• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ve iş arkadaşı

Valla bu kadinlarda hep bı kırılgan naif ama aile sorunlari boşanma bilmem ne..kirilirsan Kiril anlatacak dertlesek başka birini bulamadiysan git yapay zekayla dertles. Hele o kocalar hele o kocalar .. o kadinlari dinlediklerinin çeyreğini karısını dinleyip uzulme hallederiz, dertlenmis yine benim karicim diyolar mi? Ama elin karısına üzülme sende böyle yap, şöyle de diye dedikoducu heriflerden olup cikiyorlar. Valla aşkım kapismagin dediği gibi mic ağzına ikisininde. (Yatırım tavsiyesi değildir bugün çok gerginim sen bana uyma)
Tabi evet hep bu kadınlar çok duygusal olurlar . Hani bir video var bir fırıncı abimiz şey diyor “ *rospu olsa beğenirsiniz ama böyle ekmeğini taştan çıkaran adamları beğenmezsiniz “ diye . Aynı o ekmeğini taştan çıkaran kadınlara döndük . Böyle ağlak olacaksın . Ozaman daha kadınsı pluyor herhalde

Valla kadının kocası tam bir alagavat . Fakat kadının kendisi rezil olmaktan çok korkuyor öyle korkuyor ki başkalarını suçlamaya başlamış . Hahahah dediklerinizin hepsini yaptım daha doğrusu kadınla münasebete geçmedim . Benim hesabını kesmem kişi evlendiğim adam . Keza zaten kadını rezil etmek istersemde her halükarda ederim . Ben şimdi başka bir hesabın peşindeyim açıkçası . Eşimin bu yaptığını kabullenemiyorum . Beni aldatmadı bunu biliyorum fakat bu işin sonu oraya gidiyordu . Aptal yerine konuldum . Biraz da kandırıldım . Bunları yediremiyorum . Daha çok gencim . Şeytan diyor ki ikisinide kes ama böyle birşeyi de kendime yakıştırmıyorum .
Valla benim tersim pis, o kadını da o kocayı da işten artırırdım, bakalım bir daha nasıl dert yanıyorlar birbirlerine. Tabi kocanızın kesinlikle aldattığından eminseniz de boşayın gitsin, bu gün bu Kadın olur yarın başkası, böyle stressle yaşanmaz.

Son düzenleme:
Niye bu kadar gerildim bilmiyorum bi kahve bir sigara yaktım.. Eşinize gerekeni söylemişsiniz bundan sonraki tutumu çok dikkatli olmalı ve eğer o haberi uçuranlar güvenilir tanıdıklarınızsa size mümkünse yeni gelişmeleri aktarsın.

Valla benim tersim pis, o kadını da o kocayı da işten artırırdım, bakalım bir daha nasıl dert yanıyorlar birbirlerine. Tabi kocanızın kesinlikle aldattığından eminseniz de boşayın gitsin, bu gün bu Kadın olur yarın başkası, böyle stressle yaşanmaz.
Evet aynen katılıyorum bu gün bu kadın yarın başkası sürekli çocuğa akıl verir gibi kocamı karşıma alıp icazetname vermek istemiyorum

Merhaba . Arkadaşlar çalışan evli bir kadının evli bir erkeğe sürekli kocasıyla olan sıkıntılarını boşanacağını anlatması doğru bir şey mi yoksa ben mi abartıyorum ? Üstelik kadın benimle de çokça girip çıkmak istiyor . Gözümün içine baka baka eşime iş yerinde allahtan beni anlayacak bi eş dost istedim bana seni gönderdi vs diyormuş böyle bir saçmalık olabilir mi
Konunun her türlüsü insana batar,araya başka bir kadın girdiyse derdi önü sonu ne olursa olsun heleki milletin bile dikkatini çekecek noktaya geldiyse can sıkıcı,ben kıskanç koçam koçam diyen tiplerden değilimdir ama şu örneği vermeden geçemicem,bundan yıllar önce bir iş arkadaşım çokta samimi olmadığım bir kadın ki bu o zamanlar 55 yaşındaydı bu kadın evli iki tane boyunca oğlu olan bir kadındı,aynı iş yerinde çalışan bir kadının kocasıyla bir spor türü sayılan bir faaliyette birlikte çalışmaya başladılar bazen günlerce birlikte seyehat ettiler yalnız kaldılar,adam 43 yaşındaydı o sıralar,adam eşinden ayrıldı sebesiz sonra herkese açık hesabından yok imkansız aşk yok bilmem ne yıllarca öldü bitti geberdi meğersem bu kadınla onca zaman birliktelermiş fiziksel bişey varmıydı bilmiyorum ama şuanda artık birlikteler kadın soyadını vs ne varsa değiştirdi boy boy fotoğraf paylaşıyorlar,insan bunca yıl aldatıldığınamı yansın 58 yaşındaki karısının aldattığınamı yansın,reklam oldular herkese,ben bunu duyduktan sonra iş yeri samimiyeti beni inanılmaz rahatsız etmeye başladı herkes herşeyi yapar yani millet çok çok aşırı kötü,ahlak vs hiç yok.

Maalesef bu iş sadece dert dinleme degil bence. Hele başkalarından bu kulağınıza da geldiyse durum farklıdır. Insanlar çat diye düşündüğünü soyleyememistir muhtemelen. Siz eşinizin gelip anlatmasına falan aldanmayın. Çok benzer bir şey iş çevremde yaşanmıştı. Hic normal değil anlattiklariniz. Sinsice çok iyi takip edin derim.

Niye bu kadar gerildim bilmiyorum bi kahve bir sigara yaktım.. Eşinize gerekeni söylemişsiniz bundan sonraki tutumu çok dikkatli olmalı ve eğer o haberi uçuranlar güvenilir tanıdıklarınızsa size mümkünse yeni gelişmeleri aktarsın.
Evet öyleler bir kaç taneler daha doğrusu hepsinin dediği de birbirini tutuyor . Valla durup dururken sizleride gerdim kusurabakmayın . Yaratan hepimizi düzgün insanlarla karlılaştırsın . Kahpe içerden olumca kapı kilit tutmuyor maalesef

Konunun her türlüsü insana batar,araya başka bir kadın girdiyse derdi önü sonu ne olursa olsun heleki milletin bile dikkatini çekecek noktaya geldiyse can sıkıcı,ben kıskanç koçam koçam diyen tiplerden değilimdir ama şu örneği vermeden geçemicem,bundan yıllar önce bir iş arkadaşım çokta samimi olmadığım bir kadın ki bu o zamanlar 55 yaşındaydı bu kadın evli iki tane boyunca oğlu olan bir kadındı,aynı iş yerinde çalışan bir kadının kocasıyla bir spor türü sayılan bir faaliyette birlikte çalışmaya başladılar bazen günlerce birlikte seyehat ettiler yalnız kaldılar,adam 43 yaşındaydı o sıralar,adam eşinden ayrıldı sebesiz sonra herkese açık hesabından yok imkansız aşk yok bilmem ne yıllarca öldü bitti geberdi meğersem bu kadınla onca zaman birliktelermiş fiziksel bişey varmıydı bilmiyorum ama şuanda artık birlikteler kadın soyadını vs ne varsa değiştirdi boy boy fotoğraf paylaşıyorlar,insan bunca yıl aldatıldığınamı yansın 58 yaşındaki karısının aldattığınamı yansın,reklam oldular herkese,ben bunu duyduktan sonra iş yeri samimiyeti beni inanılmaz rahatsız etmeye başladı herkes herşeyi yapar yani millet çok çok aşırı kötü,ahlak vs hiç yok.
Başka birine de yazdım . Diyorum ya kahpe içerden olunca kapı kilit tutmuyor . Bunlar böyle

Başka birine de yazdım . Diyorum ya kahpe içerden olunca kapı kilit tutmuyor . Bunlar böyle
aynen öyle insana kafayı yedirtirler birde utanmadan sanki sorun sizdeymiş siz abartıyorsunuz gibi davranıyorlar insanın aklıyla oynuyorlar,yani insan gibi gelse iki taraftan biri niyetini söylese kimse kimsenin meraklısı değil defolup gitsinler,insanın aklıyla oynamak asıl adilik,ne gerek var bu kadar dalavereye film fırıldağa.

Evet öyleler bir kaç taneler daha doğrusu hepsinin dediği de birbirini tutuyor . Valla durup dururken sizleride gerdim kusurabakmayın . Yaratan hepimizi düzgün insanlarla karlılaştırsın . Kahpe içerden olumca kapı kilit tutmuyor maalesef
Estağfurullah ne demek birbirimize iyi gelmeyeceksek ne anlamı var bu forumun. Dualarım sizinle inşallah düşündüğümüz gibi şeyler olmamıştır vee bu eşinize de bi ders olmuştur. Eminim ki elin *tindense kendi karısı çok daha güzeldir ama maalesef bizim ülkenin erkekleri salak

Merhaba . Arkadaşlar çalışan evli bir kadının evli bir erkeğe sürekli kocasıyla olan sıkıntılarını boşanacağını anlatması doğru bir şey mi yoksa ben mi abartıyorum ? Üstelik kadın benimle de çokça girip çıkmak istiyor . Gözümün içine baka baka eşime iş yerinde allahtan beni anlayacak bi eş dost istedim bana seni gönderdi vs diyormuş böyle bir saçmalık olabilir mi
Kadın yürümemiş koşmuş resmen.
Kocanıza da göz dağı verin ne öyle dertleşmek falan.

Bazı kadınlar gerçekten çok tehlikeli ben iyi niyet falan göremiyorum.

Muhtemelen sizin güveninizi kazanıp daha çok içli dışlı olmak niyeti.

Ben olsam direk söylerim yüzüne eşim yerine bir kız arkadaşınızla paylaşmanız daha doğrı olur olur derim

Herkes yerini ve haddini bilecek.

herkese merhaba 👋🏾👋🏻
Eşinizin iş kadın iş arkadaşları eşinize kocasını sevmediğini boşanmak istediğini çocuğunu bile yanlışlıkla yaptığını ki bence bu fazla özel bi konu erkeğe anlatılmamalı . Anlatması normal bişey mi yoksa ben mi çok pimpirikliyim . Bi erkeğe niye çocuğunu bile çok içki içip yaptığını anlatırsın ki . Hoş şöyle de bir mesele var ancak samimi olduğunuz insanlara belki bunu anlatırsınız fakat bu samimiyete gerek var mı ?

Bakın bu geçen sene açtığınız konudan. Kocanızla kadının bariz ilişkisi var, iş arkadaşları artık dayanamayıp size çıtlatma kararı almış. Lütfen gözünüzü dört açın

Estağfurullah ne demek birbirimize iyi gelmeyeceksek ne anlamı var bu forumun. Dualarım sizinle inşallah düşündüğümüz gibi şeyler olmamıştır vee bu eşinize de bi ders olmuştur. Eminim ki elin *tindense kendi karısı çok daha güzeldir ama maalesef bizim ülkenin erkekleri salak
Valla ben bir kadın olarak elimden geleni yaptım . Ne güzellik ne kültür açısından asla elime su dökebilecek bir insan bile değil fakat mevzu bundan ibaret değil tabiiki . Eşimle de ne evlilik hayatımızda ne de özel hayatımızda hiçbir zaman bir sorun çıkmadı ailesi dışında . Dediğiniz gibi bizim ülkemizin erkekleri cennetten çıkma bir melakieyle evlensin gider onu yolda gördüğü kadın için unutur gider . Maalesef aramızda böyle kansız adamlar var

Valla ben bir kadın olarak elimden geleni yaptım . Ne güzellik ne kültür açısından asla elime su dökebilecek bir insan bile değil fakat mevzu bundan ibaret değil tabiiki . Eşimle de ne evlilik hayatımızda ne de özel hayatımızda hiçbir zaman bir sorun çıkmadı ailesi dışında . Dediğiniz gibi bizim ülkemizin erkekleri cennetten çıkma bir melakieyle evlensin gider onu yolda gördüğü kadın için unutur gider . Maalesef aramızda böyle kansız adamlar var
Eveet erkek eşşek olursa semer vuranı çok olur. Biz kadınlar neden duracağımız yeri, konuşacağımız yeri bilebiliyoruz. Yabancı numara bile arasa bir çoğumuz açmıyoruz. Erkekler de nerde başına bela alacak olay var hemeeen b*k sineği gibi içine düşüyor (düşme ozaman kardeşimm demezler mi adama) sıfır irade. Suç sizde değil kendinizi üzmeye bile değmez

Arkadaşımın eşi ,boşanma aşamasında aile dostlarinin bu tip sorunlarini çokca dinledi ,yardimci oldu ,aralarini düzeltmeye çalışti vs..
Arkadaşım bundan hep rahatsiz oldu.kocasiyla bu konu yüzünden tartışmaları oldu.kocası, " o benim arkadaşım derdini dinliyorum,biz arkadaşiz .sen kafanda kuruyorsun " dedi hep
Arkadasımın eşi de hep içli dışlı olmak istermiş o kadinla,onlara gitmek onlarin arkadasima gelmesini istermiş.Ve o kadında arkadasima hep arkadasimin kocasini övermiş şöyle iyi böyle iyi diye
Sonra ne oldu biliyomusunuz?
Kocasiyla kadinin uygunsuz msjlarini yakaladı
Çok benzer bir hikaye yaşiyorsunuz şuan.

Evli bir erkeğin evli bir kadınla bu denli muhabbet etmesi doğru mu peki ?Evet eşinizin bu muhabbetin içinde olması buna müsade etmesi bir saçmalık.Kadın suçsuz demiyorum ama eşiniz böyle bir sohbete izin vermiş hiç onu sorgulamıyorsunuz!Böyle bir durum yaşasam kadını suçlamak aklıma gelmez direk eşimi suçlarım.

Evli bir erkeğin evli bir kadınla bu denli muhabbet etmesi doğru mu peki ?Evet eşinizin bu muhabbetin içinde olması buna müsade etmesi bir saçmalık.Kadın suçsuz demiyorum ama eşiniz böyle bir sohbete izin vermiş hiç onu sorgulamıyorsunuz!Böyle bir durum yaşasam kadını suçlamak aklıma gelmez direk eşimi suçlarım.

Back
X