Eşim ve hayat beni çok yıpratıyor

Ayyhh ne kolay değil kardelen hanım ya? Nesi kolay değil? Anlattığınız dingili kıymetli evinde bi başına bırakıp gitmek zor, ahret sorularına cevap vermek aman sinirlenmesin diye diken üstünde yaşamak bulaşık makinesi çalıştırmamak kolay öyle mi? Neyi düşünüp tartacaksınız Allah aşkına siz bu yaşadıklarınızı normal mi sanıyorsunuz?

Ay gece gece güldüm bu yoruma, hic beklemiyordum bir tartisma yasadik(siddet falan yok, sozlu atisma) sonrasinda ayni evin icinde beraber yasamaya devam edemeyeceğimize karar verdik.
ay ne bileyim romantik başlayıp pat diye boşanma olunca insan bi sarsılıyor

Yapmayın lütfen, anneniz aslında sizin o evde neler çektiğinizi bilse üzüntüden kahrolur. Boşanmak evlenmek kadar normal bir şey. Olmuyorsa olmuyor zorlamanın alemi yok zaten patlayacak bir gün bir yerde. Lütfen kadınlar olarak elalem ne der mantığından sıyrılalım ki bu ülkede de bir şeyler bizim müdahalemizle değişmeye başlasın. Kim ne derse desin. Onlar 5 gün bir şey diyecek diye ben bir kere geldiğim bu hayatta mutsuz mu olayım. Hiç umrumda bile olmaz herkes kendisine baksın.

Sizi bunlarla ikna edemeyeceğimi bildiğim için şunu yazmak istiyorum. Eğer siz boşanma davası açmazsanız o açacak. Sizden boşanan o olursa asıl o zaman dediğiniz şey olmaz mı? Açın paşalar gibi boşanma davanızı, öküzün biriydi bana her gün baskı yapıyordu iş şiddete varmadan canımı kurtardım dersiniz.

Lütfen kendinize bunu yapmayın elâlemin lafına da kulak aşmayın. Herkes her şeyi konuşur önemli olan sizsiniz onların konuştukları değil.
İnsan demek bile istemiyorum ama ona artık katlanmayin lütfen.
Zaten size bir sürü şey söylemiş sizi resmen gözden çıkarmış kim bilir kendisi dışarı da neler yapıyor.
İyice düşünün ve kendiniz için bir karar verin. Ayrıca bu durumları annenize anlatın, tabiki üzülücek ama böyle yaşamanı asla bilse oda istemez emin olun, ve gidin annenizle yaşayın ömrünüz sizi büyüten bu yaşlara getiren annenizle geçsin. Gidin oraya kafanızı toparlayıp zamanla da iş bulup çalışın annenizle yaşayın. Emeklerinizi annenize harcayın değer kıymet bilmeyen bir pisliğe değil.

Nerde çalışıodun? Gerçekten çekıcek mısın!? Annenin nıye üzülsün?

Ben çok titiz bir insanım. Eve geldiğimde eşimin mutfakta mangal yaptığını görmüş olsam ufak bir kalp krizi geçiririm herhalde. Ama en fazla kızarım. Neden yaptın nasıl temizleyeceğim falan derim yani. Muhtemelen sonra pişman olup gönlünü alırım. Kızmak ayrı saygısızlık ayrı bişey. Ev işlerinde tecrübesizsiniz anlaşılan. Hiçbirimiz annemizin karnından bunları bilerek çıkmıyoruz. İnsan olsa size yardım eder, öğretir, beraber yapar. Siz yapamıyorum dediğinizde bile önemli değil der. Yemek berbat olsa bile güzel olmuş der. Sizin adam gerçekten size zulmediyor. İnsan bildiğini de unutur. Ne sevgisi var ne saygısı. Böyle biriyle birlikte olamazsınız ki ayı gibi davranıyor. Siz sürekli kasım kasım kasılırsınız. Yazık kendinizi kurtarın. O evde hizmetçi bile olsanız böyle davranılmaz ya yuh. Okurken bile gerilmemek elde değil. Gece gece keyfim kaçtı, ruhum sıkıldı

başka kimsem yok hayattaki tek varliğım beni kafasına takıp üzülürse çok uzulurum
kardelen hanım, bizler bazen anne ve babamızın istemeden üzülmesine sebep oluruz. Benimde 15 senelik evliliğim bitti. Babam eski eşimi o kadar sever, benimserdi ki görenler beni gelin sanırdı. Kendine takım elbise aldığında eşime de alırdı. Ama noldu. Bizim evliliğimiz bir yerde tıkandı ve boşandık. Babam arkadaşlarına benim boşandığımı söyleyemedi bile. Çekindi. Annem zona oldu. “Kardeşleri çoluk çocuğa karıştı, vatken ortada kaldı” diye hep ağladı. Ama sonra noldu. Ben boşandıktan 4 sene sonra 2. Evliliğimi yaptım. 42 yaşında dünyalar güzeli kızımı kucağıma aldım.
Allah bir kapıyı kapatırsa başkasını açar. Hiç kimsenin sizi böyle asimile etmeye, ezmeye hakkı yok. Siz önce kendinize değer verin, dik durun.

Öncelikle o perdeleri,neyse bir insan nasıl kendine bu kadar saygısızlık edebilir?Eşiniz insan değil,hayvanlar bile eşine bu şekilde davranmaz.Sanki üç çocukla ortada kalacaksınız,gitmek için daha neyi bekliyor sunuz?

Korkunç bir evlilik. Ben biraz yapı olarak çoğu şeyi kaldıramıyorum bu adamı şimdiye kadar camdan aşağı atmıştım bile. Bunca olan şeyden sonra hala yuvanızı kurtarmaya çalışmayacaksınız herhalde. Ne güzel fazla da onun pis elleri size değmemiş , çocuk falan da yok sanırım. Ayrılın kendinize başka birini bulun mutlu olun. Küçük / büyük bu adama katlanmaya değmez. Affedersiniz ama onca laftan sonra o perdeleri onun ağzına sokardım. 2 üniversite bitirmiş kültürlü bir insansınız ne işiniz var elin cahiliyle. Yolun başında iken dönün. Sonra dönemezsiniz.

Ömrünüzü bu insanlıktan nasibini almamış pislikle heba etmeyin. Kurtarın kendinizi.

Siz siz olmaktan çıkmışsınız. Kimliğiniz, kişiliğiniz kalmamış, sindirmiş sizi.

Lütfen harekete geçin. Şimdi anneniz var, çok şükür ki, atlatırsınız birlikte, unutmayın anneler güçlüdür, sizin yaralarınızı iyileştirir ve en önemlisi sizin yüzünüz gülerse annenizin de yüzü güler.

2 üniversite bitirdiğinizi söylüyorsunuz, eşim beni işten aldı, annemlere belki geri gönderirim dedi ne demek ya?
sanki internetten aldığı ürünü iade ediyor. hala cinsellik yüzünden böyledir dedim diyorsunuz. tabi ki insanın evlilikte cinsellik olmazsa canı sıkılabilir de bu demek değil ki bu söyledikleri kabul edilebilir olsun. cümle aleme ömür boyu rezil olacağımı bilsem yine de bu adamla aynı evde beş dakika durmam. kültürsüz bir insan da değilsiniz, bir hatayla işten çıktıysanız tekrar yenisini bulup bu zamana kadar nasıl yaşadıysanız öyle yaşarsınız. çocuk yok bişey yok.
mangal dediğiniz de yüksek ihtimal elektrikli ızgara. annem yıllardır yapar ki temizlik hastasıdır. elektrikli ızgaranın evde bir pisliğe neden olduğunu hiç görmedim. koku bile olmaz genelde. ben canı istedi diye istediği yemeği yapıp "hayvan babanın evinde şunu bunu mu gördün, çabuk bunu yıka şunu ütüle" tavrını görsem o perdeyi halıyı parça pinçik ederim. kimse böyle davranılmayı hak etmez.. kendinize de saygı duyun.

2 üni okumuş hala bu hayatı yaşıyorsan sen böyle seviyorsun demektir ne söylesek boş git elini öp özür dile

Normal de kimseye demem ama.Sizin ki Direk Boşanın diyebileceğim bir konu. Yazik değil mi Sana? Elalem kim ki? Hepsinin kapali kapılar ardinda kimbilir neleri var.. Senelerce elalem taktim di, ilk evlendiğim seneler. Sonradan taktigim.konularin alasini O elam de denk geldim. Asla ve de asla elalemi takma. Senin başini yere eğecek bir olayin yok. İdama katlanmiş gibi bu mahluğu çekme. Hazir çocuk yok anladıgim, böyle birinden çocuk dünyaya getirmek, o çocuklara ömür boyu kötülük yapmak. Cinsel acı duyman da o adam yüzünden, istemiyorsun iste korkuyorsun, beynin direk bunu algiliyor ve vücut bilincaltı isteksiz oluyor. Annenle konuş, kimseyi takmadan, bir an önce kurtul. Yazik, günah kendine bu odunla dünyayı cehennem yapma. Kendine güven, iş dedigin ne ki? Her zaman var. Bu adam bile denmeyecek odunla yaşamaya devam edersen kendi hayatini mahcedeceksin. Hayat guzel, yaşin daha çok çok genç. Kendinden başka.kimseyi düşunme.en büyük avantajin çocuk yok.. eger hizlica okudugum da atlamadiysam. Elalemi.kafandan at! Yaşin genç! İş her zaman var! Kendine güven! İkinci kez evlenmeyi düşübdüğünde de sakin acele karar verme sakin ha! Arastirmadan kimseye evet deme! Evlebmekte şart değil ayrıca bir kadin calismali once kendine yetmeli, bu tarz evlenmektense kendi cennetinde tek basina yaşa. Evlenmek artik şans işi, ben anneyim.oglum da buyudu ama aklin varsa erken evlenme diyorum. Evlilik oyun değil, hizmetcilik, kölelik değil. Bu adam seni sahiplendikce daha neler yapar. Kesin disarda sevgiliside vardir, ondan da böyle davraniyordur. Yazik.etme kendine, Annen de aklı basindaysa zaten sana Destek olur..

Son düzenleme:
isimden etti çalışmıyorum
Ben velisiyim alıyorum işten mi dedi, zorla kolunuzdan mı çekip götürdü? Yoksa maddi durumu iyi diye gönüllü mü çıktınız işten?
Bu nasıl 2 üniversite mezunu olmak? Bildiğin kırsal kesimde yaşayan, küçük çevresi olan ve okutulmayan genç kız psikolojisi.
Üniversite bitirmiş kız "eve dönemem annem üzülür, herkes arkamdan konuşur, adımı çıkarır, ne yaparım sonra" demez. Kendisini döven hayvansın diyen adama fırsat vermez. Ya böyle evlendikten sonra, çalışamam kocamdır başımda dursun diyenler niye üniversite sıralarını işgal ediyor? Madem aldığınız eğitim boşa gidecek mesleğinizi yapmayacaksınız, hiç başlamayın okula da başka garibanların şansı olsun.

2 universte mezunu 30 yasinda olamazsiniz bunlari cok cahil 18 yasinda biri yazabilir ancak. Cinsel sorununuz icin neden hic doktora gitmediniz ayrica birakin gidin sizi tutan ne? İnsan ne yaparsa kendine yapar hala perde diyorsunuz iyi kolelik yapmaya devam edin ama konu acmayin biseyleri degistirmeye niyetiniz yok oyle yasamaya devam edin bahanelerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…