Eşim ve halasının kızı :))

gizlilik 3. şahıslarla paylaşım konusunda geçerlidir, söz konusu adalet olunca mahkemeye gerekli delilleri sunmak zorunda

bilmiyorum canım orasını ben sadece duymuş olduğum olayı anlattım ki arkadaşa belki yardımı olur..ama mahkeme yoluyla bence tüm veriler alınabilir..allah yardımcısı olsun inşallah..

şifreyi deişmiş ama şifremi unuttum linkinden doğrulama kodları yada şifresi eşinin mail adresine gelir şifre yenileme yazısından tekrar ulaşabilir..bunu da unutma delil arayın hiç bulamazsanız orada tekrar aynı şifreye dönüştüür bence eğer şifreyi değişmen suç olabilecekse başını derde sokma bi de böle.şifre deişme işini tel ile mutlaka avukata sor canım ama MUTLAKA.

facebook üyelerinin kişisel aktivitilerini mahkeme ile paylaşmıyor. bilişim hukuku oldukça sıkıntılı bir hukuk zaten.. bizim hayal ettiklerimizin önemi yok..

kızlar ayrıca o mesajlaşmalarda mahkemeye aldatma delili olarak sunulacak birşey de yok..

evet böceğim, bebeem demiş, bir kadın olarak bunun cilveleşme olduğunu biliyoruz ok ama hukuk açısından bunlar iki kuzen arasında sorun olacak hitaplar değil.. o noktaya takılmamak lazım..

bu mesajlaşma yönünü aslında doğru söyledin delil olarak algılamayabilirler.aile de zaten inkar edeck yok öyle birşey diye...ama adam kuzene bişi hissetmiyor yaşamıyor olsa bile..kadına önceden neler etmiş.yani ayrıl diyerek günahına girmek istemeyiz elbette ama ayrılmak için sormuyor bu vakitten sonra da ne yaparım bana yardımcı olun diyor..gönül isterdi ki adam çocuğu koz kullanmasaydı yanlış anladın seni seviyorum ayrılmak istemiyorum deseydi böyule olmazdı ..iş sadece gelin ve o kız arasında kavga olarak kalırdı...ah ah yuva yıkıldığığı zaman çooook üzülüyorum hele bir de çocuk varsa...boşanmasına gönlüm yine razı değil.ama ille boşanacağım diyorsa yardımcı olabilecğimiz bişi varsa yaparız..

bencede onlar bu kadar rezilleşe biliyorlarsa siz bir daki,ka bile durmayın kızın ailesine bildirin bence hiç bir aile kızının böyle bişey yapmasını istemez.hiç te yanlışlıkla başkasının penceresine böcüğüm falan yazılmaz.bunların art niyeti olmazsa niye her dakika görüşsünler bizim de hala çocukları falan var biz niye herdakka görüşme isteği duymuyoruz.tamamen işin içinden çıkmaya çalışıp sizi suçlu duruma düşürüyorlar kesinlikle yılmayın derim.ve uzun süredr görüştüklerini falan herkese söyleyin tel kayıtlarınıda isteyin zaten masum olsalar yada kardeşçe olsa ilişkileri hiç itiraz etmeden çıkarırlar ortaya emin olun allah yardımcın olsun bu aziz günlerde,,,,

arkadaşın durumu çok üzücü. ama anlamadığım nokta adam hem facebook şifresini karısına veriyor hemde böyle b.klar yiyor. okunabileceğini mutlaka tahmin etmiştir ve sadece kıskandırmak niyetindeydi de olaylar büyüdü belkide.
ya da boşanmak istiyordu karısının vereceği tepkileri tahmin edip böyle bir plan yaptı.

yardım amaçlı söyledik ama bu çok ciddi bir durummuş o halde şifreyi falan değişme işini bırakın zaten onlar inceleyecekmiş.inşallah silinenleri, de alırlar tekrar.

"facebooktaki yazışmaları duvarında ise delil olarak kullanabilirsiniz
ancak bir şekilde girip özel mesajlarınızı kendiniz almaya kalkarsanız suçlu duruma düşersniz
eşiniz dahi olsa bir başkasının özel mesajlarına girmek suçtur, dikkatli olmak gerekir
Av.Merve Gürcan"
bu yazıyı görünce şaşırdım açıkçası...eşiyle ortak kulananeşinden face kullanan o kadar çok insan var ki.mesela bir arkadaşım kendine hesap açmaya gerk duymadı kocasının hesabını kullanıyor ne yani o girdi diye suç mu olacak..aman konu sahibi sen en iyisi bir avukatla enine boyuna konuş bu şifre ,face işini.

Son düzenleme:
Aman Allah'ım neler olmuş böyle.
Canım arkadaşlar o kadar güzel bilgiler vermişler ki,
kesinlikle polise git zaten savcıdan izin isteyecektir çocuğu alman için muhtemelen.
Eğer esrar kullandığına dair deliller var ise çocuk açısından tehlike olarak görülür
her halükarda evladını sana verirler.
İnşaallah her şeyi Rabbim senin için kolaylaştırır.
Eşinle konuşursan sakin ol onlara cevap verme
iyi bir avukat tut, onunla muhatap olsunlar.......

Ya ama ÇIKTI KONU SAHİBESİ,
ya bunları okumadan şifreyi değiştirise,
inşaallah bilgi almadan hareket etmez.

ben derim ki bu adam adam değil. siz kendinizi üzmeyin. bugün hala kızına .yarın komşu kızına,öbürgün işyerindekine vs vs vs siz bu adamla hergün böyle dengesizliklerle boğuşmaya takatiniz kalacak mı acaba,inanın bu admın varlığından sa yokluğu derim başka bşiy demem olmaz olsun böyle insan mı olurmuş bende evliyim kardeşim, inanki bir dakika yaşıyamazdım bu adamla helal sana çok sabır göstermişsin zaten ama yeter derim sende boşan kurtul.bir an önce hayatını düzene sok.kaybeden sen olmazsın zaten ne olduğu ortada o yansın seni kaybettiğine...allah yolunu açık etsin inş....

arkadaşı değişmiş şifreyi ama şu durumda eşi takacak değil gibi derdi karısıyla barışmak ..aramış pişmanmış sanki daha şimdiden...tekrar eski şifreye dönebilir daha mahkemeye falan vermeden.yani o kadar korkulacak bir durum yok .ama GBGZ bunu öğrensin ..hepimizin de öğrendiği iyi oldu.demek aldatma durumunda netten alıntı yada delil toplamak zararlı olabiliyor onun sayfasına izinsiz girdik diye..o halde mahkeme gereği gibi inceler inşallah

Son düzenleme:
Şu Mübarek günlerde Allah yar ve yardımcın olsun canım şu face denen illeti çıkarın artık hayatınızdan ya kaçıncı yıkılan yuva bu face yüzünden. İnş. Çocuğunada kavuşursun tez zamanda dualarım sizinle

Var canım..eğer bpşanma davası açarken bilişim suçları mahkemesinede başvurursa pc de ne haltlar karıştırmış tek tek çıkıyor mahkeme kararıyla..

konu sahibi arkadaşım bakın bu arkadaş işinize çok yarayacak bir şey söylemiş sakın es geçmeyin.

bu arada altınlarınızı sizden aldıysa ya da ortak bile harcasanız mahkeme bu altınların size iade edilmesine karar verir çünkü evi geçindirme görevi erkeğindir.

tazminat nafaka vs ne koparabiliyorsan kopart hatta o kıza da bir dava aç.sana yaşattıklarının bedelini ödesinler hem maddi hem manevi. istemiyorum onların malını parasını deme sakın. ne tazminatlardan ne mirastan vazgeç. senin bir oğlun var ve mahkeme %100 onu sana verecek. o aldıklarınla kendine ve oğluna yeni bir hayat kur.

ha bu arada borçlar da ortak borçtur mahkemeye bunu da belirt gerekeni yaparlşar.borcun senin üzerine olması farketmez.mal nasıl ortak oluyorsa evlilik süresince yapılan borçlar da ortaktır.
Bilişim suçları mahkemesini de sakın ola unutma!!!

Son düzenleme:
Kanıtım yok deme telefon görüşmesi dökümleri var ya.... o da bi kanıt bence

evet tlf kayıtları kanıtlar ıhanetı hakım sormazmı hala kızıyla bukadar konusulurmu dıye ona herkezi kandırırlarda adaletı kandıramazlar.bıgun arkadasımın karsı komsusu balkondan sapıklık yapmıs cırılcıplak cıkmıs karsısına kız cok kotu olmustu mahkemeye salonuna bende gırdım arkadasıma destek olmak ıcın hakım amca adama sordu ne dıyosun bu duruma boyle boyle dıyolar senın ıcın adam ıftıra atıyolar hakım bey ben oyle bısey yapmadım dedı.HAKIM AMCA SUS YASINDAN BASINDAN UTAN BE ADAM BU GENCECIK KIZ OKULU BIRAKIP NIYE GELSIN BURAYA SENIN GIBI BIR ADAMLA DURDUK YERE NIYE UGRASSIN DEDI ARKADASIM BEN OKULDAN IZIN ALIP GELEMEM DAVACI DEGILIM DEDI HAKIM SEN VAZGECSEN BIZ PESINI BIRAKMAYIZ BU ISIN DEMISTI YANI ADALETI KANDIRAMAZLAR NEDEMEK ZIRTPIRT YAZISMAK GORUSMEK EGER IYI NIYETLI BIR SAMIMIYET OLSAYDI SIZINLEDE SAMIMIYET KURMASI GEREKIRDI.EVLADINIZ SIZE VERILICEK KORKMAYIN ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN

senin durumunda olan bir akrabam var..yıllarca kocasının ailesini çekerek kadın şuanda ruh hastası oldu...ailesinden boşanmak nedir bilmediği için boşanmayı aklından bile geçirmedi..ve şuanda tam bir sinir hastası..boşanmayı isteyerek çok iyi yapmışsın...çünkü evlilik bir aile kurmaktır..ailelerin bu kadar bir yuvaya kastedmesiyle zaten evlilik evlilikten çıkmış...babana ben bile burdan dua edeceğiim..birde senin durumunda olup babası tarafından sahip çıkılmayan kadınlar var..aslında çok şanslısın ..sakın umutsuzluğa kapılma..çocuğunuda alırsan artık güzel günler tam senlik..eşin çok kişiliksizmiş..keşke çocuğunun annesine küfretmek yerine sahip çıksaymış!!! iki çiçeğim balım lafına kanmasaymış..anladığım kadarıyla "eski" kocan biraz tatlı söze tav olan bir adam türü..sende biraz taviz vermeyen bir yapın var..çocuğunu almak istiyorsan bu yapını değiştir..kocana samimi davran yuvayı yıkmayalaım çocuğumuzu düşünelim ben üzgünüm felan de çocuğunu kap gel sonra ..bence taktikle bu işi en kısa sürede çözebilirsin..malesef hayat insanları hiç olmadığı kişiliklere bürümek zorunda kalıyor...bence devlet kesinlikle çocuğu annesine verir...tek sorun var dava sürecek bitecek o süre zarfı uzun sürer..bunun yerine sen böyle bir taktik denemelisin.

Içimden bır hıs koca yalvar yakar arkadasımızı ıkna edıcek ıste ben senı aldatmadım onunda nıyetını anlamamızstım cok yuzverdım hatalıyım buyuzden felan dıcek ve barısıcaklar gıbı gelıyo belkı gercektende ole olabılır belkı kadının nıyetı kotuydu adamında ılgı cılve hosuna gıdıyodu belkı adam bıle bunu kendıne kabul ettıremıyordur.

Canım aldattığına dair elimde bi kanıtım yok ama daha önemli mahkeme kağıtları var işe yaramı dersiniz

iş mahkemelik olunca bütün telefon internet dökümleri çıkar canım merak etme.bir arkadaşımın da başına aynı şey geldi hepsini ispatladı.hakim çalıştığı halde hem çocuğuna hem de arkadaşıma nafaka verdi.ayrıca tazminat da verdi.temyizde arkadaşımın nafakası kesildi,ama çocuğunki artırıldı.tazminatını da aldı.çok geçmiş olsun.yalnız nafakasını yatırmıyo kocası o da 3 ayda bir icrayla alıyor.eninde sonunda alınıyor yani.Allah yardımcın olsun.

Canım aldattığına dair elimde bi kanıtım yok ama daha önemli mahkeme kağıtları var işe yaramı dersiniz

iş mahkemelik olunca bütün telefon internet dökümleri çıkar canım merak etme.bir arkadaşımın da başına aynı şey geldi hepsini ispatladı.hakim çalıştığı halde hem çocuğuna hem de arkadaşıma nafaka verdi.ayrıca tazminat da verdi.temyizde arkadaşımın nafakası kesildi,ama çocuğunki artırıldı.tazminatını da aldı.çok geçmiş olsun.yalnız nafakasını yatırmıyo kocası o da 3 ayda bir icrayla alıyor.eninde sonunda alınıyor yani.Allah yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…