Eşim ve halasının kızı :))

işte canım hata birazda eşlerde.... elalemin kızlarına yüz vermeyecekler...uzak duracaklar bazı aptal kızlarda evli erkkelere pek meraklılar...

arkadaşımın 2 çocuğu vardı... eşi polis karakolda çalışıyormuş oraya bi genç kız gelmiş...

kız yurlarda büyümüş orda çalışmaya başlamış eşimin arkadaşıda kıza çok ilgili davranmış hatta evine

götürmüş bi ev bulana kadar arkadaşımda kalmış... kız abi diyormuş... arkadaşımda evini açmış

yemeğini koymuş önüne... kıza ev bulmuşlar gitmiş ama eşinin bu kıza ilgisi devam etmiş...

yok işte elifide alalım yazık onlarda gelsin onu eve bırakıyım gidiyim alıyım gibi

tavırlar felan.. arkadaşım artık birşeyler sezmiş.. kızda uzun boylu kalın dudaklı yeşil gözlü

inanın istese çok kişiyi bulur ne istedin arkadaşımın yuvasından o kadının onca iyiliğinde...

sonra arkadaşımın arkadaşları demişler eşinle elifiş yemek yerken gördük bi arkadaşıda havuzda öpüşürken fotoğraflarını göstermiş..

sonra adamla kavgalar başlamış adam inkar etmiş seni asla bırakmam felan diye ama artık evede gelmiyormuşş..

arkadaşım kapalıydı açıldı bende onun gibi giyineceğim dedi... nasıl kızrmızı ojeler mini etekler...

arkadaşımda mavi gözlü sarışın bir bayan... güzel kadın ama bu erkkelere yaranılmıyor...

nasılda yemekler yapar cilvelidirde çok neşeli güler yüzlü kıpır kıpır bi bayandır...neyse intihar bile etti...

olmadı 3 çocuğa hamile kaldı adamı kandırıp.. ama oda olmadı adam bu kızı bırakmadı...

artık arkadaşım gitti eşinin amirine durumu anlattı kızın tahinini ankaraya çıkarrtttı ve kız gittii..

ondan sonra ilişkileride bittii... geçenlerde bu kız eşine yine aramış arkadaşım çıkmış...

demiş eliff sen hala o adamla evli nasıl kalıyorsun or... gurursuz demiş kapatmış telefonu...

şimdide eşi arkadaşın üstüne düşüyor ama arkadaşım çok soğudu ...

diyor ömrümden ömür gitti neden yaşattı bunları bana hiç sevmiyorum artık diyor ...

çocuklar için dayanıyorum diyor ve çok geçmişi açıyor unutamıyor....

çok acı bir olay anlatıyorda hala nasıl ağlıyor...

Artık faydası olmaz keşkelerin; fakat keşke ailenizi bu konuya dahil etmeseydiniz en azından şimdilik.. Ailelerin müdahil olduğu konular iğleşemiyor malesef.

Ya ilişkiler düzeliyor ailelerin kalpleri soğumuyor, ya da ilişkiler düzelmeye yüz tutsa dahi aileler araya girdiği için eşler soğuyor.

Allah yardımcınız olsun.

bende şimdi onu okuyodum daha yeni gördüm o yazdıklarınızıda..geçmişi okuyamadan yazdım..resmen yasak bişler var bu ilişkide..zaten arada karıkoca samimiyeti kalktımı insan herşeyi yapabilir..olayın sonu pek içaçıcı değil..öyle koca olmasın daha iyi..bazı şeyler acıda olsa yaşanması gerekiyo allah yardımcısı olsun..

offff off
ne oluyorsa böyle abi diye yanaşıp samimi olmaya çalışsan kızlardan oluyor hani abisiydi?eşim de dün diyor işyerinde böyle sırnaşık cıvık bir kız var o kim neyin nesi diye sorunca "ya o herkese öyle bana abi der hatta dedi tam o sırada ne oluytorsa abi diye yanaşmaya çalışanlardan oluyor diyecektim kavgaya dönüşmesin diye sustum!!!erkekler gerçekten saf akıl taşımıyor abi diye yanaşanlara kanıp anlattığın gibi ne olduğunu anlamadan kıza kapılabiliyor..Allah kimseye böyle şeyler vermesin kimseyi kimsenin eşini nefsine şeytana uydurmasın dilerim..amin..

böylesi kızlar benim diyen erkeği yoldan çıkarır..bol bol dua edelim allah yuvamızı bozmasın..onlara fırsat vemesin..ona bi beddua ettim1 ay sürmedi eşinin işleri dolayısıyla başka ile gittiler..ohh şükürler olsun allahım..
allah bu derttekileri de kurtasın..

Her kelimesine katılıyorum

belkide kuzen olduğu için bacı gözüyle bakıyordur,hemen alevlenmeyin,çünkü o kızı seçmiş olsa daha önce onu kabul ederdi...biliyorum çok can sıkıcı bir olay..yinede umarım sizin düşündüğünüz gibi değildir....

canım birazda adamın içinde olacak bazılarıda yapmıyor fırsatı olsa bile karekterle alakalı....

yetişme tarzıyla alakalı... eşin inde kafasına sokma birden böyle konuşarak bence ...

sanki bunu yapanlar yuvayı yıkanlar mutlu olabilecekler mi???

Allah aşkına böcüğüm bebeem ne???? bunları kuzende olsa evli bir adama söyleyemez devir kötü eşinide düşünmeli hem iyi bir hala kızı olsa sırf adamla değil eşiylede konuşurdu kadınlar hissediyo böyle şeyleri boş kuruntu değil yanii

Son düzenleme:

art niyet var anlatılanlarda ... eşi kızı daha önce görmemiş...

zaten hayatında konu sahibi varmış.... annesi lafını açmış eşide kapattır mış...

zaten konu sahibi hamileyken eşini aldatmış kız affetmiş...

şuandada yapar yani baktı kızda yeşil ışık yakıyor....

ayyy allah islah etsin...

kuzeniyle sonradan tanışıp samimiyeti kurmuşlar ama biraz fazlaca kurulmuş bir samimiyet.

bide daha önce aldatmış mı adam zaten sabıkalıymış, aldatma olunca affetmemek gerekiyor , hala kızı falan değil mesele adam başkasını bulsa yine aldatır .

Son düzenleme:
ne oldu acaba çok merak ettim o hala kızıda hazır kocaya konduğunu sanmasın yuva yıkanın yuvasıda elbet bozulur

oruçlu olmak kişilik değiştirmiyor elbetteki ama siirli yapıyor ve kızın ne alattığı olayı nasıl aksettiği bilinmiyor adamı nasıl sinirlendirdi yine diyorum adam aldatsa şifreyi değiştirir ben normal olduğunu söylemedim zaten bende ilk okurken empati kurdum içim yandı ama görüntüler insanı aldatır hele yazışmalar hepten aldatır ben sadece kesin kesin emin olsun diyorum diyecek bizimde bir sürü lafımız var onlara ama bekliyoruz erkekler bazen karşıdakinin art niyetini anlamazlar küttür o bana böyle dedi bende öyle diim derler yanlış anlaşılacaklarını düşünmezler evet arkadaşımız fikirlerimizi sormuş benim fikrimde emin olunması hiç karşılaşmadınız mı bu olay %99 böyle gördüm eminim diipte tam tersi çıkan bir durumla yapmayın yaa herkes sizler gibi düşünüyor kim hazmeder kimse ama ya yanılıyorsanız hiç düşünmedinzmi hırsızın ismi çıkmış 9a inmez 8e demişler bi kere yaptıysa kesin yapar diyorsunuz ne diiim Allah herkesin hakkında hayırlısını versin 2 yaşında çocuğu varmış allah yardımcısı olsun yanlış anlaşılma olduysada hemen anlaşılsın inşallah.

Sinirlenmemek eldemi ki?
Ahhh işte insan o anda ne yapacağını şaşırıyor
keşke kuzen modunda devam etselerdi de daha net deliller alabilirdi.

Kayınvalidenin gelini tutacağını sanmıyorum ama inşallah her şey ortaya çıkar.
Benim bile ellerim titriyor Allah yardımcı olsun

Tam anlamıyla sinir oldum burdan doğal karşılayan arkadaşlar her kuzen bir değil...bunlar evlilik düşünmüş zamanında...ikincisi yıllar sonra tanışmışlar ,bu mesajlaşma ilişkiye kadar gider gitmek üzere hatta...yangına körükle hiç gitmem sakinimdir ama konu sahibi yazmış işte tüm gün sürekli yazışıyorlarmış...kızın bahanesi peşimde bir erkek var yardım et vb...
sevgili konu sahibi o kızı derhal kocanın facesinden sileceksin ve engelleyeceksin sonrasında telefonla arayacaksın ve bana bak haddini bil evli bir adamla samimiyet olmaz seni cümle aleme rezil ederim dicek gerekirse anasıyla da konuşacaksın...varsın halasıyla da küsün eşinizin ne cıkar ki bunca yıl onlarla mı var oldunuz bunca yıl kocanız mı korudu o kızı..ben size söylüyorum önlem alın yoksa yakında yerinize geçer kocanızdan olursunuz

off gbgz nin şu an neler yaşadığını düşündüm de ürperdim resmen Allah yardımcısı olsun.
o iki pisliğinde tüm yaptıkları gizli kalmadan bir bir ortaya çıkar umarım....

Aldatmak sadece fiziksel eylem midir?
Diyelimki eşi aldatmadı ve kız yanaştı
peki eşini uyarmalarına rağmen neden aralarına hala mesafe koymadı
Siz, kendi eşinizin kuzeninden bu şekilde erkeklik duygularını
ön plana çıkartacak güzel sözler ve ilgiler görseydiniz oruç mu aklınıza gelirdi?
Lütfen kimse burada akıl hocalığı yapmıyor,
görünen köy ortada
ama demekki adamda memnunki
5 yıllık eşine elin kızı için ağzına geleni söyleyebiliyor

hepimiz aynı taraftanız ama ben yavaş gidin diyorum siz hızlı tek farkımız bu Allah yardımcısı olsun

bence şu hala kızı rövanş derdinde.belli ki eziklenmiş ve ayırma planı yapmış.ama kusura bakma kocanın da içinde uhde kalmış hani...ben olsam kızla bi konuşurdum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…