keşke küfür olmasaydı haklıyken haksız duruma düşebilirsiniz... umarım herşey düzelir...
canım birazda adamın içinde olacak bazılarıda yapmıyor fırsatı olsa bile karekterle alakalı....
yetişme tarzıyla alakalı... eşin inde kafasına sokma birden böyle konuşarak bence ...
sanki bunu yapanlar yuvayı yıkanlar mutlu olabilecekler mi???
Kızlar ne olur biri bişey yazsın sıkıntıdan ölücem sinirden tansiyonum çıkıyor
ben eşimle evleneli allah kısmet ederse bu cuma 4yıl bitecek bize severek evlendik 7 konuştuk bayağı zorlulklar aştık falan.eşim ünv okurken kayınvalidem eşime halasının kızını yapmaya çalışmış eşimde ozaman benimle berber di doğal olarak red etmiş konuştuğum kız var diye konuyu kapattırmış.neyse biz evlendik bu kızın ismi dışında bişey bilmiyordum burada kalmıyor 3 ay önce ilk defa bi akrabanın nişanında gördüm kız buraya yerleşmiş bizde annesini ziyarete gittik orada tanışmış oldum eşimde öyle.ozamandan beri eşim onu face eklemiş ben eşimin hesabına giriyorum kendide facede yazıştıklarını görüyorum okuyorum bir gün akşama kadar 2 saat arayla yazıyorlar 1hafta kendimi tuttum sonra dayanamadım söyledim eşime ya her gün her gün yazışılırmı hal hatır sorarsın tamam bu ne yok efendim biri peşine takılmışta korkuyomuşta eve nasıl gidermişte eşimde yazmış istersen ben seni gelir alırım diye ya kızlar inanılma derecede sıkıntı yaptım ne zaman eşimşn face girsem onunla yazışıyor ben dediğim zaman sen fatsın şöylesin böylesin inanın abartmıyorum kız bilgisayar kursuna gidiyor orada aralarda dvmlı face giriyor eşime bişey yazıyo çıkıyo ders saati bitene kadar sonra eve gidiyor pc açığ tekrar devam ben şimdi eşimin face girince oda ordaysa onlına bütün yazxdıklarını anında okuyorum artık işimi yapamaz oldum devamlı giriyorum kızla konuşuyomu diye çok bunaldım haa bide en önemlisi eşim arabesk sever o tür parçalar paylaşıyo fade kız yazmış kim için dinliyorsun gerizekalı evli barklı adam kim için dinleyecek eşimde yazmış öylesine yok ya kızı gidip evire çevire dövesim var haksızmıyım?
adam tutup dövdür ikisini de,,,
ohhhhhhh
(kızlar kusura bakmayın çok sinir oldum,şu mübarek günlerde Allah onları rezil-i rüsva etsin,duyana görene ibret olsun)
seni en iyi şu an ben anlıyorum canım benim eşimle bi akrabalarının kızı 2 sene konuşmuşlar sonra iş ciddiye binince kayınpederim kızı istememiş ama kızın annesi kayın pederimin ablasının kızı oluyo kıyametleri koparmış sonra kız7 ay sonra başkasıyla evlenmiş şimdi ayrılıyo eşinden ve annesigil bizden 3 sokak ilerde oturuyo kız eşimin dükkanının önünden ayrılmıyo dahada beteri evimize kadar girip kızın adı mehtap şöyle iyi böyle hamarat diye anlatıyorlar elinden gelse bizi ayırıp onunla eşimi evlendirecekler ama ben eşime çok güveniyorum elimden şu anda güvenmekten başka bişey gelmiyo evde huzursuzluk çıksın istemiyorum onlara fırsat vermicem onlar yüzünden eşimle aramın bozulmasını isemiyorum ama kıskançlıktanda kuduruyorum sonuçta eskiden bişeyler yaşamışlar anlıcan beterin beteri var sen eşinle aranı bozupta eşinin aklının karışmasına hırsat verme allah böylesi pislikler fırsat vermesin işallahta böyle art niyetli insanlarda bi ömür mutlu olamasınlar
acaba napti konu sahibi:97:
kocasinada cok sinirlendim, yavuz hirsiz ev sahibinimi basiyodu neydi nasildi o söz:26:
canım face kapatmak benim işime gelmiyor sonra nasıl takip edicem bunları
aman aman sakın izin verme ne demek mehtap şöle hamarat böle iyi ???!!anlatanlara öyleyse niye ayrıldı deyiver!aman sakın tersle böylelerini hatta elinden geliyorsa alma evine..ama annem gibiysenbilemem.annemle evlenmeden evvel babamın halası kızını babamın evine yollar bekar veini temizletir çamaşırlarını yıkatırmış devamlı kızını babamın gözüne sokmaya çalışmış babam anlatır cahillik aklıma da soktular ama ben anneni seçtim demişti yine de babama kin beslemiştim içimden o anda!senelerdir halam geldi gitti halasının kızlarını söyledi ki babam annemle evli 3 çocuk ;o hala kızı evlenmiş 3 çocuk da onda ama hala "sevda aşağı sevda yukarı" diye babamın yanında söyleyip durmuş tabi annem de var yanında...en sonunda Allah kendi yuvasından etti halamı annemi boşatmaya çalışırken.yetmedi bu sevdanın annesi öldü yani babamın halası öldü diğer halası başlıyor...ben nişanlıyken işteyim;babamın diğer halası geliyor oturmaya..annem "hala sen otur ben çay koyayım "demiş o da ben de geleyim mutfağa diye yanına geliyor ve eve şöle bakıp "ah ah ne rahatsız 2 katlı dubleks evin var dükkan ev ..bu rahatlık içinde senin yerine sevda olsaydı "demiş....yuhhhhhhhhhhhhh dedim duyunca! anne sen ne yaptın o böyle söyleyince diye sordum :"hiççç hala çayın yanında kek var ama aç isen yemek hazırlayım dedim "diyor.Allah ım çıldırdım!!
"anne inanamıyorum sana bir de açmısın diye soruyorsun!!!!nasıl yaparsın ben senin yerinde olsam madem benim bu evde olmamdan hoşnut değilsin defol git o zaman evimden sevdayla otur diyemedin mi dedim."ama kızım ne olursa olsun Allah misafiri öyle yapamam ben "demez mi..canım ya cennetlik olsaın emi annem..düğünüme geldi bu hala hiç yüz vermedim .annem "yapma kızım o seni gerçekten çok sever seni dilinden düşürmez" dedi.yere batsın onun beni sevmesi sana böyle yaptıktan sonra dedim..memlekete gittiğimde tahammülüm yoktur o halaya.ama kadın hakkaten bi elele der bidaha der yani seviyor ama ben nefret ediyorum.bi akraba ölüm döşeğinde hastanede..annemi arıyor ben de duyuyorum tel konuşmalarını ;anneme ;" x,sen dur da babamı söylüyor y ile sevda gitsinler hastaneye" çıldırdım telefonu almak istedim elinden annemin vermedi bana.en son gidişimde bu hala arıyor gündüz oturmaya gelecekmiş sanırım vallahi açtırmadım anneme telefonu numarayı tanıdım,4/5 kez ısrarla aradı "kızım yapma misafire öyle yapılmaz ayıp ama "diyor başlarım öyle misafire gelip huzur bozacaksa gelmesin! dedim ben gittikten sonra yine gelmiş cadı...
eğer sen de annem gibi misafirdir die bişi diyemezsen sen bilirsin.ama anlattıkların hiç hoş gelmedi bence önlemini al.dükkanınız varmış taşınamazsınız sanırım ama eşinin dükkanına sık sık git o kızla yüz göz olmasına izin verme..terbiyesizin işi neymiş dükkanda ikide bir..sana gelsin akrabayı çok seviyorsa!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?