- 22 Ağustos 2013
- 3.024
- 9
- 108
- Konu Sahibi kumperisi90
-
Canim buna benzer bi olayi bende 2.5 aylik evliyken yasadim merak etme zamanla hersey yerine oturuyor kimin yaninda olmasi gerektigini ofreniyor beyler
slm cnm
yaşadıkların kırıcı şeyler we ewliliğin ilk zamanlarında aileler pek kaynaşamadığı için genellikle yaşanan olaylar
sende kendine göre haklısın ama eşinde fazla abartmış yani belkide aranızda hiçbir zaman kırgınlık olmaması için senin gözünü korkutmak istemiş olabilir
bence annene anlatma aranızda kalsın böyle gereksiz yere çıkan tartışmalar için üzülmesin annende cnm
akşama nabzını yokla bakalım sana nasıl dawranıcak bence oda anlamıştır gereksiz dawranışlarını hatalarını
evliliğin ilk zamanlarında arada tartışmalar çıkıyo ama ileriki zamanlarda genelde kadınlar oturtuyor erkekleri
bence soğuk dawran we niyetini kırgınlığını dile getir eşinde dillendircektir kendi niyetini
sonrada adam akıllı bi orta yol bulup anlaşın
inşallah ilk we son olur bu yaşadığın cnm
Bir de konu sahibi seni tebrik ediyorum
Neden dersen, her yorumu dikkate alıp mantıklıca cevapladığın için
Aslında olması gereken bu ama genelde eleştiriyi beğenmeyen konu sahipleri geri vites yapıp
Sonradan ama kocacım aslında çok iyidir, şöyledir, böyledir beni kıskandınız diyo da yorumculara
Sen gayet aklı başında bi kadınsın, herşeyin de farkındasın, sadece olay anında o valizi bırakmakla hata etmişsin
Şimdi olsa yapmam diyosun, daha da bişey demeye gerek yok
Bundan sonra ona göre davranırsın
Eşin olacak adam önce 'biz' kavramını algılamalı
Henüz o hiç oluşmamış kendisinde ki fazlasıyla zırvalıyo
Bu soru işaretleri netleşmeden de çocuk mocuk düşünmeyin
Zaten 4 yıl değil 4 aylık evlisiniz daha
Herşey gönlünce olsun
konu sahıbı arkadas aksam sakın ve kararlı ol
esıne karsı dık durusunu goster
bu ılk cıddı tartısmanız zannedıyorum ıns sonuncusu olur
sesını cıkar dusuncelerını bılsın ses cıkarmadıkca tepene bınebılcek cınsten senınkı
akşam ne olacak merak edıyorum bende aramış görmedım gerı donmemezlık yapmadım aradım tekrar . çok durgun gelıyodu sesi ..
benımde kk da en sinir olduğum şeydir.
buraya yazıyorsa biri eleştiriyede açık olacak herşekilde. herkesin düşüncesi fikri farklı sonuçta . ki fikir almak için buradayız.
yorumların için teşekkür ederimm
evliliğin ilk zamanlarında oluyo böyle tarzı yorumlarada hastayım yahu bizde yeni evli olduk bizde hooop 1 seneyi devirmedik yani, ilk zamanlar insanlar bolca sevişir fingirder evliliğin tadını çıkarır çeneye yapışmak s.çekmek nedir normal mi bu, te Allahım bazı kadınlar bi hoş yaa, nedense hepte normal gören kadınların başına geliyo böyle şeyler ne var canım erkektir yapar
ınsallah bı daha da olmaz canımevet ilk defa böyle oldu.bir daha olmaması için tavrımı sert ve kesin bir şekilde koyacağım.
cnmm genelde erkekler pişman olsalar dahi hemen pat die yelkenleri indirmiyorlar erkekler ya
akşamada fazla bişi olmayabilir tartışma olmasın yeter
ama geçer cnm böyle kawgalarla tartışmalarla daha iyi tanıyorsunuz birbirinizi o senin sen onun huyunu belirlemiş oluyorsunuz tabii eşinde ewliliğini daha bi benimsemiş oluyor bi bakmışsın bi daha hiiçç tartışmıyorsunuzz
işte ozaman bebişinizi yaparsınız
bende kısa süre içerisinde ewlendim we hep tartışarak walizler toplanarak geçiyordu zaman ya şimdi eser kalmadı çok şükürr
darısı başına tatlımm
ınsallah bı daha da olmaz canım
cocuk ıcın korunma ısını de garantıye al derım
ılaclar korunmamı saglıyo yazmıstın ama yınede garantın olsun derım bence :26:
anladım ... yanlıs yonlendırmek ıstemem canım tabıkı ama evlılıgının oturması acısından demıstımaynı tarzdan ıkı ılacı kullanabılecegımı sanmıyorum .. zatn her ay benı mecburii regl yapıyo bu ilaç :26:
anladım ... yanlıs yonlendırmek ıstemem canım tabıkı ama evlılıgının oturması acısından demıstım
evliliğin ilk zamanlarında oluyo böyle tarzı yorumlarada hastayım yahu bizde yeni evli olduk bizde hooop 1 seneyi devirmedik yani, ilk zamanlar insanlar bolca sevişir fingirder evliliğin tadını çıkarır çeneye yapışmak s.çekmek nedir normal mi bu, te Allahım bazı kadınlar bi hoş yaa, nedense hepte normal gören kadınların başına geliyo böyle şeyler ne var canım erkektir yapar
esın nısanlıyken sevgılıyken fılan nasıldı bu davranıslar evlendıkten sonramı cıktı ortayayok canım öyle demek istemedim , hani ben doktorada sordum zaten onu hamıle kalamazsın zaten istesende dedi..
esın nısanlıyken sevgılıyken fılan nasıldı bu davranıslar evlendıkten sonramı cıktı ortaya
umarım bundan sonra bı daha boyle seyler yapmaz esın ama bebek konusundada cok sınır oldum esının soyledıklerınekesınlıkle abartmak ıcın söylemıyorum herkes bıze bayılırdı . her konuda .
ve bana cok saygılıydı.. hiç böyle tavırları yoktu . ilk defa oldu bu.
çok sinirlendim tutamadaım kendımı dedı . defalarca özür diledi...
bende okuyupta idrak edemeyenlere hastayım genellikle
tabiikii çeneyi sıkmak fln filn gereksiz we abartı şeyler belirttiğim gibi eişiniz fazla abartmış dedim ben 3 senelik ewliyim ilk zamanlar bolbol sewiştikte öpüştükte kii halada yeni ewli gibiyizdir ama ufak tartışmalar arada yaşadıkta we hiççbirr zaman erkektir yapar demedim en ufak tartışmada bile waliz hazırladım kaldı ki el kaldırcak falan filan... şimdi ise tartışmalardan eser bile kalmadı
erkektir yapar dien kadından olmadım olmamda....
size we bebeğinize sewgilerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?