Eşim ve halasının kızı :))

Sabah gördüm yazını bir solukta okudum bütün sayfaları çok sinirlendim..Ne biçim insanlar var ya bunların daha beterlerine de rastladım ben hayatımda.İnsanlıktan nasibini almamış vicdansız köpekler

Son düzenleme:
Konu sahibi arkadaşım sizden ricam o kızın yaptıklarını herkese anlatmanız herkese dediysem ailesindekilere, bakın kaynananız size ne demişti"ne orospuluğunu gördün". şimdi siz bunu diyeni de dedirteni de rezil etmeden bırakırsanız onlar bu işten derslerini almamış olur. O kız tabi memleketine dönecekti bunca olandan sonra bir de durup izleyecek değildi herhalde ama kaçıp gitmesi yaptıklarının bedeli değil. O hala kızı resmen niyeti bozuk aş..telerden kaynananız da ona arka çıkmış. O kız bu kafayla daha çok çokmak sokar milletin mutluluğuna. Bırakın her şeyi duysun ailesi belki ailesine benzememiştir, annesi babası düzgün insanlardır da gerekeni yaparlar.Huzursuzluk çıkarsa çıksın siz çıktınız artık o ailenin içinden bırakın birbirlerini yesinler, hakettiler bunu.
Ha baktınız olmadı onlar da edepsiz kızlarının arkasında duruyorlar, olsun hepsi yine eninde sonunda allahlarından bulur. Sizin yuvanızı dağıttılar çocuğunuz babasız büyüyecek onlar yüzünden Allah yardımcınız olsun

Son düzenleme:
oğluna kavuşmana çok sevindim inan senin için dua ettim dün gece.
bunda sonra hep mutlu ol hep seni hakedenlerle ol inşallah...

Ben olsam bende çok kıskanırdım tabi ama eşinin sana olan aşkından eminsen bence sorun olmaz kızla bide sen konuşmayı denesen rahatsızlığından bahsetsen belki faydası olur :))

kaç saattir aralıklarla tüm yazılanları okudum. hayat işte insanlar neler yaşıor. Allah hakkınızda hayırlısını versin. Rabbim kimseyi evladından ayırmasın. benimde bi oğlum var ve eşimden ayrıyım.inanın o alıp gittiğinde sanki bi daha hiç göremicekmişim gibi gelior kahroluyorum hiç vermek istemiorum ama mecbur işte nasılda içten anlatmış oğluyla geçirdiği zamanı duygulandım valla. mutlaka avukat tutun eğer boşanacaksanız. borçların ortak olduğu ile ilgili çocuğun velayeti falan için çok ii olur. ben pişmanım tutmadığıma. evliyken tüm borçlar benim üzerimdeydi ve salak gibi hepsini ödedim ayrıldıktan sonra.biz anlaşmalı boşandık daha doğrusu kendisi anlaşalım dedi bende hemen kurtulabilmek için kabul ettim ama ş....siz itiraz etti. 1.5 yıldır bekliorum yargıtaydan gelecek cevabı. işin özü hem borçları ödedim hem hiç bir eşya almadım kurtulmak için oğluma nafaka bilee... şu andada süründürüo hergün tehdit hakaret şikayetçi oldum zaten. bekle babam bekle artık yargıtaydan şubat yada mart 2012de çıkacak( herkese ders olsun arkadaşlar. ama en büyük tesellim oğlumun yanımda oluşu işte. böyle kızlarıda anlamıorum. ne cesaret evli adamlarla konuşuolar. evli adamlar zaten arayış içinde hep. bu yazıları okudukça feminist olucam korkuyorum valla yaaa(((

Ben olsam bende çok kıskanırdım tabi ama eşinin sana olan aşkından eminsen bence sorun olmaz kızla bide sen konuşmayı denesen rahatsızlığından bahsetsen belki faydası olur :))

taha_mina yazılanların tamamını oku bence:))))
neler olmuş nelerrrr...

cocuguna kavusmana cok sevindim.allah bidaha ayirmasin yavrundan 1 gece degil 1 dakika bile ayirmasin.
nolur bunlari onlarin yanina birakma sakin pes etme.
allah büyük allah bunlari yapanin yanina birakmaz.elbet birgün cezasini veririr.allah yar ve yardimciniz olsun.

şuan diyorum ki" keşke konu sahibinin bir yakını olsaydım konu sahibi çekinip kızın ailesine söyleyemezse eğer ne güzelde söylerdim"!!!
inşallah söylemedim demezsiniz gerçekleri bilsinler sizin haklı oldğunuzu kızlarının bir yuvayı yıktığını görsünlerr!!!
sakın ama onlarada kızınız yüzünden boşanmadım sadece eşimin önceki hatalarıda tuz biber oldu filan demeyin. tamda onların kızları yüzünden ayrıldığınızı bilsinler!önce sorunlarınızın olduğunu bilmelerine gerek yok.​

ayyyyy nasıl rahatladım anlatamam...son gelişmelere çok sevindim..hep böyle mutlu ol inşallah bundan sonra..içimin yağları eridi wallaa

Sevgili GBGZ , ben mi yanlış anladım yoksa sen kızı rezil etmekten vaz mı geçtin :26:
Sakın böyle bişey yapma yanına kar mı kalacak o şırfıntının
Allahından da bulsun senden de bulsun
Hele o şerefs.z kocaya ne demeli polisi duyunca nasıl da geri çekildi
Sinir oldum valla ya , bi de diyorki dertleşiyordum iyi geliyordu
O kim ki onla dertleşeceksin,bi gülücüğe ağızlarının suyu akıyor
Hem dertleşecek başka biri mi yok daha dün tanıştığın hala kızı
Allah bilir laf arasında "tüh zamanı geri getirebilsek,şimdi evli olurduk " da vardır
Şu mübarek günde Allahım hakettiklerini versin
Belki sen kocandan ayrılmazsın ama bu engel değil onun şerefs.z olmasına
Asıl iş onda bitiyordu ,adam olup evinin erkeği olamadı dışardan medet umuyor
Senle bi sorunu varsa milletle hele ki onla dertleşeceğine
Karıcım deyip senle sorununu halletseymiş
Ahh GBGZ sen aklımdan hiç çıkmıyorsun canım Allah sen4in için hayırlısı neyse onu versin
Ama lütfen senden ricam o kızı rezil et,en azından bundan sonra evli erkekleri pençesine almaya kalkmasın
Edepsize bak bi de sana mesaj bırakıyor bak nasıl korkmuş kesinlikle ört bas etme
Çıksın ortaya yılışık şey,cıvıklığında boğulsun öyleleri
Şuna bak hala irtibat halindeler memlekete gidecekmişmiş
Şerefsiz hala açıp da o o...la konuşacağına ara da karının halini hatrını sor
Süründür ikisini de artık olan olmuş....en çok da kızı
İkisinin de sidikliği düğümlensin

Son düzenleme:
bence de ne olursa olsun bu olaylardan o kızın ailesini haberdar edin, hatta tazminat davası bile açın!!!anca o zaman akıllanır, var mı öyle kaçmak çocuk gibi?
boşanma davasında da facebook konuşmalarını ve eşinizin telefon dökümünü istetin ve delil olarak sunun, bu durumda eşinizin ihaneti ispatlanmış olur....

bencede tazminat davası açın gelride kimsesiz çocuklar için bağışlayın.
ispatlamanız hiçde zor olmaz. ola ki ispatlanmadı en azından mahkemeye kadar gidince o kız bi güzel rezil olur. bidaha evli adamlara askıntı olmamayı öğrenir.

neler olmus okudumda ama oğluna kavusmana cok sevindim sende su koca delilerinden olma boşa gitsin

Son düzenleme:
eşinle asla barışma..bu kadar çirkefliğin üstüne sünger çekip barışırsan daha çok üzülürsün küçük bir tavsiye benden..oğlunla mutlu günler

Öncelikle evladını kavuşmana çok sevindim bunca sıkıntı içinde en zoru ondan ayrı kalmaktı.
İkisi de tutuştu şimdi. Eğer dedikleri kadar masum yazışmalar olsaydı bu kadar korkmazlar geri adım atmazlardı.
Sen kararını vermişsin Allah yolunu açık etsin inşallah ama onların hayatına kaldığı yerden devam etmelerine izin verme.Elinden ne geliyorsa yap rezil et hepsini kayınvaliden de dahil.
Bu kadar kolay paçayı kurtaramasınlar.
Arkadaşın dediği gibi mahkeme delil olarak kabul etmese bile face yazışmalarını en azından mahkeme kapılarında sürünür rezil olur ikisi de.

Başından beri okuyorum ve gerçekten çok üzüldüm.Bu olay olmasaydı bile daha önce aldatmış zaten yine mutlu olamayacaktın evli kalarak ve asla güvenemeyecektin üzülen hep sen olıcaktın.Ne kadar acı insanın eş olarak hayat arkadaşı olarak seçtiği insanın bu hale gelmesi sanırım en çok o koyuyor insana.Onunla evli kalarak belkide sağlığından olacaktın inşallah bundan sonraki hayatında hep mutlu olursun güçlü ol hep güçlü ol ara sıra tükendiğini hissedebilirsin ama en azından ona belli etme daha çok pişman olsun.

sahi gm, veremezmisin bize şu kızın face ini?

arkadaslar burda ısım vermek desıfre etmek yasakmıs daha once gene boyle bır aldatma mevzusununn acısını yasayan bır arkadasımıza facebok adresını ver ver dıye ısrar eden arkadaslarımız olmustu o arkadasımızı ısım verdıgı ıcın bamladılar.hepten arkadasımızı kaybetmeyelım kaş yapalım derken goz cıkarmayalım lutfen

Diğer arkadaşlara katılıyorum, bulunduğunuz her yerde, mümkün olan her ortamda anlatın, size yazdığı özür mesajını gösterin, hikayenizin her kelimesini herkes bilsin, adıyla sanıyla afişe edin.

Mesele o'nu rezil etmek değil, mesele, bu tip şeyleri yapabilecek kadınlara, bu işin maliyetinin bu kadar ucuz olmayacağını, yuvalarla, hayatlarla, evliliklerle oynamanın, oynamaya kalkmanın, bunu hafife almanın bir bedeli olacağını kafasına vura vura anlatmak. Yarın bir gün belki başka bir genç kız, sizin hala kızının başına gelenlere, nasıl rezil olduğuna tanık olan başka bir kız, bir adama "böcüğüm" yazacakken klavyede, bu hikayeyi hatırlar, o böcüğümü siler, korkudan eli gitmez.

Allah kahretsin bunları.

evet ama özel mesaj yoluyla atabilir bizlerde ağzının payını vermek isteriz büyük bir zevkle öyle değil mi kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…