inanın şuan çok daha rahatım sizlerle yazışmak çok iyi geldi bugün sakin kafayla bi düşünücem ne yapacağıma öncelikle bi karar vermem lazım haa bu arada kız kapalı renkli gözlü hep gözlerinin resimini çekip koymuş eşimde beğenmiş hepsini
canım enset olamaz çünkü kuzenler arasında nikah düşüyor(süt kardeş olmamışlarsa) evlenmeleri olabilir yani..ama benim sinirime dokunan kardeş denilmesi, bunca cıvıklıkltan evlendirilmek istenmesinden sonra![/QUOT
ASLINDA İÇİM ÇOK ACIYOR YANIYOR KADIN HİSSEDER BEN HİSSEDİYORUM VE YANILMIYORUMDA BUNU ÇOK İYİ BİLİYORUM EN ÇOKTA BU KOYUYOR YANILMADIĞIMI BİLMEK...BENİM EŞİM TAVRINI KOYDAYDI KIZ OKADAR İLERİ GİTMEZDİ AMA EŞİM MAALESF BENDE GÖZÜ YOK BEN ÖYLE HİSSEİYORUM DAHA ÖNCEKİ YAŞATTIKLARINIDA DÜŞÜNECEK OLURSAM ASLINDA BEN BİLE DÜŞÜNDÜM Bİ ARA FACE BU MÜZİKLERİ KOYOR AMA NE ŞARKILAR GÖRSENİZ AYRILIK ÜZERİNE DEDİM ACABA AKLINDA KİM VAR DÜŞÜNDÜRMÜYOR DEĞİL ZATEN KIZDA AYNISINI SORMUŞ BEN SİNİRİMDEN KIZA BULUYORUM HEP KABAHAT AMA EŞİM HAYAT ARKADAŞIM İNANIN DAYANACAK GÜCÜM YOK TEK DAYANAĞIM OĞLUM BEN TEK AYAKTA TUTAN ŞEY....
canım enset olamaz çünkü kuzenler arasında nikah düşüyor(süt kardeş olmamışlarsa) evlenmeleri olabilir yani..ama benim sinirime dokunan kardeş denilmesi, bunca cıvıklıkltan evlendirilmek istenmesinden sonra![/QUOT
ASLINDA İÇİM ÇOK ACIYOR YANIYOR KADIN HİSSEDER BEN HİSSEDİYORUM VE YANILMIYORUMDA BUNU ÇOK İYİ BİLİYORUM EN ÇOKTA BU KOYUYOR YANILMADIĞIMI BİLMEK...BENİM EŞİM TAVRINI KOYDAYDI KIZ OKADAR İLERİ GİTMEZDİ AMA EŞİM MAALESF BENDE GÖZÜ YOK BEN ÖYLE HİSSEİYORUM DAHA ÖNCEKİ YAŞATTIKLARINIDA DÜŞÜNECEK OLURSAM ASLINDA BEN BİLE DÜŞÜNDÜM Bİ ARA FACE BU MÜZİKLERİ KOYOR AMA NE ŞARKILAR GÖRSENİZ AYRILIK ÜZERİNE DEDİM ACABA AKLINDA KİM VAR DÜŞÜNDÜRMÜYOR DEĞİL ZATEN KIZDA AYNISINI SORMUŞ BEN SİNİRİMDEN KIZA BULUYORUM HEP KABAHAT AMA EŞİM HAYAT ARKADAŞIM İNANIN DAYANACAK GÜCÜM YOK TEK DAYANAĞIM OĞLUM BEN TEK AYAKTA TUTAN ŞEY....
evet kız da suçlu evli bir erkekle flört ettiği için ama burada seni ilgilendiren kısım eşin!
kızla yazışmalarını beğenmedim canım.. seviyesine düşmüşsün.. şimdi o gidip eşine diyecek, eşin ona kol kanat gerecek..
kız senin muhatabın değil ki.. senin muhatabın, birlikte yatağa girdin adam.
konuşacaksan, eşinle konuşmalısın.. mahalle kavgası eder gibi kızla face üzerinden yazışmak anlamlı değil..
sende o kızla arkadas ol bence bak kzıın düşünceleri neler aynı şey benım bı tanıdıgımında başına gelmıştı onun ıçın boyle konusuyorum[/QUOTE
CANIM VAKTİNİ ALMAZSAM ANLATIRMISIN MERAK ETTİM DE BİDE KIZI BEN EKLİYCEKTİM SONRA DEDİM KİMKİ BEN ONU EKLEYİM
canım benim lütfen o kızı ekle ve sende konuş,eşini öyle başıboş bırakma..gecenin bir yarısı niye online değilsin yazıyor?*
ekle o kızı,hattta sen muhabbete başla. seni eklemezse eğer eşine söylersin bak kötü niyetliki beni eklemiyor dersin...eklerse de artık o online olduğu zaman sende olursun senle de yazışırkesinlikle ekle.etrafta bekar erkekmi kalmamış ya nedir bu kızların hali?
canım ne oluyor kalk bir silkin kendine gel bir tane zil....yüzünden..ay hayır kapalıların adını da lekeliyorlar böyleleri!kafana takma o kadar faceye de girme o kadar kendine yeni bir uğraş bul ama tekrar diyorum engelle şu kızı bence eşinin sayfasından arasın bulamasın facede..ne bu böyle ya kız anladı senin gıcık olduğunu inadına yapıyor masum çaresiz maskesi altında...eşin de kabahatli tabi..ama şunu demeden edemicem;7 aylık hamileyim halası ve çocukları gece bize geldi çay içmeye.tabi kavgamız olduğundan eşim biliyo beni;kızla uzak oturmaya çalışıo kız gelio yanına elini eşimin boynuna atıo eşim balkona çıkıo hala oğluyla hop bu da peşinden gidio...eşim onlar gidince gördün di mi ben uzak oturuyorum o sırnaşıyor dedi..bence dikkatli ol kız sırnaşıyor zaten belli ama erkekler saf olur evde huzursuzluk çıkarma seninle kavga eden erkek onun tatlı cilveli 2 lafına bakıp muhabbete girer hiç görmezden gel konusu dek geldi mi kızın kötü yönleri varsa onu söyle kötü yönü olmadan söylersen iftiraya kaçar aman günaha da girme. kızın çocuk akıllı olduğunu söyle mesela.sen haklıymışssın canım çocuk aklı var onda demiştin ya hakkaten hiç aklı yokmuş onda diyebilirsin..
canım ne oluyor kalk bir silkin kendine gel bir tane zil....yüzünden..ay hayır kapalıların adını da lekeliyorlar böyleleri!kafana takma o kadar faceye de girme o kadar kendine yeni bir uğraş bul ama tekrar diyorum engelle şu kızı bence eşinin sayfasından arasın bulamasın facede..ne bu böyle ya kız anladı senin gıcık olduğunu inadına yapıyor masum çaresiz maskesi altında...eşin de kabahatli tabi..ama şunu demeden edemicem;7 aylık hamileyim halası ve çocukları gece bize geldi çay içmeye.tabi kavgamız olduğundan eşim biliyo beni;kızla uzak oturmaya çalışıo kız gelio yanına elini eşimin boynuna atıo eşim balkona çıkıo hala oğluyla hop bu da peşinden gidio...eşim onlar gidince gördün di mi ben uzak oturuyorum o sırnaşıyor dedi..bence dikkatli ol kız sırnaşıyor zaten belli ama erkekler saf olur evde huzursuzluk çıkarma seninle kavga eden erkek onun tatlı cilveli 2 lafına bakıp muhabbete girer hiç görmezden gel konusu dek geldi mi kızın kötü yönleri varsa onu söyle kötü yönü olmadan söylersen iftiraya kaçar aman günaha da girme. kızın çocuk akıllı olduğunu söyle mesela.sen haklıymışssın canım çocuk aklı var onda demiştin ya hakkaten hiç aklı yokmuş onda diyebilirsin..
canım ne oluyor kalk bir silkin kendine gel bir tane zil....yüzünden..ay hayır kapalıların adını da lekeliyorlar böyleleri!kafana takma faceye de girme o kadar kendine yeni bir uğraş bul ama tekrar diyorum engelle şu kızı bence eşinin sayfasından arasın bulamasın facede..ne bu böyle ya kız anladı senin gıcık olduğunu inadına yapıyor masum çaresiz maskesi altında...eşin de kabahatli tabi..ama şunu demeden edemicem;7 aylık hamileyim halası ve çocukları gece bize geldi çay içmeye.tabi kavgamız olduğundan eşim biliyo beni;kızla uzak oturmaya çalışıo kız gelio yanına elini eşimin boynuna atıo eşim balkona çıkıo hala oğluyla hop bu da peşinden gidio...eşim onlar gidince gördün di mi ben uzak oturuyorum o sırnaşıyor dedi..bence dikkatli ol kız sırnaşıyor zaten belli ama erkekler saf olur evde huzursuzluk çıkarma seninle kavga eden erkek onun tatlı cilveli 2 lafına bakıp muhabbete girer hiç görmezden gel konusu dek geldi mi kızın kötü yönleri varsa onu söyle kötü yönü olmadan söylersen iftiraya kaçar aman günaha da girme. kızın çocuk akıllı olduğunu söyle mesela.sen haklıymışssın canım çocuk aklı var onda demiştin ya hakkaten hiç aklı yokmuş onda diyebilirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?