Eşim ve hayatı

"Bulunduğum şehre evlenerek geldiğimden çok fazla çevre oluşturamadım zaten olsa da sürekli ne yapabilirim.Bir erkekle bir bayan bir olmuyor farkındasınız."
Aksine hic farkinda degilim...
Onun yaptigi her seyi siz de yapabilirsiniz... Spor yapabilir, arkadaslarinizla disarida vakit gecirebilir, sosyal faaliyetlere katilabilirsiniz...
Hem sizin icin daha iyi olur hem de her geldiginde onu evde bekleyen biri yerine ozledigi biri olur, hem empati yapmayi ogrenir, evde bir iki tek kalirsa...
 

Benim hayatım kendimce yolumda.. ama biz evliyiz ve birbirimize de zaman ayrmamız gerek. O bunu atlıyo ve ben ona bunu nasıl kazandıracağımı bilmiyorum. sorunumuz bu
 
Aslında mesele sadece eşinizle sizin hayata bakış açınızın uyumsuz olması anladığım kadarıyla. Siz sosyal bir adamla mutlu olamiyorsunuz malesef.

Benim eşim de aynen anlattığınız gibidir işi yoğun, hobileri çok fazla ama kızmıyorum. Çünkü ben de öyleyim. Birkaç derneğe üyeyim, spor yapıyorum, benim de kendime göre hobilerim var. Eşiminkilere de burnumu sokuyorum. Onun ilgilendiği hobinin dernek toplantılarına giden tek bayan benim mesela. Erkek hobisiymiş, bana sökmez. Eşim yalnız gidince sephora nerde diye soruyorlar artık. Haftasonu spora birlikte gidiyoruz, hafta içi ayrı takılıyoruz. Hatta bunların üstüne eşimin yurtiçi ve yurt dışı seyahatleri oluyor. Arkadaşlarımızla bazen ayrı, bazen birlikte buluşuyoruz. Bugün spora gitmekten başka bişey yapmadık mesela, eşim de dün döndü seyahatten. Yarına yapılacak bir sürü şey, görülecek bir ton insan var. Enerji topluyoruz şimdi.

Kıskançlık mevzusuna gelince. Kendine güvenen insan kıskanmaz. Olabileceklerin farkında olan insan kıskanmaz. Hayata geniş çerçeveden bakan insan kıskanmaz. Ben de kıskanmam mesela hiç. Bu sevmediğimden değil. Sadece eğer yapmak isterse ben kıskansam da yapar kıskanmasam da. Neden kendimi üzeyim ki kıskanarak?
 

Onu söylerken mesela geç vakitlere kadar dışarda kalmayı kastettim. Ben onu yapamam, bu yapamayacağımdan ziyade uygun bulmadığımdan. Bende kendimce aktivitelerde bulunuyorum, diyorum ya haftasonları kızkıza kahvaltılara gidip onu yalnız bırakıyorum ama onda evliden ziyade hommate mantığı var. O da free bende free. Ben bundan sıkılıyorum. Bunu değiştirmek istiyorum
 
Benim hayatım kendimce yolumda.. ama biz evliyiz ve birbirimize de zaman ayrmamız gerek. O bunu atlıyo ve ben ona bunu nasıl kazandıracağımı bilmiyorum. sorunumuz bu

Eslerin birbirine zaman ayirmasindan cok beraber zaman gecirmesi gerek bence.. esiniz sosyal bir adam siz ona gore daha evcimensiniz.. beraber vakit gecirmekle ilgili isteğiniz onun size uymasi yonunde gibi gorunuyor anlatiklarinizdan.. bencr sizde daha sosyal olmaya calisarak ona ayak uydurabilirsiniz. Onun sevdigi seyleri beraber yaparsiniz oda sizinkileri..
 
Erkekle kadın doğası niye bu kadar zıt olmak zorunda ki ben seni çok iyi anlıyorum arkadaşım. İstediğin kadar aktivite yap, gez dolaş yine de eşinin ilgisini bekleyeceksin. Eşin gibi olamayacaksın. O yüzden erkeklerin de bu konuda eğitilmesi gerek ya hakkaten kadınlar ne ister bilsinler. :) yoksa ben bu aktivite düşkünü kocanın birine haddini fena bildireceğim
 
Evet fazla ortak zevkimiz yok bakıyorum da. Gezmeyi seviyoruz ama Ankarayı bilir misiniz? Hep aynı şeyler. Bir zaman sonra o da kesmiyor. bilemedim
BiliyOrum ankarayi bikez gittim ve hic sevmemistim :/ benim annemle babamda boyle uyumsuz zevklere sahip oyuzden hep annem evde kalir babamin disarda ayri bi hayati olurdu bunu hep fark ettim ozamanlar oyuzden esimi ona gore secerek bu olayi engelledim ama sizinkide cozulmeyecek birsey degil gittigi yerlere gelmeyi teklif ettiniz mi bilmiyorum ama deneyin
 


Ben kısmen eşimin hobilerine dahil oluyorum yapabildiğim kadar ama dediğim gibi her şeye dahil olmadım, onun kadar tenis delisi de değilim. Sırf onunla olabileyim diye dernekte de bekleyecek halim yok beni cezbetmezken. Sanırım evet hayata bakışımız farklı. Ama burda bi " comooon" demek istiyorum. Biz evliyiz ve benim sorunum zaten onun hobileri değil. Bunu çok abartıyor ve bana ayırması gereken zamandan yiyor. Hırsızın hiç mi suçu yok. Sonunda gidip eşimden özür dileyip klupte üyeliğini ben yenileyeceğim sanırım :)
 
Sizde ona katilin. Sizin icin de guzel bir paylasim aktivite. Hem kendiniz diyorsunuz cevre yapamadim diye.Ne guzel bir bahane iste. Zaman daha cabuk akar gider.Boyle de birbirinizle daha guzel vakit gecirirsinizn Sosyallesirsiniz hem de.
 

aynen o bana uysa süper olucak :) ben bu konuyu takmayayım onu kendi haline bırakıyım en iyisi. tşk ederim arkadaşım
 
Seni Cok iyi anliyorum..
Bende evlenerek baska sehire geldim ve suan 6 aylik evliyiz nerdeyse..
Esim ilk aylarda surekli arkadaslariyla plan yapiyordu disardaydi , haliyle ben evde yalniz kaliyordum.
Guzelce soyledim olmadi , konustum olmadi.
Baktim guzelikten anlamiyor, tartistim bir kac defa ..
Suan kuzu gibu evde isten hemen eve gelir izinli gununde bile artik cikmaz , ciksada benle cikar.
Sende esinle konus anlat boyle devam edemez...
 

Ohoo kaç kere konuştum, ağlandım, dırdır ettim :) Kar etmiyor... Bende o bu kadar severken aktif olmayı kıyamıyorum bi yandan. Ama abartmasın istiyorum. Haftanın üç akşamı onda gelip bi çay içip yorgunluktan resmen sızıyor. Her haftasonu dernek kahvaltısı yapılıyor cumartesileri,orda kahvaltısını yapıyor ardından maça gidiyor akşama eve eliyor. Pazar kayınvalide günü o rezervli zaten. gitmezsek validehanımın gülyüzü düşer. Olan ben kakılmış sultana oluyor velhasıl :)
 

Senin yokluğunu çok hissediyorum .. Dedığınızde vereceği tepkiyi merak ettim.
 
Siz de kendinize farklı uğraşlar bulun, ben evliliklerde böyle olması gerektiğini düşünüyorum. Herkesin kendine özel hobileri, zevkleri alanları olmalı, sizin de aynı şekilde tabii. Siz de arkadaş edinmeye çalışın, bir çevre kurun kendinize..
 
Eşinin keyifli bir hayatı var gibi gözüküyor. Ama eşimin böyle bir spor hobisi olsa ben de öğrenir oynamaya çalışırım, paylaşmaya çalışırım. Tabi sen bunu yapmak zorunda değilsin ama gerçekten eşimle bir şeyler yapmak için bi çabam var. Yürüyüş olsun spor olsun. Bisiklet alalım bisiklet sürelim diyorum. Ki sürmeyi bilmiyorum, alalım öğret sürelim göllerde falan diyorum. Eşim tenis oynasa ben de öğrenir ve onunla oynamak isterim. Eşim spor salonuna gitse ben de spor salonuna giderim. Bu onun başını tutmak değil onunla zaman geçirmek olur benim gözümde.
 

Bende onunla tenise başladım ama o yıllardır oynuyo ben acemiyim o pro. Dolayısıyla benimle oynamak onu kesmiyor :/ Benim sıkıntım, onun hobileri değil. Bunları çok abartması. Bana ayırması gereken zamandan çalması. O çalışıyor, iş dışında hobilerini yapıyor, geriye zamanı kalmıyor ki benle evle ilgilensin. Bense çalışmıyorum, benimde hobim var, çok olmasa da çevrem var. Ama yine de ben ona ihtiyaç duyuyorum. Sonuçta evliyiz, beraberde vakit geçirmeliyiz. Bu kadar beni yalnız bırakması doğru değil. Bunu ona anlatamıyorum.
 

Bencede öyle. Zaten inanın sıkıntım hobileri değil, bunlara çok fazla vakit harcayıp evden kopmaası
 
O zaman uzak dur. Eksikliğini hissedecek mi?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…