Eşim ve iş gezisi

Lvive gittim ben hiç de fuhuş yuvası değil. Strip clublar var da zaten erkekler için giriş 500tlye geliyordu. İçeride harcayacağı ayrı. Gece klüplerinde de türklere abaza olarak bakıyorlar zaten. Para saçman lazımki akşama bir kadınla dışarı çıkasın.
Sanki tüm ukraynalılar kollarını açmış, türk erkeğiii diye inliyor.

Geçenler eşimle akşam yemeğine gittik ve arka masada 3 bey konuşuyor. Seslerden 3 kişi olduğunu anlıyorum. Biri abi ya şöyle ukraynada gürcistanda bayi toplantısı falan yapsan da gelsek diyor, o da yapsam bile beni eşim göndermez ki diyo. Eee sen de işi hiç bilmiyorsun firma ümreye götürüyor diyeceksin gürcistan desem benim hanım da yollamaz diyo. Diğeri de bayi topkantısını ne bekliyosun ki abi vize yok nasılsa firma iş bağlantısı yapmaya yolluyo beni büyük bi anlaşma imzalayacağız de çık git diyo.
Bunları dıydıktan sonra dedim ki eşim gelse ukraynaya gidip ülkeyi kurtaracam dese bile göbdermemek lazım demek ki.

Benim esim de gitti 10 gun falan kaldi. Sadece oraya degil farkli ulkelere de gidiyor. Ama guveniyorum sorun olmuyor o yuzden. Ha kiskanmiyor muyum? Hafiften kiskaniyorum ama rusyaya gittiginde baya kiskanmistim. Her video, fotograf yolladiginda arka planda mukemmel kadinlar oluyordu. Ama aldatmayacagindan emin oldugum icin ona yansitmadim.

Sen emin degilsen mutlaka esinle git. Neticede sadece ucak bileti, vizeye falan gerek yok. Bastan neresi oldugunu soylememesi ve hafta sonu olmasi insani dusunduruyor. Oyuzden sen de git. En azindan bilet alip gidecegini soyle bakalim tepkisi ne olacak. Yuzunun ifadesinden anlarsin niyetini.

Acaba bu üyenin eşi olabilir mi tamda anlattıgın gibi

Tabi gitmesin izin verme diyenler ya gerçekten iş içinse... yapacak adam burnunun dibinde de yapar kiii bunu gördük defalarca. Benim eşim geçen sene gitti Ukrayna Karkova bu sene de live gidiyor. Hep inandığım yapacak adam her yerde yapar. O yüzden rahatım. Bu şekilde davranırsanız onu daha çok yalana itersiniz
.

İş için değil. Siz de gidin.

İş gezisi olabilir ama neden haftasonu? Benim tahminim yurtdışında da firmalar filan hafta içi çalışıyor. Bunu sordunuz mu

Siz onunla beraber gittiniz diye veya izin vermediniz diye aldatamayacaksa ve normalde aldatacaksa, kamera olmayan bir yerden kimse görmüyor diye cüzdan çalmak aynı şey. Yani aldatmanın niyeti bile aldatmadır. Bıraksan adam seni aldatacak demek ki, nasıl devam ediyorsunuz böyle?

Eşim rusya ve ukrayna’ya gitti. Çin’den Amerika’ya her yere gitti hatta. Ama hiç vayyy gidemezsin falan demedim. İş için gittiğini çok iyi biliyorum. Zaten aldatacak adam her yerde aldatır, 2 km ötemizde gazino var, her haftasonu önünden geçiyoruz

Sen gidince ne değişecek ki? Yani düşünüyorum eşim beni ben yanında gitmeyince aldatacaksa böyle bir şüphem varsa yanında gideyim diye bir çabaya girmem . Yapacak adam her türlü yapar. Benim eşim sürekli hayat kadınlarıyla travestilerle muhattap oluyor geceleri ama bir kere bile şüphe etmedim. Şüphe ettiğim gün zaten benim için bitmiştir. Eşine güven derim .

İş için de gitseler farketmiyor. Oraya giden erkeklerin çoğu eşlerini aldatıyor hem de iş arkadaşlarının yanında hiç utanmadan. Çünkü Rusya ve Ukrayna’da bu işi yapmak hem çok kolay hem de ucuz.
O karakterdeki kişiler burda da aldatıyor mudur bilemem ama bir de orda nasıl olsa eşimin asla haberi olamaz düşüncesi de olabilir.

ukraynaya kimlikle gidilebiliyor, oldu bittiye getir. git sen de. ama gideceksen şimdiden uçak bileti bak.

Öncelikle gerçekten iş içinse yapabilecek bir şey yok. Ama bu erkeklere belli olmuyor tabi. Yalnız, çok da güvenmiyorsanız o sizi kaybetmekten korkmalı bence. Kendisini eğer bir ahlaksızlık yaparsa hem sizi hem de çocuklarınızı kaybedeceği konusunda aydınlatın. Çünkü rus ya da ukraynalı kadınlara ilgi duyuyorsa illaki oraya gitmesine gerek yok haberiniz olmadan Türkiyede de onlara kolaylıkla ulaşabilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…