Gercekten ortasi yok galiba benim buyuk kaynim dugun gecesinden sonra ailesinin evine adim dahi atmamis.. Kv kp yazik ilkokula baslayan torunlari var yuzunu dahi gormediler bugune kadar bir de boyle tipler var iste Allah islah etsin..Bazıları da evlenir onu büyüten atalarını saymaz sevmez yok sayar kimileride seninki gibi anası her şeyi ama karisi hiç-bir şeyi gibi yok sayarak yaşamak ister bunun ortası yokmu ? Ne kadar zor olduğunu yaşayan bilir
ONA CEVABIN SEN DEFOL GİT OLMALI EŞEK GİBİDE BENİ BAKICAKSIN DİCEKSİN YA NASIL Bİ İNSAN BU YA ON GÜNLÜK EVLADINDAN NASIL AYRILABİLİYODogum yaptim 10 gunluk oldu bebeğim. Dun anneni istemiyorum ayri ev istiyorum dedim çocuğu da alip annenin evine gidebilirsin dedi. Suan konuşmuyoruz.
Dogum yaptim 10 gunluk oldu bebeğim. Dun anneni istemiyorum ayri ev istiyorum dedim çocuğu da alip annenin evine gidebilirsin dedi. Suan konuşmuyoruz.
canım benim Allah analı babalı buyutsun .. Bebeğin sen mutsuz oldukça huysuzlanacak. Yasadiklarinin aynısını yaşadım bebeğim 20.gunlukkken. Ben mutsuz oldukça bebeğim ağlıyordu. Su anda bebeğinden daha önemli.bisey yok inan ki. Esinle ayrı ev imkanı kesinlikle yok mu. Esinle güzelce konuşsan anlamaz mi. Annesi yasli mi kendine bakamaz mi. Yazılanların hepsini okumadim belki anlatmışsındır.. Seni cok iyi anlıyorum cok zor bir durm.. Erkekler bebeklerinden cok cabuk vazgeçebiliyor ne yazıkki. Sen su anda sağlıklı düşünemiyorsun zaten lohusalık öyle birşey ki hormonlarin oyun oynuyor resmen. Su anda yapman gereken öncelikle derin nefes al bebeğine odaklan sakin kafayla düşün ve sakin bir şekilde eşini karşına al konuş. Üzüntülerini yaşadıklarını anlat suçlayıcı bir dil kullanmadan. Allah yardımcın olsun10 günlük bebekle gitmek inanin ki o kadar kolay değil. Aglamaktan helak oldum.
10 günlük bebekle gitmek inanin ki o kadar kolay değil. Aglamaktan helak oldum.
Suan zaten ayni evin icinde konuşmadan yasiyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?