Eşim ve halasının kızı :))

5yıldır çalışıyorum bütün emeklerim uçtu gitti çalştım kredi çektim çalştım kredi çektim bundan 3ay önce 10 tl çektim kendi adıma çoğu broçta benim üstüme kartlar desn öyle benim nasıl kalkıcam hepsinin altından size tavsiyem hiç bişeyinizi üzerinize yapmayın borç sa eşiniz üstüne olsun çok aptalım çok araba onun üzerine ev zaten mirasa giriyor üzerimize almamıştık daha benim kaygım çocuğumun geleceği kendimi düşünmüyorum tazminat açayımmı bilmiyorum ama o şerefsizin hiç bişeyini istemiyorum

eşi geçmiş yazışmaları siliyor zaten.. onlara ulaşma şansı yok artık..

Var canım..eğer bpşanma davası açarken bilişim suçları mahkemesinede başvurursa pc de ne haltlar karıştırmış tek tek çıkıyor mahkeme kararıyla..

korkma o konuda eşya mal yarı yarıya artık çeyiz olarak ispatladığın eşyalara hak talep edemez.ah ah üstüne yapmasaydın keşke..ama mal sonra gelir takma sen mağdur olduğunu bir ispatla tazminatını ayrıca nafakanı alacaksın Allah ın izniyle.donuna kadar alıp süründür onları madem boşanmaya iyice niyetlisin.sana yaptığının faturaını ödemeli!!!! bu arada velayeti sana verecekler baba içinde bir görme günü seçecekler hakimden "benim yanımda görme izni olsun sadece çocuğumu kaçırmaya kalktı çünkü güvenim yok" de ispat olarak da şimdi sıcağı sıcağına karakola şikayet et dilekçe ver ya da savcılığa ..o dilekçe ispatın olur çocuğu göstermediğine dair.dilekçende "çocuğumu vermedi kaçıracağını;göstermeyeceğini söyledi diye belirt.bu da mahkemede delil olur ayrıyeten inşallah hakim de sedece anne varken görebilir.

Son düzenleme:

canım az önce msj attı görüşelim diyor şimdiden pişman ama inan ben çok şeyler yaşadım vurdu dövdü aldattı kakaret etti üstüne esrar kullandığını öğrendim 1yıl onunla mücadele ettim olmadı olmadı olmadı o şansını çoktan kabetti bundan 1ay önce annemler bende kalıyolardı tadilat vardı evleinde onların yanında beni rezil etti annemim üstüne yürüdü falan çoktan ipini çekmem lazımdın geç kaldım dönüşü telafisi yok artık

ya boşunamı yazdım okumuyor bıle nıye burdasın gıtsene ıslemlere başla zaman aleyhıne ıslıyor....ayy Allah yazmasın benım cocugum oda duracak ben netlerde konuscam gıtsene buradan

şimdi öncelikle bi sakin olun ve imkanlarınız dahilinde en acilinden bir avukat ile görüşün (baroya gidin)olayın seyri şu sıcak zamanlarda belli oluyor... lütfen burada artık vakit kaybetmeyin bizleri aşamalardan haberdar edersiniz ama bizler çok iyi niyetlerle tavsiyeler versekte yasaların ayrıntılarını yapılması gerekenleri bilemeyiz ... allah korusun çocuğunuzu bi yere falan götürüler kaçırırlar alamayın diye bir an önce harekete geçin ...

Var canım..eğer bpşanma davası açarken bilişim suçları mahkemesinede başvurursa pc de ne haltlar karıştırmış tek tek çıkıyor mahkeme kararıyla..

tr.de bilişim hukuku o kadar gelişti mi canım? facebook eski yazışmaları verecek..

bunun yaşanmışını gördün mü, mantık mı yürütüyorsun? çünkü bilişim hukuku oldukça ama oldukça zayıf ülkemizde..

telde konuşuyolarmıydı bilemiyorum ki

Kesin konuşuyolardır... ayrıca bilişim suçları nabar eder bi şekilde bulur biyerden bi ip ucu... şimdi arkadaşların dediği gibi polise git şikayette bulun elinde ilerisi için bi tutanak olsun çocuğumu aldı elimden kaçırmakla tehdit ediyor diye...

Yemek saatinde çıkıcam 1saat arkadaşın boşanma işiyle ilgilenen bi avukat var arkadaş görüştü bi fikir alıcam bakalım baro ya başvuru için ne gerekiyo inanın hiç bilmiyorum ne nasıl oluyor cuma günü izine çıkıyorum pztsi hemen başvurmak vakit kaybetmek istemiyorum

o çocuk onun değil ikinizin çocuğu bostanda yetişmedi korkmayın bence alabilirsiniz! merak ettim o hala kızı napıyo şu an ?! o değilde face şifresini değiştirmeyin bence girmeyinde bilişim suçu işlersiniz

telde konuşmasalar numarası nı nerden bilecekti. sen hiç zaman kaybetmeden işten izin alamıyosan telefonlar falan bi avukat ayarla dedikleri gibi güvendiğin arkdaşına face şifresini değiştittir. bilgisayara el koydukları zaman bütün geçmişini çıkartırlar onun tel dökümleride öyle. esrar üstüne yürüme dayak küfür daha ne olsun senin alyhine hiç korkma çocuğunu alırsın. ama acele et olay soğudumu kalbindeki nefrette zamanla azalır. ne kadar çabuk hareket edersen o kadar iyi

Bunun boyle sevıyesız ve adi oldugunu anlamadınmı konusurken tanısırken sevdım dıye evleıyorsunuz ama huylaını sularını tartmıyorsunuz.sankı evde kalıcaksınız.onuda gectım bı bakın evlılık yurumuyorsa cocuk yapmayın.Allah yardımcın olsun ne dıyım.

ok kolay gelsin şimdiden, böyle durumlarda ilk gün çok önemlidir resmiyette ne yapılması gerekiyorsa (Şikayet, tutanak vs) onu avukattan iyice öğren... inşallah iyi bir avukattır...

var canım..eğer bpşanma davası açarken bilişim suçları mahkemesinede başvurursa pc de ne haltlar karıştırmış tek tek çıkıyor mahkeme kararıyla..

canım gerçektenmi şimdi bu ne yapıyosa şirketteki pcde yapıyor gerçekten çıkıyormu inan şuan çok mutlu oldum rabbim yardım et sen tek isteğim çocuğum dularını esirgemeyin bende.

o avukat sana herşeyi anlatır burda kafanı karıştırmana gerek yok çok iyi olmuş böyle bir şey iyi denk gelmiş bugün onunla görüşürsen yolunu çiizceksin inşallah

sen cevap verdin mi mesajına peki?

Boşan yada boşanma diyemem canım hayat senin ama bir değil birkaç kez bazı çirkinlikler yaşamışsın bence düzelmez bu saatten sonra. Sadece şunu söylüyorum sana boşanmayı istiyorsan bu konuda kararını verdiysen tazminat davası için hiç düşünme bence. Seni ne kadar yıprattığının farkındasın herhalde canım. Bu adamın donuna kadar almalı acıma hiç. Geleceğini düşün bizde ne davalar var oyle çatır çatır tazminatları aldılar senin durumunda olan müvekkillerimiz korkma sonuna kadar davalarının arkasında dur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…