- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.083
- 898
- Konu Sahibi kumperisi90
-
ben o selamı zaten verırım kı verıyorum ..
ama anneme yapılanı kabul edemem bunlar en baştan berı boyleydı.. anneme ne saygı ne selam ne bir konuşma . . hiç önemsemedıler ama biz onların annesıne ailesine öyle yapmadık. o kadar uzun ki bu konular..
zaten öyle de .. ömür boyu vermeyeceğimi falan sandı herhalde..
ilk öğrendiğimde bunu bana teselliler nasipten ötesi olmaz , bak artık herseyın tedavısı var vs. vs.
ben anlamıyorum bunların derdi ne ?
sonuna kadar haklısın
ama bu sabah o rest çekti sen de sesizce kabul ettin
ve o artık ne yaparsa kabul edersin diye düşünüyordur bence
Eşin çok acayip biri
Çocuk tek başına mı yapılıyo
Sende ona söyle madem bi çocuk yapamadın diye
Hayret birşey
Hem herşey güllük gülistanlık ta sanki bi bebek eksik
Daha 4 ayda sana bilmem ne çeken adamdan, çocuk düşünüyosan öpsün de başına koysun seni
inan bana o kadar sinirlendim ve incindim ki ne yapacağımı bilemedim.. benım kendı rahatsızlığımdan dolayı hamıle kalmam bıraz sıkıntılı tedavı olmam gerekıyor . olurmu omazmı bilemıyorum.. daha 4 ayda bana çocuk vermedın dedı bana .. sanki benım keyfı ısteğimmiş gibi .. çok dokundu bana ben zaten sürekli bunu düşünüp kendımı yıyorum ...
hayal dunyasındamı yasıyor bu adam tovbe ya ... yazık gunah 4 aylık karısına ettıgı laflara bak Allah ıslah etsınzaten öyle de .. ömür boyu vermeyeceğimi falan sandı herhalde..
keşke o valizi elinden hiç bırakmasaydın.
gitsin ablacıgında yaşasın o zaman
senın en büyük hatan, o valizi elinden bırakıp işe gitmen
gitseydin bakalım bir tarafı yer miydi boşamaya
eşşek gibi özür dilerdi sonunda senden.
afedersin ama nah yapardı, seni korkutmak için yemınler etmekten bıle çekinmemiş
eğer aldatmış olsaydın onu evet yapardı
ama böyle bir sebepten yemezdi dötü
merve eşin seni seviyo mu bunu hissediyo musun
rahatsızlık bende olduğu için ben suçlu oldum canım , ki bu durumu veren Allah ...
aslaKusura bakmayın ama bu hırt adamı çok mu aradınız ya da aşkından ölüp bittiğiniz için mi kabul ettiniz? Evlenmeden önce nasıldı peki davranışları size karşı yine böyle terbiyesizce, kaba ve saygısızca mıydı?
hayal dunyasındamı yasıyor bu adam tovbe ya ... yazık gunah 4 aylık karısına ettıgı laflara bak Allah ıslah etsın
bende o valizi toplarken öyle dedim yaşarsın artık burda ablacınla diyee. ya insan o anda ne yapacığını bilemıyokı. şimdi olsa ne yaparsan yap ne halin varsa gör derdimm...çıkar gelırdm
evet..
Evet
Ki yarın birgün o da sağlık sorunu yaşayabilir
Eşin tek bu yönden değil ki her anlamda terbiyesiz
Sana tavsiyem daha 4 aylık evlisin, güzel giden evliliklerde bile 4 ay çocuk için çok erken
Ki sizin ciddi sorunlarınız olmuş oluyor, sen yine de tedbiri elden bırakma ve korun
Benim ablam ve enişteme de sizin çocuğunuz olmaz dedi doktor
Tüp bebekle ikizleri oldu tabi Allah'ın da izni ile
Ablam korunmuyodu nasılsa olmayacak diye, normal yollarla 3. bebek sürpriz oldu
4 ayda bu hale mi geldiniz yani?
Eşin senin çeneni sıktı, küfür etti, sen valiz hazırladın, evi terketme aşamasına geldin?
Şimdi şunu sorayım görümcen annene niye selam vermedi, aralaraında bir sorun mu vardı? Sonra sen annene selam vermiyor diye ona misilleme yapıp ben de onu görmezden gelirim deyip inatlaştın?
Maalesef evleniyorsan bazı şeyleri görmezden gelmen lazım. İnatı büyütmüşsünüz ikiniz de.
Eğer ailesine bir güler yüz göstermek zor geliyorsa evlenmeseydin. O senin annene selam vermez kendi bileceği iş. Ama bak olan senin huzuruna oldu.
Ben yaşadığım için biliyorum. O yüzden bu kadar açık yazıyorum bazı şeyleri. Benim eşimin ailesiyle benim ailem düğünden beri görüşmediler. Bunu sorun ettiğimiz zaman evde birbirimizi yiyorduk. O yüzden madem bir yuva kuruldu anneme görümcem şöyle yaptı, babama dayısı şöyle dedi, bunları geçmen lazım. Eşin ailene saygılıysa gerisi teferruattır.
Acemilik böyle birşey işte...
Canım genel olarak eşine karşı verici, ailesine karşı iyi niyetli ol. Sen görümcene selam verseydin eşinede sana yapılana kırıldığını anlatsaydın belki daha farklı olurdu herşey.
Eşinin ailesine karşı saygılı ol, abartmadan üzerine düşen vazifeleri eksiksiz bir şekilde yerine getir. Eğer gerçekten haklıysan eşinin sana yapılanları görmesi için ona zaman ver.
Eşin saçmalamış tabi ki. Böyle laflar edilmez ne kadar ayıp. Ama bu olaylar oldu diye sana eşinden boşan yada sürüm sürüm süründür demem.
Küsme ama bir süre soğuk davran. Ailesine karşı dediğim gibi davranırsan sana diyecek birşeyi kalmaz.
Eşinin sabır kontenjanını bu tip gereksiz gerilimlerle doldurmamaya dikkat et canım.
Bir dahada valizini toplama. Gözünü karartmadan bu şekilde davranmamak lazım. Sevgiler...
keşke o valizi elinden hiç bırakmasaydın.
gitsin ablacıgında yaşasın o zaman
senın en büyük hatan, o valizi elinden bırakıp işe gitmen
gitseydin bakalım bir tarafı yer miydi boşamaya
eşşek gibi özür dilerdi sonunda senden.
afedersin ama nah yapardı, seni korkutmak için yemınler etmekten bıle çekinmemiş
eğer aldatmış olsaydın onu evet yapardı
ama böyle bir sebepten yemezdi dötü
Yolun basındayken ii düşün canm cocuk olursa esının tawrı dahada kotu okcak nasıl olsa bna baglandıı bnde sewmıyorum karısını 2. Planda tutanları bnde ewlıyım 1 yasında kızm var bnde 2. Plansayım yha bişi olunca düşünüyorum sadecee nee yapsamm
Çocuk olmadan bitir ne o haywanmıan sen ceneni sıkıyo şerefsizz
Banada yaptı eşim öle serefsizler bunlar güçleri karılarına yetıyo korktugumdan mı bişi demedim hayır vallahi onun a.s dım ama geri dönüşü olmayan bı yola gırersikk cocuk olunca b..ku verse yutuyosunn ahh ahh anamın ewı babamn ocagı
benim kullandığım ilaç zaten ister istemez korunmayıda sağlıyor canım. ne diyeyim herseyın hayırlıısı. maşallah ablanın bebeklerıneherşey Allahtan..
Darısı başına inşallah ama şimdi ve bu safhada değil
Hem dört ay çocuk için çok erken
Hemde bu adam önce evini ve 'biz' kavramını benimseyecek ( 1 yıl mı sürer 3 yıl mı ne kadarsa artık )
Sonra..
benim anlamadığım konuyu neden bu aşamaya getirdiniz..klasik senin ailen benim ailem olmuş konu..onun ablası annenize yüz vermediyse bu ablasıyla anneniz arasında siz neden olayı üzerinize alıyosunuz sanki sorun için aranmışsınız..hala bu olanlarıda anneme söyleyeyimmi diye soruyosunuz ya aile arasında olan arada kalır..siz aranızı saygınızı diri tutmaya bakmanız gerek eşinizin ailesiyle bi kere annenize selam vermedi diye silecekmisiniz bu kadar basitmi insan ilişkileri ve de BOŞANMAK EVİ TERKETMEK YA BU KADAR MI KOLAY DAHA 4 AY OLMUŞ..
insanlar ne sorunlarla boğuşuyor..
bunun yerine görümcenize selam verip eşinizle baş başa kaldığınızda ona bunu söyleyip ayıp ettiğini kırıldığınız vs söylemeliydiniz pire için yorgan yakmışsınız..eşinizde bence basit bi nedenden konuyu buraya getirmenize o kadar köpürmüştür
kırılmanızı istemem eşinizin küfürleri de ayıp kimse haketmez ama sizde yapıcı olun böyle kendinizce cezalandırmaya geçmeyin önce bi anlayıp dinleyin eşinizle konuşun belkide eşinize ablan böyle yapmış ama ben yinede selamlaştım vs açıklasaydınız ablasını haksız görüp sizede saygı duyup hoşuna gidecekti bu tavrınız..
yani iğneyi başkasına çuvaldızı da biraz kendinize batırın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?