- 15 Şubat 2013
- 26.422
- En iyi cevaplar
- 1
- 102.381
- 798
- Konu Sahibi Kardelen Karpuzkabugu
-
Mangal olayi bahane. Ayni seyi yasadim. Esim mangal istedigim icin cebindeki son parayla az birsey et almis, elektrikli izgarada yagmurlu birgunde evin icinde yapmisti. Yatak odasindaki nevresimler bile et kokmustu. Sarildim, optum, bu konuyla ilgili hic bisey soylemedim.Küçücük ilcedeyim babam vefaat etti geri dönsem annem çok üzülür herkes soracak ne oldu diye hele arkamdan da konuscaklar isimden de etti beni kendinin maddi durumu iyiydi faturalar onda mutfak bendeydi çalışırken hazır yemek vs de aldim birikimim de azaldı.Donsem çok zor bo hayat beni bekliyor kalsam çabası.Hep birlikte olamamaya bağladım hani orada eksiğim dedim onu yapabilsem böyle olmayacak dedim o yüzden yapıyor dedim ama bana böyle davranan (hele ki ilk zamanlr şiddet de vardı) bı adama zaten cinsel ilişki tramvs iken hiç yaklasamiyorum.İnsan eşini öncelikle sever sonra biraz çekinir belki değil mi?Benim asla öyle değil kesinlikle canavar gibi korkuyorum 30yasimdayim önce korkuyorum insan eşinden korkar mı ya?K.bakmauin çok doluyum cinsellik vs sorun olduğu için arkadaşlarıma da anlatamamistim.Cok doluyum.Yarin o istediği temizlikler nasıl yetişecek üstelik uyuyamadım gerilmekten dusunmekten
Evet başlarda demişti evde sakin mangal vs yapma diye ama o gün hem yağmur yağacak hem de annesi yukarda diye ben anlattım mutfakta çay makinesinin orada yaparım vs diye sanırım dinlememis ya da işine öyle geldi bilmiyorum.Anneme gidip çocukları görüyorum üzülüyorum benden ayrı yatıyor vs demiş o uyuyor benim uykum gelmiyor TV izlerken vs uyuyakaliyordum bilinçli olarak ayrı uyumuyordum bazen de horladığı için dayanamayıp başka yere geçiyordum.Ama ben vajinismus yüzünden bana böyle davranıyor vs cs diye hep sorunun kaynağını kendimde aradım hiçbir arkadaşıma da anlatamadım ama buarada herkes bana bunun böyle olmadığını gösterdi iyi ki varsınız üzerimden ne kadar büyük bir yük kalktı anlatamam benim vajinismus neden bu öfke patlamaları sonuç diyordum hep o kadar kötü davranışın içinde bu ekstra yakıyordu canımı.Ya kafası o kadar farklı çalışan bir kişi ki sofrada iken yiyeceksen tatlı da var diyorum bana böyle aptal şeyler sorma koy yenmezse geri kaldir diyor neymiş sofraya çıkarmaya useniyormusum usensem sorar miyim?Bı disari bı dolaba bozulmasın sütlü tatlı diye demiştim.Dünyada milyonlarca kadın var vajinusmustan muzdarip. Kocaları onları aşağılamak yerine anlayış gösteriyor düzelsinler diye. Size hayvan diyen bir adama karşı cinsellik yaşayamamanız son derece doğal. Kadın için cinsellik duygusal tatminle paralel gider.
Elektrikli mangal evin içinde yapılmaz, ev toz duman içinde kalıyor. Bizde de var. O konuda haklı ama sizi bilmediğiniz noktalarda ikaz edebilir. Bu uslup çok çirkin.
Çocuğunuz yokken, yol yakınken boşanın.
İnsan bazen tok gelir mesela ya da canı yemek istemez ya işten geliyor yemek yiyecek misin ister misin diyorum e yemeycek miyiz diyor atarlica usendigimi ve amaan keşke istemese dediğimi düşünüyormuş kafası nasıl suçlama odaklı çalışıyor isteDünyada milyonlarca kadın var vajinusmustan muzdarip. Kocaları onları aşağılamak yerine anlayış gösteriyor düzelsinler diye. Size hayvan diyen bir adama karşı cinsellik yaşayamamanız son derece doğal. Kadın için cinsellik duygusal tatminle paralel gider.
Elektrikli mangal evin içinde yapılmaz, ev toz duman içinde kalıyor. Bizde de var. O konuda haklı ama sizi bilmediğiniz noktalarda ikaz edebilir. Bu uslup çok çirkin.
Çocuğunuz yokken, yol yakınken boşanın.
Evet başlarda demişti evde sakin mangal vs yapma diye ama o gün hem yağmur yağacak hem de annesi yukarda diye ben anlattım mutfakta çay makinesinin orada yaparım vs diye sanırım dinlememis ya da işine öyle geldi bilmiyorum.Anneme gidip çocukları görüyorum üzülüyorum benden ayrı yatıyor vs demiş o uyuyor benim uykum gelmiyor TV izlerken vs uyuyakaliyordum bilinçli olarak ayrı uyumuyordum bazen de horladığı için dayanamayıp başka yere geçiyordum.Ama ben vajinismus yüzünden bana böyle davranıyor vs cs diye hep sorunun kaynağını kendimde aradım hiçbir arkadaşıma da anlatamadım ama buarada herkes bana bunun böyle olmadığını gösterdi iyi ki varsınız üzerimden ne kadar büyük bir yük kalktı anlatamam benim vajinismus neden bu öfke patlamaları sonuç diyordum hep o kadar kötü davranışın içinde bu ekstra yakıyordu canımı.Ya kafası o kadar farklı çalışan bir kişi ki sofrada iken yiyeceksen tatlı da var diyorum bana böyle aptal şeyler sorma koy yenmezse geri kaldir diyor neymiş sofraya çıkarmaya useniyormusum usensem sorar miyim?Bı disari bı dolaba bozulmasın sütlü tatlı diye demiştim.
Kesinlikle okuyacağımKhaled Hossein'in roman karakteri gibisin. 1000 muhteşem güneşte Afgan kadin da bu kadar eziyet cekiyo aşağı yukari. O bile o cahillikle kaçıp kurtulmanin derdinde, sen geri dönemem, elalem ne der. Al o kitabi oku. Gör kadınlar nelerin içinden ne imkansizliklarla cikmaya calisiyor. Sen de hala perdeyi nasil utulerim. Akil tutulması mi yasiyosun? Şokta misin? Bi de basta siddet vardi diyo. Bu siddet degil mi, adamdan bu kadar korkmak normal mi? Gece gece
Hanımefendi sizin kendi kendinize muhasebe yapmanıza gerek yok. Bu adam baştan beri sizi manipüle etmiş. Cinsellik yüzünden bu kadar gerginse tutar elinizden doktora götürür, terapi alırsınız. Siz bu işi para ile yapan bir kadın değilsiniz. Nikahlı eşinizden sıcaklık, sevgi, saygı görmeyi istemek en doğal hakkınız.Evet başlarda demişti evde sakin mangal vs yapma diye ama o gün hem yağmur yağacak hem de annesi yukarda diye ben anlattım mutfakta çay makinesinin orada yaparım vs diye sanırım dinlememis ya da işine öyle geldi bilmiyorum.Anneme gidip çocukları görüyorum üzülüyorum benden ayrı yatıyor vs demiş o uyuyor benim uykum gelmiyor TV izlerken vs uyuyakaliyordum bilinçli olarak ayrı uyumuyordum bazen de horladığı için dayanamayıp başka yere geçiyordum.Ama ben vajinismus yüzünden bana böyle davranıyor vs cs diye hep sorunun kaynağını kendimde aradım hiçbir arkadaşıma da anlatamadım ama buarada herkes bana bunun böyle olmadığını gösterdi iyi ki varsınız üzerimden ne kadar büyük bir yük kalktı anlatamam benim vajinismus neden bu öfke patlamaları sonuç diyordum hep o kadar kötü davranışın içinde bu ekstra yakıyordu canımı.Ya kafası o kadar farklı çalışan bir kişi ki sofrada iken yiyeceksen tatlı da var diyorum bana böyle aptal şeyler sorma koy yenmezse geri kaldir diyor neymiş sofraya çıkarmaya useniyormusum usensem sorar miyim?Bı disari bı dolaba bozulmasın sütlü tatlı diye demiştim.
İçinde olmadan dışardan bı göz olsam ne duruyorsun ne orada delirdin mi derim ama inanın yaşarken hiç bir şey kolay olmuyor ama düşüneceğim kafamda ölçüp tartacagim olmadı gidecegim kendime 7 gün süre veriyorum annem zaten yakinda ameliyat olacak bu bahane ile oraya gider orada kalırım yavaş yavaş da ben kendi tarafimdan olayları anlatır annemin psikolojisini hazırlarım ama keşke benden önce konusmasaydi annemle inanin kardeşim de var tabi ama anne başka ondan başka kimsem yok hayattaki tek varliğım beni kafasına takıp üzülürse çok uzulurumSizin kafa gitmiş. Ne anlatıyorsunuz? Tatlı vardı, yok dışarıda yağmur yağıyordu. Sizin beyninizi yıkamış. Ya şu yazdıklarınızı benim yazdığımı düşünün okuyun ve söyleyin böyle nasıl olur? Bunu yaşayan bir insana ne önerirsiniz? İlçeydi falan hikaye bunlar.
İçinde olmadan dışardan bı göz olsam ne duruyorsun ne orada delirdin mi derim ama inanın yaşarken hiç bir şey kolay olmuyor ama düşüneceğim kafamda ölçüp tartacagim olmadı gidecegim kendime 7 gün süre veriyorum annem zaten yakinda ameliyat olacak bu bahane ile oraya gider orada kalırım yavaş yavaş da ben kendi tarafimdan olayları anlatır annemin psikolojisini hazırlarım ama keşke benden önce konusmasaydi annemle inanin kardeşim de var tabi ama anne başka ondan başka kimsem yok hayattaki tek varliğım beni kafasına takıp üzülürse çok uzulurum
e niye ayrıldınız ben oraya takıldımMangal olayi bahane. Ayni seyi yasadim. Esim mangal istedigim icin cebindeki son parayla az birsey et almis, elektrikli izgarada yagmurlu birgunde evin icinde yapmisti. Yatak odasindaki nevresimler bile et kokmustu. Sarildim, optum, bu konuyla ilgili hic bisey soylemedim.
Dondukten sonra sizi zor bir hayat beklemiyor. 9 aylik bebegiyle anne yanina donup bosanan birisi olarak yaziyorum. Soranlara sonra konusuruz dedim. Bazilariyla konustum bazilariyla konusmadim. Su an o evde cok daha zor seyler yaşıyorsunuz. Ayrica perdenin utulendigini ilk defa duydum. Fonlari bile islak islak asariz. Yarin eşyalarınızı toplayip o evden ayrilin
Sen bu adamla nasil tanistin? Nasil evlendin?İçinde olmadan dışardan bı göz olsam ne duruyorsun ne orada delirdin mi derim ama inanın yaşarken hiç bir şey kolay olmuyor ama düşüneceğim kafamda ölçüp tartacagim olmadı gidecegim kendime 7 gün süre veriyorum annem zaten yakinda ameliyat olacak bu bahane ile oraya gider orada kalırım yavaş yavaş da ben kendi tarafimdan olayları anlatır annemin psikolojisini hazırlarım ama keşke benden önce konusmasaydi annemle inanin kardeşim de var tabi ama anne başka ondan başka kimsem yok hayattaki tek varliğım beni kafasına takıp üzülürse çok uzulurum
Evet çirkef bir koca daha. 1 sn bile beklemeden boşan desem. Ne dersin?Merhaba,
İyi geceler.Son çarem sizsiniz lütfen bana yardım edin.Evleneli 2nci yıla girecek ancak cinsel birliktelikte aşırı kasildiğım ve bana acı verdiği için doğru dürüst gerçekleştiremedim 5 kez dahi olmamıştır yani.Esime göre sinirlenmeye haklı sebepleri var ama bana göre tek sebep bu bu yüzden de ağzımı açsam kavga gözünün üstünde kas var kavga.Mangal istiyor canım demişti üst katta da kayınvelide var onlara karşı ayıp olur demişti ben de memnun etmek için her şeyi yapmaya çalışıyorum ben sana mutfaktayaparim dedim ses etmemişti eve geldi nerede yaptın bunu vs mutfakta deyince koptu kiyamer hayvan babanın evinee lake dolap mi gördün her yer battı vs vs perdeyi yıka ütüle halıyı dışarda yıka elektronik cihazlari temizle diyor bana bu havada bu ayda oysa koku bile almamıştı sorduğunda söylemesem sırf işkence olsun diye.Annemle ve kardeşimle konuşmuş mutsuzum belki geri gönderirim vs (babam vefaat etti)Caisiyorken işten de aldı beni yaşadığım yer küçücuk ilçe ayrılırsam naparim.Git igrencsin kilo aldın salaksın benim yanımda yatma,benle gerekmedikce muhatap olma böyle yaşamaya çalışalım ama küçük hatanda seni döverim bu son sözlü konuşmam bul mak çalışmayacak her şey elinde yıka ister gece gelme ister başkaları ile görüş vs dedi bana ben ne yapacağım isimden etti çalışmıyorum küçücük yer burası herkes arkamdan konuşur konuyu kayınvelideme mi acsam diyorum hayatımda hiç perde de utulemedim yardım da isterim o perdelere bisi olursa da senden bilirim hesap sorarım ve yenisini aldiririm diyor 2univ mezunuyum hiç bu kadar ezilmemistim annem çok üzülür yapma etme vs dedim ama belli ki beni yildirmaya kendi kendime gitmemi saglamaya çalışacak perde kırışık tekrar ütule diyecek vs.elektrikli mangaldi 30dk ancak çalıştırdım koku cikmisti söylemesem balkonda yaptım desem asla bilemezdi ama nasılsa önceden anlattım diye söyledim ben ne yapacağım?çok zor durumdayım
Ay gece gece güldüm bu yoruma, hic beklemiyordume niye ayrıldınız ben oraya takıldım
Konusan da anca 2 gün konusuyor zaten, 3. gün gundemleri değişiyor insanlarin. Ama millet konusmasin diye ben canli canli mezara gireyim. Niye? Çünkü konuşmasınBaskı günden güne artacak bence belki de tüm bunları gitmen için yapıyor.bırak kim ne derse desin çok mu önemli el âlemin 2 gün seni konuşması.annen biliyor mu bu yaşadıklarını konuş onunla.yarin bir gün çocuğun olursa dönmen daha da zor olacak bunu düşün yada böyle bir adamla çocukla nasıl hayat geçecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?