senin dediğin çok farklı bir şey canım..
bir insanın kişisel bilgisayarında sakladığı verilere ulaşılması başka (msn kayıtları, videolar vs), facebookun geçmiş mesajlarını mahkeme ile paylaşması bambaşka..
konu sahibi face mesajlaşmalarına bir daha asla ulaşamayacak.. şünkü facebookun şirket olarak bir üyesinin geçmiş ve silinmiş mesajlarını mahkemeye sunması gerekiyor ki şirket politikalarından gizlilik gereği, bu imkansız..
senin dediğin çok farklı bir şey canım..
Bir insanın kişisel bilgisayarında sakladığı verilere ulaşılması başka (msn kayıtları, videolar vs), facebookun geçmiş mesajlarını mahkeme ile paylaşması bambaşka..
Konu sahibi face mesajlaşmalarına bir daha asla ulaşamayacak.. şünkü facebookun şirket olarak bir üyesinin geçmiş ve silinmiş mesajlarını mahkemeye sunması gerekiyor ki şirket politikalarından gizlilik gereği, bu imkansız..
facebook üyelerinin kişisel aktivitilerini mahkeme ile paylaşmıyor. bilişim hukuku oldukça sıkıntılı bir hukuk zaten.. bizim hayal ettiklerimizin önemi yok..
kızlar ayrıca o mesajlaşmalarda mahkemeye aldatma delili olarak sunulacak birşey de yok..
evet böceğim, bebeem demiş, bir kadın olarak bunun cilveleşme olduğunu biliyoruz ok ama hukuk açısından bunlar iki kuzen arasında sorun olacak hitaplar değil.. o noktaya takılmamak lazım..
Var canım..eğer bpşanma davası açarken bilişim suçları mahkemesinede başvurursa pc de ne haltlar karıştırmış tek tek çıkıyor mahkeme kararıyla..
Kanıtım yok deme telefon görüşmesi dökümleri var ya.... o da bi kanıt bence
Canım aldattığına dair elimde bi kanıtım yok ama daha önemli mahkeme kağıtları var işe yaramı dersiniz
Canım aldattığına dair elimde bi kanıtım yok ama daha önemli mahkeme kağıtları var işe yaramı dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?