Eşim ve halasının kızı :))

önce polise git çocuğumu vermiyor göstermiyor kaçırmakla göstermemekle tehtit etti de söylediklerin belgeye resmiyete hemen dökülsün sıcağı sıcağına ki ileride mahkemede velayet davasında delilin olsun "baba çocuğu kaçırıyor tehdit ediyor "diye.

o zaman ben öğlen çıkıcam önce bu dediğinizimi yapayım

OOOO o çoktan face şifresını degıstırttırmıstır o çakal bırakırmı buna face hasebını uskudarda sabah oldu bunu sabah dusuncektınız..ama zaman aleyıne ıslıyor hep farkında degıl..tecrube konusuyor burda ama arkadaş habıre oyku anlatıyor bıze

sağolasın şimdi şifeyi değiştirtiyorum da daha önce ben girmiştim bi arkadaş bilişim suçu olur diyor anlayamadım

o zaman ben öğlen çıkıcam önce bu dediğinizimi yapayım

bir de hemen güvendiğin birine o adamın adresini ver şifresini ver girsin şifreyi değişsin ve başka bi adrese senin bileceğin bir adrese yönlendirsin faceyi.incelesin delil var mı mesajlarda.güvendiğin bir arkadaşın yoksa buradakilerden birine söyle hepimiz de seve seve uğraşırız senin için.heykır olasım geldi şu adamın ve kızın facesini sabotaj edip ne var ne yok dökmek lazım...

sağolasın şimdi şifeyi değiştirtiyorum da daha önce ben girmiştim bi arkadaş bilişim suçu olur diyor anlayamadım

nasıl bilişim suçu?sen şifreyi değiştirsen bilişim suçuna mı girecek?hım bunu düşünmek lazım ama kocan olacak adamın aklına şifremi deiştirmiş sayfamı çalmış die şikayet etmek gelmez bence baksana o barışma derdinde şuan.....

Son düzenleme:
bence siz eşinizin şifresini falan biliyorsanız girip onunla yazışsanız zaten ne olduğunu çözersiniz ben eşimin şifrelerini biliyorum böyle bir imkanınız varsa deneyin allah yardımcınız olsun ne diyeyim.insanlar ne buluyorsa evli erkeklerde anlamadım gitti yani....

sağolun ilk işim karakola gidip şikayet dilekçesi vermek olacak inanın bunların hiç birini bilmiyordum çok iyi oldu mübarek gün hepinizin rabbim gönlüne göre versin.

evet cnm..bir komşumuzun gelini eşini aldatmışş internette ve telde..eşide mahkemeye vermiş..bilişim suçlarına...eşinin kullandığı pc yi delil olarak almışlar incelenmiş tüm kayıtla msn ler adresler sohbetler videolar bir bir çıkmış..

sağolun ilk işim karakola gidip şikayet dilekçesi vermek olacak inanın bunların hiç birini bilmiyordum çok iyi oldu mübarek gün hepinizin rabbim gönlüne göre versin.

evet cnm..bir komşumuzun gelini eşini aldatmışş internette ve telde..eşide mahkemeye vermiş..bilişim suçlarına...eşinin kullandığı pc yi delil olarak almışlar incelenmiş tüm kayıtla msn ler adresler sohbetler videolar bir bir çıkmış..

cok üzüldüm yasadiklarina

meger daha bilmedigimiz ne yönleri varmis, inceldigi yerden kopmus

zaten dünde yazdim, kaynanalar gelinlerini asla tutmazlar

hatta o hala kiziyla oglunu yatakta bile görse , benim ogluma sen ne yaptinki oda böyle yapti der yine gelini suclar

kaynananin destek cikmasini beklemek cok cahilce bir düsünce olur, hemde kiz abisin kizi dis mandali koricak degildi ya

face ini çalmış olur bu durumda eşler arasındaki durum nedir bilemem ama biri bana yapsa şikayet etsem suç kapsamında değerlendirilir

harika...ama mahkemede bunlar kuzeniz biz kardeşi,z ne var balım böcüğüm desek çok normal derler hatta o kız "bu kadın bana hakaret etti "diyebilir ki malesef ispatı nette sohbette çıkar..aman hakaretvari konuşma bir daha haklısın haksız konuma düşersin.eşin olacak adam seninle konuşmaya gelecektir eminim sakin ol sinirlenmmeye çalış çünkü arada çocuk var onun için sakin ol.

katılıyorum.....hatta şimdi o kız kaynananın gönlüne taht kurmuştur bile....işveli cilveli kız e oğlum tanımadan reddetti ne bulduysa bu gelini seçti ama sonunda gerçeği gördü diyordur.....hatta oğluna da bak ben senin için en iyisini seçtim nazlandın ama sonunda dediğime geldin der....ailece gelini suçlu çıkarırlar , hala kızı da gelinin iftirasına uğramış bir zavallı oluverir....
bundan sonra atacağın adımlar çok önemli.....kesinlikle kararlı ve soğuk kanlı olmalısın.....o aileye karşı sakinliğini korumalısın....şunu yapacam, bunu söyleyecem , rezil edecem gibi söylemlerden kaçınmalı , aklınadan geçenleri yapmalı ama sessizce yapmalısın

Allah yardımcın olsun tabii evveliyatını bilmediğimiz için sadece son duruma göre konuşuyoruz yaşanılanları sen biliyorsun sen yaşıyorsun..bu yaşam senin bu hayat senin hayatında bu zamandan sonra kimlein olup olmaması gerektiğine sen karar vereceksin.o böyle demiş bu böyle demiş değil senin hayatının tek kahramanı sensin sen hayatının değerisin değerlisin bundan sonra yaşam yolunda senle kimler yürüyecek Allahın izniyle sen bilirsin..
Allahım yanında olsun..

senin dediğin çok farklı bir şey canım..

bir insanın kişisel bilgisayarında sakladığı verilere ulaşılması başka (msn kayıtları, videolar vs), facebookun geçmiş mesajlarını mahkeme ile paylaşması bambaşka..

konu sahibi face mesajlaşmalarına bir daha asla ulaşamayacak.. şünkü facebookun şirket olarak bir üyesinin geçmiş ve silinmiş mesajlarını mahkemeye sunması gerekiyor ki şirket politikalarından gizlilik gereği, bu imkansız..

Arkadaş girmiş şifreyi değiştirmiş bende öğlen çıkıcam biraz işler var yapmam gereken şimdilik çıkmam gerekiyor szleri haberdar edicem gelişmelerden öpüyorum hepinizi alalha emant olun.

Arkadaş girmiş şifreyi değiştirmiş bende öğlen çıkıcam biraz işler var yapmam gereken şimdilik çıkmam gerekiyor szleri haberdar edicem gelişmelerden öpüyorum hepinizi alalha emant olun.

sende allah a emanet ol allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…