Konunun her türlüsü insana batar,araya başka bir kadın girdiyse derdi önü sonu ne olursa olsun heleki milletin bile dikkatini çekecek noktaya geldiyse can sıkıcı,ben kıskanç koçam koçam diyen tiplerden değilimdir ama şu örneği vermeden geçemicem,bundan yıllar önce bir iş arkadaşım çokta samimi olmadığım bir kadın ki bu o zamanlar 55 yaşındaydı bu kadın evli iki tane boyunca oğlu olan bir kadındı,aynı iş yerinde çalışan bir kadının kocasıyla bir spor türü sayılan bir faaliyette birlikte çalışmaya başladılar bazen günlerce birlikte seyehat ettiler yalnız kaldılar,adam 43 yaşındaydı o sıralar,adam eşinden ayrıldı sebesiz sonra herkese açık hesabından yok imkansız aşk yok bilmem ne yıllarca öldü bitti geberdi meğersem bu kadınla onca zaman birliktelermiş fiziksel bişey varmıydı bilmiyorum ama şuanda artık birlikteler kadın soyadını vs ne varsa değiştirdi boy boy fotoğraf paylaşıyorlar,insan bunca yıl aldatıldığınamı yansın 58 yaşındaki karısının aldattığınamı yansın,reklam oldular herkese,ben bunu duyduktan sonra iş yeri samimiyeti beni inanılmaz rahatsız etmeye başladı herkes herşeyi yapar yani millet çok çok aşırı kötü,ahlak vs hiç yok.