Eşim ve görümce

Hebehubele

'Mutlu bir kalp büyütüyorum'♡
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2016
3.594
9.503
88
Olayın ayrıntısını burada anlatmak istemiyorum. Eşim görüncemle bir yanlışı yüzünden konuşmuyor. Bende bi kaç aydır görüşüyorum. Geçen gün görümcem aklımın almadığı doğruluğuna çok inanmadığım, bir durumu anlattı bana kimse bilmesin kimse bilmiyor falan diye . Söylediğinden bu yana inanmamakla birlikte içim içim içimi yiyor , şok oldum , ama çok plan yapan bir insan eşimle görüşmek için yalan söylediğini düşünüyorum. Sonra ailesine herkese anlattı durumu ama eşim hala bilmiyor . Ben ondan bişey saklamak istemiyorum ama nasıl bir tepki verir bilmiyorum. Üzülecek hemde çok ama yarın öbür gün yengem de biliyordu deme ihtimali var ve kv nin hebenin haberi varmış herşeyden belki o sebep oldu da başına bunlar geldi de deme ihtimali çok yüksek darlaniyorum . Sıkışıp kalmış gibi hissediyorum adeta. Bi daha bana böyle şeyler anlatma sakın dedim . Ama anlatmış bulundu . Sizce ne yapmalıyım anlatayım mı eşime?

Olayın ayrıntısını burada anlatmak istemiyorum. Eşim görüncemle bir yanlışı yüzünden konuşmuyor. Bende bi kaç aydır görüşüyorum. Geçen gün görümcem aklımın almadığı doğruluğuna çok inanmadığım, bir durumu anlattı bana kimse bilmesin kimse bilmiyor falan diye . Söylediğinden bu yana inanmamakla birlikte içim içim içimi yiyor , şok oldum , ama çok plan yapan bir insan eşimle görüşmek için yalan söylediğini düşünüyorum. Sonra ailesine herkese anlattı durumu ama eşim hala bilmiyor . Ben ondan bişey saklamak istemiyorum ama nasıl bir tepki verir bilmiyorum. Üzülecek hemde çok ama yarın öbür gün yengem de biliyordu deme ihtimali var ve kv nin hebenin haberi varmış herşeyden belki o sebep oldu da başına bunlar geldi de deme ihtimali çok yüksek darlaniyorum . Sıkışıp kalmış gibi hissediyorum adeta. Bi daha bana böyle şeyler anlatma sakın dedim . Ama anlatmış bulundu . Sizce ne yapmalıyım anlatayım mı eşime?
Herkes biliyor sadece eşiniz bilmiyorsa söyleyin tabi ki.
Ama mevzu eşiniz öğrendiğinde onun zararına olacak birşeyse saklamaya devam edin. Elbet duyacak.

Herkes biliyor sadece eşiniz bilmiyorsa söyleyin tabi ki.
Ama mevzu eşiniz öğrendiğinde onun zararına olacak birşeyse saklamaya devam edin. Elbet duyacak.
Bunu kestiremiyorum işte. Zararına mi olur gidip ailesine sorar mi ? Arada kalır mıyım gibi seyler kurcalayıp duruyor kafamı.

bence söyle eşine sonra dediğin gibi senin bildiğin ortaya çıkar eşinin gözünde sen suçlu olursun gizlediğin için

Bak kendi ağzınla söylüyosun başına gelecekleri. Git hemen kocana anlat

şunu demek istiyorum yani bu konu eşini ne kadar etkileyecek? sonra duysa neden demedin diyeceği birşey mi? yanı bunu sen daha iyi bilirsin aslında.

bence söyle eşine sonra dediğin gibi senin bildiğin ortaya çıkar eşinin gözünde sen suçlu olursun gizlediğin için

Bak kendi ağzınla söylüyosun başına gelecekleri. Git hemen kocana anlat

Hayatim sen sen ol hayatin boyunca asla kocandan birsey saklama. Konu her neysee.​

Ben olsam çoktan anlatmıştım. Senin bildiğini öğrendiğinde daha da çok üzülmeyecek mı?
Anlattım bağırdı önce, bana böyle bir şey neden anlatiyosun dedi . İstemez miydin dedim yarın öbür gün duyup bana niye anlamadım demezmiydin dedim böyle bu konuda gelip sormazdim dedi . Ben doğru olduğuna inanmıyorum ama taşıyamıyorum da bunu dedim . Sonrada yalan söylüyordur o dedi . Ama çok kötü oldu . Acaba anlatmasa miydim gidip annesine falan anlatır veya sorarsa bu kez de ispiyoncu gibi olmaz miyim ?

Son düzenleme:
herkesın bıldıgı bırsey sır degıldır basınıza geleceklerı de bılıyorsunuz bu durumda esden saklanmamalı
hanı sadece sız bılsenız kısının ozel sırrını tamam ama herkes bılıyor bu durumda esın arkasından ıs cevırmıs durumuna bıle dusebılırsınız

Anlattım bağırdı önce, bana böyle bir şey neden anlatiyosun dedi. Namusla ilgili bi durum bu arada . İstemez miydin dedim yarın öbür gün duyup bana niy3 anlatadın demezmiydin dedim böyle bu konuda gelip sormazdim dedi . Ben doğru olduğuna inanmıyorum ama taşıyamıyorum da bunu dedim . Sonrada yalan söylüyordur o dedi . Ama çok kötü oldu . Acaba anlatmasa miydim gidip annesine falan anlatır veya sorarsa bu kez de ispiyoncu gibi olmaz miyim ?
gorumcenin namusu ile ilgili mi yani?

herkesın bıldıgı bırsey sır degıldır basınıza geleceklerı de bılıyorsunuz bu durumda esden saklanmamalı
hanı sadece sız bılsenız kısının ozel sırrını tamam ama herkes bılıyor bu durumda esın arkasından ıs cevırmıs durumuna bıle dusebılırsınız
Bana kimseye anlatma kimse bilmiyor dedi 1 ay içerisinde eherkese anlatmış bana bunu söyledi. Bilmiyorum özellikle görüşmek için yalan söylüyor gibi hissediyorum hala çünkü çelişkili anlattı herşeyi.

Söyle
Görümcen mi eşin mi
Şu aşamada buna karar vermelisin
Hangisi daha değerli hangisini kaybetsen daha çok şey kaybedersin

Bana kimseye anlatma kimse bilmiyor dedi 1 ay içerisinde eherkese anlatmış bana bunu söyledi. Bilmiyorum özellikle görüşmek için yalan söylüyor gibi hissediyorum hala çünkü çelişkili anlattı herşeyi.
nasıl da arada koymus sızı zor durumda bırakmıs
ıyı demıssınız bana boyle seyler bırdaha anlatma dıyerek
zor ıs valla

Görümce de kafayı yemiş herhalde boyle bir şeyi sana niye diyor resmen git abime söyle der gibi. Demek ki herkes duysun istiyor soylemissin iyi olmus.

Valla ben hayatta sır tutamam. Bunu da herkese derim. En büyük zevkim akşam kocamla dedikodu yapmak :KK70: herkes de bizi bilir ki karı koca sır tutamayız mümkün değil. :confused:
Siz de demişsiniz zaten. Boşverin sizi ispiyoncu bilseler ne olur bilmeseler ne olur. Sizi üzmelerine izin vermeyin, hamilesiniz siz.

Back
X