Eşim ve görümce

Söyleme dediyse söylemezdim ben

Görümce de kafayı yemiş herhalde boyle bir şeyi sana niye diyor resmen git abime söyle der gibi. Demek ki herkes duysun istiyor soylemissin iyi olmus.

Valla ben hayatta sır tutamam. Bunu da herkese derim. En büyük zevkim akşam kocamla dedikodu yapmak :KK70: herkes de bizi bilir ki karı koca sır tutamayız mümkün değil. :confused:
Siz de demişsiniz zaten. Boşverin sizi ispiyoncu bilseler ne olur bilmeseler ne olur. Sizi üzmelerine izin vermeyin, hamilesiniz siz.
Bende söylemem dedim ama zamanla ağır gelmeye başladı o yüzden yükumden kurtuldum . Bi daha ağzına kapatcm gorumcemin lafını gerçekten psikolojim zayıf bu konularda kendimi kaybediyorum . Eşimde çok üzüldü içim parçalandı resmen :( neden yaşatıyor bunları koca insanlara anlamış değilim

ben bir eğitime gidiyordum sehir dışında ailemin old. yerde gorumcemi de davet etmistim eğitime geldi. ama bi cocukla tanismak icinmis dediki oalcak bizi size bırakacak abime söyleme bu nasil bir sır?? arada kaldım çok tabi varmadan söyledim eşime sen binemezsin tanımıyorum o binebilir dedi. evde soylesek daha makul kardilarfi gizli old. icin biyle tepki verdi.. cok sonra farkettim eğitim kp e süs olmuş o zaten sadece cocuk icin gelmis cok kullanılmış hissetmiştim kendimi :/

Kocandan iğne başı kadar birşey saklama canım . Onlar kardeş küser barışırlar birşeyler olur kabak sana patlar

Anlattım bağırdı önce, bana böyle bir şey neden anlatiyosun dedi . İstemez miydin dedim yarın öbür gün duyup bana niye anlamadım demezmiydin dedim böyle bu konuda gelip sormazdim dedi . Ben doğru olduğuna inanmıyorum ama taşıyamıyorum da bunu dedim . Sonrada yalan söylüyordur o dedi . Ama çok kötü oldu . Acaba anlatmasa miydim gidip annesine falan anlatır veya sorarsa bu kez de ispiyoncu gibi olmaz miyim ?
Sende tanidigin kocayi bize soruyorsun. Konuyu anlatmiyorsun sana ne kdr yardimcu olabiliriz biz burda.
Anlattım bağırdı önce, bana böyle bir şey neden anlatiyosun dedi . İstemez miydin dedim yarın öbür gün duyup bana niye anlamadım demezmiydin dedim böyle bu konuda gelip sormazdim dedi . Ben doğru olduğuna inanmıyorum ama taşıyamıyorum da bunu dedim . Sonrada yalan söylüyordur o dedi . Ama çok kötü oldu . Acaba anlatmasa miydim gidip annesine falan anlatır veya sorarsa bu kez de ispiyoncu gibi olmaz miyim ?
Bize konuyu tam olkr anlatmadgn icin anlatilablr bisey mi anlatilmicak bisey ni ona karar veremedik

ben bir eğitime gidiyordum sehir dışında ailemin old. yerde gorumcemi de davet etmistim eğitime geldi. ama bi cocukla tanismak icinmis dediki oalcak bizi size bırakacak abime söyleme bu nasil bir sır?? arada kaldım çok tabi varmadan söyledim eşime sen binemezsin tanımıyorum o binebilir dedi. evde soylesek daha makul kardilarfi gizli old. icin biyle tepki verdi.. cok sonra farkettim eğitim kp e süs olmuş o zaten sadece cocuk icin gelmis cok kullanılmış hissetmiştim kendimi :/

Kocandan iğne başı kadar birşey saklama canım . Onlar kardeş küser barışırlar birşeyler olur kabak sana patlar
Sir başka bişey tabi ki ama tutarsız bir insan görümcem sağ sol belli olmayan bi insan . Saklamaktan ziyade artık böyle şeylerin içine girmeyi düşünmüyorum. Şuan eşim gidip ailesine de sorsa kabak benim başıma patlıcak.

Olmazsın tatlım. Eşine söylediğin iyi olmuş. Dostunu düşmanını bilsin

Eşin ögrendiginde görümcen yengem de biliyordu derse sen de yooo hayır bilmiyordum yalan konusma dersin ne gerek var bu kadar tatavaya. Öyle görümceye böyle çakallık.

Yapan kurtulur, söyleyen kurtulmaz.

Başını belaya sokmussun. Sıkıntılara hazırlıklı ol.

ayy bırak ispiyoncu desinler bir daha anlatmasinlar zaten anlamasınlar istiyorsun bosver uzatma kafanda da artık

karı koca arasında gizli saklı olmaz. kocanın güvendiği hayatını paylaştığı eşisin sen bu yüzden anlatmalısın bence

gorumce resit mi,
esinize soylememenizi istedi mi?

eger resit ve abime soyleme dediyse soylemezdim, ancak bir dha bana esimden gizlemem icin sir verme tutmayacagim derdim gorumceme.

Kendimle ve ailemle ilgili hicbirseyi saklamamama ragmen gorumcem birsey anlattiysa ve soyleme dediyse soylemezdim sanirim. Kaldi ki ailesinden herkes biliyor ve soylemiyorsa asla soylemezdim.

Şuan da bi problem yok aramızda ahatta anlattigima da pişman değilim, çünkü gerçekten çok rahatladım. Ondan gizlememeye çalışırım hiç bişeyi. Ve eşim içimi rahatlattı ve güzel bi öneri sundu bana gorumcemin yalan söyleyip söylemediğini anlamak için. O yüzden iyi ki söylemişim diyorum

Back
X