- Konu Sahibi Kardelen Karpuzkabugu
-
Bu aşagılık kendini ne zannesiyor, neden bosanmıyorsunMerhaba,
İyi geceler.Son çarem sizsiniz lütfen bana yardım edin.Evleneli 2nci yıla girecek ancak cinsel birliktelikte aşırı kasildiğım ve bana acı verdiği için doğru dürüst gerçekleştiremedim 5 kez dahi olmamıştır yani.Esime göre sinirlenmeye haklı sebepleri var ama bana göre tek sebep bu bu yüzden de ağzımı açsam kavga gözünün üstünde kas var kavga.Mangal istiyor canım demişti üst katta da kayınvelide var onlara karşı ayıp olur demişti ben de memnun etmek için her şeyi yapmaya çalışıyorum ben sana mutfaktayaparim dedim ses etmemişti eve geldi nerede yaptın bunu vs mutfakta deyince koptu kiyamer hayvan babanın evinee lake dolap mi gördün her yer battı vs vs perdeyi yıka ütüle halıyı dışarda yıka elektronik cihazlari temizle diyor bana bu havada bu ayda oysa koku bile almamıştı sorduğunda söylemesem sırf işkence olsun diye.Annemle ve kardeşimle konuşmuş mutsuzum belki geri gönderirim vs (babam vefaat etti)Caisiyorken işten de aldı beni yaşadığım yer küçücuk ilçe ayrılırsam naparim.Git igrencsin kilo aldın salaksın benim yanımda yatma,benle gerekmedikce muhatap olma böyle yaşamaya çalışalım ama küçük hatanda seni döverim bu son sözlü konuşmam bul mak çalışmayacak her şey elinde yıka ister gece gelme ister başkaları ile görüş vs dedi bana ben ne yapacağım isimden etti çalışmıyorum küçücük yer burası herkes arkamdan konuşur konuyu kayınvelideme mi acsam diyorum hayatımda hiç perde de utulemedim yardım da isterim o perdelere bisi olursa da senden bilirim hesap sorarım ve yenisini aldiririm diyor 2univ mezunuyum hiç bu kadar ezilmemistim annem çok üzülür yapma etme vs dedim ama belli ki beni yildirmaya kendi kendime gitmemi saglamaya çalışacak perde kırışık tekrar ütule diyecek vs.elektrikli mangaldi 30dk ancak çalıştırdım koku cikmisti söylemesem balkonda yaptım desem asla bilemezdi ama nasılsa önceden anlattım diye söyledim ben ne yapacağım?çok zor durumdayım
Süleyman Demirel yönetici asistanlığı,Karadeniz teknik halkla ilişkiler ve Reklamcılık hasta olan sensin sen git dedi zorlukla gittim ilçe hastanesi herkes tanıdık doktor yasamissin cinsel birliktelik dedi tahriş yara vs olusmus krem verdi üzerine git yine yaşayabilirsin vs ama kavga tecrübelerim ve kısır döngü devam etti.Mangala gelince o gün yağmur da yağıyordu biraz evlenirken bana söyledi içerde sakın yapma vs uyardı ama olay günü bı gün öncesi söyledim anlattım diye yaptım ben mutlu olsun yesin diye yaptım ama o düşman misin ben burayı ne emeklerle yaptırdım sana en başında yapma demedim mi vs vs dedi isteNasıl iki üniversite mezunusunuz?
Nerenin kaç yıllık bölümleri bunlar?
Cinsel olarak sorunlarımız var diyorsun ama doktora gittiğinizi okumadım.
Her şeyi buna bağlıyorsunuz ama baştan beri böyleymiş.
Ailemin evine gidersem çok zorlanırım diyorsunuz ama elalemin yüzünüze karşı bile söyleyemeyeceği laflar bu durumdan nasıl daha zor olabilir.
Yukarıdakilerin canı çeker mangal istiyorum ama yapmayalım diyen birine evde yaparım diyorsunuz.
Ailesine de yapsa ya madem bir kilo fazla alıp sorun sizce mutfağın kokması mı?
Ayy daha çok değişik şeyler var ama hepsine bir kılıf olur ne diyeyim daha
bir dönem eşim aşırı yoğun çalıştığı için cinsel hayatımız sıkıntılıydı. bana her şeyi batardı. elimde olmadan sürekli iğnelerdim. çünkü bu çok büyük bir gerginlik sebebi. AMA size yapılan düpedüz ahlaksızlık terbiyesizlik had bilmezlik. lütfen ayrılın bu adamdan. El alemi de boşverin. herkesin canı cehenneme. gerekirse başka şehire gidin.Ama lütfen kendinize bunun yapılmasına izin vermeyin. çok çok üzüldüm. Ayıptır ya huMerhaba,
İyi geceler.Son çarem sizsiniz lütfen bana yardım edin.Evleneli 2nci yıla girecek ancak cinsel birliktelikte aşırı kasildiğım ve bana acı verdiği için doğru dürüst gerçekleştiremedim 5 kez dahi olmamıştır yani.Esime göre sinirlenmeye haklı sebepleri var ama bana göre tek sebep bu bu yüzden de ağzımı açsam kavga gözünün üstünde kas var kavga.Mangal istiyor canım demişti üst katta da kayınvelide var onlara karşı ayıp olur demişti ben de memnun etmek için her şeyi yapmaya çalışıyorum ben sana mutfaktayaparim dedim ses etmemişti eve geldi nerede yaptın bunu vs mutfakta deyince koptu kiyamer hayvan babanın evinee lake dolap mi gördün her yer battı vs vs perdeyi yıka ütüle halıyı dışarda yıka elektronik cihazlari temizle diyor bana bu havada bu ayda oysa koku bile almamıştı sorduğunda söylemesem sırf işkence olsun diye.Annemle ve kardeşimle konuşmuş mutsuzum belki geri gönderirim vs (babam vefaat etti)Caisiyorken işten de aldı beni yaşadığım yer küçücuk ilçe ayrılırsam naparim.Git igrencsin kilo aldın salaksın benim yanımda yatma,benle gerekmedikce muhatap olma böyle yaşamaya çalışalım ama küçük hatanda seni döverim bu son sözlü konuşmam bul mak çalışmayacak her şey elinde yıka ister gece gelme ister başkaları ile görüş vs dedi bana ben ne yapacağım isimden etti çalışmıyorum küçücük yer burası herkes arkamdan konuşur konuyu kayınvelideme mi acsam diyorum hayatımda hiç perde de utulemedim yardım da isterim o perdelere bisi olursa da senden bilirim hesap sorarım ve yenisini aldiririm diyor 2univ mezunuyum hiç bu kadar ezilmemistim annem çok üzülür yapma etme vs dedim ama belli ki beni yildirmaya kendi kendime gitmemi saglamaya çalışacak perde kırışık tekrar ütule diyecek vs.elektrikli mangaldi 30dk ancak çalıştırdım koku cikmisti söylemesem balkonda yaptım desem asla bilemezdi ama nasılsa önceden anlattım diye söyledim ben ne yapacağım?çok zor durumdayım
Evet hasta olan sensin sen git doktora bana ne dedi kendi kendime gittim hastanedekiler de tanidikti doktorla yalnız kalınca zorla anlattım.10 ay vajinismus sorunu yasayıp en ufak seyde kavgayı bizzat tecrübe etmiş biri olarak anliyorum cinsellik olmayınca kavgalar büyüyor ama cinsellikten önce halledilmesi gereken çok daha büyük bir mevzu var bence.O adamdan kac kurtul ve ilişki yasayamadiğina bir cocugun olmadigina dua et bence.Tedavi görmek istesen eş desteği sart ee böyle bir adam sana destek değil köstek olur.2 üniversite bitirmissin bu kadar dar bir ufka sahip olamazsın ben inanmiyorum istesen is de bulursun o adamdan da kurtulursun sen önce kendine inan
Önsevişme bile yapmadan patadanak dalıyordur o adam.. hala saglam bir vajinaya sahipsen ne mutlu.Ay gece gece sinirim tepeme çiktı cekip almak istedim seni o evden yaEvet hasta olan sensin sen git doktora bana ne dedi kendi kendime gittim hastanedekiler de tanidikti doktorla yalnız kalınca zorla anlattım.
çaresiz olduğunuzu hissettiği için arkanızda duracak çekineceği biri olmadığı için adamın bu hayvanlığı biliyor demekki ondan ayrılmaya cesaret edemeyeceğinizi ama bu reva mı ne yaparsa susup oturacakmısınız o evde ? bırakın millet konuşsun ne olacak çok sinirliydi tahammül etmek zorunda değildim ayrıldım dersin.Küçücük ilcedeyim babam vefaat etti geri dönsem annem çok üzülür herkes soracak ne oldu diye hele arkamdan da konuscaklar isimden de etti beni
Siz kendinize yapiyorsunuz. Cok uzuldum. Hayat gercekten cok kisa. El alem ne der, annem ne dusunur diye kendinize yazik ediyorsunuz. Lutfen bosanin bu adamdan. Deger gormediginiz yerde durmayin. Perdenin sizden kiymetli oldugu evde durmayin. Kendinize bir sans verin.Merhaba,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?