Eşim ve ilişkimiz??

Sizin bir psikologa gitmeniz şart. İnsan dayak yediği bir insanı sevemez çünkü. Sevgi sandığınız şey psikolojik bir rahatsızlık. Önce kendinize saygınızı ve güveninizi kazanmanızı, sonra da bu şeytan heriften kurtulmanızı diliyorum. Yakışıklıymış da, kızlar öpücük atıyormuş da, bilmem neymiş... Sizin durum hiç iyi değil ve çok üzücü.
Hayir diyorum ya kızlar sırf görüntüsünden yoksa hickimseyle anlaşabilecek biri degil en uzun ilişkisi benimle olan iliskisi

Fakemi diye dusunuyorum ve insallah oyledir :KK57: biri beni boyle dovucek ve ben onu sevicem? Nesini sevdiniz acaba?Turk erkeginin standartlarinin uzeride olmasinimi?o_O
Hayır bağladı kendine anlatamıyorum dönmek istemiyorum aklımdan nasil silerim düzelme şansı hic yokmu burnumu kırdı 3 hafta burun bandıyla gezdim yine affettim

Bence senin ki sevgi değil sadece alışkanlık madem hamilesin bebeğini düşün onun doğduğu an emin ol başka kimseyi dert etmeyeceksin

Kahkaha attım ya :)))

Konu sahibesi, lütfen kendine gel. Adam burnunu, gururunu neyin varsa kırmış. Son olarak kafa tasını filan mı kırmasını bekliyorsun?

Bu arada eşinizin Türk standartlarının üzerinde olduğu doğru. Hayran kaldım kendisine
Karaktermen sıfirlarda ama görüntü ya nasil desem hala kıskanıyorum tek başına geziyomudur felen diyee

Ya

Oyle demeyin ciddiyim gönlüme söz geçiremiyorum hergun stalk yapıyorum

Ben size saka olsun diye psikologa gidin diye yazmadim. Bu adamla beraber olabilmek icin siddeti bi taraftan kabul etmeniz sizde ciddi sekilde bir Problem oldugunu gösterir. Ve inanin ben bunu yargilamadan söylüyorum. Sizi döverkwn bebegibize zarar verebilirdi. Kendiniz icin yapmiyorsaniz bile bebeginiz icin destek almaya gidin.

Back
X