şuan diyorum ki" keşke konu sahibinin bir yakını olsaydım konu sahibi çekinip kızın ailesine söyleyemezse eğer ne güzelde söylerdim"!!!
inşallah söylemedim demezsiniz gerçekleri bilsinler sizin haklı oldğunuzu kızlarının bir yuvayı yıktığını görsünlerr!!!
sakın ama onlarada kızınız yüzünden boşanmadım sadece eşimin önceki hatalarıda tuz biber oldu filan demeyin. tamda onların kızları yüzünden ayrıldığınızı bilsinler!önce sorunlarınızın olduğunu bilmelerine gerek yok.
arkadaslar burda ısım vermek desıfre etmek yasakmıs daha once gene boyle bır aldatma mevzusununn acısını yasayan bır arkadasımıza facebok adresını ver ver dıye ısrar eden arkadaslarımız olmustu o arkadasımızı ısım verdıgı ıcın bamladılar.hepten arkadasımızı kaybetmeyelım kaş yapalım derken goz cıkarmayalım lutfen
bence de ne olursa olsun bu olaylardan o kızın ailesini haberdar edin, hatta tazminat davası bile açın!!!anca o zaman akıllanır, var mı öyle kaçmak çocuk gibi?
boşanma davasında da facebook konuşmalarını ve eşinizin telefon dökümünü istetin ve delil olarak sunun, bu durumda eşinizin ihaneti ispatlanmış olur....
çocuğuna kavuşmana o kadar sevindim ki...en önemlisi buydu...yavrucum benim ağlama anne diyor bir de çocuklar hisseder...çocuğun için güçlü ol..ağlama zamanın geçti onlarda sıra!iyice düşün boşanmayı istiyorsan sakin düşünerek planlı hareket et.boşanmıyacaksan elbette ki senin hayatın.hepimiz de yuvanın yıkılmamasını isteriz elbette ama o hayatı kaldıramayacağını umuyorsan mutlaka bir avukat tut velayet davasını ;ve yüklü bir tazminatı unutma sakın.borç meselesini de gündeme getir sakın üstüne alma!şuan belki çocuğuna kavuştuğun o tatlı anı yaşamak istediğin için ağzını açıp da kimseye rezil edeyim de kendimi yıpratmayayım diye düşünebilir uğraşmak istemeyebilirsin ama yanına kalmamalı o kızın!
zira yanına kalırsa bir daha başka evli erkeklere de yanaşmayı normal görür.elinden geliyorsa kızın ailesine telefonla bildir fakat sakın yanlarına gitme bir zararları olabilir sana.elinden geldiğince akrabalarına söyle telefonda anlat yazışmaları mahkemeye vereceğini ; avukatının tazminat davası açacağını söyle.yuva yıkıp da masum ayaklarına yatıp memlekete okul bahanesiyle kaçtığını söyle. benim yuvamı yıktı başkalarınınkini yıkmasın neyin ne olduğunu bilin diye anlattım de ki bu mutlaka kızın kulağına kadar gidecektir korkudan bir daha bırak evli erkeklerle cilveleşmeyi onların yüzüne bile kolay kolay bakamayacaktır eminim.sen yap et sonra da memlekete kaç sessiz sedasız yok öyle yağma..Allah ıslah etsin ne deyim!!!!!!!inşallah ileride sırf vicdan azabı onu mahvetmeye yeter!
ama ne güzel olurdu yaaa
bi düşünsenize, bizde saldırıya geçseydik, çin işkencesi yapsaydık o çiyana ne güzel olurdu dimi
ben de fake erkek olup nu dürtmek isterdim ama kızlar şöyle bir düşününce dışardan mesajlara vs şeylere tamamen kapalıysa profili bişicik yapamayızancak bizi arkadaşlığa kabul edecek de öyle....
hallederiz 'elele' sen hiç merak etme hepimiz birer msj atsak yeter böcük resimleri de yollarız ona öle olmaz böle olur diye birinize veririse özelden falan bana da atın mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?