Eşim ve halasının kızı :))

hani ilk mesajda yazmıştın ya eşimde tanımıyordu onu yeni tanıştılar
bence o, ilk evlilik konusu açıldığında sana çok aşık olduğu için o kızı tanımak bile istememiş, reddetmiş
ama şimdi tanışınca hoşuna gitmiş.... ve belkide aklından keşke redetmeseydim diye geçiriyordur allah bilir

hayret bişi sen bence eşinin sayfasından engelle onu....beğenmelerini de iptal ediver ama buı adamın ciddi ciddi konuşulma zamanı çoktan gelmiş!senin resimlerini beğenir mi bu beyefendi?! pardon ama nereli eşin merak ettim?

Son düzenleme:

baştan itibaren okudum çok üzüldüm erkek düşkünü bu genç kızları anlayamıyorum hele ki evli erkeklere olan bu futursuz tavırları İlahi adalet diye bir kavram var bugun başkasının eşine böyle davranırsa yarın aynı şey başlarına geldiğinde ne yaparlar hem olduki eşini ayattı Allah korusun mutlu mu olabilecek bir başkası mutsuz olurken kendisi bekar kızsın etrafına bir dünya insan çıkar oldu ki çıkmadı kendi düzeninde mutlu olmalısın herkesin kaderi farklı kimi şuan evli yaşıyor kimi bekar ama herkes herkese saygı duymalı başkasının sınırlarına nasıl girebiliyorlar Komşunun tavuğu kaz görünür ya aynen öyle... Yazık size sizde ne olur biliyorum elde değil ama olumsuz şeyleri aklınıza geçirmeyin çekim yasasını gözardı etmeyelim O kızda Allaha havale ediyoruz hepimiz Namus kavramı bu kadar basite indirgenmemeli Kendi bilen insan bırak evli erkeği erkeklere mesafesini korumalı bunu kadınlar yapmalı çünkü erkeğin aklı karışmaya meyillidir kimse kendisine istemediği şeyide başkasına maruz brıakacak şekilde davranmamalı çok üzüldüm

Son düzenleme:
Sen rahatsız olduğun halde eşin "kuzisiyle" konuşmaya devam ediyor.Canım kusura bakma ama karısına değer veren adam böyle şeyler yapmaz.

arkadaslar konuyla alakasi yok ama

site bu aralar cok yavas, siz cevap yaziyorsunuz sayfa kendini gec yeniledigi icin tekrar tekrar cevaplaya bastiginiz icin , 3 hatta 4 ayni mesaj cikiyor. biraz bekleyin ozaman bu sorun olmaz

ben burda deli oldum ! gözlerinin resmini beğenmiş ha, erkek arkadaşım bi arkadaşının saçlarının olduğu fotoyu beğendi diye ortalığı ayağa kaldırmıştım bu benim başıma gelse gözlerini oyardım heralde... hoş bekara karı boşamak kolay derler sen bana bakma...

ben de erkek kuzenlerimle çok samimiyimdir, cidden kardeş gibi büyüdük ama biz böyle uzaktan uzağa değil... misal kuzenlerimden biri omuzlarına benden başka kimseye masaj yaptırmaz... ama ben kuzenlerin kız arkadaşlarını da çok severim, sevmesem de hinlik yapmam o da kuzenimmiş gibi davranırım.. şimdiye kadar benden rahatsız olan hiç kimse olmadı...

yani demek istediğim iyi niyetli bir kız olsa seni yok saymaz... kim için dinliyormuşmuş... ben olsam kocamın paylaştığı her şarkıya yazarım bir şey, beğenirim, face üzerinde aşk yaşarım resmen... sırf görsün diye... hoş eşin sana karşılık verip kıza da napcaksın bu da böyle derse, bu yaparım dediklerimin hepsi de boş ama... face kapatmakla da olmaz artk numaralar alınmış... kapatma da takip et bari bir parçasını da olsa... kızı da terslemek yerine bağrıma basar gibi yapardım heralde çok mu iki yüzlüyüm :ss ay canım ne de olsa eşimin kuzenisin aynı kandansınız fln... hem bi süre sonra gözünün içine baka baka da eşine yazılmaya devam etmez heralde... çağır evine yemeğe al, o sizdeyken de yanında kocana yapmadığın cilve kalmasın emin ol bu yöntemden kocan da memnun olacaktır hem bir arkadaşın dediği gibi o kız güldürüyor sen surat asıyorsun o da olmaz, istemeden itersin kocanı ona... samimi ol ona sen birini bul oh mis

ayrıca bu koca hiç bir uğraşta haketmiyor ama neyse, Allahım yardımcın olsun canım...

bu facebook neymiş arkadaş bölye
evlenmeden kabusum oldu bu sitedeki olayları gördükten sonra
bence face kapatmak fln bi işe yaramaz, siz bi kere bunları görüp sinir olmuşsunuz zaten..
bi arkadaş demiş, facede aşk yaşayın diye, kesinlikle bende olsam bu taktiği uygulardım..
çünkü siz şimdi ne deseniz, eşiniz abarttığınızı, gereğinden fazla kıskanç olduğunuzu fln söyleyecek..
birde suçunuz yokken, huzur kaçıran, güvensiz, gereksiz şeylerden tartışma çıkaran eş konumuna düşeceksiniz..
(ben her kıskançlığımın sonunda aynı bu konuma düşüyorumda ordan biliyorum :82: )
o yüzden facede eşinize güzel şeyler yazın, sırnaşın, siz o ekrana bakıp sinir olacağınıza; eğer varsa bişey, eşinizin kuzeni sinir olsun kısacası..
sonuçta o SİZİN eşiniz, sizi tercih etmiş zamanında..
şimdi sadece bunu eşinizin kuzenine hatırlatmanız gerek o kadar

esin halasinin kiziyla daha onceden tanismiyordu yani oylemi.. siz evlendikten sonra tanistilar..
oz halasi mi yoksa babasinin veya annesinin halasinin kizimi?
eger tanismiyorlardi yeni tanistilar ise.. butun gun face te filan ben kotu niyet ararim,,soncta nikah duser ve zamaninda sen nasil duyduysan esine yapmak istediklerini o kizi, kiz da duymustur..

ha insan kuzeniyle samimi olurmu evet olur.. ama kuzeniyle kardes gibi samimi buyuduyse.. hos onlar bile ne cikabiliyo sonradan.. ama o samimiyetten kusku duymaz insan..

ama bu durum bencede gereksiz.. ve biraz kotu kokular var..
esin acaba, zamaninda bu kizi onerdiler bakalim neymis gibi bi merak icindemi ki?
kiz da ayni dusuncede olabilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…