Ya yazık konu sahibine çok üzüldüm yaa
Bu nasıl insanlıktır ki bi de çocuğun var elin şırfıntılarıyla gönül eğlendiriyorsun
Sonrada hakettiği küfürü etti diye eşine daha fena küfürleri ediyorsun
Sırf o ahlaksız kız mutlu olsun diye
Eminim madalyasını takmıştır
Umarım konu sahibi de eşi kendisine kızdı diye kızın anasına babasına olayı anlatmaktan vazgeçmez
Hatta tüm sülale bilsin kepazeliklerini
Bu bekar kızlardaki evli erkek merakı nedir yahu
Ben bunu tek bi sebebe bağlıyorum -arkadaşlar hepinizden özür diliyorum-lanet olasıca bekaretini kaybetmiştir
Kendisini yamayacak dal arıyor
Çünkü ben inanmıyorum bakire bi kızın yuva yıkmaya bu kadar niyetli olduğuna
Böcüğümmüş böcek senin ağzına....kanı bozuk mudur nedir dengesiz ya
Kaynanaya da çok güvenme belki bi de kına yakar istediğim geç de olsa olacak diye
Kocanın akıllanmaya ihtiyacı var adam gibi konuş şartlarını sun yapmazsa vur tekmeyi kıçına
Şerefsizlik yapacağına çocuğuna babalık, sanada kocalık yapsın
dogru söylüyosunda bizim aile apartmanı bana gelmese eltlme ona gitmese kayın peterime gidicek eşim bana herzaman dedigi laf allaha hergün senin gibi bieşim vardiye şükrediyorum şimdi ben bukadar eşimin gözüne girmişken gelmesinler desem ona kıskandıgımı belli etsem hiç hoş olmıyıcak ben kendimden eminim o gerizekalıya hadini bildirmek istiyorum ama eşim fark etmicek kıza niyetini bildimi ima ediyorum obana turgut şunuda sever bunuda yer diye gıcık veriyo ozaman diyorum işte agzını burnunu yırtıp cigerini söküp eline veresim geliyo
agzına saglık canım içimden geçenleri yazmışsın azbile demişsin
Haklısın tabi bende olsam kıskanırdım çok zor sen yine eşinle konuş rahatsız oldugunu her fırsatta belirt
bizim erkeklerimiz de zaten akıllı görünmeye çalışan aptalların teki aslında!gerçekten ya...evde kadın ne yapsın ev işi çocuk ister istemez hal kalmıyo çoğu kez..dışarıda tek işi çalışmak olan bayan giyiniyor güzelce makyajı falan bir de kahkahalar atıyor , sırıtmalar, yılışık laflar, övmeler sonra aptal erkek diyor şuur altında "ne kadar hayat dolu işveli cilveli ah bizimki de böyle olsa""kendilerine itiraf edemezler böyle düşündüğünü ama..görsen kızı boğasınız gelir ya!ben eşime böyle iltifat etmedim bunu farkettim şuan eşim için başkasının resminde (deniz kenarında mangal salata falan yapılmış bi resim var bunlarıın erkek erkeğe iş arkadaşlarıyla eşimin )"ne yani siz x beye beceriksiz mi diyorsunuz" diye çıkışıyor yani o beceriklidir diye koltuk altını kabartmaya çalışıyor..dedim kızım kendine gel...kocam da ne var o herkese öyle diyor...bana abi diyor diyor...tabi bazı bayanların aslında şeytan olduğunu bilmiyor
akşam yemekte bile konu sahibi aklımdaydı çok etkilenmişim demekki üzüldüm kimbilir neler oldu keşke yazma imkanı olsa..belli mi olur bu kız büyü bile yaptırmıştır bu adamı elde etmek için..bu ara algida ;
canım inan bekarlıkla alakası yok iç,inde varsa böyle çirkeflik bekarı da yapıyor evlisi de dulu da..Allah kimsenin yuvasına böyle bela vermesin hepimizi nefsimize şeytana uymaktan korusun kınamaktan da korusun Rab bim..
arkadaşım seni çok iyi anlıyorum ama çalışan her kadının da işi sadece süslenmek değildir.genelleme yapmayalım.çok bilirim sabahım 8 inden gecenin 11 ine kadar çalışıp hem de boş olan tek günümde ev işlerini hallettiğimi.ben bekarım ama.yakın ailemdeki tüm kadınlar çalışır ve temizlikçileri bile yoktur her işlerini kendileri yaparlar.Aksine daha çok evde olduğum şu dönemde öyle ev kadınlarıyla karşılaştım ki.çocuğumun peşindeyim diye çocukla birlikte dışarı çıkıp gezip tozup onunla birlikte eve döneni mi dersin,ben bekar olduğum için benimle gezmeye çalışıp ki ben yıllarca yalnız yaşamama rağmen hiç de öyle gezme meraklısı değilimdir.gezme derken bu ev kadınları mesela gün yapacağımız zaman akşam yemeği şeklinde dışarda olsun istiyorlardı,kocaları da sıkılmış demekki izin veriyorlardı vallaha.bu arada tabii çalışmadıkları için kıyafetler de o biçim abartılı.çünkü çalışan evet bakımlıdır ama ölçülü giyinmek zorundadır,tabii bu işe de bağlı.demem o ki arkadaşım evet seni çok iyi anlıyorum ve yazdıklarına katılıyorum;çalışan kadın kısmı hariç.ben de bana çok garip gelen bu tanıdığım ev kadınlarını örnek vereyim dedim. sevgiler
Kızlar ne olur biri bişey yazsın sıkıntıdan ölücem sinirden tansiyonum çıkıyor
ben eşimle evleneli allah kısmet ederse bu cuma 4yıl bitecek bize severek evlendik 7 konuştuk bayağı zorlulklar aştık falan.eşim ünv okurken kayınvalidem eşime halasının kızını yapmaya çalışmış eşimde ozaman benimle berber di doğal olarak red etmiş konuştuğum kız var diye konuyu kapattırmış.neyse biz evlendik bu kızın ismi dışında bişey bilmiyordum burada kalmıyor 3 ay önce ilk defa bi akrabanın nişanında gördüm kız buraya yerleşmiş bizde annesini ziyarete gittik orada tanışmış oldum eşimde öyle.ozamandan beri eşim onu face eklemiş ben eşimin hesabına giriyorum kendide facede yazıştıklarını görüyorum okuyorum bir gün akşama kadar 2 saat arayla yazıyorlar 1hafta kendimi tuttum sonra dayanamadım söyledim eşime ya her gün her gün yazışılırmı hal hatır sorarsın tamam bu ne yok efendim biri peşine takılmışta korkuyomuşta eve nasıl gidermişte eşimde yazmış istersen ben seni gelir alırım diye ya kızlar inanılma derecede sıkıntı yaptım ne zaman eşimşn face girsem onunla yazışıyor ben dediğim zaman sen fatsın şöylesin böylesin inanın abartmıyorum kız bilgisayar kursuna gidiyor orada aralarda dvmlı face giriyor eşime bişey yazıyo çıkıyo ders saati bitene kadar sonra eve gidiyor pc açığ tekrar devam ben şimdi eşimin face girince oda ordaysa onlına bütün yazxdıklarını anında okuyorum artık işimi yapamaz oldum devamlı giriyorum kızla konuşuyomu diye çok bunaldım haa bide en önemlisi eşim arabesk sever o tür parçalar paylaşıyo fade kız yazmış kim için dinliyorsun gerizekalı evli barklı adam kim için dinleyecek eşimde yazmış öylesine yok ya kızı gidip evire çevire dövesim var haksızmıyım?
Konuyu biraz okudum da...
Halakızı hatalı bir kere orası kesin.
Oldukça seviyesiz
Ama eşinizin de kalitesi belli.
Böyle şeylere prim veriyor.
Yani kız hafif bir kız
Eşiniz de ona izin veriyor
Bu insanlar için birşey yapmayın.
Yani face ekleseniz nolacak ki
Kadın bilmiyor mu bu adamın evli olduğunu. Buna rağmen eşinizle bu tür sohbetler yapmıyor mu
Şimdi siz bunları yaparken komik duruma düşmeyin.
Sabırla sessiz kalın ve izleyin. Bakalım olaylar nereye gidecek
Gelişmelere göre her ikisini de rezil edersiniz
konuyu takip eiyorum.. bi kac yorum yapmistim.. su anki dusuncemi yazmadan edemedim..tahminlerimde genelde yanilmam..
bence kiz aptal filan degil.. ha gerizekalilik var ama akli gavurluga basar diye bi tabir varya ondan.. bu kiz in niyeti adami ayartmak.. en azindan evinden yuvasndan koparmak.ama su an henuz bunu basarmamisti.. neden diceksiniz..kiz adama surekli konu acmak icin imalarda..lise yillarini anlat hadi filan..kizin niyeti ,zamaninda bunlar icin dusunulmus evlilik muhabbetne girip adamin aklina girmek.. bocugum filan ,,kiz kendini bastan civik tanittigi icin adamin akli basmiyo ve kizin gercekten kotu niyetli olmadigini dusunuyor.. adam hala uyanmamis.. ve adamin aklinda fingirdesmek hosuna gtsede..aldatma yok.. daha yoktu henuz neden mi..
cunku arkadas o hala kizi bozuntusuna, sen kimsin ...pu dedigi an kiz korkuya kapilip eyvah diye adami ariyor.. cunku kiz kendini biliyor..suclu.. eger masum olsa bi sok halinde olur.. dur bakalim gelsin konusalim olurmu boyle bisey der.. utancindan birak adama anlatmayi 2 gun kendine gelemez.. ama kiz bu ani beklemis gibi hemen yazdigi senaryoyla adami aramis sikayet etmek icin..
adam gercekten isin farkinda degil..cunk eger bi iliskileri olsaydi adam ( bu psikolojiktir ) arkadasi(konusahibini) arayip bu konusmalari yapmazdi.. arkadasin ona karsi ilk tekisini bekleyip ona gore bi savunma hazirlardi.. suclu olan insan mecbur kalmadikca ve durumun ciddiyetini ve boyutunu iyice anlamadikca bi aciklama yapmaz kolay kolay..
adamin dusuncesi karim gereksiz kiskanc, benim kuzenim iyi niyetli,,karim dirdirci ,ona bide kufur basti..
kizda iki aglanma naz derken adami gaza getirdi iste ..
ha bundan sonra ne olur.. kiz istediginde ulasti.. adam da simdi kiza vcdan yapar ( esi kufur ettiya guya) sen uzulme kuzi,,bizim problemlerimiz vardi zaten senin yuzunden ayrilmadik filan..
o sebeple daha da cok konusurlar.. kiz surekli bi senaryo yazar adami iyice baglar kendine..
ben boyle dsunuyorum.. sinirle degilde detaylari dusnunce bu tablo cikti benim gozumun onune..yani adam kendi acisindan haksizken hakli duruma cikti.. ben ne yaptimki diyecek..halbuki su Allah in belasi facebooktan geri kalsaydi bisey olmayacakti ama ...
en guzeli bu kiza karsi bi plan kurmakti..esinin ruhu duymadan.. ama olan oldu artik.. cok merak ediyorum konusahibini Rabbim sabir versin ve yardimcisi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?