Yemek saatinde çıkıcam 1saat arkadaşın boşanma işiyle ilgilenen bi avukat var arkadaş görüştü bi fikir alıcam bakalım baro ya başvuru için ne gerekiyo inanın hiç bilmiyorum ne nasıl oluyor cuma günü izine çıkıyorum pztsi hemen başvurmak vakit kaybetmek istemiyorum
korkma o konuda eşya mal yarı yarıya artık çeyiz olarak ispatladığın eşyalara hak talep edemez.ah ah üstüne yapmasaydın keşke..ama mal sonra gelir takma sen mağdur olduğunu bir ispatla tazminatını ayrıca nafakanı alacaksın allah ın izniyle.donuna kadar alıp süründür onları madem boşanmaya iyice niyetlisin.sana yaptığının faturaını ödemeli!!!! Bu arada velayeti sana verecekler baba içinde bir görme günü seçecekler hakimden "benim yanımda görme izni olsun sadece çocuğumu kaçırmaya kalktı çünkü güvenim yok" de ispat olarak da şimdi sıcağı sıcağına karakola şikayet et dilekçe ver ya da savcılığa ..o dilekçe ispatın olur çocuğu göstermediğine dair.dilekçende "çocuğumu vermedi kaçıracağını;göstermeyeceğini söyledi diye belirt.bu da mahkemede delil olur ayrıyeten inşallah hakim de sedece anne varken görebilir.
telde konuşmasalar numarası nı nerden bilecekti. sen hiç zaman kaybetmeden işten izin alamıyosan telefonlar falan bi avukat ayarla dedikleri gibi güvendiğin arkdaşına face şifresini değiştittir. bilgisayara el koydukları zaman bütün geçmişini çıkartırlar onun tel dökümleride öyle. esrar üstüne yürüme dayak küfür daha ne olsun senin alyhine hiç korkma çocuğunu alırsın. ama acele et olay soğudumu kalbindeki nefrette zamanla azalır. ne kadar çabuk hareket edersen o kadar iyi
telde konuşmasalar numarası nı nerden bilecekti. Sen hiç zaman kaybetmeden işten izin alamıyosan telefonlar falan bi avukat ayarla dedikleri gibi güvendiğin arkdaşına face şifresini değiştittir. Bilgisayara el koydukları zaman bütün geçmişini çıkartırlar onun tel dökümleride öyle. Esrar üstüne yürüme dayak küfür daha ne olsun senin alyhine hiç korkma çocuğunu alırsın. Ama acele et olay soğudumu kalbindeki nefrette zamanla azalır. Ne kadar çabuk hareket edersen o kadar iyi
o zaman ben öğlen çıkıcam önce bu dediğinizimi yapayım
sağolasın şimdi şifeyi değiştirtiyorum da daha önce ben girmiştim bi arkadaş bilişim suçu olur diyor anlayamadım
önce polise git çocuğumu vermiyor göstermiyor kaçırmakla göstermemekle tehtit etti de söylediklerin belgeye resmiyete hemen dökülsün sıcağı sıcağına ki ileride mahkemede velayet davasında delilin olsun "baba çocuğu kaçırıyor tehdit ediyor "diye.
tr.de bilişim hukuku o kadar gelişti mi canım? facebook eski yazışmaları verecek..
bunun yaşanmışını gördün mü, mantık mı yürütüyorsun? çünkü bilişim hukuku oldukça ama oldukça zayıf ülkemizde..
önce polise git çocuğumu vermiyor göstermiyor kaçırmakla göstermemekle tehtit etti de söylediklerin belgeye resmiyete hemen dökülsün sıcağı sıcağına ki ileride mahkemede velayet davasında delilin olsun "baba çocuğu kaçırıyor tehdit ediyor "diye.
tr.de bilişim hukuku o kadar gelişti mi canım? facebook eski yazışmaları verecek..
bunun yaşanmışını gördün mü, mantık mı yürütüyorsun? çünkü bilişim hukuku oldukça ama oldukça zayıf ülkemizde..
evet cnm..bir komşumuzun gelini eşini aldatmışş internette ve telde..eşide mahkemeye vermiş..bilişim suçlarına...eşinin kullandığı pc yi delil olarak almışlar incelenmiş tüm kayıtla msn ler adresler sohbetler videolar bir bir çıkmış..
cok üzüldüm yasadiklarina
meger daha bilmedigimiz ne yönleri varmis, inceldigi yerden kopmus
zaten dünde yazdim, kaynanalar gelinlerini asla tutmazlar
hatta o hala kiziyla oglunu yatakta bile görse , benim ogluma sen ne yaptinki oda böyle yapti der yine gelini suclar
kaynananin destek cikmasini beklemek cok cahilce bir düsünce olur, hemde kiz abisin kizi dis mandali koricak degildi ya
canım az önce msj attı görüşelim diyor şimdiden pişman ama inan ben çok şeyler yaşadım vurdu dövdü aldattı kakaret etti üstüne esrar kullandığını öğrendim 1yıl onunla mücadele ettim olmadı olmadı olmadı o şansını çoktan kabetti bundan 1ay önce annemler bende kalıyolardı tadilat vardı evleinde onların yanında beni rezil etti annemim üstüne yürüdü falan çoktan ipini çekmem lazımdın geç kaldım dönüşü telafisi yok artık
evet cnm..bir komşumuzun gelini eşini aldatmışş internette ve telde..eşide mahkemeye vermiş..bilişim suçlarına...eşinin kullandığı pc yi delil olarak almışlar incelenmiş tüm kayıtla msn ler adresler sohbetler videolar bir bir çıkmış..
Arkadaş girmiş şifreyi değiştirmiş bende öğlen çıkıcam biraz işler var yapmam gereken şimdilik çıkmam gerekiyor szleri haberdar edicem gelişmelerden öpüyorum hepinizi alalha emant olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?