Eşim ve halasının kızı :))

Allah sabır versin. Bencede telefon dökümünü iste o zaman susar eşin, hiç kimseye hergün konuşmalarını açıklayamaz boşver sen...

yemin ederim burda bu tür şeyleri okuya okuya evlilikten vazgeçmeyi düşünmeye başladımm.allahım ne kadar acı şeyler,allah sabır versin.en büyük hata affetmek.başına gelmeyen bilmez derler,çok şükür yaşamadım böyle bir şey,ama her zaman söylerim,1 aldatma,2 dayak,3 küfür-hakaret.bunların herhangi biriyle beni sonsuza kadar kaybedeceğini biliyor,bi müddet acı çekmek,bi öbür hem acı çekip hem kendinden nefret etmekten ve iğrendiğin biriyle olmaktan yeğdir.
gelelim konu sahibine,kendim yaşamışçasına üzüldüm,öfkeyle doldum.acaba şimdi ne durumdasındır,neler yapıyosundur.hala "eşim" dediğin dingil ne yapıyodur asıl,nasılsa hamileyken aldatmıştım affetti,şimdi zaten çocuk var hayatta bırakıp gitmez,ben de yasak meyveden bolca yerim diye düşünmüyodur umarım,dşünse bile inşallah haklı çıkarmazsın onu arkadaşım.

ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN

dobrakediye sonuna kadar katılıyorum yapacağın arkadaşın sözünü dinlemek .hala kızı dayı kızı kim olursa samimiyet olmaz evli erkekte .sen teyze oğlunla hala oğlunla öyle bi samimi ol bakalım ne olur.

Umarım haber verme fırsatınız olur. Aklım sizde olacak.
Korkarım eşiniz yakalandığı için öfkeli olacak ve sizi suçlamak için bütün çirkinlikleri yapacak.
Sadece sizi sindirmek ve suçlu duruma düşürmek için.
Allah yardımcınız olsun.
İnşallah herşey açığa çıkar.
Ve hala kızının yaptıkları yanına kalmaz.
Eşinizin de tabi..
Eğer kabul etseydi ve hataydı deseydi neyse.
Ama böyle çirkinleşip karşısındakilere saldırmıyorlar mı..
Deli oluyorum

Son düzenleme:

evli bi erkek bence bırak hala dayı kızını bence kendı kızkardeşlerıyle bıle evlılık kurumunda resmıyetı koruyacak koruyacakkı gelın hanıma yoğunlaşsın ben sevmıyorum erkegın ablalarıyla yada kızkardesıyle yuzgoz olmus fazla samımı levbalı öpüşmeler sarılmalar yılıslık hareketler allaha dua edıyorum boye bır adamla benıkarsılaştırmasın.adam dedıgın evlendıkten sonra butun ılıskılerıne cekı duzen verecek.herşeyın dozu ıyı ayarlanmalı.adam dedıgın sakın olur ağır başlı olur.bazışelerı korur ve musade vermez.sevgı saygı bı yere kadar.

bazı arkadaşlar konuşun demiş ama velevki konuştu yalan söyleyip söylemediğini nasıl anlayacak sen faceyi kapattır,o kadar samimi olmanızı istemiyorum de bula bula senin kocanı mı? buldu yahu

hadi kuzenleri anlarımda eşlerinizin abla ve kızkardeşlerinden ne olacak,ne absürd düşünceniz var:26:

hadi kuzenleri anlarımda eşlerinizin abla ve kızkardeşlerinden ne olacak,ne absürd düşünceniz var:26:

ÖYLE ÖYLE GELIN GORUMCE KAVGALARINDA KISKANCLIK KAVGALARINIDA BURDAN OKUYOUZ BUTUN BOŞANMA HIKAYELERINIDE KAPIVERIYOLAR KADININ KOYNUNDn kocayı gorgusuz ablalar kızkardesler gorumce musveddelerı fesat lar.Allaha hayırlı gorumceler versın.ayrıva absurtdemek ne demek o nasıl bır agız oyle çolukcocukmusun sen bırsey dıyorsak vardır bır bıldıgımız ..yaşamısızkı gormusuzkı yazıyorusz.Önce dusunceye saygı gayet acık yazmısın butun ılıskılerın dozu ıyı ayarlanmalı sevgı saygı bıyere kadar.artık kadında yuvadan ucuyırsa erkekde uvadan ucuyor kaynana gorumce kıskırtıp doldurup sımartmayacak oğlum kardesım dıye ..gelen kızın anası babası abısı bacısı yokmu?? neyse sana ızah etmeyecegım anlasan dıger mesajı anlardın.anlayan anlamıstır zaten bu ınce mesajı......

merak ettim senin abin yada erkek kardeşin var mı:26:

ayyyyyyyyyyyy cok kotu oldum anlatamam kan vucudumda pombolanmaya basladı sınırden kendı basıma gelmıs gıbı heyecan yaptım.ama mınareyı calan kılıfının hazırlar kesın bıseyler bulurlar uste cıkmak ıcın benımde erkek kuzenlerım var aynı yaslarda sayılırız cok samımı oldugumuz zamanlarda olur ama hıc bocegım demedım hem konu sahıbı arkadasıda eklememesı supelerını dogruluyo yoksa ınsan kardesce duygu beslese kuzenının esıynı eklemezmı?bıde sureklı sevgılı gıbı yazısmakta neyın nesı oluyor arkadas kıskanmakta cok haklı esıne okadar zaman ayırmıyor sureklı o kısla yazısıyormus bunun karseslıkle alakası yok benımde hem erkek kuzenlerle yıgenlerle onceden samımıyet kurulmamıssa sonradan hıc olmuyor kendımden bılıyorum kuzı kuzı demek ıcın cocukluktan kardes gıbı buyumek lazım bu kuzi kuzinın altında askım bıtanem yatıyor sankı ınsan sonradan bukardar nasıl samımı olurda kuzı kuzı dıye yanıp tutusur yapmacık bır samımıyet gostergesı .arkadasım umarım sıkıntıların gecer belkı kız sulanıyo esın habersız bılemıyorum enazından bundan sonra kendını gerı ceker heralde kız.merakla ıyı haberlerını beklıyorum cok merak edıyorum
allah yardımcın olsun

Erkekler gerçekten saf mı yoksa saf numarası mı yapıyorlar anlamış değilimTamam kızlar suçlular,hareketlerine dikkat etmeliler ama erkeklerde bir o kadar suçlular,buna müsaade ediyorlar.Allah cc yardımcın olsun canım,çok zor bir durum.

burayı okudukça artık güvenemez oldum kimseye ne bu böyle ya madem aldatacaklar niye evleniyorlar.ayrıca nasıl ahlaksız böyle erkekler ,bayanlar var ya aileleri nasıl yetiştirmiş bunları.

Öz abisi olmadığı sürece ben öyle abi-kardeş laflarına inanmam.Aynı durumu ben yaşıyor olsam,sülaleden kimse bana diyemez onlar kardeş diye,kimse beni böyle bi şeye inandıramaz.Rezil ederim onları sülaleye ben.Böylelerinin ibret olsun diye bir yerlerini kesmek lazım
Bu nasıl kuzen,bu nasıl koca böyle?Birde kuzenine laf söyledi diye,karısına hakaret ediyor.Canım böyle bir adam çekilmez,elin kızı için sana hakaret ediyor.Maddi özgürlüğünde var,bak babanda almaya geliyor,iyi bir göz dağı ver.Gerçi ilk aldatmasında da gözdağı vermişsin ama eşin yine yapıyor,bir kere yapan yine yapar canım.Hakkında hayırlısını dilerim.

çok haklısın canım evire çevire dövmek lazım o kızı akrabaysa akrabalığını bilsin bu neya birde geçmişte o kızı eşine yapmak istemişler işkillenmek için en önemli sebep dikkatli ol canım sen eşini seviyorsan ona sahip çık bune yaa böyle okuyunca sinirim bozuldu valla allah yardımcın olsun gelişmeleri paylaş lütfen

Bu arkadasimizin yasadigi cok zor bir durum.

Ama dikkatimi ceken arkadasimizn esinin kullanmis oldugu Facebook sifresini esinden gizlemeyisi.

Adam yaram yok goconmuyorum Al istedigin gibi bak kontrol et demis bence hals Kizi bunu bilincli yapiyor Adam diyede bilir karimda sifre var oda giriyor dikkatli Öl tipik turk erkegi karsindan haric bir kadin onunla ilgileniyor ve karisi kiskaniyor Bunden Daha iyi nasil ogesonu tatmim edebilirki.
Ben aralarinda bir sey olabilecegine inanmiyorum Adam kendini denemis ama Tasi Baltayi vurdugunu fark etmemis beim bu arkadasima tavsiyem Eger bir evlilige suphe girdiyse cok saglikli yurumez bana Gore ayrilmasi en sihatlisi tabiki bana Gore temenmin Allah arkadasimizin gonlune Gore versin.

şu kadınlar kulubüne şüpheyle konu açıpta yaa kızlar kocamın günahını almışım diyen kadın görmedim..
hep mi doğru çıkar şüpheler yahu..
ne hisli insanlarız biz böyle..

o kadınıda ailesine söylemeden önce şöyle güzellce döv bi
sonra da ailesine söyle kızın alın kızınızın terbiyesini biraz ben verdim evli adamlarla fingirdemesin de.
hatta önce başkasıymış gibi ailesine telefon aç. kızınız bi yuvayı yıkcak de aileside hazırlıklı olsun sonrada git sen söyle.ay ben emin ol siz kadar sinirlendim en az

o böcüğü ezerler şimdi....evli barklı erkeklerden ne umarlar bilmemki....bunların ruhunda var or.... luk....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…