Eşim ve halasının kızı :))

bunlar gerı adım attıklarına gore gercekten oynasıyolarmıs artık emın oldum.ÖYLE YA NASILDA TIRSMISLAR AGLAMA SIRASI ONLARDA LUTFEN O 2 REZILI REZIL EDIN DE SIZIE YASATTIKLARI ACI BIR NEBZE OLSUN AZALSIN.ESIN EVLI VE MINICIK BIR EVLADI OLAN ADAMA SURTUNEN ASSALIK BIR YARATIK ICIN KARISINI HICI SAYMAK NEDEMEK ANLASIN SURUM SURUM SURUNSUN O ....DA ANLASIN BUKADAR KOLAY SIYRILAMIYACAGINI.OLDU SEN YUVA YIK SONRA KAC OLCVAK IS MI YANINA KAR MI KALCAK?SIZIN YUVANIZ YIKILIYO BUNA SEBEP OLANLARINDA BIR BEDEL ODEMESI GEREKMEZMI?KIMBILIR BU YUVAYI AYAKTA TUTMAK ICIN NE EMEK VERDINIZ NE FEDAKARLIKLAR YAPTINIZ NE ZORLUKLAR NE ACILAR CEKTINIZ AZ COK BIZDE ANLADIK BUNCA CABA BUNCA EMEKTEN SONRA OLDU BIR SIRFINTI GELICEK YUVANIZI BOZUCAK BENIM COCUGUM BABASIZ KALICAK O ...DA NAMUSLU EDPLI KIZ HAVALARINDA KIMBILIR KIMLERIN KOCALARINA YANASICAK?ARKADASLAR NORMAL BIR SEYMI EVLI ADAMA YANASMAK GOZUNUZU SEVEYIM ASLA ASLA DUNYA YAKISIKLISI OLSA YAN GOZLE BAKMAM EVLI ADAMA BAKILMAZ GUNAH HARAM YAKISMAZ AMA BOLE TIPLERDE VAR AR DAMARI CATLAMIS SULUKLER BUNLAR ALISIR EVLI ADAMLARA DADANIP DURURLAR KANI BOZUKLAR O YUZDE DIYORUM KONU SAHIBI ARKADASIM BU VATANDAS YAPTIGI B.KA GOMULMELI KI BIR DAHA BASKASININ KOCASNA GOZKOYMASIN

Son düzenleme:

ahhhh ahhhhh
bende kardeşi yada ablası olsaydım varya hepsinin ağzına.......... bip

ben o böcüğü ezer limonata yapar eşimin gırtlağından içirirdim!

bak bak rezil etme noluurmuş, sen evli çocuklu adama fingirderken çok mutluydun ama!

ben asla asla allahından bulsun demezdim, ne yaptığını cümle aleme anlatırdım, en başta ailesine!

ayrıca tazminat davası açardım, ve attığı mesajı da delil olarak gösterirdim zaten o mesaj aralarında bişey olduğunun en büyük kanıtı!

hayrola korktu mu şimdi, o kaltak sen ona küfrettiğinde ağlayarak kocanı aramayı bilmişti ama niye yanlış anladın diye seni aramadı???

bu suçlu psikolojisidir, tüm dünyaya rezil et onu, ileride ciddi bir ilişkisi olur fln o adamın dahi kulağına gitsin ne haltler yediği, az buz bişey değil bu çünkü!

kocan da daha beter olsun! dertleşmişmiş, yalana bak. ne dertli adamlar var dünyada beh. ne zaman okusam o beni anlıyordu, ulen sizin karılarınız anlama özürlü mü de anlayan birini arıyorsunuz illaa?? yok yahuu bu resmen kırıştırıyordum işte fingirdeşiyordum demenin kibarcası! beter olsun! kokun burnundan gitmesin burnunun direğini sızlatsın da eski sıcak yuvasını özlesin, sana yaptığı bu davranışları ömrü boyunca başını duvarlara vura vura ah etsin.

geçti bolu pazarı, sür eşeğini niğdeye! çok geç artık, o adamdan da kurtul, o kızı da tüm dünyaya rezil et! adam öldürdüğünde nası cezasını çekiceksen, bunun cezası da budur, yok öle fingirde fingirde evli çocuklu akrabana sonra da aman duymasın noluuur, o dediğin küfrü çok güzel haketmiş. ömrü boyunca öyle 2. kadından öteye geçemesin inşallah!

ama ne güzel olurdu yaaa
bi düşünsenize, bizde saldırıya geçseydik, çin işkencesi yapsaydık o çiyana ne güzel olurdu dimi

Son düzenleme:
İnsanın akrabası namusudur. Kaynananız da kadının ailesi de iki kardeş olması gereken insanları evlendirmeye çalışarak etik açısından bir yanlışa imza atmışlar. Kadın da güya inançlı geçinip çocuklu bir kadının yuvasını yıkmaya çalışacak kadar aşağılık bir şahısmış.Ama kocanıza söyleyecek söz bulamıyorum. Kocanız ümit vermese bütün bunlar vuku bulmazdı.Güzel bir yola girmişsiniz bence. Zararın neresinden dönseniz kardır. Bu adamdan kurtulmak 1.adım. Sonra hayatınıza bakın geriye de dönmeyin kardeşim Allah yardımcınız ve koruyucunuz olsun.

yok yok, ben o kızı istiyorum
mazlumu getirin banaaaa

gazetede okumuştum ,bir adamın metresi de tazminata mahkum edilmişti.madem yuvanız yıkıldı,ayrılıyorsunuz,kıza da dava açın,her kuşun etinin yenmeyeceğini öğrensin o da.

çocuğuna kavuşmana o kadar sevindim ki...en önemlisi buydu...yavrucum benim ağlama anne diyor bir de çocuklar hisseder...çocuğun için güçlü ol..ağlama zamanın geçti onlarda sıra!iyice düşün boşanmayı istiyorsan sakin düşünerek planlı hareket et.boşanmıyacaksan elbette ki senin hayatın.hepimiz de yuvanın yıkılmamasını isteriz elbette ama o hayatı kaldıramayacağını umuyorsan mutlaka bir avukat tut velayet davasını ;ve yüklü bir tazminatı unutma sakın.borç meselesini de gündeme getir sakın üstüne alma!şuan belki çocuğuna kavuştuğun o tatlı anı yaşamak istediğin için ağzını açıp da kimseye rezil edeyim de kendimi yıpratmayayım diye düşünebilir uğraşmak istemeyebilirsin ama yanına kalmamalı o kızın!
zira yanına kalırsa bir daha başka evli erkeklere de yanaşmayı normal görür.elinden geliyorsa kızın ailesine telefonla bildir fakat sakın yanlarına gitme bir zararları olabilir sana.elinden geldiğince akrabalarına söyle telefonda anlat yazışmaları mahkemeye vereceğini ; avukatının tazminat davası açacağını söyle.yuva yıkıp da masum ayaklarına yatıp memlekete okul bahanesiyle kaçtığını söyle. benim yuvamı yıktı başkalarınınkini yıkmasın neyin ne olduğunu bilin diye anlattım de ki bu mutlaka kızın kulağına kadar gidecektir korkudan bir daha bırak evli erkeklerle cilveleşmeyi onların yüzüne bile kolay kolay bakamayacaktır eminim.sen yap et sonra da memlekete kaç sessiz sedasız yok öyle yağma..Allah ıslah etsin ne deyim!!!!!!!inşallah ileride sırf vicdan azabı onu mahvetmeye yeter!

Canım gözün aydın,çok sevindim oğluna kavuşmana.Kararlı olmanda harika,hakkında hayırlsını diliyorum inş

tüm kızlarlar aynı fikirdeyim canım hiç tutma içinde rezil et o kızı tüm ailesi duysun beter olsun Allahın cezaları saygısızlar terbiyesizler ay nasıl sinirlendim şurda her şeyi bir anda okudum.sakın görüşme o ahlaksız adamla hiç haketmiyorsun bitanem çok bile dayanmışsın biz zaten yanındayzı yeni haberlerini bekliyoruz inşallah hep mutlu olursun ama sakın kızı rezil etmekten vazgeçme.Allah belasını versin hepsinin utanmazlar onlarda ar namus kavramı kalmamış

Son kelimesine kadar katılıyorum o kızın yanına kalmamalı,kamu davası gibi bir şey oldu bu,böyle kızlar saatli bomba gibi dolaşıyor etrafta yarın başka birinin canını yakar allah korusun.Sizin eşiniz de en az onun kadar suçlu mahal vermiş bunlara ama kızın niyeti bozuk evli adama sarmış eşiniz taviz vermeseydi bile yine de sıkıntı verecekti size.Şu mübarek ramazan gününde böcükler yesin onu e mi

Son düzenleme:
ama ne güzel olurdu yaaa
bi düşünsenize, bizde saldırıya geçseydik, çin işkencesi yapsaydık o çiyana ne güzel olurdu dimi

harıka olurdu bende aynı seyı dusunuyorum parcalayasım gelıyo boyle tıplerı sankı bekar erkek kalmamıs gıbı evlı adamlara dadanıyo ahlaksızlar

Baştan sona hepsini okudum. Çocuğuna kavuşmana çook sevindim. İnşallah hiç ayrılmazsınız bir daha.

O hala kızı olacak adinin yanına bırakma bunları. Ara ailesinden birilerini sakin sakin anlat durumu. Kızınız da duruşmalara gelecek haberiniz olsun, itiraf ettiler yaptıklarını telefon kayıtlarında çıkacak hepsi de ve ondan sonra sarıl oğluna, onlar yesin birbirini.

Bir de o kaynanan olacak kadına oğlunun yüzünü bile gösterme. üç günlük dünya görsün yaşlı kadın torununu deme sakın. Hala kızından hiç de geri kalmaz onun yaptığı. Eğer bir gün vicdana gelir de görsün torununu dersen babacığına dediği sözler aklına gelsin. Yazık amcama da çook üzüldüm ben, evladını o durumda görmek nasıl üzmüştür onu. Allah başından eksik etmesin babanı, sağlıklı uzun ömür versin. O kaynanan olacak kadın da eşin de o aş..te de inim inim inlesinler seni, aileni ve oğlunu üzdükleri için....

o kız rezil olmayı sonuna kadar hakediyor ! sülalesinin yüzüne bakamasın, rezil et şunu duyur herkese, yuvamı o yıktı de...

özelden de facebook hesabını ben de istiyorum evet...

ben de fake erkek olup nu dürtmek isterdim ama kızlar şöyle bir düşününce dışardan mesajlara vs şeylere tamamen kapalıysa profili bişicik yapamayız ancak bizi arkadaşlığa kabul edecek de öyle....

Son düzenleme:
Baştan sona bütün sayfaları okudum.Yüreğim burkuldu başlarda sonra oğluna kavuştuğunu okuyunca nasıl mutlu oldum anlatamam.Bir daha hiç böyle ayrılmak zorunda bırakmasın Allah evladından.Hakkında hayırlısı olsun.Haberlerini takip ediyorum.

hallederiz 'elele' sen hiç merak etme hepimiz birer msj atsak yeter böcük resimleri de yollarız ona öle olmaz böle olur diye birinize veririse özelden falan bana da atın mutlaka

hallederiz 'elele' sen hiç merak etme hepimiz birer msj atsak yeter böcük resimleri de yollarız ona öle olmaz böle olur diye birinize veririse özelden falan bana da atın mutlaka

Hayır canım ne böcüğü ya :) ona atılması gereken mesajlardan bir kaçı ;

Evli erkeklere özel bir ilginiz varmış, ben de evliyim..

İş var dediler geldik..

Vercen mi ?

Böcüğün olam anam, ayağınla ez beni..

Bana da bebem diyebiler misin ?

Banada yavşar mısın ?

Şekerim evli erkekleri yoldan çıkarmakta çok başarılıymışsın..Benide eğitir misin ? Evli sevgilim var da..

Halanın oğlu olabiler miyim ?

Şaka bir yana bence özelden olsa bile isim vs paylaşmak doğru olmaz diye düşünüyorum

Oğluna kavuşmana çok ama çok sevindim Çok duygulandım mesajını okurken..

Allah evladını sana bağışlasın..Hakkında hayırlısı ne ise o olsun canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…