şimdi avukatı benmi tutayım omu bu konuda yardımcı olurmusunuz boşanma kağıdının bir an evvel eline geçmesini istiyorum benim daha önceki gibi döneceğimi düşünüyor bilmiyorki benim kafamda tamamne bitti yok oldu
yasalar boşanma davasında 12 yaşına kadar mutlaka anneye veriyor uyuşturucu ve yüz kızartıcı bir suç olmaması halinde..diğer bir topikte okudum orada da adamın biri sana deli raporu alır çocuğu alırım diyor.böylesi şerefi bozuk olanlardan beklenen birşey.iftirayı atmış hemen.Allah senin yanında bunu unutma Allah çıkarsın dilerim hepsinden.sen netten delil bulmaya çalış hemen tabi o adam silmediyse...inşallah silinenleri geri getirecek bir program vardır...
Canım aldattığına dair elimde bi kanıtım yok ama daha önemli mahkeme kağıtları var işe yaramı dersiniz
Canım aldattığına dair elimde bi kanıtım yok ama daha önemli mahkeme kağıtları var işe yaramı dersiniz
duruma çok üzüldüm ama hala iştesin yuvan yıkılmış aldatılmışsın hakarete uğramışsın evladın elinden alınmış ama sen hala iştesin nasıl oluyor bu ip koptu zaten o hıyar adamın yanınamı kalıcak kalk avukat bul polise git bişeyler yap burada nette yazmaktan daha faydalı bir adım at hadi hadi hadi
Geçmiş olsun kurtulmuşsun o pislik insanlardan(!)...
Avukata başvur o daha içerikli yol gösterir sana ve yazışmaların çıktısını al klavyede PrtSc tuşuna basıp painte yapıştırırsan olduğu gibi resim olarak yapışır mahkemede de sana çok yardımı olur. tabi o adam(!) silmediyse yazışmaları...
canım oncelikle sakin ol ben sana yardımcı olayım. velayeti sana verecek hakim dert etme çoçuğunu göreceksin göstermezse kendi düşünsün yasalar senden yana. bekleme davanı aç mahkeme esnasında zaten telefon dökümleri dosyaya girecek şahitler konuşacak her türlü ispatlarsın yani rahat ol. ayrıca mutlaka tazminat davası aç[/QUOT
7YAŞINA KADAR ANNEYE VERİLİYOMUŞ DOĞRUMUDUR ŞAYET ANNE BEN BAKAMAM DERSE BABAYA VERYOLARMIŞ BİDE BENİM ELİMDE MAKKEME KAĞITLAR VAR ZAMANINDA ESRAR KULLANMIŞ MAHKEMES OLMUŞ ŞUAN KULLANMIYOR BİLİYORUM AMA GEÇMİŞTE YAPMIŞ AMA Bİ FAYDASI OLURMU DERSİNİZ
canım oncelikle sakin ol ben sana yardımcı olayım. velayeti sana verecek hakim dert etme çoçuğunu göreceksin göstermezse kendi düşünsün yasalar senden yana. bekleme davanı aç mahkeme esnasında zaten telefon dökümleri dosyaya girecek şahitler konuşacak her türlü ispatlarsın yani rahat ol. ayrıca mutlaka tazminat davası aç[/QUOT
7YAŞINA KADAR ANNEYE VERİLİYOMUŞ DOĞRUMUDUR ŞAYET ANNE BEN BAKAMAM DERSE BABAYA VERYOLARMIŞ BİDE BENİM ELİMDE MAKKEME KAĞITLAR VAR ZAMANINDA ESRAR KULLANMIŞ MAHKEMES OLMUŞ ŞUAN KULLANMIYOR BİLİYORUM AMA GEÇMİŞTE YAPMIŞ AMA Bİ FAYDASI OLURMU DERSİNİZ
Kesinlikle çok faydası olur kesinlikle kullan. Çocuğunu alabilmek büyük bir fırsat daha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?