Eşim ve halasının kızı :))

acaba napti konu sahibi:97:

kocasinada cok sinirlendim, yavuz hirsiz ev sahibinimi basiyodu neydi nasildi o söz:26:

şu kadınlar kulubüne şüpheyle konu açıpta yaa kızlar kocamın günahını almışım diyen kadın görmedim..
hep mi doğru çıkar şüpheler yahu..
ne hisli insanlarız biz böyle..

o kadınıda ailesine söylemeden önce şöyle güzellce döv bi
sonra da ailesine söyle kızınızı alın kızınızın terbiyesini biraz ben verdim evli adamlarla fingirdemesin de.
hatta önce başkasıymış gibi ailesine telefon aç. kızınız bi yuvayı yıkcak de aileside hazırlıklı olsun sonrada git sen söyle.ay ben emin ol siz kadar sinirlendim en az

keşke küfretmeyip biraz eşi gibi konuşsaymış
o zaman anlarmış bence niyetini kuzenlerimle aramda asla böyle bişey düşünmediğim için şüphelenmezdim ben sanırım
ama sonradan bu kadar samimi olmak da garip yani genç olsalar tamam da artık evlenmişin kuzen fln ne ya kaç yılda bir zor görüyorum ben kuzenlerimi herkes ayrı bi yerde kendi derdinde
konu sahibine hak veriyorum ama bence ne gerçekten aralarında ne olduğunu hiç bir zaman öğrenemicek çünkü yeterince delil yok elinde
kızın böcüğüm demiş olması aralarında bir ilişki var demek değil bana göre,
evet kız sarkıyor eşiniz sadece hoşuna gidiyor ama uzatmıyordu belki (allahım neler diyorum ben:S) böyle bile olsa problem gerçi ama
bence burda çok büyük bir kumpas dönüp konu sahibini suçlıcaklar eminim buna.
madem olaylar bu kadar büyüdü, eşin seni seviyorsa senin peşinden gelicektir, eeğer o da haklısın karıcım dikkat edicem bundan sonra demek yerine seni suçlarsa işte o zaman anlayabilir sevgisini.
gerçi belki o öyle bakmadığı için gururu incinip kızmış da olabilir konu sahibine
dedim ya biraz fevri davranmış konu sahibi, bence hiç bir şey kesin değil, kesin olan tek birşey var o da kuzenin eşine yavşadığı bariz ortada.

kuzen ayagına yedırıyolar valla resmen flört edıyorlar. kusurabakmayın ama adam tam bır ... neyse madem kuzenınde gözün vardı onla evlen pislik herif ..bıde kuzenım dıyor yaa bırakın boş lafları evıne bırakırım ne demek yaa ...midesizler...

Son düzenleme:
kızın ailesine anlatın durumu bence nasıl olsa iş çığırından çıkmış en azından herkes öğrensin ne olduğunu o kızın..

keşke küfür olmasaydı haklıyken haksız duruma düşebilirsiniz... umarım herşey düzelir...

Valla bu iş pek iç açıcı görünmüyor!

Eşiniz de o kız da bu durumdan hoşnutlar belli ki..

Hala kızıysa insan gibi ..... abi nasılsın,eşine de selamlar diye yazabilirdi..

Eşimin uzaktan akrabası var bir tane..Kız biz nişanlıyken evlendi..

Eskiden beri ailece eşimi pek severler,üstüne pek düşerlermiş..

Biz sevgiliyken ve o kız nişanlıyken o kız eşime "sizi uzun zamandır tanıyorum,sizden çok hoşlanıyorum,tanışabilir miyiz?" diye msj attı..

Eşim bunu o yılışık kızdan başkası yapmış olamaz dedi ve " Zeliha sen artık nişanlısın..Böyle basitlikler sana yakışıyor mu?" diye msj attı..

O gün bu gündür bir daha böyle bir olayla karşılaşmadık..5 sene falan oluyor..

Bu tür olayların önünü alacak olan da engelleyecek olan da eşindir canım..

Nedir o böcüğüm bilmemne?Ben kendi erkek kuzenime demem öyle şeyler..

Bir insan arsızsa ve yapışıksa onun anlayacağı dilden konuşacak ve tüm ilişkini keseceksin..

Ama hoşuna gidiyorsa bilemem..

o uzun yılladır pek samimi olunmamış hala kızı olduğu için ona pek laf eden çıkmaz, dolayısıyla oda dicektirki bana küfretti ben onamı yazdım kuzenimdir tabi arar falan

elimde olmadan kızdım işte gelmiş eşimle bi o erkekle bi o erkekle resimler çkip koymuş sayfalasına sırnaşık sırnaşık konuşmalar...eşim de o abi der bana herkesle öyle o deyince sinirleniverdim ben nie herkesle öyle olmuyorum olsa kıyamet kopar!aklına getrime meselesine gelince haklısın ama elimde değildi..

adam tutup dövdür ikisini de,,,
ohhhhhhh

(kızlar kusura bakmayın çok sinir oldum,şu mübarek günlerde Allah onları rezil-i rüsva etsin,duyana görene ibret olsun)

seni en iyi şu an ben anlıyorum canım benim eşimle bi akrabalarının kızı 2 sene konuşmuşlar sonra iş ciddiye binince kayınpederim kızı istememiş ama kızın annesi kayın pederimin ablasının kızı oluyo kıyametleri koparmış sonra kız7 ay sonra başkasıyla evlenmiş şimdi ayrılıyo eşinden ve annesigil bizden 3 sokak ilerde oturuyo kız eşimin dükkanının önünden ayrılmıyo dahada beteri evimize kadar girip kızın adı mehtap şöyle iyi böyle hamarat diye anlatıyorlar elinden gelse bizi ayırıp onunla eşimi evlendirecekler ama ben eşime çok güveniyorum elimden şu anda güvenmekten başka bişey gelmiyo evde huzursuzluk çıksın istemiyorum onlara fırsat vermicem onlar yüzünden eşimle aramın bozulmasını isemiyorum ama kıskançlıktanda kuduruyorum sonuçta eskiden bişeyler yaşamışlar anlıcan beterin beteri var sen eşinle aranı bozupta eşinin aklının karışmasına hırsat verme allah böylesi pislikler fırsat vermesin işallahta böyle art niyetli insanlarda bi ömür mutlu olamasınlar

adam tutup dövdür ikisini de,,,
ohhhhhhh

(kızlar kusura bakmayın çok sinir oldum,şu mübarek günlerde Allah onları rezil-i rüsva etsin,duyana görene ibret olsun)

vallahi hakediyor hele de kız...yer misin yemzmisin döveceksin saçlarını yolacaksın böylesinin.. sen hgiççç görüşme evlendirilmek istenilsin evlendikten soınra ilkez tanışın kuzenler olarak sonra kuzi kuzi..ne çabuk kaynaştın can ciğer kuzi sarması oldun! teyzemin oğulları var hele 2tanesini çok severim benden de 3/4 yaş küçüktür öyle severim ki hani anne olduktan sonra onlar bana çocuğum gibi gelir.ama hareketlerime dikkat ederim çünkü birisi evlendi ..yine arad bir ararım ama aramalarımda olsunmemelekete gidince gördüğümde olsun cıvık vıcık davranışlarda bulunmam niye?çünkü ola ki elin kızının içine bir damla da olsa şüphe girmesin diye.onlar bana "abla "dediği halde.çünkü her ne kadar onlar abla dese de ben onları çocuğum gibi sevmesem de el kzı bilmeden yanlış düşünebilir niye huzurlarını bozucu bir konuşmaya düşünceye tartışmaya sebep olayım ki?ben eşimin yaptığını yapsaydım mesela saç baş çekerek şakalaşıp yastıkları atsaydık ,20 günlük evliyken eşimi bırakıp hala oğlunun koluna girseydim,hala oğlum beni aradığında gülerek muhabbet etseydim üstüne üstün hala oğlu eşime ne çirkin adam deseydi ...eşime ne yapardın bunları yapanm ben olsaydım dedim "vallahi seni memlekete yollamaz hatta bi yere çıkarmazdım kıskançlığımdan" dedi..ama bunlar seneler önce oldu..aradan zaman geçince çıkan bir tartışmada "istediğin olmadı mı artık kimseyle görüşmüyorum tüm akrabalardan ayağımı kestim dei var ya ağzından girdim burnundan çıktım.
anlamıyor şu erkekler ;karılarınız size "akrabalarla görüşmeyin demiyor aksine akrabalarla sıla-ı rahim yapmak yani ziayaretleri kesmemek lazım zira bu Alah ın emri(çok zararı bulunanlar müstesna)sizden istediğimiz öz kardeş olmadıkça hareketlerinize dikkat etmeniz cıvıklaşmamaınız cıvık olana yüz vermemeniz...ister akraba ister dışarıdaki bayan olsun.zor mu ya ciddi olmak.ben ciddi erkeklere hayranım doğrusu..inanın hayranlıkla izlerim o kadar kızın yılışmaalarına resmiyetle davranan erklek az kalmış dünyada..erkeğin de kızın da ciddisi makbuldür boşuna dememişler "taş yerinde ağırdır "diye hafif taşı oraya buraya savurmak kolay olur

Son düzenleme:
çok üzüldüm konu sahibine de küçük oğluna da. O YAZIŞMALARIN KESİNLİKLE BİR KOPYASININ ALINMASI LAZIM ki delil olacak, işinize çok yarayacak. ne demek böcüğüm de bilmem ne. konu sahibi o... diye az bile demiş. Allah yardımcınız olsun...o kızın da belasını verir inş, ele güne rezil olur adı çıkar inş. yuva yıkan pislik kız

gerizekalı adam!!
ayyyy nasıl sinirlendim anlatamam tüm sayfaları okudum. konu sahibinin anlattıklrını okuyunca yok artık dedim..
bu nasıl bi zihniyettir ya.
ikisinde de suc var.. kız evli adama sarkıntılık etmiş adam da ses cıkarmamıs resmn flört etmiş gerizekalılar.. ne demek bebem böcüüm ya ?
saatlerce konusmaların özelden yazarım ların.. bunların nasıl bi acıklaması olabilr ki?
kendimi düşünüyorumda onları rezil etmeye yeteck delilleri elde ettimmi direk kızın ailesne giderdim.. kızınz böyle böyle davranıyo normal mi diye sorardım anne babasına..
ayy kız bide kapalıymıs.. valla kapalıların adını karalıyor böyleleri..
çok büyük rezillik yaptıkları. zaten adam önceden aldatmısta. hiçbir sekilde masum olduklarına inanmıyorum.

konu sahibi suan napıyor nasıl bi psikolojidedir kimbilir
keske birazcık daha bekleseydi ve kızla daha sakin bi zamnnda düzgünce acık acık konussaydı.
ama keşkelerin bir faydası yok su saatten sonra..
umarım haklıyken haksız duruma düşmemiştir.. ve cok sanslı ki ailesi ynında arkadasın..
eşi ile o kız insallh rezil olmustrlar tüm sülaleye
gerzekalılarrrrrrr
ayy sinrlendim yaaa

aman aman sakın izin verme ne demek mehtap şöle hamarat böle iyi ???!!anlatanlara öyleyse niye ayrıldı deyiver!aman sakın tersle böylelerini hatta elinden geliyorsa alma evine..ama annem gibiysenbilemem.annemle evlenmeden evvel babamın halası kızını babamın evine yollar bekar veini temizletir çamaşırlarını yıkatırmış devamlı kızını babamın gözüne sokmaya çalışmış babam anlatır cahillik aklıma da soktular ama ben anneni seçtim demişti yine de babama kin beslemiştim içimden o anda!senelerdir halam geldi gitti halasının kızlarını söyledi ki babam annemle evli 3 çocuk ;o hala kızı evlenmiş 3 çocuk da onda ama hala "sevda aşağı sevda yukarı" diye babamın yanında söyleyip durmuş tabi annem de var yanında...en sonunda Allah kendi yuvasından etti halamı annemi boşatmaya çalışırken.yetmedi bu sevdanın annesi öldü yani babamın halası öldü diğer halası başlıyor...ben nişanlıyken işteyim;babamın diğer halası geliyor oturmaya..annem "hala sen otur ben çay koyayım "demiş o da ben de geleyim mutfağa diye yanına geliyor ve eve şöle bakıp "ah ah ne rahatsız 2 katlı dubleks evin var dükkan ev ..bu rahatlık içinde senin yerine sevda olsaydı "demiş....yuhhhhhhhhhhhhh dedim duyunca! anne sen ne yaptın o böyle söyleyince diye sordum :"hiççç hala çayın yanında kek var ama aç isen yemek hazırlayım dedim "diyor.Allah ım çıldırdım!!
"anne inanamıyorum sana bir de açmısın diye soruyorsun!!!!nasıl yaparsın ben senin yerinde olsam madem benim bu evde olmamdan hoşnut değilsin defol git o zaman evimden sevdayla otur diyemedin mi dedim."ama kızım ne olursa olsun Allah misafiri öyle yapamam ben "demez mi..canım ya cennetlik olsaın emi annem..düğünüme geldi bu hala hiç yüz vermedim .annem "yapma kızım o seni gerçekten çok sever seni dilinden düşürmez" dedi.yere batsın onun beni sevmesi sana böyle yaptıktan sonra dedim..memlekete gittiğimde tahammülüm yoktur o halaya.ama kadın hakkaten bi elele der bidaha der yani seviyor ama ben nefret ediyorum.bi akraba ölüm döşeğinde hastanede..annemi arıyor ben de duyuyorum tel konuşmalarını ;anneme ;" x,sen dur da babamı söylüyor y ile sevda gitsinler hastaneye" çıldırdım telefonu almak istedim elinden annemin vermedi bana.en son gidişimde bu hala arıyor gündüz oturmaya gelecekmiş sanırım vallahi açtırmadım anneme telefonu numarayı tanıdım,4/5 kez ısrarla aradı "kızım yapma misafire öyle yapılmaz ayıp ama "diyor başlarım öyle misafire gelip huzur bozacaksa gelmesin! dedim ben gittikten sonra yine gelmiş cadı...
eğer sen de annem gibi misafirdir die bişi diyemezsen sen bilirsin.ama anlattıkların hiç hoş gelmedi bence önlemini al.dükkanınız varmış taşınamazsınız sanırım ama eşinin dükkanına sık sık git o kızla yüz göz olmasına izin verme..terbiyesizin işi neymiş dükkanda ikide bir..sana gelsin akrabayı çok seviyorsa!

canım face kapatmak benim işime gelmiyor sonra nasıl takip edicem bunları

bu yorumdan beri sinirle okudum sayfaları.en sonunda bi hamle yaptı ama artık cok geç..onu önceden yapıcaktı olaylar büyümeden onlar iyice samimi olmadan önnce.artık böcegim bebegime gelmş laf ne fark eder karısı cocugu ''adamın'' gözünde mi..

facebook kapatırsa onları izleyemezmş.neden izliosun kadın bi dur noluyo desene.yahu ben sevgilime dişi sinek yaklaştrmıorm.bu olay ilk oldugunda knşmaları ilk gördügnde koycaktın tepkini şmdi olmş bitmş.boşanmaya kadar geldi olay.

toplayamadım bile cümleleri baya sinir etti konu bni ya

dogru söylüyosunda bizim aile apartmanı bana gelmese eltlme ona gitmese kayın peterime gidicek eşim bana herzaman dedigi laf allaha hergün senin gibi bieşim vardiye şükrediyorum şimdi ben bukadar eşimin gözüne girmişken gelmesinler desem ona kıskandıgımı belli etsem hiç hoş olmıyıcak ben kendimden eminim o gerizekalıya hadini bildirmek istiyorum ama eşim fark etmicek kıza niyetini bildimi ima ediyorum obana turgut şunuda sever bunuda yer diye gıcık veriyo ozaman diyorum işte agzını burnunu yırtıp cigerini söküp eline veresim geliyo

Ya yazık konu sahibine çok üzüldüm yaa
Bu nasıl insanlıktır ki bi de çocuğun var elin şırfıntılarıyla gönül eğlendiriyorsun
Sonrada hakettiği küfürü etti diye eşine daha fena küfürleri ediyorsun
Sırf o ahlaksız kız mutlu olsun diye
Eminim madalyasını takmıştır
Umarım konu sahibi de eşi kendisine kızdı diye kızın anasına babasına olayı anlatmaktan vazgeçmez
Hatta tüm sülale bilsin kepazeliklerini
Bu bekar kızlardaki evli erkek merakı nedir yahu
Ben bunu tek bi sebebe bağlıyorum -arkadaşlar hepinizden özür diliyorum-lanet olasıca bekaretini kaybetmiştir
Kendisini yamayacak dal arıyor
Çünkü ben inanmıyorum bakire bi kızın yuva yıkmaya bu kadar niyetli olduğuna
Böcüğümmüş böcek senin ağzına....kanı bozuk mudur nedir dengesiz ya
Kaynanaya da çok güvenme belki bi de kına yakar istediğim geç de olsa olacak diye
Kocanın akıllanmaya ihtiyacı var adam gibi konuş şartlarını sun yapmazsa vur tekmeyi kıçına
Şerefsizlik yapacağına çocuğuna babalık, sanada kocalık yapsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…