eşim ve görümcem ..

normalde senin gibi düşünen bi insanım , konu kendıme geldığı zaman düşüncelerımı yaşayamıyorum. tamamen tersi davranıyorum . evet yapmamalıydım...

Defalarca özür dilediyse sıkıntı yok ya :) .... ederim falan demiş her evlilikte olur böyle şeyler. Öyle çene sıkmış falan sanki evire çevire mi dövmüş ki? Herkes sıkar ne var. Akşama bi yemek yersiniz geçer.

KK da öğrendiğim şey, insanlara duymak istediklerini söyleyeceksin. Aksi halde 2 gün sonra sorun yaşadıgı insanla barışınca asıl sorun sen oluyorsun.

umarım bundan sonra bı daha boyle seyler yapmaz esın ama bebek konusundada cok sınır oldum esının soyledıklerıne

beni en çok incitende bu oldu ya..

kendimi çok kötü hissettim hala gözlerım doluyo o lafı aklıma geldıkçe.. Takdiri ilahi ben ne yapayım..

beni en çok incitende bu oldu ya..

kendimi çok kötü hissettim hala gözlerım doluyo o lafı aklıma geldıkçe.. Takdiri ilahi ben ne yapayım..
bu aksam kesınlıkle bu konuyu da konusmalısın bence :26:

ben bunlar olduktan sonra uzuuuuuuuunn bir zaman zaten çocuk düşünmem du bakalım akşama ne olacak

demek sanada oldu he.. Allah sabır versin..

Ya tartışıoduk cocugun yanında bagırdım ona kuzum korktu geldi çeneme yapıştı gırurum kırıldı ama dık durdum aglayıp zırlamamdım
Dedım kı bana bırdaha aynı hareketlerı yaparsan kı yeltenırsen bıle olacakların sorumlusu bn olmam
Tam 2 ay sürttüm konusmadım eskısi gibi canm civim demedım tawrımı koydumm eşşşekk gübi geldi kacdefa özürdıledi
Özel hayatını ne yaptın dersen ona jarılık yaptım ama iş bşter bitmez kalktım yataktan isteksiz oldugumu belli ettim ona kendını kotu hıssetsın dıyee sonuc bnm kehıneysıı
Şimdi iyitşz bütün ılgımız kızımıza bırbırımıze ılgmız az ama sewgımız cokk
Tutarlı ol kararlı ol cnm öle valizi toplayıp kapıda bırakma
Sen cıkıp annene gıtseydın bugun kocan senın yanında olurdu dicem ama bana 4 aydır cocuk werenedın dıyen adam mı diyim aferdersın odun mu dıyım şaşırdım neyse ondan ne bekletsın kııı?????

Kız foto hiç gülcem yoktu walla guldurdun benii)))))
Allhda seni güldürdün

öyleeee..

ne bilim kızlar manyak gibi oldummm herkesde benım valızıme taktı neyse şaka bı yana hepınıze çok tesekkur ederımm

Bak madem o valizi hazırladın vurup kapıyı gidecektin
hiç birşey kaybetmezdin boşasa seni ne olacak
ailesi için sana etmediğini b ırakmayan adamdan ayrılmış olacaksın
sana delİler gibi aşık saygılı adamdan değil...
Sen ablasına selam vermedin diye bunlar oluyo ama o sinirlendi diye sana ve ailene etmediği küfür kalmıyo
sana şunu söyleyeyim
"kedi bacağını ilk ayıran kazanır"

bir kadın çok çok büyük şeyler olmadıktan sonra evinden gitmemeli diye düşünüyorum. gitmekle tehdit edip gitmemek daha da kötü, çünkü bir süre sonra bu alışkanlığa dönüşür, her kavgada aynı şey yaşanırsa karşındaki o zaman seni hiç ciddiye almaz. eşinin çeneni sıkıp sana küfür etmesi hem fiziksel hem sözlü şiddet bana göre. bugün hırsla çenenden tutan adam yarın ne malum saçından tutup savurmayacağı? bilmiyorum ama bu adam sana fazla değer vermiyor diye düşündüm. evliliğini iyi gözlemle..

O değil de ben çeneni sıkmasına taktım.Tamam herkes çocukça davranmış konu sahibesi de keşke görümcesinin yaptığını yapmasaymış AMA ben bu erkeklerdeki özgüvene,kendinden acize sert tavırlara,pis ağızlılıklarına dayanamıyorum!

Allh ın selamı bu yahu neden bu kadar kinleşiyorsunuz bi selam yüzünden üstelikanneme vermedi bende ona vermedim
yani ewlilik biraz ciddi müessese neden bu kadar ufak şeyler sebeb oluyor
erkek anlamaz bunlardan ve sinirlerine hakim olamamış sinirle laf söyledim sanmış
asıl hata sizde bence annenze selam vermese vermesin annenizle onun arasında neden kafanı ceviriyorsunda görmezlikden geliyorsun
sorun yaratıyosun
zaten karşındaki eşinin ailesi daha yeni evlisin bazen görmemezlikden gelmesinibil ufak şeyler için
bak bi selam yüzünden daha 4 aylık eşinle yüz göz oldun yazık

aralardaki yorumları okumadım ama tam helal kız sana işi baştan sıkı tutmuşun diyecektim ki valizi bırakmışsın.
o kadar özür dilediyse onu demeyecekti keşke valizi bırakmasaydın.terbiyesizmiş eşinde ablası da.gece gitme de bari akıllansın azcık

dedim ya ben zaten o an düşünmeden yaptıklarıma pişman oldu. ama demekkı kafasındaki bana karşı olan düşüncelerini öğrenmiş oldum. insan herseyı kızgınken söylermıs ya...
izle
hayır canım o o kadar kolay bi seferde olacak bi genelleme olamaz..ne yani eşiniz sizi sevmiyor mu demek ..sizin yaptıgınız onu hayal kırıklıgına ugratmışoldugunuzdan belki sinirinede hakim olamadı bi an aynı sizin gibi yani düşünmeden yatı..aama sizin çanta yapıp annenize gitme düşünceniz çok saçma..bu kadar basit bi nedenden ben çanta hazırlasam eşimde aynını yapar eminim evlilik oyuncak değildir böyle ben sıkıldım boz denmez..
eşinizle oturup konuşun kendi hatanızı onun hatasını heleki en son boşanma konularını yanlış anlamalardan acemiliklten üzüntüden vs adlandırın ve yaşanmamış sayın daha çok yeni herşey saqbırlı bazen fedakar bazen hoşgörülü bazen sağır olalısınız..
klay gelsin inşaallah herşey düzelir..ve eşinizle yaşadıgınız hiçbir olayı(darp hariç)ailenize söylemeyin herşey kat kat büyür emin olun

sende de hata var, eşinde de öyle.
Tepkileri çok fazla ve çok kırıcı, ağzından çıkanı kulağı duysun bi önceee...

kınada annenize selam vermedi belki de görmedi böyle şeyleri sorun yapmayın utandırın o görmediyse siz gidin selam verin herkes her seyi birbirinden bekler oldu yahu..

Sen eşinin seni boşamasından korkup o valizi geri bırakmışsın ya elinden,
bundan sonra o adam sana istediğini yapar.

Alacaktın valizi eline çıkıp gidecektin,
sıkıyorsa boşayacaktı.

Ama sıkardı biraz çok değil 3-5 gün sonra kapında ağlamalara başlardı...

Son düzenleme:
Canım valizi hazırlarken ne düşündün peki? Şimdi ben giderim o da peşimden gelir özür diler barışırız mı? Ayrılmayı düşünmediğin ortada. Yani eninde sonunda barışacaksan annenin evine gidip onları da bu işin içine katmanın alemi ne? Özürse evde de dilemiş. Yani kafandan ne geçiyordu bilemedim. En azından valizi alıp başka bir yere gidebilirdin. Hem yeminini tutmak durumunda kalmazdı hem sen iyice boyun eğmemiş olurdun. Neyse en azından burnundan getir de adam tartaklamak neymiş görsün beyefendi. İster selam verirsin ister vermezsin. İster seversin ister sevmezsin. Doğru bir hareket midir belki değildir ama bu senin bileceğin iş. Beyefendinin herkeslerden kıymetli kardeşine nasıl davranacağını sen tayin edersin . Senin kararındır. Beğenmiyorsa davasını açabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…