Eşim ve hayat beni çok yıpratıyor

Allah'ım.. Ne kadar merhametsiz , ne kadar kötü adamlar var.
Nasıl büyümüş , yetişmiş bu insanlar da bu kadar kötü olmuş diyorum.

Eski çağ döneminden bir felsefeci, erkeklerdeki kötü huyların çoğunu, onu yetiştiren annelere bağlamış. Bu nedenle kadınların eğitimine önem verilmesini söylemiş. (Eğitimli kadın- eğitilmiş evlat mantığı).

Bütünüyle aile yetiştirmesi olamaz , elbet çevre etkeni daha fazladır. Ancak aile eğitiminin de önemli olduğunu düşünüyorum ben. Bu nedenle evlat sahibi olan anne-babanın kız/erkek çocuklarına değerler eğitimini vermesi gerektiğine inanıyorum.

Konu sahibine yorumum;
Eşiniz sizi o kadar aciz görüyor ki. Ne yapsam gitmez kafasıyla hareket ediyor. Lütfen bu adamla evli kalmayın. Bırakın insanlar istediğini konuşsun. Dört duvar arasında yaşadığınızı siz bilirsiniz. Hiç bir aile evladının yuvası yıkılsın istemez ancak böyle bir yaşantı içinde olduğunuzu bilse emin olun daha çok yıkılır. Lütfen ama lütfen ayrılın bu adamdan. Korkmayın.

Bir de tabi cinsellik yoksa sanırım tedavi de olmadınız, tedavide de eş desteği gerekir sanırım, eşiniz sizi yakında boşar zaten. Bence o sizi aldatıp boşanmaya kalkmadan siz ondan ayrılın. Çünkü bu kadar eziyetin üstüne boşanmak isteyen o olursa daha da gücünüze gider.

10 ay vajinismus sorunu yasayıp en ufak seyde kavgayı bizzat tecrübe etmiş biri olarak anliyorum cinsellik olmayınca kavgalar büyüyor ama cinsellikten önce halledilmesi gereken çok daha büyük bir mevzu var bence.O adamdan kac kurtul ve ilişki yasayamadiğina bir cocugun olmadigina dua et bence.Tedavi görmek istesen eş desteği sart ee böyle bir adam sana destek değil köstek olur.2 üniversite bitirmissin bu kadar dar bir ufka sahip olamazsın ben inanmiyorum istesen is de bulursun o adamdan da kurtulursun sen önce kendine inan

Yapmayın lütfen. 40 sene öncesi gibi değil artık. Boşanma büyük oranda normalleşti. İnsanlar 2 sorar, yorum yapar unutulur gider. Milletçe ev alınca da konuşulur, evlenince de, boşanınca da, çocuk doğurunca da, okul kazanınca ya da kazanmayınca da. Boşanma özel bir konu değil ki. Öncelikle boşanma size hukuken verilmiş bir hak, tıpkı evlenmek gibi. Yani bundan daha doğal ne olabilir? Siz o evde kaldıkça o herif daha da azgınlaşacak. Çok zalim bir kocanız var. Evliliğin başlarında bile şiddet görmüşsünüz. İş meselesine gelince de eskiden nasıl çalışıyorsanız yine aynı şekilde çalışmaya devam edersiniz. 2 yıl işe girilmeyecek kadar uzun bir ara değil

Bu aşagılık kendini ne zannesiyor, neden bosanmıyorsun

Sizin yerinize kendimi koydum okurken bile kafama çöp kovasını boşaltmışlar gibi hissettim ,sinirden elim ayağım titriyor . Dinlersiniz veya dinlemezsiniz bilemem hayat sizin ama yaşadığınız hayat değil bunu bilin ve kaçın o adamdan

Süleyman Demirel yönetici asistanlığı,Karadeniz teknik halkla ilişkiler ve Reklamcılık hasta olan sensin sen git dedi zorlukla gittim ilçe hastanesi herkes tanıdık doktor yasamissin cinsel birliktelik dedi tahriş yara vs olusmus krem verdi üzerine git yine yaşayabilirsin vs ama kavga tecrübelerim ve kısır döngü devam etti.Mangala gelince o gün yağmur da yağıyordu biraz evlenirken bana söyledi içerde sakın yapma vs uyardı ama olay günü bı gün öncesi söyledim anlattım diye yaptım ben mutlu olsun yesin diye yaptım ama o düşman misin ben burayı ne emeklerle yaptırdım sana en başında yapma demedim mi vs vs dedi iste

bir dönem eşim aşırı yoğun çalıştığı için cinsel hayatımız sıkıntılıydı. bana her şeyi batardı. elimde olmadan sürekli iğnelerdim. çünkü bu çok büyük bir gerginlik sebebi. AMA size yapılan düpedüz ahlaksızlık terbiyesizlik had bilmezlik. lütfen ayrılın bu adamdan. El alemi de boşverin. herkesin canı cehenneme. gerekirse başka şehire gidin.Ama lütfen kendinize bunun yapılmasına izin vermeyin. çok çok üzüldüm. Ayıptır ya hu

Son düzenleme:
Evet hasta olan sensin sen git doktora bana ne dedi kendi kendime gittim hastanedekiler de tanidikti doktorla yalnız kalınca zorla anlattım.

Evet hasta olan sensin sen git doktora bana ne dedi kendi kendime gittim hastanedekiler de tanidikti doktorla yalnız kalınca zorla anlattım.
Önsevişme bile yapmadan patadanak dalıyordur o adam.. hala saglam bir vajinaya sahipsen ne mutlu.Ay gece gece sinirim tepeme çiktı cekip almak istedim seni o evden ya

Seni manipüle etmiş belli ki.
Vajinismus olmasan da bu adam böyle olurdu. Burada nice eğitimli - donanımlı- kariyer sahibi insan var, başına neler neler geliyor. Hatayı kendinizde aramayın. Bu adam gerçekten çok merhametsiz.

İnsanlar hep konuşur. Her şeye konuşur. Ama inanın iki üç konuşur sonra unutulur gider. Anneniz bu halinizi bilse çok daha fazla üzülür. Dönün annenizin yanına
Gerçekten etkilendim bu konuyu okuyunca

Küçücük ilcedeyim babam vefaat etti geri dönsem annem çok üzülür herkes soracak ne oldu diye hele arkamdan da konuscaklar isimden de etti beni
çaresiz olduğunuzu hissettiği için arkanızda duracak çekineceği biri olmadığı için adamın bu hayvanlığı biliyor demekki ondan ayrılmaya cesaret edemeyeceğinizi ama bu reva mı ne yaparsa susup oturacakmısınız o evde ? bırakın millet konuşsun ne olacak çok sinirliydi tahammül etmek zorunda değildim ayrıldım dersin.

Dünyada milyonlarca kadın var vajinusmustan muzdarip. Kocaları onları aşağılamak yerine anlayış gösteriyor düzelsinler diye. Size hayvan diyen bir adama karşı cinsellik yaşayamamanız son derece doğal. Kadın için cinsellik duygusal tatminle paralel gider.
Elektrikli mangal evin içinde yapılmaz, ev toz duman içinde kalıyor. Bizde de var. O konuda haklı ama sizi bilmediğiniz noktalarda ikaz edebilir. Bu uslup çok çirkin.
Çocuğunuz yokken, yol yakınken boşanın.

Gözümün içine bakıp bir dediğimi iki etmeyen kocama dahi mutfakta mangal yapayım diye uğraşmam. Hıyar sanki gün yüzü göstermiş de bir de canı istemiş yesin diye kış kıyamette mangal yapmışsınız. Gökteki ayı çekip eline verseniz yine yetmez. Siz kocanızı değil kendinizi düşünün azıcık.

İnsanlar aynı köyden biri ile evlenip böyle dağ ayısı olduklarını görünce dehliyor.

Eziyet ediliyor sana. Tehdit hakaret eziyet var. Koy tekmeyi.
Neden düşünüyorsunuz başkası ne der?
Ne diyecekler? “ anlaşamadı ayrıldı” derler.

Bu adamla beraber olmadığın daha iyi. Bir de baba yapardın. Cinsel beraberlik önemli tamam ama bu olmuyor diye karşıdakine hakaret edeyim, ezeyim olmaz.

Siz bir silkelenin ve cesaretinizi toplayıp adamdan boşanın. Hayat güzel yaşamak güzel ve kısacık hayatı düzgün insanlarla mutlu geçirmek varken neden bu işkence?

Çok üzüldüm durumunuza. Öyle sindirmişli sizi hala temizliği nasıl yapıcam diyorsunuz.
Boşanın yoksa şiddetin dozu artacak. Açıkça demiş zaten şiddeti arttıracağını.
Yaşayacağınız hiç bir şey bu adamla synı evde yaşadıklarınızdan daha acı ve zor olmayacaktır eminim. Biraz cesaret. Aileniz baştan üzülür ama siz olayları anlatınca iyi ki ayrıldın diye sevinirler. Kendinize bu yaşamı reva görneyin

Siz kendinize yapiyorsunuz. Cok uzuldum. Hayat gercekten cok kisa. El alem ne der, annem ne dusunur diye kendinize yazik ediyorsunuz. Lutfen bosanin bu adamdan. Deger gormediginiz yerde durmayin. Perdenin sizden kiymetli oldugu evde durmayin. Kendinize bir sans verin.

Şu an sizin ilçede bir anket yapılsa “ a şıkkı devam et b şıkkı boşan” herkesin diyeceği bu kız manyak mı bu aileye adama buna tahammül ediyor? Neden hala aynı evde? Diye sorarlar .

Paranızı kazanacağınız mesleğiniz var bir pisliğin şerefsiz karaktersizin kum çuvalı olmuşsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…