eşim ve işim

Evin tek oğlu ya, ell bebek gül bebek büyümüş. her istediği yapılmış. Şimdi aynı şeyleri benden bekliyor.
Sorun kıyafetini vermek değil geçtim onları, zoruma giden söyledikleri.

Evin tek oğlu ya, ell bebek gül bebek büyümüş. her istediği yapılmış. Şimdi aynı şeyleri benden bekliyor.
Sorun kıyafetini vermek değil geçtim onları, zoruma giden söyledikleri.
Biz küsmesek bile ben kıyafetini vermem yani ondan acayibime gitti o kısım
Evet saçma bişey isteyip elde edemeyince çirkince tehdit etmiş seni, boşanırız çocuğu da işyerindekilerle büyüt ne demek. Tek senin mi çocuğun bi de

Siz ödemede tek başınıza nasıl sıkıntı çıkarabiliyorsunuz?

Muayene komisyonu yok mu? Satın alma komisyonu yok mu? Üyeler (asil ve yedek) yok mu?

Ben de memurum, bu işler komisyonlarla yürüyor. Tek kişinin karar verdiği durumlar söz konusu değil.

Ben teknik personelim. Sahada yapılan imalatların kontrolünden sorumluyum. komisyonun ilk ayağı biz oluyoruz. Sahada yapılan imalatları uygun görmezsek veya eksik görürsek bunu ödemelerde kesebiliyoruz veya ödemeye almıyoruz düzgün yapılana kadar. Ama bu kesintileri kişisel çıkarlar için değil kamu yararı için olacaksa yapıyoruz (yani yapıyorum. Vicdan meselesi tabi ki). Biz imzaladıktan sonra ödemenin yapılması için dosya başka birimlere de gidiyor tabi ki ama ödeme yapılmasını isteyen biz olduğumuz için bizim gönderdiğimiz rakamlara göre ödemeler çıkıyor.

benliğinizden fırsat vermeyin er yada geç eşiniz bunun yanlış olduğunu anlayacaktır asla taviz vermeyin, ayrıca şunuda anlamalıki siz devlet memurusunuz eşinizin emir eri değil devlet işinde olmaması gereken birşeyi yaptırmakda bu kadar ısrarcı kendinden emin ve küsecek konumda olmamalı boşuna küser hıh

Kendi isi sorunlu die senin isini ne die bozma cabasinda ya srnde sorun yasarsan istedgi cok sacma karisini dusunen biri boyle bi sacmalik istemez

Yok artık. Resmen "benim arkam var adam olun" tavrı. Cidden saçmalık hatta şımarıklık. Siz olmasaydınız ne yapacakmış?
İş ahlakı diye bir şey var, sakın taviz vermeyin. Evle işi karıştıracaksan çalışma daha iyi deyin.

Ona işin ve eşın farklı olduğunu anlatın.İşler duyguyla değil mantıkla yürür.Karı-koca olmanızın da iş sırasında önemli olmadığını anlatın.Sanırım o size "böyle olacaksa boşanalım" diyerek istediğini yaptırmaya çalışıyor.Güzel güzel konuşun.

Eğer işler düzelirse yaptığından utanmayacak mı?
Hem istediği şey meslek etiğine aykırı
Siz işten çıkarsanız ne olacak peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…