Eşim ve hayatı

eşinizin yaşantısına hayran kaldım aslında
sürekli aktif olmak, sosyal projelere imza atmak, spora çokça zaman ayırabilmek hep istediklerim arasında

tüm bu etkinliklere siz de dahil olursanız müthiş olurdu
bence deneyin..
hatta listeye siz de yenilerini ekleyin
eşimin halı saha maçlarına da giderim ben mesela, çok eğleniriz

Sen de kendine bir hobi seç . Hem onu hem de evi ihmal et . En sonunda neden böyle ilgisizsin dediğinde yalnız kalmaktan bıktım bu yola başvurdum de. Buarada hobinizi faaliyete sokarken onun evde olduğu zamanları seçin bırakın biraz da kendisi yalnız kalsın hatasını anlar o zaman

:) Ya öyle bir şey ki, bunun çalışmakla da evde olmakla da alakası yok sanırım. Çünkü o kadar kaptırıyor ki kendini ben çalışsaydım da çok sosyal olsaydım da onun kadar olamazdım. Bu durumu sorun ederdim. Çünkü düşünsenize işten geliyorum odaha geç geliyor. Bilmiyorum belki de haklısın. Ben ona takılmayıp kendi hayatımı oluşturmalıyım sanırım

Is biraz sende bitiyo aslinda. Biraz daha aktif olmasi gereken sensin.

Dans cim ben buraya pek katilmiyorum aslinda, ama onceki cumlelere kalibimi basarim. Simdi adam cidden esiyle vakit gecirmek isteseydi, bir seylerden kisar mutlaka esiyle vakit gecirirdi diye dusunuyorum.

Simdi bu adam sosyallesmeye cok duskun, sanirim konus sahibesi o kadar degil. Evlilik orta nokatada bulusmaktir, sizi evde birakip sadece kendine ait bir hayat yasamasini ben pek sizin acinizdan katlanilabilir bulmadim, ben olsam yalniz hissederdim. Bence direk soylemeyin, ama yavastan adami eve alistirin mesela. Mutlaka beraber oldugunuz bir gun olsun, mesela pazar beraber tembellik yapin. Cuma aksami romantik yemege gidin. Cumartesi arkadaslarinizla bulusun.......yani ortak bir alan, ortak bir hayat yaratin derim. Siz evlisiniz, ayri hayatlar yasamamalisiniz.

Bu adam sosyalligi sevdigine gore ortak arkadas edinmelisiniz. Esinizin en sevdigi arkadasi kimdir mesela? Onun da esiyle siz tanisin, beraber yemege gidin, evde okey oynayin.......anlatabildim mi, adamin hayatinin ucundan tutun, siz de yavasca kendinizi dahil edin derim.

Ille de onun kadar cok aktivite yapin demiyorum, adamin hayati bence yorucu. Siz keyifli taraflarina, gezmesine dahil olun :)

ya benim aslında dillendirmesemde bir hobim var :) elemeği ürünlerimi online satıyorum, hayli de yoğun oluyorum çoğu zaman. Ama o bundan daha mutlu çünkü ona sarmıyorum işte ne güzel :) Daha çok destek oluyor yapayım edeyim diye. Ben çoğu haftasonu bekar kız arkadaşlarımla kahvaltı keyifleri yaparım. Bunu mesela bir çok evli erkek dert eder ama benim ki çok mutlu oluyor çünkü hemen bir maç ayarlar. Aman hayatına zeval gelmesin.

Bende aslında sosyal bir insan-dım. Ama dediğim gibi yabancı bir şehirde o kadarda fazla bir şey yaptığım yok, adaptasyon olamadım, pek çevre oluşturamadım. Çalışmayınca zaten evdeyim, komşu yok bişe yok. Ama haklısın, ben bazı tenis arkadaşlarının eşleriyle tanışcaktık o kısmı hızlandırayım bari.
Cuma akşamı yemek yeriz mesela o cumartesi pazar full maç yapar, eee cuma romantik yemek yedi ödül :) Allahım yaaa.. napcam bunla bilmem

Dans okullarını dene yani çekici kosyümlerle evden uzaklaş kısaca kıskandır biraz hem de formunu korursun :)

Bende onun hayatına hayranım, iyi bir eşi var kuzu kuzu evde bekleyen :) Ama dediğim gibi onun aktivitelerine kısmende olsa katılıyorum ama yetmiyor

Alinmazsaniz bir sey soylemek isterim, ben bu kadar sosyallige duskun biriyle olmak istemezdim sanirim. Yani ortak vakit gecirmeniz icin sizin caba gistermeniz gerekiyor mesela, sizin ucundan tutmaniz gerekiyor. Ben cabasiz iliskilerden hoslanirim, yanlis anlamayin, yani iki insanin uyustugu, birbirini zorlamdan, ayak uydurmak icin caba harcamadan , kolayca giden iliskiler. Ben sizin kisiliklerinizi cok benzer bulmadim, evlenmeden once bu konuda siz ne dusunuyordunuz?

Ote yandan caba gosterirseniz, bence ortada kotu bir durum yok

Dans okullarını dene yani çekici kosyümlerle evden uzaklaş kısaca kıskandır biraz hem de formunu korursun :)

Uyuz bir şey daha söyleyeyim mi? Benim eşim kıskançlık duygusunu aldırmış. Asla kıskanmaz

Bu aktiviteleri beraber yapin. Veya siz baska sporlarla ilgilenin veya bir kursa gidin. Sizi oyalayacak seyler yapin. belki yalniz kaldiginda anlar sizin halinizden

Yapabileceginiz tek sey sizinde kendi hayatinizi yoluna koymaniz bence.. ona ayak uydurmaya calisin.. sizde spora gidin kendinize odaklanin.. sosyallesebileceginiz her kursa yere gidin bence.. evde ne yapayım demek bana biraz kolaya kacmak gibi geldi..

yine de sabırlıymışsınız.ben tripten tribe girerdim.benimle ilgilenmiyosun diye tartışma çıkarır uyutmazdım.evli değilim ama sevgilimde işe yarıyo.yorgun argın bi de benim tribimi çekip uykusuz kalınca daha dikkatli davranıyo sanki bana karşı.

Yok neden alınayım est. Evet çok zor gerçekten bu kadarıyla beraber olmak. Ben onu gördüğüm ilk anda aşık olup bu adamla evlenmek istiyorum diye ortalıklarda dolandığımdan açıkcası böyle şeyler yaşayacağımı asla düşünemedim. Şimdi bir de bebek sorunumuz var, bir senedir istiyoruz olmuyor. Çevre baskısı filanda eklenince katmerleniyor. Bir de o bu kadar yalnız bırakınca ben iyice bunaldım. Artık dualarınızı bekliyorum, çok büyük problem değil çok şükür. İşte ama bilirsiniz, sinekte mide bulandırırmış

Evet sabrediyorum cidden. Trip atıyorum bazen, bazen söyleniyorum ama işte İşe yaramayınca sabretmeye devam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…