Eşim ve halasının kızı :))

Son düzenleme:
bu noktaya geldiğine inanamıyorum çok üzüldüm. İçimden ona o ş....siz kıza sövmek hatta onu bulup saçını başını yolmak
geliyor.Kadının en büyük düşmanı yine kadın. Böyle bir durumda nasıl teselli verilir ne denir. İhtiyacın olan zaman ve oğlun. İnan zaman
geçtikce yaran soğudukca canın daha az yanacak. Rabbim yardımcın ve seninle olsun. Tilkinin dönüp dolaşıcağı yer kürkçü dükkanı.
Sen sadece pişman olacağın şeyler yapma.Alnın açık başın dik olsun.Yere çok sağlam basmalısın hem kendi hem oğlun için Allah yardımcın
olsun

Face ine baktınız mı. Şifresini değiştirmiş mi.
Görüşmeler duruyor mu hala.
Üzülmeyin mahkemede bunların hepsini isteyebiliyorsunuz.
telefon görüşme kayıtlarını da.
O şimdi suçu açığa çıktığı için bu kadar çıldırmış durumda
Aileyle muhatap olmamaya çalışın

allah o hıyar adamı senin bir bardak suyuna muhtaç etsin ama içemesin insallah hem suclu hem güçlü o kuzen bozuntusununda yuvası falan olmaz zaten

Son düzenleme:

ben bunun tam tersnı dusunuyorum etrafmda cok var kaynana baskasnı ıster oqlunu sevdıqı kızdan vazqecremz bunlar ewlnır aradan yıllar qecer kaynana yıne ıse koylur o kızın buraya yerlesmesınde bıle sebp vardır kıı kız da cok suc var qırmesn kardesm ewlı adam nıe konusp duruyo kuzende olsaa kııı doguda ewlneıyolar kuzenler adamda belkı ılk defa qornce hosuna qıttı ne maqlum qunah almak ıstemem sende sakın yanlıs anlama ama bence bı an once cekıp al kocanı cunku ınsanlar bırbrlernı hıc sevmıyo olsada sureklı konusnca yenı ynlerını fln tanıyınca bırbrlrnden etkılenebılıyolar bıde kafasında eskıden bunla ewlnebılırdım dusuncesı varsa cok tehlıkelıı ole akraba olmasada olur kocanla acık acık konus ben rahatsaız oluyorum de konusmanı azalt de hatta face hesbnı kapat bayramlarda mısfrlıkte fln karsılasıp konussunlar kardesım !

I. Zina
Madde 161 - Eşlerden biri zina ederse, diğer eş boşanma davası açabilir.
Davaya hakkı olan eşin boşanma sebebini öğrenmesinden başlayarak altı ay ve her halde zina eyleminin üzerinden beş yıl geçmekle dava hakkı düşer.
Affeden tarafın dava hakkı yoktur.
Uzun süredir aldatıldığı halde dava açmayan eşin aldatan eşini affettiği sonucu çıkar..
tabii tekrarlayan aldatmalarda bir önceki aldatması gösterilirmi bilemiyrm gerçekten boşanmaya ayrılmaya hazır hissediyorsanız avukatla konuşun küçük yaş çocuklar annede kalır

ah canım, neler yaşamışsın böyle.. çok üzüldüm..

baban yanındaydı, iki abin de geldi, nasıl oğlunu alamadınız o ş....sizden?

Çok kötü şeyler olmuş ama sen hiç üzülme evladın konusunda.Hakim onu sana verecek.Zamanında esrar kullanmış hem bu da iyi senin için.Gerçi öyle olmasa da hakim çocuğu yine sana verirdi.Eşin de haysiyetsizin önde gideni, bayrak sallayanı maşallah.İki günlük kuzenin nasıl yüzüne bakacakmış karısının hiç önemi yok varsa yoksa böceği.Allah rezilliklerinde boğsun ikisini de

şu yaşa bu yaşa kadar diye birşey hukukta sadece hakim çoçuğun yaşı çok küçük olduğundan anneye ihtiyaç duyduğunu gözönüne alarak anneye veriyor velayeti. vermemesi için annenin birtakım ahlaksız davranışlar içerisinde olması ,geçmişte yada şimdi uyuşturucu,esrar vs kullanması vs vs lazım.

eşşek niğdeye doğru yola cıktı bile iş işten geçti bile kocasını almak için

oama boşanmak ayrılmak fikri içini acıtıyorsa hala hazır değilsen hemen acele etme biraz bekle sabret etrafından güveneceğin insanlardan yardım iste istersen sosyal danışmanlardan yardım al bu süre zarfında işler iyice anlaşılsın ortaya çıksın hala kızlarının neler dediği önemli değil kendini bilmez insanların yaptıkları yüzünden yuva dağılmamalı tabii eşinin yaptıkları hiçççç hoş değil ama bekle hatasını anlar özür diler belki sonuç olarak ortada bir evladınız var sen içini ferah tutmaya çalış Allah görüor Allah biliyor.Tabii öncelikle bir şekilde yavrunu al..

canım güvendiğin birine tel aç neti olan biri olsaun eşinin face adresini ve şifresini ver değiştirmiş mi bak bakalım değiştirmemişse geçmiş yazılarını kopyalamasını rica et hemen o adam silmeden....

Son düzenleme:

hatta hala değiştirmemişse siz değiştirin şifresini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…