eşim ve görümcem ..

keşke o valizi elinden hiç bırakmasaydın.
gitsin ablacıgında yaşasın o zaman
senın en büyük hatan, o valizi elinden bırakıp işe gitmen
gitseydin bakalım bir tarafı yer miydi boşamaya
eşşek gibi özür dilerdi sonunda senden.

afedersin ama nah yapardı, seni korkutmak için yemınler etmekten bıle çekinmemiş
eğer aldatmış olsaydın onu evet yapardı
ama böyle bir sebepten yemezdi dötü

Son düzenleme:

merve eşin seni seviyo mu bunu hissediyo musun

sonuna kadar haklısın
ama bu sabah o rest çekti sen de sesizce kabul ettin
ve o artık ne yaparsa kabul edersin diye düşünüyordur bence

ne bileyım ne yapacağımı bilemedım :26:
çok ama çok kırıldım çok incindim..bir daha ki ne emınım kı hiçbişey böyle olmayacak..

rahatsızlık bende olduğu için ben suçlu oldum canım , ki bu durumu veren Allah ...

Kusura bakmayın ama bu hırt adamı çok mu aradınız ya da aşkından ölüp bittiğiniz için mi kabul ettiniz? Evlenmeden önce nasıldı peki davranışları size karşı yine böyle terbiyesizce, kaba ve saygısızca mıydı?

Son düzenleme:
zaten öyle de .. ömür boyu vermeyeceğimi falan sandı herhalde..
hayal dunyasındamı yasıyor bu adam tovbe ya ... yazık gunah 4 aylık karısına ettıgı laflara bak Allah ıslah etsın

bende o valizi toplarken öyle dedim yaşarsın artık burda ablacınla diyee. ya insan o anda ne yapacığını bilemıyokı. şimdi olsa ne yaparsan yap ne halin varsa gör derdimm...çıkar gelırdm

merve eşin seni seviyo mu bunu hissediyo musun

evet..

rahatsızlık bende olduğu için ben suçlu oldum canım , ki bu durumu veren Allah ...

Evet
Ki yarın birgün o da sağlık sorunu yaşayabilir

Eşin tek bu yönden değil ki her anlamda terbiyesiz
Sana tavsiyem daha 4 aylık evlisin, güzel giden evliliklerde bile 4 ay çocuk için çok erken
Ki sizin ciddi sorunlarınız olmuş oluyor, sen yine de tedbiri elden bırakma ve korun

Benim ablam ve enişteme de sizin çocuğunuz olmaz dedi doktor
Tüp bebekle ikizleri oldu tabi Allah'ın da izni ile
Ablam korunmuyodu nasılsa olmayacak diye, normal yollarla 3. bebek sürpriz oldu

4 ayda bu hale mi geldiniz yani?
Eşin senin çeneni sıktı, küfür etti, sen valiz hazırladın, evi terketme aşamasına geldin?
Şimdi şunu sorayım görümcen annene niye selam vermedi, aralaraında bir sorun mu vardı? Sonra sen annene selam vermiyor diye ona misilleme yapıp ben de onu görmezden gelirim deyip inatlaştın?
Maalesef evleniyorsan bazı şeyleri görmezden gelmen lazım. İnatı büyütmüşsünüz ikiniz de.
Eğer ailesine bir güler yüz göstermek zor geliyorsa evlenmeseydin. O senin annene selam vermez kendi bileceği iş. Ama bak olan senin huzuruna oldu.
Ben yaşadığım için biliyorum. O yüzden bu kadar açık yazıyorum bazı şeyleri. Benim eşimin ailesiyle benim ailem düğünden beri görüşmediler. Bunu sorun ettiğimiz zaman evde birbirimizi yiyorduk. O yüzden madem bir yuva kuruldu anneme görümcem şöyle yaptı, babama dayısı şöyle dedi, bunları geçmen lazım. Eşin ailene saygılıysa gerisi teferruattır.

Acemilik böyle birşey işte...

Canım genel olarak eşine karşı verici, ailesine karşı iyi niyetli ol. Sen görümcene selam verseydin eşinede sana yapılana kırıldığını anlatsaydın belki daha farklı olurdu herşey.

Eşinin ailesine karşı saygılı ol, abartmadan üzerine düşen vazifeleri eksiksiz bir şekilde yerine getir. Eğer gerçekten haklıysan eşinin sana yapılanları görmesi için ona zaman ver.

Eşin saçmalamış tabi ki. Böyle laflar edilmez ne kadar ayıp. Ama bu olaylar oldu diye sana eşinden boşan yada sürüm sürüm süründür demem.

Küsme ama bir süre soğuk davran. Ailesine karşı dediğim gibi davranırsan sana diyecek birşeyi kalmaz.

Eşinin sabır kontenjanını bu tip gereksiz gerilimlerle doldurmamaya dikkat et canım.

Bir dahada valizini toplama. Gözünü karartmadan bu şekilde davranmamak lazım. Sevgiler...

Son düzenleme:
asla
inan bana tam tersii hiç böyle bi insan değil benı el üstünde tutar süreklii. ofise geldim arkadaşlarım ınanmadı bana o öyle bişeyy yapmaz diyorlar..

çok sinirlen miş mişş......

hayal dunyasındamı yasıyor bu adam tovbe ya ... yazık gunah 4 aylık karısına ettıgı laflara bak Allah ıslah etsın

:26:

bende o valizi toplarken öyle dedim yaşarsın artık burda ablacınla diyee. ya insan o anda ne yapacığını bilemıyokı. şimdi olsa ne yaparsan yap ne halin varsa gör derdimm...çıkar gelırdm

evet..

anlıyorum korkunu. ama dediğim gibi, yeminler seni korkutmak içindi ve işe de yaramış zaten
ciddi bir sebep olsa neyse.

Son düzenleme:
Yolun basındayken ii düşün canm cocuk olursa esının tawrı dahada kotu okcak nasıl olsa bna baglandıı bnde sewmıyorum karısını 2. Planda tutanları bnde ewlıyım 1 yasında kızm var bnde 2. Plansayım yha bişi olunca düşünüyorum sadecee nee yapsamm
Çocuk olmadan bitir ne o haywanmıan sen ceneni sıkıyo şerefsizz
Banada yaptı eşim öle serefsizler bunlar güçleri karılarına yetıyo korktugumdan mı bişi demedim hayır vallahi onun a.s dım ama geri dönüşü olmayan bı yola gırersikk cocuk olunca b..ku verse yutuyosunn ahh ahh anamın ewı babamn ocagı

benim kullandığım ilaç zaten ister istemez korunmayıda sağlıyor canım. ne diyeyim herseyın hayırlıısı. maşallah ablanın bebeklerıne herşey Allahtan..

oda bana aynılarını söyleyıp durdu ben onu dınlemzken. ama duyuyordum tabi.. kimin kimle sorunu varsa halletsin bizim kimse aramıza girmesın dedı..
ben hiçbir zaman saygımı eksık etmedım o akşam yanına gıtmediğime pişman oldum evet . ama bu benım aıleme yapılan saygısızlık 1 değil 2 değil....

hep saygılı oldum ama onun ablası aıleme olan saygısızlığını hiçbir zaman bitirmedi..
bilmiyorum çok hissizim şuan..

teşekkurkler...

iddialı ama doğru.

ben bunlar olduktan sonra uzuuuuuuuunn bir zaman zaten çocuk düşünmem du bakalım akşama ne olacak

demek sanada oldu he.. Allah sabır versin..

benim kullandığım ilaç zaten ister istemez korunmayıda sağlıyor canım. ne diyeyim herseyın hayırlıısı. maşallah ablanın bebeklerıne herşey Allahtan..

Darısı başına inşallah ama şimdi ve bu safhada değil
Hem dört ay çocuk için çok erken
Hemde bu adam önce evini ve 'biz' kavramını benimseyecek ( 1 yıl mı sürer 3 yıl mı ne kadarsa artık )
Sonra..

Nasip.
Rabbim bunları yaşayacağımı ve daha yaşayacaklarımızı biliyorkı zamanı değil diye nasip etmıyor...

benim anlamadığım konuyu neden bu aşamaya getirdiniz..klasik senin ailen benim ailem olmuş konu..onun ablası annenize yüz vermediyse bu ablasıyla anneniz arasında siz neden olayı üzerinize alıyosunuz sanki sorun için aranmışsınız..hala bu olanlarıda anneme söyleyeyimmi diye soruyosunuz ya aile arasında olan arada kalır..siz aranızı saygınızı diri tutmaya bakmanız gerek eşinizin ailesiyle bi kere annenize selam vermedi diye silecekmisiniz bu kadar basitmi insan ilişkileri ve de BOŞANMAK EVİ TERKETMEK YA BU KADAR MI KOLAY DAHA 4 AY OLMUŞ..
insanlar ne sorunlarla boğuşuyor..
bunun yerine görümcenize selam verip eşinizle baş başa kaldığınızda ona bunu söyleyip ayıp ettiğini kırıldığınız vs söylemeliydiniz pire için yorgan yakmışsınız..eşinizde bence basit bi nedenden konuyu buraya getirmenize o kadar köpürmüştür
kırılmanızı istemem eşinizin küfürleri de ayıp kimse haketmez ama sizde yapıcı olun böyle kendinizce cezalandırmaya geçmeyin önce bi anlayıp dinleyin eşinizle konuşun belkide eşinize ablan böyle yapmış ama ben yinede selamlaştım vs açıklasaydınız ablasını haksız görüp sizede saygı duyup hoşuna gidecekti bu tavrınız..
yani iğneyi başkasına çuvaldızı da biraz kendinize batırın

Canim buna benzer bi olayi bende 2.5 aylik evliyken yasadim merak etme zamanla hersey yerine oturuyor kimin yaninda olmasi gerektigini ofreniyor beyler

dedim ya ben zaten o an düşünmeden yaptıklarıma pişman oldu. ama demekkı kafasındaki bana karşı olan düşüncelerini öğrenmiş oldum. insan herseyı kızgınken söylermıs ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…