Eşim ve halasının kızı :))

evet, bir avukat tut, yada maddi durumun yoksa baroya git, maddi durumum yok, boşanmak istiyorum çocuğumuda bana göstermiyorlar de ordan yardımcı olurlar sana

Çocuğunuzu hak etmiyor muşsunuz öyle mi? Adama bak... İnsanlarda hiç utanma yok gerçekten. Kendisi mi hak ediyormuş çocuğunuzu? Pişkinliğin bu kadarı... Endişelenmeyin, sizi çocuğunuzdan ayıramazlar, yaşadıklarınız çok zor ama kazanan siz olacaksınız. Umarım o kızın abisi, babası filan da duyar bu olanları. Şimdi arkadaşların da dediği gibi hemen bir avukat bulun, yapılması gerekenleri öğrenin. Çocuğunuzu alın o sefil insanların arasından.

duruma çok üzüldüm ama hala iştesin yuvan yıkılmış aldatılmışsın hakarete uğramışsın evladın elinden alınmış ama sen hala iştesin nasıl oluyor bu ip koptu zaten o hıyar adamın yanınamı kalıcak kalk avukat bul polise git bişeyler yap burada nette yazmaktan daha faydalı bir adım at hadi hadi hadi

Evet böyle bir şeyi bende duymuştum. Aynı şey bir arkadaşımın başına geldi eşi aldattı boşandılar çocuğun velayeti annede kaldı. Baba da her ay nafaka ödüyor.
Öncelikle sakin kafayla düşünün. Birde Kimsenin yanında mümkün olduğunca hakaret etmeyin sizi haklıyken haksız duruma sokmaya çalışırlar.
Deliller ve ispatlarla hareket edin.Hatta eşinizin eski aldatmasına dair deliller de hala mevcutsa onları da ortaya çıkarmaya çalışın.

Canım aldattığına dair elimde bi kanıtım yok ama daha önemli mahkeme kağıtları var işe yaramı dersiniz

Geçmiş olsun kurtulmuşsun o pislik insanlardan(!)...
Avukata başvur o daha içerikli yol gösterir sana ve yazışmaların çıktısını al klavyede PrtSc tuşuna basıp painte yapıştırırsan olduğu gibi resim olarak yapışır mahkemede de sana çok yardımı olur. tabi o adam(!) silmediyse yazışmaları...

Canım aldattığına dair elimde bi kanıtım yok ama daha önemli mahkeme kağıtları var işe yaramı dersiniz

Elinde ne varsa hepsini kullanmaya çalış avukatın bu konuda sana yardımcı olacaktır.
Allah (c.c) yardımcın olsun canım. İnşallah eşinde halasının kızı da layıklarını bulurlar.

canım oncelikle sakin ol ben sana yardımcı olayım. velayet işini dert etme çoçuğu sana verecek hakim rahat ol göstermezse kendi düşünsün yasalar senden yana. Boşanma davası aç hiç bekleme mahkeme esnasında telefon kayıtlarıni isteyeceksin şahitler bulacaksın zaten senin lehinde ilerleyecek herşey üzülme. mutlaka boşanma davasının yanında tazminat davası aç.

nasıl mahkeme kağıtları neye dair canım?aldattığına dair arkadaşlarınız yok mu mesela sizi tekrar yemekte bi araya getiren gelinlik falan giydiğiniz yemek var ya.onalar şahit olabilir aldatılmaya huzursuzluğa zoraki barışma dersin

hiçte fesatlık değil bu senın yaptığın normal onların yaptığı anormal canımm bence eşine söyle ..rahatsız oluyorum lutfen konusma de...şimdiye kadar konusmadında sımdıden sonramı konusmak sıkı fıkı olmak geldı aklına hayret bısey ya sen yapsan aynı seyı varya basına kakarr durur...pes etme bu devırde kımseye guven olmaz..bu halasının kızı bıle olsa...

Çocuğunuzu almayı deneyin.
Eğer vermezlerse savcılığa gidip dilekçe vermeniz gerekiyormuş

canım oncelikle sakin ol ben sana yardımcı olayım. velayeti sana verecek hakim dert etme çoçuğunu göreceksin göstermezse kendi düşünsün yasalar senden yana. bekleme davanı aç mahkeme esnasında zaten telefon dökümleri dosyaya girecek şahitler konuşacak her türlü ispatlarsın yani rahat ol. ayrıca mutlaka tazminat davası aç

mecburum canım yanımdaki arkadaşım senelik izninde o dönmeden izni bile zor alabiliyorum zaten tek sahip olduğum şey işim onuda kaybedemem cuma dan sonra ben çıkıyorum 2gün dayanıcam mecburum içim yanıyor tek bir gece bile beni öldürdü alalhım hiç birinizi yavrularınızdan ayırmasın çok kötüyüm çok nefes alamıyorum boğazıma düğümleniyor herşey

evet bu şekilde de kayıt edebilirsiniz aslında o anda yapmış olsaydınız çok iyi olurdu ama hala eşinizin faceni açabiliyorsanız varsa mesajları hepsini printScrn tuşuna basarak paint dosyası açıp yapıştırın.

eşin face şifresini değiştirdimi acaba..bende bunu düşündüm şimdi...yada dün gece sabaha kadar ne konuştular kuzişiyle..!!

aaaa evet eşinin face şifresini gir sen değiştir başka bir mail adresi ver face sayfasına kendi mail adresini biliyorsan onların da şifresini deiş.ama face sine başka mail adresi ver ona yönlendir seninm bildiğin adres olsun...gir bak bakalım...şifre değişmişse işi bilen biri şifreyi kırar girer.

cnm Allah yardimcin olsun...insallah cocuguna kavusursun...daha kotu seyler yasanmadan bosanirsinz insallah(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…