- 13 Nisan 2020
- 602
- 2.867
- 43
- Konu Sahibi Kardelen Karpuzkabugu
-
Ayyhh ne kolay değil kardelen hanım ya? Nesi kolay değil? Anlattığınız dingili kıymetli evinde bi başına bırakıp gitmek zor, ahret sorularına cevap vermek aman sinirlenmesin diye diken üstünde yaşamak bulaşık makinesi çalıştırmamak kolay öyle mi? Neyi düşünüp tartacaksınız Allah aşkına siz bu yaşadıklarınızı normal mi sanıyorsunuz?İçinde olmadan dışardan bı göz olsam ne duruyorsun ne orada delirdin mi derim ama inanın yaşarken hiç bir şey kolay olmuyor ama düşüneceğim kafamda ölçüp tartacagim olmadı gidecegim kendime 7 gün süre veriyorum annem zaten yakinda ameliyat olacak bu bahane ile oraya gider orada kalırım yavaş yavaş da ben kendi tarafimdan olayları anlatır annemin psikolojisini hazırlarım ama keşke benden önce konusmasaydi annemle inanin kardeşim de var tabi ama anne başka ondan başka kimsem yok hayattaki tek varliğım beni kafasına takıp üzülürse çok uzulurum
ay ne bileyim romantik başlayıp pat diye boşanma olunca insan bi sarsılıyorAy gece gece güldüm bu yoruma, hic beklemiyordumbir tartisma yasadik(siddet falan yok, sozlu atisma) sonrasinda ayni evin icinde beraber yasamaya devam edemeyeceğimize karar verdik.
Guzel pisiremedi heralde xbhxhe niye ayrıldınız ben oraya takıldım
Evet ya tekrar okuyunca farkettim. bu saatlerde bende konu bütünlüğü olmuyor bebek bakmaktanay ne bileyim romantik başlayıp pat diye boşanma olunca insan bi sarsılıyor
Kalbime giden yol midemden geciyor olabilirGuzel pisiremedi heralde xbhxh
Lütfen kendinize bunu yapmayın elâlemin lafına da kulak aşmayın. Herkes her şeyi konuşur önemli olan sizsiniz onların konuştukları değil.Küçücük ilcedeyim babam vefaat etti geri dönsem annem çok üzülür herkes soracak ne oldu diye hele arkamdan da konuscaklar isimden de etti beni kendinin maddi durumu iyiydi faturalar onda mutfak bendeydi çalışırken hazır yemek vs de aldim birikimim de azaldı.Donsem çok zor bo hayat beni bekliyor kalsam çabası.Hep birlikte olamamaya bağladım hani orada eksiğim dedim onu yapabilsem böyle olmayacak dedim o yüzden yapıyor dedim ama bana böyle davranan (hele ki ilk zamanlr şiddet de vardı) bı adama zaten cinsel ilişki tramvs iken hiç yaklasamiyorum.İnsan eşini öncelikle sever sonra biraz çekinir belki değil mi?Benim asla öyle değil kesinlikle canavar gibi korkuyorum 30yasimdayim önce korkuyorum insan eşinden korkar mı ya?K.bakmauin çok doluyum cinsellik vs sorun olduğu için arkadaşlarıma da anlatamamistim.Cok doluyum.Yarin o istediği temizlikler nasıl yetişecek üstelik uyuyamadım gerilmekten dusunmekten
Nerde çalışıodun? Gerçekten çekıcek mısın!? Annenin nıye üzülsün?Merhaba,
İyi geceler.Son çarem sizsiniz lütfen bana yardım edin.Evleneli 2nci yıla girecek ancak cinsel birliktelikte aşırı kasildiğım ve bana acı verdiği için doğru dürüst gerçekleştiremedim 5 kez dahi olmamıştır yani.Esime göre sinirlenmeye haklı sebepleri var ama bana göre tek sebep bu bu yüzden de ağzımı açsam kavga gözünün üstünde kas var kavga.Mangal istiyor canım demişti üst katta da kayınvelide var onlara karşı ayıp olur demişti ben de memnun etmek için her şeyi yapmaya çalışıyorum ben sana mutfaktayaparim dedim ses etmemişti eve geldi nerede yaptın bunu vs mutfakta deyince koptu kiyamer hayvan babanın evinee lake dolap mi gördün her yer battı vs vs perdeyi yıka ütüle halıyı dışarda yıka elektronik cihazlari temizle diyor bana bu havada bu ayda oysa koku bile almamıştı sorduğunda söylemesem sırf işkence olsun diye.Annemle ve kardeşimle konuşmuş mutsuzum belki geri gönderirim vs (babam vefaat etti)Caisiyorken işten de aldı beni yaşadığım yer küçücuk ilçe ayrılırsam naparim.Git igrencsin kilo aldın salaksın benim yanımda yatma,benle gerekmedikce muhatap olma böyle yaşamaya çalışalım ama küçük hatanda seni döverim bu son sözlü konuşmam bul mak çalışmayacak her şey elinde yıka ister gece gelme ister başkaları ile görüş vs dedi bana ben ne yapacağım isimden etti çalışmıyorum küçücük yer burası herkes arkamdan konuşur konuyu kayınvelideme mi acsam diyorum hayatımda hiç perde de utulemedim yardım da isterim o perdelere bisi olursa da senden bilirim hesap sorarım ve yenisini aldiririm diyor 2univ mezunuyum hiç bu kadar ezilmemistim annem çok üzülür yapma etme vs dedim ama belli ki beni yildirmaya kendi kendime gitmemi saglamaya çalışacak perde kırışık tekrar ütule diyecek vs.elektrikli mangaldi 30dk ancak çalıştırdım koku cikmisti söylemesem balkonda yaptım desem asla bilemezdi ama nasılsa önceden anlattım diye söyledim ben ne yapacağım?çok zor durumdayım
kardelen hanım, bizler bazen anne ve babamızın istemeden üzülmesine sebep oluruz. Benimde 15 senelik evliliğim bitti. Babam eski eşimi o kadar sever, benimserdi ki görenler beni gelin sanırdı. Kendine takım elbise aldığında eşime de alırdı. Ama noldu. Bizim evliliğimiz bir yerde tıkandı ve boşandık. Babam arkadaşlarına benim boşandığımı söyleyemedi bile. Çekindi. Annem zona oldu. “Kardeşleri çoluk çocuğa karıştı, vatken ortada kaldı” diye hep ağladı. Ama sonra noldu. Ben boşandıktan 4 sene sonra 2. Evliliğimi yaptım. 42 yaşında dünyalar güzeli kızımı kucağıma aldım.başka kimsem yok hayattaki tek varliğım beni kafasına takıp üzülürse çok uzulurum
Korkunç bir evlilik. Ben biraz yapı olarak çoğu şeyi kaldıramıyorum bu adamı şimdiye kadar camdan aşağı atmıştım bile. Bunca olan şeyden sonra hala yuvanızı kurtarmaya çalışmayacaksınız herhalde. Ne güzel fazla da onun pis elleri size değmemiş , çocuk falan da yok sanırım. Ayrılın kendinize başka birini bulun mutlu olun. Küçük / büyük bu adama katlanmaya değmez. Affedersiniz ama onca laftan sonra o perdeleri onun ağzına sokardım. 2 üniversite bitirmiş kültürlü bir insansınız ne işiniz var elin cahiliyle. Yolun başında iken dönün. Sonra dönemezsiniz.Merhaba,
İyi geceler.Son çarem sizsiniz lütfen bana yardım edin.Evleneli 2nci yıla girecek ancak cinsel birliktelikte aşırı kasildiğım ve bana acı verdiği için doğru dürüst gerçekleştiremedim 5 kez dahi olmamıştır yani.Esime göre sinirlenmeye haklı sebepleri var ama bana göre tek sebep bu bu yüzden de ağzımı açsam kavga gözünün üstünde kas var kavga.Mangal istiyor canım demişti üst katta da kayınvelide var onlara karşı ayıp olur demişti ben de memnun etmek için her şeyi yapmaya çalışıyorum ben sana mutfaktayaparim dedim ses etmemişti eve geldi nerede yaptın bunu vs mutfakta deyince koptu kiyamer hayvan babanın evinee lake dolap mi gördün her yer battı vs vs perdeyi yıka ütüle halıyı dışarda yıka elektronik cihazlari temizle diyor bana bu havada bu ayda oysa koku bile almamıştı sorduğunda söylemesem sırf işkence olsun diye.Annemle ve kardeşimle konuşmuş mutsuzum belki geri gönderirim vs (babam vefaat etti)Caisiyorken işten de aldı beni yaşadığım yer küçücuk ilçe ayrılırsam naparim.Git igrencsin kilo aldın salaksın benim yanımda yatma,benle gerekmedikce muhatap olma böyle yaşamaya çalışalım ama küçük hatanda seni döverim bu son sözlü konuşmam bul mak çalışmayacak her şey elinde yıka ister gece gelme ister başkaları ile görüş vs dedi bana ben ne yapacağım isimden etti çalışmıyorum küçücük yer burası herkes arkamdan konuşur konuyu kayınvelideme mi acsam diyorum hayatımda hiç perde de utulemedim yardım da isterim o perdelere bisi olursa da senden bilirim hesap sorarım ve yenisini aldiririm diyor 2univ mezunuyum hiç bu kadar ezilmemistim annem çok üzülür yapma etme vs dedim ama belli ki beni yildirmaya kendi kendime gitmemi saglamaya çalışacak perde kırışık tekrar ütule diyecek vs.elektrikli mangaldi 30dk ancak çalıştırdım koku cikmisti söylemesem balkonda yaptım desem asla bilemezdi ama nasılsa önceden anlattım diye söyledim ben ne yapacağım?çok zor durumdayım
2 üni okumuş hala bu hayatı yaşıyorsan sen böyle seviyorsun demektir ne söylesek boş git elini öp özür dileMerhaba,
Normal de kimseye demem ama.Sizin ki Direk Boşanın diyebileceğim bir konu. Yazik değil mi Sana? Elalem kim ki? Hepsinin kapali kapılar ardinda kimbilir neleri var.. Senelerce elalem taktim di, ilk evlendiğim seneler. Sonradan taktigim.konularin alasini O elam de denk geldim. Asla ve de asla elalemi takma. Senin başini yere eğecek bir olayin yok. İdama katlanmiş gibi bu mahluğu çekme. Hazir çocuk yok anladıgim, böyle birinden çocuk dünyaya getirmek, o çocuklara ömür boyu kötülük yapmak. Cinsel acı duyman da o adam yüzünden, istemiyorsun iste korkuyorsun, beynin direk bunu algiliyor ve vücut bilincaltı isteksiz oluyor. Annenle konuş, kimseyi takmadan, bir an önce kurtul. Yazik, günah kendine bu odunla dünyayı cehennem yapma. Kendine güven, iş dedigin ne ki? Her zaman var. Bu adam bile denmeyecek odunla yaşamaya devam edersen kendi hayatini mahcedeceksin. Hayat guzel, yaşin daha çok çok genç. Kendinden başka.kimseyi düşunme.en büyük avantajin çocuk yok.. eger hizlica okudugum da atlamadiysam. Elalemi.kafandan at! Yaşin genç! İş her zaman var! Kendine güven! İkinci kez evlenmeyi düşübdüğünde de sakin acele karar verme sakin ha! Arastirmadan kimseye evet deme! Evlebmekte şart değil ayrıca bir kadin calismali once kendine yetmeli, bu tarz evlenmektense kendi cennetinde tek basina yaşa. Evlenmek artik şans işi, ben anneyim.oglum da buyudu ama aklin varsa erken evlenme diyorum. Evlilik oyun değil, hizmetcilik, kölelik değil. Bu adam seni sahiplendikce daha neler yapar. Kesin disarda sevgiliside vardir, ondan da böyle davraniyordur. Yazik.etme kendine, Annen de aklı basindaysa zaten sana Destek olur..Küçücük ilcedeyim babam vefaat etti geri dönsem annem çok üzülür herkes soracak ne oldu diye hele arkamdan da konuscaklar isimden de etti beni kendinin maddi durumu iyiydi faturalar onda mutfak bendeydi çalışırken hazır yemek vs de aldim birikimim de azaldı.Donsem çok zor bo hayat beni bekliyor kalsam çabası.Hep birlikte olamamaya bağladım hani orada eksiğim dedim onu yapabilsem böyle olmayacak dedim o yüzden yapıyor dedim ama bana böyle davranan (hele ki ilk zamanlr şiddet de vardı) bı adama zaten cinsel ilişki tramvs iken hiç yaklasamiyorum.İnsan eşini öncelikle sever sonra biraz çekinir belki değil mi?Benim asla öyle değil kesinlikle canavar gibi korkuyorum 30yasimdayim önce korkuyorum insan eşinden korkar mı ya?K.bakmauin çok doluyum cinsellik vs sorun olduğu için arkadaşlarıma da anlatamamistim.Cok doluyum.Yarin o istediği temizlikler nasıl yetişecek üstelik uyuyamadım gerilmekten dusunmekten
Ben velisiyim alıyorum işten mi dedi, zorla kolunuzdan mı çekip götürdü? Yoksa maddi durumu iyi diye gönüllü mü çıktınız işten?isimden etti çalışmıyorum
Bu nasıl 2 üniversite mezunu olmak? Bildiğin kırsal kesimde yaşayan, küçük çevresi olan ve okutulmayan genç kız psikolojisi.2univ mezunuyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?