Eşim ve hayat beni çok yıpratıyor

Khaled Hossein'in roman karakteri gibisin. 1000 muhteşem güneşte Afgan kadin da bu kadar eziyet cekiyo aşağı yukari. O bile o cahillikle kaçıp kurtulmanin derdinde, sen geri dönemem, elalem ne der. Al o kitabi oku. Gör kadınlar nelerin içinden ne imkansizliklarla cikmaya calisiyor. Sen de hala perdeyi nasil utulerim. Akil tutulması mi yasiyosun? Şokta misin? Bi de basta siddet vardi diyo. Bu siddet degil mi, adamdan bu kadar korkmak normal mi? Gece gece

Yahu sizce tek sorun mangal mı perde mi bunların derdine düşmüşsünüz. O yaşadığınız küçük yerde tek boşanan insan siz olmayacaksını neticede. Ömrünüz boyunca aynı yerde yaşamaya zaten mecbur değilsiniz. İki üniversiteyi boşa okumuşsunuz. Yolun sonunda evde oturup kocanın iki dudağının arasına bırakacaktınız madem hayatınızı boşa zahmet etmişsiniz. Habire işimden etti beni diyorsunuz da olmasaydınız. Zorla mı çıkarttı işten? Geri gönderirim ne ayrıca eşya mısınız siz? Ay gece gece çok sinirlerimi bozdu bu konu

Bu arada facebookta instagramda farkediyorum, o kadar cok insan bosaniyor ki. Eskiden birlikte calistigim insanlar bir bakiyorum soyisimlerini silmis kendi adinin yanina cocugunun adini yazmis. Bakiyorum esi ile fotolari da silmis. Aa x de ayrilmis diyorum. Alttaki posta geciyorum. Elalemin bu kadar umrinda yani. Kim bilir neler yasadi o x te ayrildi.

Mangal olayi bahane. Ayni seyi yasadim. Esim mangal istedigim icin cebindeki son parayla az birsey et almis, elektrikli izgarada yagmurlu birgunde evin icinde yapmisti. Yatak odasindaki nevresimler bile et kokmustu. Sarildim, optum, bu konuyla ilgili hic bisey soylemedim.

Dondukten sonra sizi zor bir hayat beklemiyor. 9 aylik bebegiyle anne yanina donup bosanan birisi olarak yaziyorum. Soranlara sonra konusuruz dedim. Bazilariyla konustum bazilariyla konusmadim. Su an o evde cok daha zor seyler yaşıyorsunuz. Ayrica perdenin utulendigini ilk defa duydum. Fonlari bile islak islak asariz. Yarin eşyalarınızı toplayip o evden ayrilin

Gordugunuz fiziksel ve psikolojik siddet sizi baskilamis, disarida korkunç bir dunyanin sizi bekledigini dusunuyorsunuz. Yaniliyorsunuz. Kimsenin umrunda olmayacak annenizin evine dönmeniz.
Boyle bir hayvanla beraber olmayi insanin ici almaz yani cinsel sorunlarınız bence cok normal.

Evet başlarda demişti evde sakin mangal vs yapma diye ama o gün hem yağmur yağacak hem de annesi yukarda diye ben anlattım mutfakta çay makinesinin orada yaparım vs diye sanırım dinlememis ya da işine öyle geldi bilmiyorum.Anneme gidip çocukları görüyorum üzülüyorum benden ayrı yatıyor vs demiş o uyuyor benim uykum gelmiyor TV izlerken vs uyuyakaliyordum bilinçli olarak ayrı uyumuyordum bazen de horladığı için dayanamayıp başka yere geçiyordum.Ama ben vajinismus yüzünden bana böyle davranıyor vs cs diye hep sorunun kaynağını kendimde aradım hiçbir arkadaşıma da anlatamadım ama buarada herkes bana bunun böyle olmadığını gösterdi iyi ki varsınız üzerimden ne kadar büyük bir yük kalktı anlatamam benim vajinismus neden bu öfke patlamaları sonuç diyordum hep o kadar kötü davranışın içinde bu ekstra yakıyordu canımı.Ya kafası o kadar farklı çalışan bir kişi ki sofrada iken yiyeceksen tatlı da var diyorum bana böyle aptal şeyler sorma koy yenmezse geri kaldir diyor neymiş sofraya çıkarmaya useniyormusum usensem sorar miyim?Bı disari bı dolaba bozulmasın sütlü tatlı diye demiştim.

İnsan bazen tok gelir mesela ya da canı yemek istemez ya işten geliyor yemek yiyecek misin ister misin diyorum e yemeycek miyiz diyor atarlica usendigimi ve amaan keşke istemese dediğimi düşünüyormuş kafası nasıl suçlama odaklı çalışıyor iste

Sizin kafa gitmiş. Ne anlatıyorsunuz? Tatlı vardı, yok dışarıda yağmur yağıyordu. Sizin beyninizi yıkamış. Ya şu yazdıklarınızı benim yazdığımı düşünün okuyun ve söyleyin böyle nasıl olur? Bunu yaşayan bir insana ne önerirsiniz? İlçeydi falan hikaye bunlar.

Kesinlikle okuyacağım

Öncelikle zıkkım yesin görgüsüz ayı demek istiyorum. Ayı dediysem de meclisten dışarı. Ayılar bu kadar kaba değildir yoksa. Elalem ne konuşacak ya. Melahat teyzenin iki dakikalık gün dedikodusu yüzünden mi bu eziyeti çekmeye devam edeceksiniz? Hadi hasbelkader gebe kaldınız ne olacak sonra? Çocuk yokken ayrılıp düzen kurmak çok daha kolay. İşten çıktıysanız ne olmuş illaki başkasını bulursunuz. Öylece oturup kendinizi suçlayarak bir ömür mü heba edeceksiniz? Millet kaç çocukla boşanıyor da mis gibi düzen kuruyor. Silkinip kendinize gelin ya.

Hanımefendi sizin kendi kendinize muhasebe yapmanıza gerek yok. Bu adam baştan beri sizi manipüle etmiş. Cinsellik yüzünden bu kadar gerginse tutar elinizden doktora götürür, terapi alırsınız. Siz bu işi para ile yapan bir kadın değilsiniz. Nikahlı eşinizden sıcaklık, sevgi, saygı görmeyi istemek en doğal hakkınız.
Ben de yemek konusunda çok hamarat değilim. Çoğu zaman yemeği eşim yapar. Ben bulaşığı yıkarım. Çünkü hayat müşterektir. Çünkü evlilik karşılıklı hoşgörü üzerine kurulur. Sizde bu yok.
Sizi kesinlikle hak etmeyen bir insan. Bence ayrılın. Hayatınızı ziyan etmeyin.

İçinde olmadan dışardan bı göz olsam ne duruyorsun ne orada delirdin mi derim ama inanın yaşarken hiç bir şey kolay olmuyor ama düşüneceğim kafamda ölçüp tartacagim olmadı gidecegim kendime 7 gün süre veriyorum annem zaten yakinda ameliyat olacak bu bahane ile oraya gider orada kalırım yavaş yavaş da ben kendi tarafimdan olayları anlatır annemin psikolojisini hazırlarım ama keşke benden önce konusmasaydi annemle inanin kardeşim de var tabi ama anne başka ondan başka kimsem yok hayattaki tek varliğım beni kafasına takıp üzülürse çok uzulurum

Ya annene bunu anlatan herif köpekliğini göstermiş oldu. Ne demek?” geri göndereceğim “, demek ki; pislik kadınları köle olarak görüyor. Sal gitsin. Annene ileride çocukla dönersen daha çok üzülür

Son düzenleme:
Baskı günden güne artacak bence belki de tüm bunları gitmen için yapıyor.bırak kim ne derse desin çok mu önemli el âlemin 2 gün seni konuşması.annen biliyor mu bu yaşadıklarını konuş onunla.yarin bir gün çocuğun olursa dönmen daha da zor olacak bunu düşün yada böyle bir adamla çocukla nasıl hayat geçecek

e niye ayrıldınız ben oraya takıldım

Sen bu adamla nasil tanistin? Nasil evlendin?

Evet çirkef bir koca daha. 1 sn bile beklemeden boşan desem. Ne dersin?

Konusan da anca 2 gün konusuyor zaten, 3. gün gundemleri değişiyor insanlarin. Ama millet konusmasin diye ben canli canli mezara gireyim. Niye? Çünkü konuşmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…