sağolasın şimdi şifeyi değiştirtiyorum da daha önce ben girmiştim bi arkadaş bilişim suçu olur diyor anlayamadım
evet tlf kayıtları kanıtlar ıhanetı hakım sormazmı hala kızıyla bukadar konusulurmu dıye ona herkezi kandırırlarda adaletı kandıramazlar.bıgun arkadasımın karsı komsusu balkondan sapıklık yapmıs cırılcıplak cıkmıs karsısına kız cok kotu olmustu mahkemeye salonuna bende gırdım arkadasıma destek olmak ıcın hakım amca adama sordu ne dıyosun bu duruma boyle boyle dıyolar senın ıcın adam ıftıra atıyolar hakım bey ben oyle bısey yapmadım dedı.HAKIM AMCA SUS YASINDAN BASINDAN UTAN BE ADAM BU GENCECIK KIZ OKULU BIRAKIP NIYE GELSIN BURAYA SENIN GIBI BIR ADAMLA DURDUK YERE NIYE UGRASSIN DEDI ARKADASIM BEN OKULDAN IZIN ALIP GELEMEM DAVACI DEGILIM DEDI HAKIM SEN VAZGECSEN BIZ PESINI BIRAKMAYIZ BU ISIN DEMISTI YANI ADALETI KANDIRAMAZLAR NEDEMEK ZIRTPIRT YAZISMAK GORUSMEK EGER IYI NIYETLI BIR SAMIMIYET OLSAYDI SIZINLEDE SAMIMIYET KURMASI GEREKIRDI.EVLADINIZ SIZE VERILICEK KORKMAYIN ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN
bende aynen böyle düşünüyorum katılıyorum her yazdığınıza, bence de kız yavşak olsa da amaç aldatma değil kocasında hoşuna gidiyor sadece.
peki en güzeli plan kurmaktı demişsiniz ya merak ettim, ne yapılabilirdi sizce?
canim cevap vermek istedim tabi olan olmus artik ama belki bu konuyu ornek alanlar olur..
benim aklima gelen mesela.. esime surekli hadi halanlara gidelim seklinde bi baski yapardim.. kizla istesede istemesede bi samimiyet kurardim, cok uzerine duserdim..sonra esime derdimki kuzenin senin samimiyetinden rahatsiz oluyormus sevgilisi kiskaniyormus,gecen sohbet ettik bana soyledi, ama sana soylemeye cesaret edemiyormus yanlis anlama diye..
kizada derdimki esim seni cok seviyor..cok iyi bir kiz su kuzicim ama niye boyle civik hareketleri var..hadi ben asla o gozle bakmam ona ama bi baskasi olsa namus meselesine donusur..bende biliyorum esimin asla bakmayacagini o gozle sana ..ama esimde bunu sana soyleyip seni kirmak istememis..seni kardesi gibi goruyor bi gorsen sana nekadar deger veriyor..su kiz iyi bi evlilik yapsa keske biraz akli basinda davransa diye..esime soyle canim sen onu abisisin dedim ama olurmu nasil soylerim dedi..diyemem asla,,insallah kendi bigun anlar( ki sordugunda esinin yalanlama ihtimaline karsi)
ikisini birbirine dusman ederdim anlican..
ama esinin zaten gecmistede aldatma olaylari olmus..
bu durumu ancak esimin boyle sumsuk bi kuzeni veya arkadas olsa uygulardim.. ama esimin zaten gecmistede hatalari olduysa pek de kurtarilacak bisey kalmadigi icin ..bilemiyorum yani..
yine sinirlendim değişen bir şey olmamış hanımefendiğilimizi bozmayalım dedikçe zorla bozduruyorlar.o zi......yi kesinlikle tüm sülalesine söyle rezil olsunlar.sonuçta bekar bir kızın evli bir adama asılmasına ki erkek asılsa bile karşı koymamasına annesi,babası,amacası,dedesivs.aferin demez herhalde.bir tarafdan da eşinizi anlamıyorum açık açık konuşsan bir türlü konuşmazsan bir türlü.ama kızın yazdıklarını mutlaka ailesine akrabalarına anlat rezil et senden korkmuyor anlaşılan.(hissettiklerimi yazdım tabiki yaşayan sensin benim tepkim bu olurdu.)
5yıldır çalışıyorum bütün emeklerim uçtu gitti çalştım kredi çektim çalştım kredi çektim bundan 3ay önce 10 tl çektim kendi adıma çoğu broçta benim üstüme kartlar desn öyle benim nasıl kalkıcam hepsinin altından size tavsiyem hiç bişeyinizi üzerinize yapmayın borç sa eşiniz üstüne olsun çok aptalım çok araba onun üzerine ev zaten mirasa giriyor üzerimize almamıştık daha benim kaygım çocuğumun geleceği kendimi düşünmüyorum tazminat açayımmı bilmiyorum ama o kkkkkkkkkkkkkkkkin hiç bişeyini istemiyorum
cok üzüldüm yasadiklarina
meger daha bilmedigimiz ne yönleri varmis, inceldigi yerden kopmus
zaten dünde yazdim, kaynanalar gelinlerini asla tutmazlar
hatta o hala kiziyla oglunu yatakta bile görse , benim ogluma sen ne yaptinki oda böyle yapti der yine gelini suclar
kaynananin destek cikmasini beklemek cok cahilce bir düsünce olur, hemde kiz abisin kizi dis mandali koricak degildi ya
bu kız eşinin kuzeni değilmi canım , sanki biraz abartıyorsun , sonuçta kız akrabası hemde yakın akrabası konuşmasında sakınca yok ve her ailede yakıştırmalar olur ama siz evlenmişsiniz artık hemde 4 yıldır , senin durumunda olan bir çok bayan mantıksızca kıskançlık yapabiliyor , kıskanman normal ama dert etme o kadar evhamlanma eşinede yansıtma bence . eşin evliyken kuzeniyle paslaşacak o niyetle konuşacak biri değildir heralde , akrabalar arasında çok ayıp karşılanacak bir davranış olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?