Dogru anlamissinHamileyken seni kolundan tutup dışarı mı attı? Ben mi yanlış anladım ?
Annem bebege besik aldı neden besigib kenarları kapali degilmis diye soyleniyor simdi kayinvalidem. Ve kendisi çocuk icin hicbisey yapmazken.
Anası kraliçe olsa ne yazar kimse kimsenin kulu kölesi değildir kim ne ederse etsin elbette ki bir gün karşılığını görecektirOnun annesi kraliçe değil eşinde prens değil bunu bı anlamaları lazım canım
Sen güzel hoş da yazmışsin ama tamda laftan anlayacak bi kocaya sahip asla degil ne yazık ki konu sahibi ne derse desin o susmak zorunda kalmış gibi görünüyorAllah yardımcınız olsun. Keşkelerin bi anlamı yok artık. Bundan sonra eşinize güzel bir dille ve annesini hiç kötülemeden ayrı eve çıkmak yolunda baskı yapın ama tartışarak değil. Herhangi bi konuda işte ayrı evimiz olsaydı böyle olmazdı, ayrı evimiz olsaydı şuraya giderdik sana sürprizler hazırlardım gibi en sonda böyle olmuyo evimizi ayırsak hepimiz için daha iyi olur hem annenle aramız bozulmaz oda bizde rahat oluruz deyin yani ayrı ev fikrini eşinize yavaş yavaş işleyin. Bende birlikte oturuyorum malesef kv rahatsız olduğu için bunun teklifini yapamıyorum ama evde ilk üç sene ile son üç sene arasında çok fark var ama kv dünya iyiside olsa çok zor
Ben kendim sessiz bi yapiya sahibimSen güzel hoş da yazmışsin ama tamda laftan anlayacak bi kocaya sahip bir eşi var konu sahibin ne derse desin o susmak zorunda kalmış gibi görünüyor
Sen çok güzel huylu bir insansın ama bunu anlayacak insanoğlu çıkmamış koca babında sessiz kalman herşeye razıyım demek değildir ki aslında herşey demektir keşke senin gibi iyi kalpli birisi olsaydı eşim dediğin kişiBen kendim sessiz bi yapiya sahibim
aynı hatayı bende yapmıştım. ayrı evden başka çare yok. net.Iyi aksamlar. Benim bir sorunum var ve ne yapacagimi bilemiyorum. Ben 1 yillik evliyim bu haftasonu da ilk bebegimi dogum yapacagim. Kayinvalidemle birlijte yasiyorum. Esim evlenirken onu yalnuz birakamayacagini soyledi ben de malesef kabul etmistim. Ancak kayinvalidem evdeki herseyde soz sahibi ve dedigim dedik biri. Bisey soylediginde onun dedigi olmali. Ev sanki onun gibi davraniyor. Dogum icin annem 3 gun geldi evimi temizledi. Ancak ne esime ne de kayinvalideme yaranamadi hatta arkasindan dunya laf ettiler. Ikisi de cok nankör. Ben hamile olduğum halde beni uzmekten cekinmiyorlar. Sizce ne yapmaliyim lutfen yardimci olun cok yoruldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?