Eşim ve halasının kızı :))

sağolasın şimdi şifeyi değiştirtiyorum da daha önce ben girmiştim bi arkadaş bilişim suçu olur diyor anlayamadım

evet arkadasım sifresini değiştirme sen suçlu olursun.biliyorum yaptım .mahkemelık olmadım ama suç oldugunu biliyorum.sakııın.

Allah yardımcın olsun arkadaşım.öyle böyle değil çok zor bir durum.Allah düşmanıma bile yaşatmasın.Böyle adamlarında Allah belasını versin.bu ne doyumsuzluktur arkadaş. inş tez zamanda çocuğuna kavuşursun şu anda en önemlisi bu...

Allah ım daha neler duyucaz ya.millet kafayı yemiş galiba.valla ayıp olacak ama "oha!" diyorum başkada bişey diyemiyorum

canim cevap vermek istedim tabi olan olmus artik ama belki bu konuyu ornek alanlar olur..

benim aklima gelen mesela.. esime surekli hadi halanlara gidelim seklinde bi baski yapardim.. kizla istesede istemesede bi samimiyet kurardim, cok uzerine duserdim..sonra esime derdimki kuzenin senin samimiyetinden rahatsiz oluyormus sevgilisi kiskaniyormus,gecen sohbet ettik bana soyledi, ama sana soylemeye cesaret edemiyormus yanlis anlama diye..
kizada derdimki esim seni cok seviyor..cok iyi bir kiz su kuzicim ama niye boyle civik hareketleri var..hadi ben asla o gozle bakmam ona ama bi baskasi olsa namus meselesine donusur..bende biliyorum esimin asla bakmayacagini o gozle sana ..ama esimde bunu sana soyleyip seni kirmak istememis..seni kardesi gibi goruyor bi gorsen sana nekadar deger veriyor..su kiz iyi bi evlilik yapsa keske biraz akli basinda davransa diye..esime soyle canim sen onu abisisin dedim ama olurmu nasil soylerim dedi..diyemem asla,,insallah kendi bigun anlar( ki sordugunda esinin yalanlama ihtimaline karsi)

ikisini birbirine dusman ederdim anlican..

ama esinin zaten gecmistede aldatma olaylari olmus..

bu durumu ancak esimin boyle sumsuk bi kuzeni veya arkadas olsa uygulardim.. ama esimin zaten gecmistede hatalari olduysa pek de kurtarilacak bisey kalmadigi icin ..bilemiyorum yani..

Son düzenleme:
arkadaşım öncelikle ALLAH YARDIMCIN OLSUN ,bence ne eşinizin aklına onu nede onun aklına eşinizi düşürmeyin siz onları birbirine düşüreyim derken ters tepebilir, sorunuzu burda anlatıyorsunuz bizlerde yardımcı olmaya çalışıyoruz çalışıcazda fakat burda her kafadan bir ses çıkıyor belki önerilerimiz sizi daha zor durumlara sokucak , sanalda olsa insanların ilişkilerin vebalini almak çok günah, bu çok büyük bir sorumlluk, unutmayınki size akıl verenler kendimide katarak psikolog değiliz herkes kendi hayatına göre yorumlar ancak hepimizin hayatı çok farklıdır,o yüzden bence özellikle böyle hassas bir konuda en iyisini siz bilirsiniz eşiniz nasıl biri ne söylerseniz iyi olur bunlara siz kara verin derim ,sevgiyle kalın

hmmm anladım, gerçekten çok farklı bir yaklaşım hiç aklıma gelmezdi, teşekkür ederim cevap verdiğin için,
bence de eş tarafından bi karşılık varsa uğraşmaya değmez,
ama bazı yılışık kızlara uygulanabilir bu yöntem, hiç aklıma gelmezdi valla.

yine sinirlendim değişen bir şey olmamış hanımefendiğilimizi bozmayalım dedikçe zorla bozduruyorlar.o zi......yi kesinlikle tüm sülalesine söyle rezil olsunlar.sonuçta bekar bir kızın evli bir adama asılmasına ki erkek asılsa bile karşı koymamasına annesi,babası,amacası,dedesivs.aferin demez herhalde.bir tarafdan da eşinizi anlamıyorum açık açık konuşsan bir türlü konuşmazsan bir türlü.ama kızın yazdıklarını mutlaka ailesine akrabalarına anlat rezil et senden korkmuyor anlaşılan.(hissettiklerimi yazdım tabiki yaşayan sensin benim tepkim bu olurdu.)

çocuğunuz küçük olduğu ve anneye muhtaç olduğu için kesinlikle size verilir, aynı zamanda zamanında uyuşturucu gibi alışkanlıkları olan birine kesinllikle verilmez. mallarınız konusuna gelince de evlendikten sonra edinilen tüm mallar karı koca arasında paylaştırılır, kimin üzerine olduğu hiç farketmez ve eşiniz konuşmaları silmiş olsa bile facebookta mesajlar kısmına girip kıza bir şey yazdığınızda tüm eski yazışmalar yine çıkıyor ortaya mesajlar kısmında fotoğrafını çekersiniz olur biter.

o kızın annesi babası bu durumdan haberdar oldu mu konu sahibi arkadaşım? yazdınızsa gözümden kaçmış olabilir. eğer olmadıysa söyleyin, rezil edin o kızı elaleme görsün evli adamı ayartamak cilveli sözler söylemek neymiş...ve imkanı varsa eğer o kıza da tazminat davası kesinlikle açın!!! işlediği suçun cezasını o da çekmeli...şu konu sayesinde neler neler öğrendim. evlenmeyi düşünen genç kızların bu konuyu okuyup da ibret alması lazım, herkesin başına gelebilir bu durum. o zaman da neler yapmamız gerektiğini burdan öğrendim arkadaşların sayesinde.

Vay beee birde o na nasil küfür ettin yüzlerine nasil bakarim birde ayagimami çagiracam dedi?
Yuvasi yikiliyor haberi yok galiba! onu orda üstün tutmasi çok ama çok üzücü yaziklar olsun yani bo$anmak için bile yeterli bir neden!
o kim ki onu savunuyor? ister akrabasi olsun ister babasinin kizi olsun durumu düzeltecegine utanmadan bunlari dedi!
Erkek milleti bir yerden ilgi alaka görsün ezer geçer hiç bir zaman fazlasiyla güvenmiceksin...ve ke$ke ilk ba$ta tavrini koyup delil için seyirci kalmasaydin Rabbim yar ve yardimcin olsun

Poff içim şişti yaa.. çok yakın bir arkadaşım msn ve mail yoluyla kendisine sürekli hakaret ve taciz eden bir kadını mahkemeye vermişti.
Kadın inkar etti önce ama mahkeme kararıyla bütün kayıtlar çıkarıldı, ne yazmış ne demiş her şeyi çatır çatır döktüler ortaya.
Lakin bu ve buna benzer şeylerin bir çoğunu mahkeme delil olarak kabul etmiyormuş maalesef.
İnşallah hayırlı haberlerle gelir konu sahibi arkadaşımız.

arkadaşım saçmalama mademki onun yüzünden borçlandın çocugunu düşün donuna kadar al o şırfıntı yicene al senin çocugunun rızkı çatır çatır yee allah ikisininde belasını versin sürtük allah iki cihandada yüzünü güldürmesin senden helallik alana kadar can veremesin inim inim inlesin işallah rabbim şu mübarek günde şu küçücük çocu annesiz bırakanları sende üz gerçekten çok sinirlendim

Okurken sinirden tırnaklarımı yedim. ne salak su erkekler ya. iki gulucuge tav oluyorlar. aile coluk cocuk gozleri gormuyor.

arkadasım simdi yapman gereken su. yagmasan da gurleyeceksin. yani elinde delilin yok mu? var gibi konusacaksın.

hepsinin cıktısını aldım. avukata danıstım. seni de onu da rezil edecegim. telefon kayıtlarınızı cıkardım.

ise yaramaz derse sen gorursun ise yarayacak mı yaramayacak mı?

ayrıca asla beni oglumla tehdit etme. karakola basvurdum. kacıramayacaksın. ayda 1 gu goreceksin o da benim gozetimimde. bunları bana boyle boyle derken dusunecektin.

seni uyarmıstım. ileri gidiyorsun yapma demistim. ama sen beni ciddiye almadın. iki paralık biri icin ailemizi yıktın. hic uzulmuyorum. sadece oglum babasız buyuyecek onun icin uzgunum. ama senin gibi baba olmaz olsun. ayrıca da karsıma iyi bir kısmet cıkarsa evlenecegim ogluma iyi bir baba bulacagım de. bu da sana kapak olsun:)

tabi son soylediklerimden sonra deliye donebilir. :) sen deme. ama cok ileri giderse dersin. gercekten kapak olsun.

şimdiden evleneceğim derse işte o zaman oğlunu kaybeder.oğlumu üvey baba eline vermem diye bahanesi olur...

canim ya bütün kayinvalideler ayni degil.benim babaannem hicbir zaman oglullarini hakli görmezdi
amcam biraz simariktir hakli oldugu yerlerde vardir bilmiyorum ama babaannem herzaman yengemi korudu,
herzaman önlerine durdu keske bütün kaynanalar ayni olsaydi ama sanirim olmuyor..
annem gecen anlatiyordu ilk gelin geldiginde kurban bayraminda etleri kavururken babannemler gezmeye gitmis annemde uyuyakalmis tabi güzelce
hepsini yapmis eee dedim ne oldu birsey dediler mi dedim annemde babaannem hic kimseye birsey dedirtirmi hemen kasaptan
eti aldi kavurdu koydu kurban eti ne kadar cikar düsünün..vay be dedim simdi olsa kaynanlar bir is bilmez yatti uyudu derdi dedim
annemde babaannem rahmetli sagolsun hicbir zaman kimseye kötülük etmedi dedi..i
haklisin bircogu öyle ama olmayanlar da var

ahu ahu ahu :)) siz konuyu tam okumamışsınız bence.Kızın bu saatte neredesin neden online demesinden her şey belli olmuş zaten.Sonrada kendime bile itiraf edemezken sana nasıl söyleyeceğim problemimi demesi zaten tamamiyle belli etmiş.Hadsizlik işte

Neler olmuş ya ama şu konuda endişelenme mahkeme çocuğunu sana verecektir.Yüz kızartıcı bi suçu olmadıkça önce anne gelir.Kurtulduğuna sevineceğin zamanlar gelecek yakındır :) .Sana çok sabırlar diliyorum

Arkadaşım, Allah sabır versin sana.

Öncelikle geçmişte yaşadığın ve pişmanlık duyduğun şeyleri geride bırak. Düşünme. Evdi, arabaydı vs. Zaten evlilik sürecinde alınan mallarda iki taraf hak sahibi diye biliyorum.

Çocuğunu almak için polise, savcılığa git. Şimdi çocuğu "sözde" kaçırıp seni korkutmak istiyor. "Ben çocuğu vermem derim, o da tıpış tıpış evine döner" gibi klasik bir yöntem kullanıyor. Hayır. O çocuk kanunen senin yanında kalacak.

Ayrıca biraz sakin ol. Facebok konuşmalarını kızın ailesine vereceğim gibi tehditler savurma. Kendine güvenen, sinirlerine hakim olan bir kadın profili çizmeye çalış. Mümkünse öyle ol. Davanı açınca da, facebook konuşmalarını her türlü delil olarak kullanabilirsin.

Ne güzel işin varmış. Öyle gereksiz bir adam, baba figürü altında dolaşacağına hiç olmasın daha iyi. Bundan sonra geçmişe bir sünger çek. İşine ve çocuğuna odaklan. Umarım her şey daha güzel olur.

Canım son gelişmelere çok üzüldüm,sakın yumuşama.Aç davanı,sor avukata ne gerekiyorsa yap.Böyle adamların donuna kadar alınması gerekiyor

o kızı bana gönder bi güzel pataklim yaa ne kadar sinirlendim anlatamam

bide aklıma şey geldi ya bi aralar malum bi sözlükte bazı grupları ya da kişileri facebook a şikayet et butonuna basıp kapattırıyorlardı böyle bişey de yapabilirsiniz özellikle de kızın face i için diyorum bunu, bugün size yapan başkasına da yapabilir. zaten benim fikrime göre bu tip yuva yıkan insanlara da boşanma davası dahilinde kesinlikle "aile" kavramıyla ilgili ders ve uygulama cezası verilmesinden yanayım. bu insanlar ne yaptıklarının da bilincine varamıyorlar çünkü ne yazık ki.

bide arkadaşlar babası için annesi gözetiminde görsün falan demiş ama bence sana ve çocuğuna 100 metreden fazla yaklaşamaması için bi karar aldırmalısın. evini yakıcam falan diyomuş ya dağda yaşıyoruz sanki allahım yarabbim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…