eşi geçmiş yazışmaları siliyor zaten.. onlara ulaşma şansı yok artık..
5yıldır çalışıyorum bütün emeklerim uçtu gitti çalştım kredi çektim çalştım kredi çektim bundan 3ay önce 10 tl çektim kendi adıma çoğu broçta benim üstüme kartlar desn öyle benim nasıl kalkıcam hepsinin altından size tavsiyem hiç bişeyinizi üzerinize yapmayın borç sa eşiniz üstüne olsun çok aptalım çok araba onun üzerine ev zaten mirasa giriyor üzerimize almamıştık daha benim kaygım çocuğumun geleceği kendimi düşünmüyorum tazminat açayımmı bilmiyorum ama o kkkkkkkkkkkkkkkkin hiç bişeyini istemiyorum
oama boşanmak ayrılmak fikri içini acıtıyorsa hala hazır değilsen hemen acele etme biraz bekle sabret etrafından güveneceğin insanlardan yardım iste istersen sosyal danışmanlardan yardım al bu süre zarfında işler iyice anlaşılsın ortaya çıksın hala kızlarının neler dediği önemli değil kendini bilmez insanların yaptıkları yüzünden yuva dağılmamalı tabii eşinin yaptıkları hiçççç hoş değil ama bekle hatasını anlar özür diler belki sonuç olarak ortada bir evladınız var sen içini ferah tutmaya çalış allah görüor allah biliyor.tabii öncelikle bir şekilde yavrunu al..
Var canım..eğer bpşanma davası açarken bilişim suçları mahkemesinede başvurursa pc de ne haltlar karıştırmış tek tek çıkıyor mahkeme kararıyla..
kanıtım yok deme telefon görüşmesi dökümleri var ya.... O da bi kanıt bence
telde konuşuyolarmıydı bilemiyorum ki
canım az önce msj attı görüşelim diyor şimdiden pişman ama inan ben çok şeyler yaşadım vurdu dövdü aldattı kakaret etti üstüne esrar kullandığını öğrendim 1yıl onunla mücadele ettim olmadı olmadı olmadı o şansını çoktan kabetti bundan 1ay önce annemler bende kalıyolardı tadilat vardı evleinde onların yanında beni rezil etti annemim üstüne yürüdü falan çoktan ipini çekmem lazımdın geç kaldım dönüşü telafisi yok artık
var canım..eğer bpşanma davası açarken bilişim suçları mahkemesinede başvurursa pc de ne haltlar karıştırmış tek tek çıkıyor mahkeme kararıyla..
Yemek saatinde çıkıcam 1saat arkadaşın boşanma işiyle ilgilenen bi avukat var arkadaş görüştü bi fikir alıcam bakalım baro ya başvuru için ne gerekiyo inanın hiç bilmiyorum ne nasıl oluyor cuma günü izine çıkıyorum pztsi hemen başvurmak vakit kaybetmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?