canım oncelikle sakin ol ben sana yardımcı olayım. velayeti sana verecek hakim dert etme çoçuğunu göreceksin göstermezse kendi düşünsün yasalar senden yana. bekleme davanı aç mahkeme esnasında zaten telefon dökümleri dosyaya girecek şahitler konuşacak her türlü ispatlarsın yani rahat ol. ayrıca mutlaka tazminat davası aç[/QUOT
7YAŞINA KADAR ANNEYE VERİLİYOMUŞ DOĞRUMUDUR ŞAYET ANNE BEN BAKAMAM DERSE BABAYA VERYOLARMIŞ BİDE BENİM ELİMDE MAKKEME KAĞITLAR VAR ZAMANINDA ESRAR KULLANMIŞ MAHKEMES OLMUŞ ŞUAN KULLANMIYOR BİLİYORUM AMA GEÇMİŞTE YAPMIŞ AMA Bİ FAYDASI OLURMU DERSİNİZ
geçmişte derken EVLİLİK TARİHLERİ İÇİNDE YAPTIYSA ÇOK GÜZEL KANIT OLUR atma onları derim tabi tarihlerini yine avukat değerlendirir.ben bir hukuk sitesinde avukatın 12 yaşına kadar annede olabileceğini okudum ama senin en sağlıklı bilgi kaynağın avukat olacaktır.
12 yasına kadar Yargıtayın da kararlarında belirttiği üzere çok ters durumlar söz konusu olmadıkça ( annenin uyuşturucu filan kullanması v.s. ) çocukların velayeti annelerine verilir.
Saygılarımla AvuKat Özbay Demirel ALINTILADIM ..
mecburum canım yanımdaki arkadaşım senelik izninde o dönmeden izni bile zor alabiliyorum zaten tek sahip olduğum şey işim onuda kaybedemem cuma dan sonra ben çıkıyorum 2gün dayanıcam mecburum içim yanıyor tek bir gece bile beni öldürdü alalhım hiç birinizi yavrularınızdan ayırmasın çok kötüyüm çok nefes alamıyorum boğazıma düğümleniyor herşey
eşin face şifresini değiştirdimi acaba..bende bunu düşündüm şimdi...yada dün gece sabaha kadar ne konuştular kuzişiyle..!!
yangına körükle gitmesek eğer isteselerdi halasının kızı ve eşi evlenırlerdı zaten adam yok demiş benım kız arkadasım var demıs ve nıhayetınde bak evlıler belkı kayınvalıdenın dusuncesınden hala kızının haberıde yoktur aıle ıcınde boyle yakıstırmalar oluyor ama gelınlerın uzatıpta akrabalık ılıskılerını koreltmesıne gerek yok dıye dusunuyorum dedıgım gıbı esıyle konusması ve hala kızıyle samımı olması lazım eger kız samımı olmazsa ve esıde konustugunda tatmın edıcı cevaplar almazsa hareketlerınde bı degısma varsa o zmn tmam sınırlenılır ama sımdı boyle davranmanız kendı kendınıze zarar vermenıze neden olur...
canım babamlarda net yok bilmiyorum değiştirdimi
şimdi bakamıyormusun işyerinden..
canım oncelikle sakin ol ben sana yardımcı olayım. velayeti sana verecek hakim dert etme çoçuğunu göreceksin göstermezse kendi düşünsün yasalar senden yana. bekleme davanı aç mahkeme esnasında zaten telefon dökümleri dosyaya girecek şahitler konuşacak her türlü ispatlarsın yani rahat ol. ayrıca mutlaka tazminat davası aç[/QUOT
7YAŞINA KADAR ANNEYE VERİLİYOMUŞ DOĞRUMUDUR ŞAYET ANNE BEN BAKAMAM DERSE BABAYA VERYOLARMIŞ BİDE BENİM ELİMDE MAKKEME KAĞITLAR VAR ZAMANINDA ESRAR KULLANMIŞ MAHKEMES OLMUŞ ŞUAN KULLANMIYOR BİLİYORUM AMA GEÇMİŞTE YAPMIŞ AMA Bİ FAYDASI OLURMU DERSİNİZ
bide esrar kullanmış kalkmış çoçuğu alacağım mı diyo söyle ona rüyasında görür tatlım üzülme
ben bunun tam tersnı dusunuyorum etrafmda cok var kaynana baskasnı ıster oqlunu sevdıqı kızdan vazqecremz bunlar ewlnır aradan yıllar qecer kaynana yıne ıse koylur o kızın buraya yerlesmesınde bıle sebp vardır kıı kız da cok suc var qırmesn kardesm ewlı adam nıe konusp duruyo kuzende olsaa kııı doguda ewlneıyolar kuzenler adamda belkı ılk defa qornce hosuna qıttı ne maqlum qunah almak ıstemem sende sakın yanlıs anlama ama bence bı an once cekıp al kocanı cunku ınsanlar bırbrlernı hıc sevmıyo olsada sureklı konusnca yenı ynlerını fln tanıyınca bırbrlrnden etkılenebılıyolar bıde kafasında eskıden bunla ewlnebılırdım dusuncesı varsa cok tehlıkelıı ole akraba olmasada olur kocanla acık acık konus ben rahatsaız oluyorum de konusmanı azalt de hatta face hesbnı kapat bayramlarda mısfrlıkte fln karsılasıp konussunlar kardesım !
Kesinlikle çok faydası olur kesinlikle kullan. Çocuğunu alabilmek büyük bir fırsat daha.
İÇİM RAHATLADI ŞMDİ ÇOK SAĞOLUN
geçmişte derken EVLİLİK TARİHLERİ İÇİNDE YAPTIYSA ÇOK GÜZEL KANIT OLUR atma onları derim tabi tarihlerini yine avukat değerlendirir.ben bir hukuk sitesinde avukatın 12 yaşına kadar annede olabileceğini okudum ama senin en sağlıklı bilgi kaynağın avukat olacaktır.
12 yasına kadar Yargıtayın da kararlarında belirttiği üzere çok ters durumlar söz konusu olmadıkça ( annenin uyuşturucu filan kullanması v.s. ) çocukların velayeti annelerine verilir.
Saygılarımla AvuKat Özbay Demirel ALINTILADIM ..
CANIM RABBİM RZI OLSUN SİZLERDEN.EVET EVLİLİK TARİHİ İÇİNDE VAR ÖNCESİDE VAR
CANIM RABBİM RZI OLSUN SİZLERDEN.EVET EVLİLİK TARİHİ İÇİNDE VAR ÖNCESİDE VAR
( Allah senden de razı olsun canım ve buradaki herkesten.)
güzel işte... tarih yakın mı şimdiki zaman onu merak ettim yakınsa daha da iyi aman kaybetme o kağıtları cidden boşanacaksan en ufak bir delile bile ihtiyacın var hem yavrunu hem de yüklüce bir tazminatı söke söke alacaksın inşallah.
canım güvendiğin birine tel aç neti olan biri olsaun eşinin face adresini ve şifresini ver değiştirmiş mi bak bakalım değiştirmemişse geçmiş yazılarını kopyalamasını rica et hemen o adam silmeden....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?