Eşim ve halasının kızı :))

agzına saglık canım içimden geçenleri yazmışsın azbile demişsin

o zaman senin diyeceğin tek şey; "canım ben turgutun ne sevdiğini senden daha iyi bilirim sen hiç yorulma onunla evlenen aynı sofrada olan aynı yatakta yatan benim yani herşeyini en ufak zerresine kadar en iyi ben bilirim o da benim herşeyimi bilir ve benim bu huyumu çok sever "
bak bakalım nasıl kalıyor lafın ortasında. sık sık eşinle onungözüne sokarcasına sıkı fıkı davran .turgut abin de...siz abi kardeşsiniz de ama sakın abi kardeş ilişkisi yürütecek imkanlara izin verme hani abi kardeşiz diye "samimi olmalarına yalnız kalmalarına cıvık olmasına "izin verme!eşine de sakın yansıtma madem eşin senin gibi eşim var diye şükrediyorum diye memnuniyetini bildiriyor.fakat mutlaka gözün kulağın açık olsun dikkat et şuanda leş kargası ngibi eşinin çevresin de dolanıyor bu bayan!ve yandaşları da onu destekliyor ki sana Mehtap şöle böle die övüyor.övüyorsa kibarca bozuver "iyiyse neden boşanmış?" de ya da "Allah ona başka yerden bi eş versin de iyi yönlerini ona göstersin de. bu arada kimse lafımı yanlış anlamasın boşananlar kötü demiyorum ha ama n sakın ha...sonra yine sölerim makaslanıp karşıma çıkarılmasın.bu lafı dememin sebebbi hala kızı eşinin peşinde dolanıyo ve bu kız habire övülüyormuş ..onları bozması bir daha övmeye cesaretleri kalmasın diye..

canım ya kıza bulaşma olay büyür daha çok yapışır kız o bişey değil eşinlede aran bozulur bence eşininde kendininde facebook unu kapat ya şu facebook ne çok yuva yıkıyo ne işiniz var bulaşmayın eşine de kapat die zaten aldatma vs durum yoksa kapatır tartışmaz bile

akşam yemekte bile konu sahibi aklımdaydı çok etkilenmişim demekki üzüldüm kimbilir neler oldu keşke yazma imkanı olsa..belli mi olur bu kız büyü bile yaptırmıştır bu adamı elde etmek için..bu ara algida ;
canım inan bekarlıkla alakası yok iç,inde varsa böyle çirkeflik bekarı da yapıyor evlisi de dulu da..Allah kimsenin yuvasına böyle bela vermesin hepimizi nefsimize şeytana uymaktan korusun kınamaktan da korusun Rab bim..

arkadaşım seni çok iyi anlıyorum ama çalışan her kadının da işi sadece süslenmek değildir.genelleme yapmayalım.çok bilirim sabahım 8 inden gecenin 11 ine kadar çalışıp hem de boş olan tek günümde ev işlerini hallettiğimi.ben bekarım ama.yakın ailemdeki tüm kadınlar çalışır ve temizlikçileri bile yoktur her işlerini kendileri yaparlar.Aksine daha çok evde olduğum şu dönemde öyle ev kadınlarıyla karşılaştım ki.çocuğumun peşindeyim diye çocukla birlikte dışarı çıkıp gezip tozup onunla birlikte eve döneni mi dersin,ben bekar olduğum için benimle gezmeye çalışıp ki ben yıllarca yalnız yaşamama rağmen hiç de öyle gezme meraklısı değilimdir.gezme derken bu ev kadınları mesela gün yapacağımız zaman akşam yemeği şeklinde dışarda olsun istiyorlardı,kocaları da sıkılmış demekki izin veriyorlardı vallaha.bu arada tabii çalışmadıkları için kıyafetler de o biçim abartılı.çünkü çalışan evet bakımlıdır ama ölçülü giyinmek zorundadır,tabii bu işe de bağlı.demem o ki arkadaşım evet seni çok iyi anlıyorum ve yazdıklarına katılıyorum;çalışan kadın kısmı hariç.ben de bana çok garip gelen bu tanıdığım ev kadınlarını örnek vereyim dedim. sevgiler

Amin canım Allahım hepimizi korusun konu sahibinin de yuvasını daim etsin eşi hak yoluna döner inş
Bi de çocuklaı var kadıncağız seviyor kocasını bu yapılır mı
Konu sahibi de baba evinde heralde ve büyük ihtimal net yok
Canım inşallah herşey onun için daha iyi olur

off yine mi.. canım,diğer yorumları da takip et oku derim ne demek istediğim orada anlaşılır çalışan kadınlara değil çalışan cıvık kadınlara yönelik olduğunu anlarsın ..

Son düzenleme:
vay beee
demekki bu devirde akrabana bile güvenmeyecekmişsin
allah yardımcısı olsun konu sahibinin

sadece ooooooooha diyorum başka birşey demiyorum..bu nasıl mide yaa .bence sapık birolay ..nedemek halasının kızı..yaa benim halamın oğlu benim kardeşim sayılır ..nedemek aşk meşk ..nasıl bir mide ..

en beğendiğim yorum bu oldu.BU işin evlisi ,bekarı ,çalışanı, çalışmayanı yok maalesef.Gördüklerim ve yaşadıklarım gösterdi ki her i,ki tarafında karakteri bozuksa istediğiniz kadar doğruya çekmeye çalışın ,kızın ,tepinin ,rezil edin içlerinde varsa oluyor bunlar.Erkekler kendini koruyucu kollayıcı rolünde görmekten hoşlanıyorlar,kanı bozuk kadınlar da kendilerini acındırıp bu adamları kullanıyorlar.ben de bunlara çok kızdığım zamanlar çook tepindim ama şimdiki aklım olsa arkama bile bakmazdım.evli olup bu durumu yaşayan bir arkadaşım da şu anda ayrılmış durumda. kocasının kaç yıl önce evlendirilmeye çalıştığı kızla aldatıldı.tek fark akraba değildi.kadın hala evlenmemişti ayırmayı başardı.hakkınızda hayırlısı olsun (

bu konuyu açıldığı andan beri takip ediyorum.
konu sahibine allah sabır versin. böyle sümsük bir kocayla ve kendini bilmez kuzenle baş etmek zorunda kaldığı için.
gencecik bir kız nasıl kendine yakıştırır evli bir adamla cilveleşmeyi anlayamıyorum.
bu adamdan da zaten koca değil ancak koca bi sorumsuz olacağı en başından belliymiş.
kimse öğretmemiş mi bu adama(adam diyorum ama neyse) yuva kurmanın, aile olmanın gereklerini. gül gibi karısı var, şükretmeyi bilmeyi.
allah hayırla ıslah etsin.

sevgilimin şifresini bilirim arada bir girerim, geçen gün güvenlik ayarlarından hiç alakasız şehirlerden giriş yapıldığını görünce şifresini değiştirdim hemen,
sonra da sevgilime bu sebeple değiştirdiğimi söyledim tam yeni şifren şu dicektim ki, "boşver söyleme girmiyorum zaten" dedi
şöyle konuları gördükçe en azından facebook illetiyle alakası olup da kötü niyetle kullanma girişimleri olmadığı için şükrediyorum resmen.
ne kadar eski zımbırtılar varsa facebook bulmaya yardımcı oluyor maşşalah!

konuyu takip eiyorum.. bi kac yorum yapmistim.. su anki dusuncemi yazmadan edemedim..tahminlerimde genelde yanilmam..

bence kiz aptal filan degil.. ha gerizekalilik var ama akli gavurluga basar diye bi tabir varya ondan.. bu kiz in niyeti adami ayartmak.. en azindan evinden yuvasndan koparmak.ama su an henuz bunu basarmamisti.. neden diceksiniz..kiz adama surekli konu acmak icin imalarda..lise yillarini anlat hadi filan..kizin niyeti ,zamaninda bunlar icin dusunulmus evlilik muhabbetne girip adamin aklina girmek.. bocugum filan ,,kiz kendini bastan civik tanittigi icin adamin akli basmiyo ve kizin gercekten kotu niyetli olmadigini dusunuyor.. adam hala uyanmamis.. ve adamin aklinda fingirdesmek hosuna gtsede..aldatma yok.. daha yoktu henuz neden mi..
cunku arkadas o hala kizi bozuntusuna, sen kimsin ...pu dedigi an kiz korkuya kapilip eyvah diye adami ariyor.. cunku kiz kendini biliyor..suclu.. eger masum olsa bi sok halinde olur.. dur bakalim gelsin konusalim olurmu boyle bisey der.. utancindan birak adama anlatmayi 2 gun kendine gelemez.. ama kiz bu ani beklemis gibi hemen yazdigi senaryoyla adami aramis sikayet etmek icin..

adam gercekten isin farkinda degil..cunk eger bi iliskileri olsaydi adam ( bu psikolojiktir ) arkadasi(konusahibini) arayip bu konusmalari yapmazdi.. arkadasin ona karsi ilk tekisini bekleyip ona gore bi savunma hazirlardi.. suclu olan insan mecbur kalmadikca ve durumun ciddiyetini ve boyutunu iyice anlamadikca bi aciklama yapmaz kolay kolay..
adamin dusuncesi karim gereksiz kiskanc, benim kuzenim iyi niyetli,,karim dirdirci ,ona bide kufur basti..
kizda iki aglanma naz derken adami gaza getirdi iste ..
ha bundan sonra ne olur.. kiz istediginde ulasti.. adam da simdi kiza vcdan yapar ( esi kufur ettiya guya) sen uzulme kuzi,,bizim problemlerimiz vardi zaten senin yuzunden ayrilmadik filan..
o sebeple daha da cok konusurlar.. kiz surekli bi senaryo yazar adami iyice baglar kendine..

ben boyle dsunuyorum.. sinirle degilde detaylari dusnunce bu tablo cikti benim gozumun onune..yani adam kendi acisindan haksizken hakli duruma cikti.. ben ne yaptimki diyecek..halbuki su Allah in belasi facebooktan geri kalsaydi bisey olmayacakti ama ...
en guzeli bu kiza karsi bi plan kurmakti..esinin ruhu duymadan.. ama olan oldu artik.. cok merak ediyorum konusahibini Rabbim sabir versin ve yardimcisi olsun

Son düzenleme:

bende aynen böyle düşünüyorum katılıyorum her yazdığınıza, bence de kız yavşak olsa da amaç aldatma değil kocasında hoşuna gidiyor sadece.

peki en güzeli plan kurmaktı demişsiniz ya merak ettim, ne yapılabilirdi sizce?

Dünden beri aklımda ben bu kadar sinirlenmişken
konu sahibesinin düştüğü durumu düşünmek bile istemiyorum
umarım onu daha fazla üzmemişlerdir.:26:

şimdi konu sahibinin eşi karısına küfürler edip bağırıp çağırmıştır belki siddet uygulamış bile olabilir ... konu sahibide öfkesine yenilip haklıyken haksız duruma düşmüştür (ben olsam küfürü bırakın kızı döverdim bile o ayrı) kız suan mağdur genç kız rolünde konu sahibi edepsiz kıskanç fesat eş rolünde konu sahibinin eşi mahcup rolünde eşinin yaptığı hatayı düzeltmek için kıza daha bir ilgili olucak kız mağdur nasıl olsa sonra dedikodular dönücek dönücek dönücek ama umarımki konu sahibi kendini güzel ifade eder bu kuruş etmeyen adamla kadının ipliğini bit pazarına cıkarır

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…