Eşim ve halasının kızı :))

Arkadaşlar merak etmişsinizbeni iananın hiç tanımadığım sizler bile beni bukadar düşünüyosunuz ya inanın çok duygulandım hepiniz çok sağolun.
Dün şikayet dilekçemi verdim eşime de bunu söyledim tırsmış olacakki beni aradı konuşalım diye ısrar etti yüz yüze kabul etmedim o zman telde 2dk olsun dinle dedi daha önce hatalar yaptım affettin yine yaptım affettin yine affettin hakkını ödyemem sana yaptıklarım için çok pişmanım
telafisi yok bunu biliyorum ama yinde söylüyorum ben seni çok seviyorum o kızla sadece konuştuk ondan ileri bişey olmadı dertleşiyordum iyi geliyodu bana beni anlayabiliyodu aklımdan kötü bişey geçirmedinm ona karşı kimseden korkum yok git kapıalrına ne istersen söyle umurumda değil
onun yüzünden seni üzmemliydim zaten oda memlekete gidiyor ailesinin kulağına gelmiş bilmiyorum nasıl oldu şaşkınım diyolarmış o kıza biz ne diycez ne söylüycez nasıl bakıcaz suratına neyse ondan sadece ve sadece çocuğumu istediğimi söyledim
hazmedemiyorum o kadar lafı hakareti bi …. Yüzünden ben çok kararlyım dedim oda evet farkındayım ama düşün falan dedi valla dedim beni zorlama hattımıda değiştirim istemiyorum seni uzak dur benden mübarek gün sevap işlemek sitiyosan çocuğumu getir sana kızgınlığım belki biraz diner ama asla asla istemiyorum seni artık dedim nihayetinde çocuğumu getirdi duygulandım sarıldım hıçkırarak ağladım oğlu bana diyoki ağlama anne ağlama ağlamıycam artık beni ağlatanlarda ağlama sırası aldım onu çıktık gezdirdim bir sürü araba almışım bir sürü oyuncak deli gibiydim inanın hayatımda belki bukadar mutlu olmamıştım parktan çıkmadık bir oyuncağa 2kere 3 kere bindik inanılmaz mutluyum gece ona sarılarak uyudum kokusunu içime çeke çeke inanın işe gelmek istemedim bırakıpta burda çok yoğunum arkadaşta izinde girip yazamadım kusuruma bakmayın haa bide biz oğlumla evden çıkarken sokağın başında köşede oturmuştu taksi geldi bindik arkamızdan geldi eminim akşama eve döneen kadar peşimizdeydi onun inadına daha da güldüm eğlendim oğlumla o öyle bbaktıkça içimden oh çektim daha mutsuz olacağı günler ilerde süt dökmüş kuzuydu haa kız beni aramış sesli msj bıtrakmış gece oğlum uyanmasın diye kapatmıştım özür dilemiş bide yalvar mış resmen kimseye söylemem için anne baba ne kadarını biliyo ne anlattılar bilmiyorum kız okulu bahane ederek kaçıyor ben de msj attım kzım benden değil alalhından bul inşallah bana uzak alalha yakın olun bi daha da sakın aramayın ne o nede sen defolun hayatımızdan yazdım bi tarafım buruk ama düzelicem pişman değilim
aramızda bişey yok olamazdıda yuvamızı yıkma diyor ben bu yüzden yıkmıyorumki bana bugüne kadar yaşattıkları için ettği küfürler hakaretler için el kaldırdığı için defalarca bana yalan söylediği için bi hiç yüzünden kırdığı üzdüğü için kan kusturduğu sabahlara kadar ağlattığı için bir gün olsun yüzümü güldürmediği güldüremediği için saygızılığı sevgisiliği için bittiiii evet hiç pişaman değilim oğlum benim en büyük mutluluğum rabbime şükürler olsun bana onu verdiği için o olamsa asla dayanamazdım bu kadar şeye kurban olurum ona alalhım evlat sevgisini sen herse yaşamayı nasip et inşallah.

Arkadaşlarım yine gelicem müsait değilim sizleri merakta bırakmamk için girdim şimdilik çıkıyorum gelicem yine görüşürüz.

Nasıl da rahatladım.
Aslında bütün bu olanlar aralarında çok da masum görüşmeler olmadığını gösteriyor. Kanıtlayabileceğiniz korkusuyla böyle davranıyorlar.
Oğlunuza kavuşmanıza nasıl sevindim anlatamam. Kendi çocuklarıma sarılmayı istedim yazdıklarınızı okuyunca. Neyse ki az kaldı onlara gitmeme.
Allah yardımcınız olsun.
Bundan sonraki süreçte üzülmezsiniz umarım. Öyle de olacağını tahmin ediyorum zaten.

allah ikisinide bildiği gibi yapsınnnn
ezik ve sümüklüüüüü böcekler

böyle güçlü durmanıza çok ama çok sevindim..

hakkınızda hayırlısı olur inşallah..

Allah size evladınızla birlikte hayırlı ve huzurlu bir ömür nasip etsin..

Çok sevindim senin adına..Sürünsün daha beter olsun inşallah..

Bütün akrabalarına anlat ne halt oldugunu herkes bilsin..

Görsün ewli bi adamla o şekilde muhabbet etmek neymiş..Böcüğüm derken gerçekten BÖCEK olduklarını herkes anlasın..

Allah hiç bir anneyi yavrusundan ayırmasın. çok sevindim kavuşmanıza. o adamı da kadını da Allah bildiği gibi yapsın. yuva yıkanın yuvası olmaz. beni de 4 yıllık nişanlımdan ayırıp onunla evlenen sürtük, evlendikten hemen sonra ayrılmışlar 1 ay sonra da sokağa düşmüştü. herkes belasını bulur için rahat olsun arkadaşım.

konunuzu yenı gordum ama sınırden kudurdum resmen..allahım boyle şerefsızlerı boyle adı kadınları herkesın aılesınden yuvasından uzak tutsun ınsalah..o kızın sacını basını yolasım geldı ınanınnn..kocanza dıcek bı lafım yok..allah sabır versn kuzunuza kavusmanıza cok sevındm..

sahi gm, veremezmisin bize şu kızın face ini?

Hakkınızda hayırlısı olsun. Belki de bu son olay Allahın bir lütfudu. Size, size el kaldıran, hakaret eden ve daha bir çok üzücü davranışlarda bulunan bir kişiden kurtulma ve çocuğunuzu bu ortamda büyütmeme fırsatı veriyor. Umarım eşiniz de bu olaydan çok iyi ders alır ve boşanmanız durumunda oğluna iyi bir baba olmayı başarır.

inşallah bundan sonra oğlunda birlikte her zaman yüzünüz güler.. onun pişmanlığınada inan çok sevindim.. ama ne yalan söyleyim bi yandanda yıkılan yuva için çok üzüldüm

iyiler hep kazanır adına çok sevindim herşey gönlünce olsun bida üzülme inşallah

KK nın gücü ortada. Konu sahibesi burdan aldığı tutanak tut ve kızın ailesine söyle telkinleriyle konunun üstesinden gelmiş. Kız ailesi duyunca rezil olmaktan korkup geri adım atmış adam da polisi duyunca korkmuş olay budur.

canımm hakkında hayırlısı olsun Allah bundan sonraki hayatında hep yar ve yardımcın olsun yüreğini ferah tut tüylerim diken diken oldu okurken... şu kız müsvettesinin face ini verde bi haddini bildirelim iice turssın!!!

Öyle güçlü, kararlı bir profil çiziyorsunuz ki gönülden tebrik ediyorum sizi. Umarım benzer durumlarla karşılaşan herkes sizin gibi davranabilir. Gelişmelere de çoook sevindim. Erkekler alışmışlar bağırıp, çağırıp, korkutarak kadını susturmaya. Karşılarına cesurca dikilince acizlikleri birden ortaya çıkıyor işte. Aile konusunda da çok şanslısınız. O kıza gelince henüz hak ettiğini bulamamış ama bu kafayla sizden olmasa da başkasından bulur cezasını merak etmeyin.

Kız resmen kocanıza asılmış.O başlatmış yani ayrıca içiniz rahat olsun o zilli şu anda inanılmaz kötü zamanlar yaşıyordur ailesi sokağa bile çıkarmaz onu bir süre bence.Şuanda okadar küfür edesim vr ki o kıza offfff bu vicdansızlardan çok var.Vicdansızlığa giriyo onların yaptıkları. Bide amma salak bi kızmış o ya :) . Evladınızla mutlu olun

Çocuğuna kavuşmana sevindim ama yuvan dağılmasa iyiydi.. Oğlunun sıkıntılı kavgalı bir ortamda büyümesindense anne babasının anlaşamayıp ayrıldığını bilmesi ve arada sırada görmesi daha sağlıklı....bundan sonrasını da acısız, sancısız atlatman dileğiyle,,senin ve oğlun için hayırlısı neyse o olsun inşallah..
O kızın da ne mal olduğunu memleketinde herkes duysun bilsin inşallah sokaklara çıkamasın o...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…