür ederim öncelikle.Konu dağılmış olay sapıklığa falan gitmiş aralarında o denli birşey olacak türden değildir asla. Yalnızca samimi olmalarından rahatsızlık duyuyorum ve bu evliliğime her konuda yansıyor çünkü eşim iş yerinde de eltime daha yakın benden. Dolayısıyla aralarındaki mesafenin daha çok olmasını istiyorum.

Evet sana katılıyorum o anda yapmak istediği şey ''senden önce biz vardık, sen kim oluyorsun'' şeklinde beni dışlamaktı beni en çok inciten o oldu ve eşimin sesini çıkartmaması, çünkü sesini çıkartmadığı için eltimi desteklemiş oldu bir yönden.. Eşimle konuşuyorum taatlı dil ile anlatıyorum mesafesini koruyor ama eltim korumuyor 4 yas olmasına ragmen aralarında eşime lan diyebiliyor abi demek zaten yok.:47: bende buna çare bulamıyorum...

Back
X