dobrakediye sonuna kadar katılıyorum yapacağın arkadaşın sözünü dinlemek .hala kızı dayı kızı kim olursa samimiyet olmaz evli erkekte .sen teyze oğlunla hala oğlunla öyle bi samimi ol bakalım ne olur.
evli bi erkek bence bırak hala dayı kızını bence kendı kızkardeşlerıyle bıle evlılık kurumunda resmıyetı koruyacak koruyacakkı gelın hanıma yoğunlaşsın ben sevmıyorum erkegın ablalarıyla yada kızkardesıyle yuzgoz olmus fazla samımı levbalı öpüşmeler sarılmalar yılıslık hareketler allaha dua edıyorum boye bır adamla benıkarsılaştırmasın.adam dedıgın evlendıkten sonra butun ılıskılerıne cekı duzen verecek.herşeyın dozu ıyı ayarlanmalı.adam dedıgın sakın olur ağır başlı olur.bazışelerı korur ve musade vermez.sevgı saygı bı yere kadar.
hadi kuzenleri anlarımda eşlerinizin abla ve kızkardeşlerinden ne olacak,ne absürd düşünceniz var:26:
ÖYLE ÖYLE GELIN GORUMCE KAVGALARINDA KISKANCLIK KAVGALARINIDA BURDAN OKUYOUZ BUTUN BOŞANMA HIKAYELERINIDE KAPIVERIYOLAR KADININ KOYNUNDn kocayı gorgusuz ablalar kızkardesler gorumce musveddelerı fesat lar.Allaha hayırlı gorumceler versın.ayrıva absurtdemek ne demek o nasıl bır agız oyle çolukcocukmusun sen bırsey dıyorsak vardır bır bıldıgımız ..yaşamısızkı gormusuzkı yazıyorusz.Önce dusunceye saygı gayet acık yazmısın butun ılıskılerın dozu ıyı ayarlanmalı sevgı saygı bıyere kadar.artık kadında yuvadan ucuyırsa erkekde uvadan ucuyor kaynana gorumce kıskırtıp doldurup sımartmayacak oğlum kardesım dıye ..gelen kızın anası babası abısı bacısı yokmu?? neyse sana ızah etmeyecegım anlasan dıger mesajı anlardın.anlayan anlamıstır zaten bu ınce mesajı......
o yazıların çıktısını 2 şer nüsha alıp birini eşinizin ailesine birini halaya verin
ortadaki rezillikleri belli olsun
artık kim neyine sahip çıkacaksa çıksın
eşiniz bariz flört ediyo bu kızla
ikisi de çok memnun halinden
Arkadaşın loptop girdim az önce eşim müşteride bakayım dedim kız onlıne mı bayağı bekledim bişey yazacak diye tam çıkıyodum ne o küsmüyüz niye bişey yazmıyosun böcüğüm yazmış beynimde kynar su döküldü ben eşiyim .....pu sen kimsinde eşime böcüğüm yazıyosun ağ....sıç... Senin dedim işten izin alıyorum ailenin yanına gelicem şimdi yazdım kız bana yazmış yanlış oldu ben erkek arkadaşıma yazacaktım deyip çıktı eşimi arıyorum meşgul kızlar çok kötüyüm elim ayağım titriyor
eşi kabullenmiyor üstüne üstün bir de konu sahibini yani karısını kötü düşünmekle fesatlıkla suçluyor..dün eşimle yaptığımız konuşmadan sonra şunu gördüm ki erkekler böyle cıvık kızları normal görebiliyor ne var yani arkadaşça diyor işin başında.ama içinde pislik olan fettanlık olan bir bayan böyle düşünen erkeği çevirebilir Allah korusun eşimin facede 1 ay evvel falan eklediği iş yerinden 3 bayan var baktım listeye bu bayanları diğer arkadaşları da eklemiş.1 ay evvel dedim "neden ekliyorsun ben istemiyorum ha 2 tanesine arkadaşlık yollayan da sensin "diye tabi tartışma çıktı tahmin edersiniz ki."işte arkadaş ortamında konuşurken pc başında ekledik herkes ekledi falan vs" dedi silecektim dur silmeyeyim nasıl bayanlarmış bunlar inceleyeyim dedim...dün doğum günüydü eşimin..bilerek canım doğum günün kutlu olsun seni seviyorum diye mesaj yazdım...bu kızlardan birisi çok cıvık herkesle vıcık vıcık...hata iş arkadaşlarıylaçekildiği bi resim yorumunda eşime yağ çekmeye kalkışmış. eşime de yazmış doğum gününüz kutlu olsun x bey diye gülücüklerle...nasıl sinirlendim anlatamam.en sonunda akşam eşime dayanamadım sordum bu bayanlar şantiyenizde ne iş yapıyor "sana bişi söyleyimmi 3/1 i bayan şantiyede "ee ne yapıyorlar dedim "kimisi mühendis kimisi stajda kimisi muhasebeci.." dedi.peki dedim ir tane var kapalı o neci cıvık cıvık davranan bir tip belli! dedim "ha sen onu diyorsun ya o herkese öle bana abi der" dedi..herkese öle beli de ne o öyle bir bayan hareketlerine dikkat etmeli hele de kapalıysa daha da dikkatli olmalı benim düşüncem bu ..dedim bana kızmaya başladı eşim..dayanamdım "ben o kadar iş aradım muhasebeye de baktım istesen bana oradan iş ayarlandın neden yapmadın aynı yerde çalışmak mı istemiyorsun "dedim yok orası çok pis bi yermiş bu bayanlara laf atan peşinde dolanan çok pislikler varmış...ne alakası var dedim cıvık olursa herkes takılır dedim .yok olmaz orası pis yer istemem orada çalışmanı dedi...ama sinirimi bozmaya yetti.konu sahinin hala kızı gibi bu kızlardan birisi çıkıp x bey x abi şu bana takılıyor sırnaşıyor diyerek masum çaresiz ayaklarına yatıp sırnaşabilir...ya anlmaıyorum ne oluyor bizim genç kızlarımıza edep bu kadar zor mu..edep yahu edep!ben de kapalıyım ama bir kapalıyı elimle parçalamak geldi içimden dün!gitmiş bu kız bi o erkekle resim çekilmiş bir onla bir bunla nette konuşmaları desen yılışık şekilde nedir yani erkeklere hele de evli olanlarına böyle yılışınca ne geçiyor elinize hangi duygularınız kabarıyor anlamadım!
Kızlar ne olur biri bişey yazsın sıkıntıdan ölücem sinirden tansiyonum çıkıyor
ben eşimle evleneli allah kısmet ederse bu cuma 4yıl bitecek bize severek evlendik 7 konuştuk bayağı zorlulklar aştık falan.eşim ünv okurken kayınvalidem eşime halasının kızını yapmaya çalışmış eşimde ozaman benimle berber di doğal olarak red etmiş konuştuğum kız var diye konuyu kapattırmış.neyse biz evlendik bu kızın ismi dışında bişey bilmiyordum burada kalmıyor 3 ay önce ilk defa bi akrabanın nişanında gördüm kız buraya yerleşmiş bizde annesini ziyarete gittik orada tanışmış oldum eşimde öyle.ozamandan beri eşim onu face eklemiş ben eşimin hesabına giriyorum kendide facede yazıştıklarını görüyorum okuyorum bir gün akşama kadar 2 saat arayla yazıyorlar 1hafta kendimi tuttum sonra dayanamadım söyledim eşime ya her gün her gün yazışılırmı hal hatır sorarsın tamam bu ne yok efendim biri peşine takılmışta korkuyomuşta eve nasıl gidermişte eşimde yazmış istersen ben seni gelir alırım diye ya kızlar inanılma derecede sıkıntı yaptım ne zaman eşimşn face girsem onunla yazışıyor ben dediğim zaman sen fatsın şöylesin böylesin inanın abartmıyorum kız bilgisayar kursuna gidiyor orada aralarda dvmlı face giriyor eşime bişey yazıyo çıkıyo ders saati bitene kadar sonra eve gidiyor pc açığ tekrar devam ben şimdi eşimin face girince oda ordaysa onlına bütün yazxdıklarını anında okuyorum artık işimi yapamaz oldum devamlı giriyorum kızla konuşuyomu diye çok bunaldım haa bide en önemlisi eşim arabesk sever o tür parçalar paylaşıyo fade kız yazmış kim için dinliyorsun gerizekalı evli barklı adam kim için dinleyecek eşimde yazmış öylesine yok ya kızı gidip evire çevire dövesim var haksızmıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?